soliga fredag

ja idag har varit en kanon ute dag och vi ska ut en sväng till om en stund men nu ligger vi båda i matkoma haha så det får vänta lite.. Härligt höstväder, småkallt men ändå strålande sol eller imorse var det kyligt nu på em. i solaen har det varit kanon varmt.. Här kommer lite bilder från dagen då Neo fyllde 1år Grattis! å kom förbi å firades med present å pannkakstårta m.m.
grattis neo!

tårtan var go...

men gubben va godast haha

Kärleken är inte ömsesidigt haha

jo ja pecis, inte bästisar...

När man varit sjuk i 4dagar så blir man en galenpanna!!

Har varit på möte med chefen idag och pratat lite om byte av jobb och så.. Jag ska ju byta jobb eller börja plugga, vi får se, vill ju helst börja plugga men så är det det där med ekonomin å så.. Blir det inte till våren så blir det till hösten tror jag, nu är det flytt jag är inne på.. Det kommer bli en flytt till bottenplan med uteplats så är det bara och blir det som jag vill å hoppas så lir det i Lerum, Floda, Partille eller Mölnlycke.. Väldigt fina områden och nära familjen, kommer nog behöva dom nära framöver.. Känns skönt när man bestämt sig och måste göra något, det finns inget att skylla på, jag måste tänka på mig själv.. Visst känner jag väldigt stor ångest över att ta William till annan ort varannan vecka men det klarar han nog fin fint.. Han ska inte gå i skolan här ändå så är det bara så får vi se vad som händer.. men först flytt sedan nytt jobb el. utbildning, en sak i taget.. Ha det så gott!

kramkram


Pannkakssmet på 1,5l mjölk

ja, jag har lite att göra haha men det blir gott.. Så om man e sugen på pannkakor så är det bara att dyka upp, det finns om man säger så.. Blir några dagar med pannkakor på jobbet tror jag haha William har feber fortfarande idag, somnade 10.30 redan imorse och sover än 12.30, inte likt honom så han mår verkligen inte bra men det är bra att han vilar sig ordentligt så han blir frisk.. Ute blåser det verkligen storm och det var inte skönt när vi var ute förut, William ville ut så då pälsa vi på oss å gick ut men efter tio minuter ville han sitta vagnen å 10min senare så sov han så gott lillkillen.. Så nu ska vi kurera oss eller honom, jag ska bara ta det lugnt..

Hoppas ni är friska,
kramkram


Söndagkväll

Regner kommer till å från, vaknade till åska å regn.. Mösade mig upp å till jobbet, har jobbat hela helgen men nu är jag å William lediga fram tills på onsdag.. William´s pappa är sjuk så jag hoppas han slipper men han verkar trött å lite kinkig så jag ropar inte "tjoho" direkt än haha  Annars så har det faktiskt varit en ganska bra vecka med värk klart men inte så pass värka att jag inte kunnat stå ut med det.. det känns ganska skönt faktiskt och det blir nog bra för både mig å William att hanns pappa ska börja ha honom varannan vecka nu från å med v 42.. Mycket är det, sedan så kollar jag ju bottenlägenheter och nytt jobb eller möjligheter till att studera.. måste bort från jobbet snart, håller på att bli kocko haha Nu ska jag ta å krypa ner lite, William var inte riktigt överrens när det gäller att sova så får nog passa på så det blir några timmars sömn..William sitter å lägger pärlor med morfar när mormor å morfar var här förra veckan å mös med oss

Natti natti
kramkram


tiden går fort

Ja tiden går så fort, har inte riktigt tid och ork här längre så det kommer lite inlägg sporadiskt.. det är mycket just nu, mår inte alls bra just nu, har väldigt problem med mina leder så jag försöker lägga all ork på att William ska ha det bra och att jobbet ska fungera.. Det är inte lätt kan jag säga, vissa dagar är väldigt jobbiga, denna helgen har varit väldigt tung men väldigt skönt att inte jobba.. Det tar styggt just nu, som min läkar sa: Sofie du är så pass ung och detta kommer inte bli bättre om du har kvar det jobbet du har, kanske dags att tänka på att skola om dig?  Ja du läkaren, har oxå tänkte den tanken men det är inte lätt.. Men jag ska jobba på det, ska söka lite utbildningar å föröka få en omplacering på jobbet så får vi se vad som händer.. Håller även på att mer än innan söka bottenplanslägenheter då jag inte orkar trapporna på samma sätt längre.. Känner mig riktigt gammal i kroppen men det är väll så det är.. Läkaren är ganska säker på reumatism så som även jag är men sålänge det inte syns på några prover så kan han inte remitera mig till reumatologen så det kan mig en lång och jobbig period nu innan jag får riktig hjälp, fram till dess så får jag döva smärtan å värken med starka piller.. Morgorna är väldigt jobbiga och det tar länge innan jag kommer upp för både kropp och knopp..

Nu idag så har jag å William varit i slottskogen och det har varit helt underbart sommarvarmt, många djur fanns det så det var mycket att se för lillkillen.. han gick hela långa branta backen själv och det är jag väldigt glad för, han e så duktig å det underlättar för mig för att kunna åka iväg såhär.. Igår var vi på 4H gården här nere och William´s pappa var med vilket var tur för jag var helt slut.. Att behöva sätta sig i alla fall 4gånger på vägen dit är sjukt men behövligt,  kroppen vill inte, suck! Så det var bra att han var med å sprang efter William.. Nu ikväll blir det lugna puckar, middag ev. ute men det blir en runda ute och låta lillprinsen springa av sig ordentligt i alla fall.. skönt nu när han sköter allt själv haha

ha det världbäst!!
Vi skriv när vi skrivs,

kramkram


Tidig morgonpromenad i solen

2011-09-04_08_08 (MMS)

Tidig morgonpromenad i solen


Är på kättilsröd 4H gård och myser med djuren

2011-09-03_10_13 (MMS)

Är på kättilsröd 4H gård och myser med djuren


RSS 2.0