Simmat

Nu har jag simmat på Lundbybadet för först gången men inte sista.. Var så härligt, så nu ska vi snart sova..

kramkram


4tim


William 3mån

Jag känner mig oförskämt pigg för att bara ha sovit 4tim inatt.. Den där boken gick bara inte att sluta läsa, nu har William somnat igen och jag tänkte fortsätta med fotoalbumet jag började på igår.. Jag blir verkligen helt manisk när jag börjar med något sådant men det är så kul å blir så bra.. Jenny tittar snart förbi en sväng också så jag har gjort en chokladkaka, mums!
Ha det nu alla tiders! HAHA

Kramkram


Nattinlägg

Ja nu har man gjort detta för första gången på länge.. Sträckläst slut en bok, jag var bara tvungen, kunde inte sluta.. Ett tipps till alla som vill ha en bra deckare att sätta tändera i:

Fyrmästarens Dotter
av Ann Rosman



Nu ska jag äntligen krypa ner å sova gott, Natti Natti



Helvetesnatt

Har inte fått sova någo, nästan, två timmar nu på morgonon.. William är hostig och då får man titta till honom å hjälpa honom så han får hosta ordentligt.. Tur att det är soligt idag så man ändå känner någon mening med att gå upp å ut för att få lite luft.. Igår var Karin med barnen över å lekte en sväng, på kvällen storhandlade vi och tvätta.. Idag fortsätter tvättandet av våra kläder, han bara William´s igår.. Vad ska ni göra idag?


Tvätta Tusse kanske?

Kram kram


Måndag

Ja, då var det måndag igen.. William är på toppen humör, å bara lite förkyld.. Vi sov till 08:30 idag, så skönt för mig som har lite "skallebank".. Om en stund kommer grannen med sina två barn.. Det var ettt tag sedan vi sågs så det blir kul att ha dom här igen och kolla läget.. Ha en toppen måndag på er!

kramkram


Söndag

Jag ska börja med gårdagen, Herre gud vilken dag! Så rolig rakt igenom men jag e så slut idag.. Jag, mamma å William var nere på Gekås vid 11-tiden.. Vi hittade så mycket å gick runt å provade kläder, kollade på saker, fikade och hade det jätte trevligt.. Helt plötsligt så hör vi dom ropa ut i högtalaren: - Nu är det 15min innan varuhuset stänger, HAHA snacka om att glömma av tiden, som tur va så hade vi hittat allt men helt sjukt! Jag brukar högst vara där inne i 3timmar, igår var vi i 6 yimmat utam problem.. William var så snäll, han mormor hade koll på honom i sin vagn då min var full.. Helt underbart med nya kläder, en helt ny gaderob, precis vad jag behövde.. Nu ska jag sätta mig å kolla igenom allt å ha körslaget på i bakgrunden.. Jag missade det igår kväll då vi var hos Jimmy´s syster son med sina barn hans två systrar med barn, så det var många jätte trevligt.. Vi skulle spela spel med så blev det inte, ölhävning kallas det nog HAHA Vi blev ju sena dit efter som jag stannade så länge på Ullared, men det var det värt, vi var i Kungälv till 01.00 så det blev inte mycket sova.. William kunde inte somna där häller han gallskrek så fort han var påväg att somna.. Så nu har han somnat igen så gott, snart kommer mamma å pappa å hämtar bilen samt Lina å Eddie på fika, blir trevligt!

Hoppas ni inte glömde ställa om klockan, hade ingen aning om det fören igår kväll HAHA

kramkram


Gekås


Jag å William

Eller Ullared som jag säger trotts att det är fel där av den korrekta överskriften.. Ska bli så kul å hndla ny gaderob för jag behöver allt.. Jag har inga hela byxor några få tröjor å underkläder ett anal år gammla så det är dags.. Ska bli så kul, å hoppas verkligen dom har något i min stolek nu när jag är så tjock.. Det blir jag, William å William´s mormor, toppen! I kväll ska vi till Jimmy´s systerson på spelkväll, fast jag tror det är mer menat som ölkväll HAHA det blir oxå kul trotts att jag inte dricker några öl å ska vara nykter å köra.. 
Ska ni göra något kul idag? Ha en fin fin Lördag på Er!
kramkram


Timo Räisänen


William badar


Äntligen fredag!


Trött polis med "batong" å napp

Men så tråkigt väder! Pratade med Ankie som är på Gran Canaria och dom hade strålande sol å så härligt varm, jag längtar tills vi ska åka verkligen.. jag hoppas jag hittar några billiga biljetter.. Nu ska jag hjälpa min son som inte är jätte fötjust i att ha hamnat på mage uppenbarligen HAHA han är fortfarande lite krasslig med hemsk hosta.. Imån ska vi till ullared, JIPPI!! Hoppas jag hittar kläder, har inga, går runt i mysbyxor just nu så det ska bli helt underbart.. ha en kanon fredag!

Kramrkam 


APT-möte


William som polis.. kanske blivande yrke?

Han mår inte så bra idag så vi får se om han följer med till jobb mötet ikväll eller om han stannar hemma med Jimmy.. Just nu skiner solen å han sover men när han vaknat så vill jag ut en sväng sedan så måste jag städa upp lite och göra lasange så vi får lite mat i oss idag.. Ska man orka vara på jobbet så krävs en god måltid HAHA

Kramkram


Hemma


William, Gammlemormor och Candy
   

Ja nu e vi hemma i lugnet igen, så trötta.. William är gnällig, jag e trött å Jimmy hänigt/trött/utsleten.. Längtar efter att få resa till varmare breddgrader.. Allt känns lite verkligare när man sitter å kollar resor, Ankie kan vara barnvakt om vi hittar något.. Gu vad jag kommer sakna William men så skönt det ska bli å bara vara jag å Jimmy.. Det blir inte riktigt semester när man tar med barnen å dom e så små men jag känner många med andra åsiktier så alla gör aom man själv vill och passar bäst.. Vi tycker det ska bli kanon å William kommer ha det jätte bra å inte komma ihåg det så länge.. Hur hade ni gjort med en liten på 7mån? Vi anser att det blir för knöligt, han kommer inte komma ihåg det, för varmt, bada en å en, tidiga kvällar, jobbigt med flygresa m.m. Han har det bättre i Sverige.. Roligt att höra vad ni tycker.. Nu ska jag snart lägga William i sängen å mig i ett härligt bad HAHA

Kramkram


Hos Mormor

Eller gammlamormor som hon blir till William.. Vi kom hit igår och åker hem idag, det har varit så trevligt, det behövs ibland.. Nu ska vi ta oss en uppfriskande promenad, igår tog vi en sväng till hamnen.. Så mysigt men vad det blåste så fika vid piren får vänta lite till HAHA ha det gott så ses vi med lite bilder ikväll

kramkram


Måndag


William´s nya skor


William å Tusse myser


Hahahaha utslagen?

Nu väntar vi på Lina som ska komma på fika, ska bli trevligt.. Har städat hela morgonen HAHA till å med torkat golven.. Nu ska vi mysa,

kram kram


Nu så

har jag sett Körslaget och kommit fram till tre favorit lag:
Team Picasso
Vinnaren från Idol

Team Linda
Sångaren från Lambretta

och Team Ralf
Frontfigur i Mustach


Tyvärr så är det ingen fördel att jag tycker dom e bra med tanke på att dom brukar åka ut men ändå, HEJA HEJA!

Nu ska jag lägga mig å krama kudden

kramkram


Körslaget 2010



Äntligen! ikväll drar det igång och det ska bli så kul.. nu är melodifestivalen över men lördagskvällen blir fortfarade fylld med sång.. Det är något jag gillar skarpt, Förra året vann söta Ola med sin manskör.. jag kan avslöja dom bästa lagen som har chans å vinna imån HAHA

Idag ska vi iväg på semel/kak bakning, vet inte vad det blir än men det kommer garanterat bli gott.. William är på strålande humör och pratar för fullt just nu när han sitter i sin gå stol..

Här tränar vi att ligga på mage, det börjar bli lite kul en stund i alla fall HAHA

Jag tycker det känns som en Ok dag å det e inte fy skam HAHA Hörde en diskution på fråga doktorn ang. deppretion.. Man ska tänka possitiva tankar å träna, det e bra så jag börja med possitiva tankar.. Om det inte blir nu i vår så blir det på semstern, vi ska utomlands jag å Jimmy, ska bli så kul, så skönt å så underbart.. Det var på tok för länge sedan jag såg solen i utlandet, Tack Ankie!

Kramkram


Fredag!

Ja ikväll så jag å Jimmy ha mys kväll, känns som jag varit borta hela veckan.. Men ikväll år det bara familje mys.. Det var jätte ftrevcligt hos Lina å Eddie igår kväll, dock blev inga kort färdiga, det får vi ta nästa vecka.. Vi försöker få koll på någon lokal men det e lättare sagt än gjort.. Nu ska vi iväg en sväng till fam. Gustavsson och se hur dom har det.. Det var på tok för länge sedan men snart e vi på G



Ps. vi ska titta på restresa!!!

kram kram


Inte hundägare

Ja om någon timma så är jag inte hundägare längre.. Det känns väldigt vemodigt men han har det verkligen underbart bra hos Ubbhult familjen.. Dom kommer bli hans nya ägare och Elsa på 5år är helt överlycklig.. Jag kommer ha honom när dom behöver hjälp men hunvakt.. Så jag kommer fortfarande få ha honom som tur är men slipper framtida räkningar, vilket passar mitt konto bra.. Jag har STOR beundran för ensamstående med barn och hund, eller familj med många av varje.. Jag är inte ensamstående med William men med Ozzy och det är verkligen svårt att få det å gå ihop ibland.. Dock så klarar man det om man har tålamodet som jag inte har tyvärr just nu.. Så jag är överlycklig att allt blivit så bra som det blivit, att dom finns å att det blivit så bra som det blivit.. Ozzy mår bra å då mår vi oxå bra!


William och Ozzy

Nu ska det skrivas papper sedan ska vi till Lina å Eddie å göra klart inbjudningskorten, boka lokal och snacka skit HAHA

Kramkram


Ögoninflammation

Ja det är det som drabbat Ozzy så 1000kr fattagare så ska jag får en frisk å glad hund.. Idag så är det mulet å man blir på så trist humör.. Ozzy hämtas idag och detska blir skönt trotts att det är härligt att ha honom.. Nu ska vi mysa hela gänget!

kram kram


Ozzy mår inte bra

Nu var det länge sedan han var sjuk men nu är det något på gång.. Ögat rinner å rinner, jag hoppas det är något allergi mot oss som blir bättre när han kommer ut till landet.. Han tvättar å tvättar, så man måste hålla koll på honom, blir det inte bättre så får man åka in å kolla det men man får ge det en chans med medicine skåpet hemma.. För det blir så dyrt när man åker in men så är det när man har undebara djur..



Idag kommer Jenny på besök så nu måste jag städa iordning lite, tjingeling fisring

kramkram


.....

Ja då var det kvällen å man borde lägga sig.. William somnade som en stock vid 20.00, funderar på om han e sjuk HAHA det gick så smidigt å fort, inte ett knyst.. Men det tackar vi för, helt klart.. Jimmy har lagt sig, jag har varit ute med Ozzy å lekt en sväng med Minni.. Ozzy har dock fått den dåliga vanan att sticka efter mat så man kan inte ha honom lös när Minni med ägare går åt ett annat håll och det är så synd för det är lite skönare om han kan strosa runt.. Men så är det la när man bor i stan och folk tror att det är ok att kasta ut mat genom fönstret..

Imån kommer Jenny och det ska bli jätte kul, det var så länge sedan vi sågs å skönt att slippa gå någon stanns.. Tänkte börja simma med å imån ska bli premiär tänkte jag..

Vi var iväg på promenad med Tiina idag som vi avslutade på MC Donalds faktiskt HAHA nyttigt ska det vara..


Det var välldigt skönt at sitta å njuta i solen.. Premiär med att äta ute, så härligt! Älskar att sitta ute och äta, får fixa något billigt bord till våran uteplats så man kan njuta i sommar.. Nu ropar sängen:
Kom å lägg dig! Kom å lägg dig!
Så det är bara att lyda HAHA

Kramkram


Solig Tisdag



Ja, vilket underbart väder.. Jag är jätte trött idag men vi ska nog ut å möta Tiina på en fika men mer än så blir det inte.. Tänkte åkt till läkaren idag me men det finns inte tider fören ikväll så jag får kolla imån igen.. Nä, nu väntar solen kollar in med lite bilder ikväll!

kramkram


Gäässp


Wialliam å Lajka

Fy vad tidigt han har börjat vakna, man blir knäpp HAHA klockan 6.. William´s mormor å morfar tycker det e rätt, jag vaknade visst alltid klockan 6.. Något ska han ärva av mig, han e så lik Jimmy så då får han ta något annat från mig kanske.. Det blir intressant å se hur det blir, det händer saker varje dag så det är kul.. Idag så ska vi till dietisten igen, utöver det så är det ganska lugnt.. Vad ska ni göra?

kramkram


Tummen upp



Jag tycker Anna var en värdig vinnare helt klart.. Låten blir bara bättre å bättre ju fler gånger man lyssnar på den.. Jag tyckte dom flesta var bra igår så vi hade en toppen kväll igår, segern firade vi med rom å cola å UNO spel HAHA  Mina favoriter bland all bra musik var Anna och Ola..





Anna´s röst å Ola´s utseeande gjorde min kväll HAHA

Nu ska jag ta hand om min snoriga son,
kram kram


Svart som ntten, Ozzy (Ozborn)


Lerum

Nu är vi hemma på egen mark igen.. Dagen har varit toppen, solen har lyst, snön glittwrat, Ozzy lekt med grannhundarna, vi har gått två promenader, en längs vägen å en i skogen och bara mått så bra.. Det är när man hälsar på mamma å pappa som man frågar sig hur i hela världen hamnade jag i GBG? när det finns så här lugna å harmoniska platser i utkanten? där det är tyst och naturen inpå knutarna? Fy vad jag vill flytta.. Vinna på lotto och flytta ut på landet det hade inte varit dumt..

William har varit väl omhändetagen, trotts att mamma har ryggskott så har dom myst mycket

 även morfar å William har haft det gott..
William duschade å badade med mormor idag:

Ville badade lite själv först innan han duscjhade med mormor
Innan badet hade han ätit blåbärs-smoothi:

Ozzy har haft det gott:

 

Ikväll kommer Tiina, vi ska ärta Tackos och kolla på melodifestivalen klart.. Det blir nice, vad ska ni göra ikväll?

Kramkram


Tack Farfar! HAHA



Kramkram


Alldeles för tidigt...

6.30 vaknade han idag, HUA! Lite väl tidigt för min smak men men här är vi och i å med att vi ska åka till Lerum idag med ett tidigt tåg så pasade det ändå ganska bra.. William är på strålande humör, hoppar runt i sin gå stol och hämtar leksaker å pratar.. Det e så det ska vara, Ozzy å Tusse ligger i hallen så William inte kommer åt dom HAHA Ozzy tycker nog det är för långt bort men vad ska han göra.. Ligger han bervid mig eller i vardagsrummet så blir han överkörd, inte lätt.. Ha en kanon fredag!



Kramkram


Frukost med Tiina


Tiina William och Ozzy

Idag var vi uppe tidigt och hämtade Ozzy, sedan bar det av till Tiina för att äta frukost.. Mumma, var det, kan det blli bättre med god frukost å trevligt sällskap? nope.. Efter det har vi tagit det lugnt på hemma plan, å nu ska jag ut med Ozzy.. ha sån huvudvärk så jag dör, eller nä men det känns HAHA Ska till mamma å pappa imån, mamma är hemma med ryggskott stackarn så jag får kolla till henne.. Vi får se om jag sover över eller om jag åker hem på kvällen.. Jimmy ska jobba över på lördag så det kommer ändå vara tomt här hemma..

Nu ska jag visa en liten smygtitt på mina inbjurdningskort.. men dom e inte klara än helt HAHA


Känner ni 80-talet?


Jag kan inte blogga från mobilen så vi får se hur det blir imån, ha en toppen fradag om det inte blir så!
kramkram


ShortWally



Ja, snart ska jag å William packa våra saker å åka till Kortedala.. Men kläfder behövs försat å det e så trist å typisakt att allt ligger i tvätten.. Man får se ut som en luffare, inge kul så det e tur att det bara e brorsans tjej, hon förstår problemet  HAHA efter nästa lön bär det av mot Ullared å klädes köp.. Behöver det verkligen, när man har ett helt par byxor är det dags.. Sommaren får gärna komma så man kan gå i klänningar istället tycker jag.. Ha det toppen, trotts det tråkiga vädret (här är det d i alla fall)..

Kramkram


Alice i underlandet


Alice i Underlandet

Huvudpersonerna

Vi såg filmen igår i 3D, Grymt bra! Jag gillade den verkligen, mycket fantasi och väldigt bra gjord.. Speciell men det var det som gjorde att filmen var så bra.. Det var lite förmycket av mycket men det blev aldrig för mycket i helheten.. Jag älskar filmer med mycket fantasi och det var detta verkligen, skådespelarna var verkligen rätt för rollerna.. Tycker ni verklgen ska se filmen på Bio, tummen upp för Alice i underlandet!

kramkram


Bra dag igen!?

Ja det känns som början till en bra dag även idag.. William å jag ska iväg med grannarna till Öppna förskolan en sväng.. Sedan ska lille mannen sova, vid två sedan så kommer Lina å Eddie å ska passa William medans vi går på bio.. Vi skulle se Avatar i 3D men den var fortfarande fullbokad så det blev Alice i underlandet 3D istället.. Ska bli mysigt att gå på bio, det var ett tag saedan.. Skönt att det inte blir så sent oxå, härligt å vara hemma till nattning..



Nu ska jag fundera på varför min kropp säger en sak å hjärnan en annan HAHA Vad ska ni göra idag?

Kramkram


Sötnos


Tittut genom bokhyllan, mamma´s gladfis!

Igår var en super bra dag helda dagen verkligen.. Det är härligt med sånna dagar, idag ska vi ut och gå en sväng innan jag gror fast tror jag HAHA
 
Gårdagens mumsiga middag

Skulle gärna vilja plocka fram min kunniga psykiatriker nu HAHA ibland behöver man någon kunnig helt utomstående som man kan prata med så man får lite vett i skallen..

Kramkram


Soliga lördag

Idag är toppen! Jimmy´s härliga syster å dotter gick precis efter en mycket trevlig fika.. Det var ett tag sedan dom såg William så idag fick dom mysa lite.. Igår var vi hos William´s farmor å farfar på god middag.. Det blev Tackos å jag lärde mig något nytt, hackad vitlök i är UNDERBART gott!!


William och farfar kollar på Tv

Farmor å William myser

William busar med gardinen i sovrummet

Nu ikväll blir det film å mys, vad ska ni göra en lördag som denna?

kram kram


Soliga fredag

Ja det är soligt å underbart, jag har inte sovit mer en någon timma i taget inatt då William är lite gnällig.. Jag hoppas jag kan skylla på tänder så det inte blir så här länge till.. Man blir minst sagt mossig i huvudet HAHA tur att han e så söt.. jimmy gick upp tidigt med honom idag så jag fick sova lite, nu sover båda två en sväng så jag har det lugnt å skönt.. I eftermiddag ska vi hem till William´s farmor å farfar på middag, blir trevligt..


William åker tåg å läser tidning HAHA

William å Candy åker  ihop på marknaden

Finaste William 


Nu ska jag passa på å njuta ännu en dag av solen, tjillivippen!

kramkram


Marknad

Ja, nu börjar vi få bråttom jag har ca. 45min på min å få i oss båda mat å på mig kläder å göra mig iordning.. Att det alltid blir så här HAHA vadå tidsoptemist?! Men det ska nog gå, William e på toppen humör efter en usel natt verkligen men i å med det helt underbara vädret så känner jag ändå att jag har energi till att resa på mig.. Vi ska på maknad i Kungsbacka å träffa mormor å hennes syster.. Det ska bli kanon trevligt! Nu måste jag skynda lite tror jag, Ha det bäst å hoppas ni oxå har fint väder att njuta av..

kramkram


BVCdag

Ja då var han äntligen mätt, vägd och kontrollerad.. Han väger 9030g å är 72cm lång, stor kille.. Läkaren var nöjd med honom, hon tycker utväcklingen går som det ska i rätt ordning.. Så det är toppen, nu har vi varit en sväng hos grannen och kollat läget hos dom.. Nu väntar vi på William´s mormor å morfar så ska jag å Jimmy iväg till Ikea å Willys.. Ha det gott i solen!

kram kram


HAHAHA

Lilla Max lekte på skolgården när han fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill.

Nyfiken sprang han efter och fram till den parkerade bilen där han såg pappan kyssa moster Maria och hur dom klädde av varandra.
Han stannade kvar och tittade nyfiket på vad som hände.

Efter skolan rusade Max hem och sa till mamma: -Mamma mamma! Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan.
Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och....

Mamman avbröt Max, log stort och sa:
-Vet du - den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta tills middagen med att berätta den så att pappa också får höra alltihop!

Vid middagen berättade så Max: Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan.
Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria! Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus och hon tog av honom hans byxor och - Max gjorde en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom och tittade på sin mamma... -Hon log, nickade och bad honom fortsätta.

Max fortsatte: -Sen gjorde dom samma sak som mamma brukade göra med farbror Peter när pappa jobbade i Tyskland!


SENSMORAL: Ibland ska man lyssna klart på vad som sägs, utan att avbryta.


BVC

Äntligen ska vi på 6månaders kontroll, jippi! Jimmy har fått ledigd idag me så det blir toppen.. Ikväll skommer mamma å pappa å sitter barnvakt medans vi lånar deras bil å storhandlar.. Vi ska även en sväng om Ikea å köpa vår efterlängtade matta å en bokhylla till Williams rum, Äntligen! Solen skiner å fåglarna kvittrar HAHA så det blir till att snart äta frukost sedan städa, ta en dusch å iväg.. Så nu sätter jag på lite musik så ska denna dagen går som på räls, har ni sol?

kram kram


Tisdag den 2mars

Idag så skiner solen, jag lyssnar på melodifestivalen och ser på min underbara son som hoppar runt i sin gåstol.. Vilken fantastisk dag! Den börjar verkligen toppen, nu ska vi snart ut i solkenet och åka på fika till Lina i schortwally, det blir trevligt.. Imån blir det fullt upp så idag blir det lite lagam, fika å skitprat e hur bra som hälst.. Vi ska även kolla på inbjudningskort till mitt 25års party till sommaren, det gäller å planera i tid, det kommer bli toppen!!


William har egen plats på spårvagnen

kramkram


Buzzador

Idag har man blivit Buzzador, det ska bli riktigt kul faktiskt.. Det innebär att man får hem produkter att testa å låter kompisar å vänner testa, reklam med mun till mun metoden.. Är det någon här som är intresserad av att testa på det så lämna bara mailadressen så ser jag till att skicka en inbjudan till er.. Det blir kul å se vilka kamanjer jag får..

I övrigt just nu så har man suttit uppe på tok för länge som vanligt men nu ska jag lägga mig.. Jag är helt kass när det gäller serier, jag kan inte låta bli att se allt på en gång.. Nu har vi fixat alla avsnit av serien True blood, å jag bara måste kolla så jobbigt.. Men den är så grymt bra så det blir nattens tipps, kolla in true bood!

kramkram


Det var helgen det


Här packas det inför helgen, som ni ser stannade katten hemma  HAHA

Storfot?

Trion i randigt HAHA

Värdinnan själv å William


Idag är det första mars, tänk vad tiden går.. Alldeles för fort tycker jag så idag så ska jag å William bara ta det lugnt.. Han har en period där det e jobbigt att sova så det behövs nog.. Men en lunch med Tiina å Lina, lie mat å luft gör oss nog gott i em.  Vad ska ni göra idag?


kram kram


RSS 2.0