Halloween

Är något vi inte sett skymten av idag, ingen har knackat på. Jag har inte kollat ut heller för att se någon gå förbi på gatan, vi har varit inne tagit det lugnt å tvättat.. Gu vad tvätt lille mannen hade, det går åt ett gäng kläder till d små liven.. Han har verkligen saknat sitt baby gym:

 

   

William sitter nu mera oxå med när vi sitter vid matbordet

Bror, sambo och Lajka som var på besök idag, Tack! mycket trevligt 

Nu ska jag lägga mig, ögonen går ikors, Jimmy är ute och har det trvligt.. Hoppas han får en mycket rolig natt det är han värd..

Kram kram på Er alla goa å glada!


Namnkalas??Nä, tyvärr så blir det inget sådant idag.. Hade så fina ideer om vad jag skulle göra å så, det är ju ändå Haloween oxå men nej så blev det inte.. Nu har vi flyttat fram det till den 21noveber kl:12.. Alla som berörs får självklart ett sms, för så fina som inbjudningskort har vi inte blivit HAHA Idag vaknade vår sostråle vid 8 tiden så då tog vi ett morgon bad för det behövdes.. Nu sover han en stund igen efter att ha fått lite mat.. Nu när jag varit sjuk (fortfarande är sjuk) så har produktionen av mat gått ner så jag har varit tvungen att ge honom ersättning på kvällen så han ska vara nöjd å brösten ska hinna fylla på sig tills på natten.. Väldigt tråkigt, är det någon som har tipps på hur jag ska göra för att få tillbaka "all" produktion?

Nu ligger det en STOR tvätt hög å väntar på mig, William har inga kläder kvar nästan allt ligger i tvätten, det gör mitt med så det är ett måste idag.. Ikväll kommer Eddie å Lina en sväng, Jimmy ska troligt vis ut  med Bong å ha det trevligt, så det blir nog en mycket lyckad Halloween..

Happy Halloween på er!

kram kram

Morgonbad


Hemma från Sjukhus

Gu så skönt att äntligen vara hemma.. Inte kunde jag ana i tisdags när jag åkte till akuten på min läkares inrådan för att ta lite prover att jag skulle bli kvar i tre dagar till.. Jag å William har blivit väl omhändetagna, alla på avdelningen var verkligen helt fantastiska.. Ska jag börja berätta från början?

För ett tag sedan så skrev jag att jag hade ont i handleden, det var troligtvis en inflamation och jag fick ett par inflamations hämande tabletter.. I lördags så började jag upptäcka blåmärken på kroppen och blod prickar, jag ringde till vårdcentralen men dom sa att det kunde vara så ibland men blev de fler och större så skulle jag komma ner.. Dsagen efter så hade fler dykt upp, jag såg inte klok ut så jag åkte ner på en akut tid.. Läkaren tyckte inte det såg bra ut, jag skulle genast sluta med medicinen och komma ner nästa dag för provtagning.. Sagt och gjort dagen efter åkte jag ner och tog provet.. Så i tisdags när jag å William var på mamma grupp med 7st andara små sötingar och hade jätte trevligt så ringer min läkare mig.. Han upplyser mig om att jag har väldigt låga värden och ska dirket åka upp till medicine akuten för att kolla om detverkligen stämmer att värderan är så låga för är dom det så är jag jätte dålig och jag fick hålla mig på benen för ramlade jag å slog mig illa så kunde jag väldigt lätt förblöda.. Efter som det värdet som låg lågt var mitt trobosyt värde vilket innebär att blodet inte kuagulerar sig, vilket kan leda till en mycket alvarlig blödning.. trotts detta så trodde jag inte helt på att det var så illa med tanke på att jag mådde så bra.. Men efter mamma gruppen så åker Mailn å Hampus med mig å William upp till akuten på östra.. 
Dom ringde min läkare och tog prover på mig, dom var lite tveksamma att mina prover kunde vara så låga efter som jag såg så frisk ut.. Proverna togs och jag fick ett rum för att vänta på provsvaren och jag fick lova att inte rammla.. Efter någon timma av väntan så kom läkaren med domen : Du måste stanna kvar! Att jag inte höll på att ramla av pinnen, det hade jag inte räknat med, jag hardet ett värde på 13 som borde ligga på mellan 200-300.. Det är illa så jag å William fick ett eget rum med tv å så så vi ska inte klaga, vi blev väl omhände tagna och många kom förbi för att mysa med William.. Första natten så blev det inte mycket sova, först fick jag trobosyter i dropp för att se hur kroppen reagerade, innan det så tog dom två rör med blodprov, efter 20min tog dom två rör till och 20min efter det två rör till sedan 1timma senare två rör och två timmar efter det två rör och till sist 4timmar senare två rör..
Det dom kom fram till av det var att värderna trotts att dom fyllt min kropp med trobosyter så hade värdet gått ner till mellan 6-7.. Alltså lägre än innan, dåliga nyheter om jag hade tur så skulle jag få komma hem till helgen.. Då gick luften ur mig, min kropp bryter helt enkelt ner mina egna trobosyter, dumma kropp eller ska man säga dumma medicine, jag har inte tid att ligga där men men vad gör man inte.. Jag var tvungen att ta ett benmärgsprov (AJ AJ AJ) för att se så benmärjen fortfarande producerade dom för då skulle cortisonbegandling hjälpa.. På kvällen trotts att provsvaret på benmärgs provet så började jag med cortison, å på torsdagen så hade värdeet gått upp till 26, heja mig! Gick vädet upp till över 30 dagen efter så lovade hon mig att få åka hem innan helgen.. Imorse låg värdet på 71 och jag var så lycklig, hade haft svårt att sova den natten, för vem vill sova på sjukhus? Även om jag var väl omhändetagen så är det ändå ett sjukhus och hemma är alltid bäst.. Nu har jag ca 4månader med täta kontroller och mediciner framför mig innan det hela är helt över men jag får sova hemma, JIPPI!

Här är våra dagar i bilder:

Jag å min sötnos

 
Hampus var på besök
Älsklingen me
   

   
Nöden kraver ingen lag, blöjorna tog slut men som tur är vi på sjukhus och där finn både nätstrumpor och blöjor i mängder HAHA han va så söt..
   
Vi gick en helt underbar promenad i kolonlotten och såg rådjur mitt i stan, urmysigt.. E hind men två kid

Börjar hitta tummen men hela näven e änså länge bäst

Nu har vi ätit räkor och kollar på Idol, mycket trevligt, så skönt att vara hemma.. Sova i sin egna säng, finns det något bättre? Dessutom mellan sina två Älsklingar!! Jag är en mycket lycklig människa,

Kramkram

William våra tre dagar på sjukhus


Mamma å pappas stolthet

kram kram


Öppnaförskolan

Idag har vi haft fullt upp på förmiddagen jag å William.. Han vaknade tidigt sedan åkte vi ner till läkaren för att ta blodprov.. Vi får se va dom säger, har så grymt ont i handleden nu när jag fått sluta med medicinen.. Nu är det ren smärta när jag lyfter upp William men den handen.. Efter som jag e så snurrig så tänker jag inte på det heller så det blir till å bita ihop när smärtan sätter in.. Har satt på ett handledskydd som ska avlasta lite nu och så att jag inte glömmer av att jag har ont HAHA Har fått tips om att köpa voltaren eller ipren gel så jag ska göra det imån.. Tänkte göra det idag men det glömde jag av, hade fullt upp med att komma ihåg att åka till öppna förskolan efter läkaren..

Det var jätte trevliga fröknar och blandade åldrar på barnen så dit kommer vi garanterat gå igen.. Träffade en granne som har två barn var av tösen är dubbelt så gammal som William bara så det är trevligt, då kan vi följas åt på hemvägen.. Att få nya vänner är inte ofta så det är bra, imån ska jag iväg med Mailn å Hampus tille en öppna förskola i Amhult, blir intressant att gämföra.. Nu ska jag krypa ner framför tv:n igen för jag e trött, William sover redan i sitt rum..


21/8-09

Kramkram

Jag överlever


10/9-09

Har varit hos läkaren idag, har fått blåmärken nu i två dagar och det kommer bara fler.. Från att aldrig haft blåmärken nästan, så har dom dykit upp nu i två dagarhar la ca 7st nu i olika storlekar samt blod "prickar" över hela mig.. Ringde igår och frågade och dom sa att det nog inte var någon fara, troligtvis var det pga av medicinen jag tar för handleden.. Blev det värre så skulle jag komma ner, jag å Jimmy ansåg att det blivit värre när två blåmärken dykt upp under natten.. Jag är nu bannlyst att äta medicien och ska ner igen imån och ta blodprov för att se vad som försegår.. Jag har darabbats av blödarsjukan fast troligt vis bara för stunden och det är skönt för det vill man inte ha.. Så nu ska jag ta det lugnt med familjen och försöka bli av med mina snygga blåa fläckar på kroppen HAHA

Ha det bäst!

kramkram

Full rulle

Nu har lugnet lagt sig, Jimmy´s syster med familj har varit här.. Väldigt trevligt, vi bjöd på Tackos och dom hade med egen glass som efterätt, mumsigt!

Kusinerna Tim, Moa och Wlliam

 

Moa inviger soffan med kullebyttor

   

Faster Therese med William

Nu ska vi mysa ner i soffen en stund innan sängen, hoppas ni haft en lika trevlig lördag som vi..

Kram kram


Glad morgon


Från den 3/9-09

7.30 ringde klockan... Nä, självklart va det William som vaknade, pigg som en morgon pigg människa.. Så vi förflyttade oss till vardagsrummet, jag satte på en film och satte William i babygymmet.. Han blir så glad när han sitter där, så han satt å boxades en stund.. När han tyckte det var trist så fick han mat å somnade om i sitt rum.. Det känns så skönt att han sover så gott där inne på dagarna för man har så många motståndare till att ha dom små liven i sängen.. Men jag orkar inte gå upp å amma varje natt så varför inte ligga bervid å amma? Då slipper man vakna till liv å William lär sig att man ska sova.. Samtidigt som han kan sova och somna själv en stund på dagen så det är bra.. Jag tror att han känner sig tryggare och därför sover bättre, bra för både mig och honom.. Det handlar om att man ska hitta det som papssar en själv å barnet bäst och det finns ingen mall till det, det går helt på kännsla.. Så jag tycker alla som säger att så är det, kom med små tipps som man kan testa sig fram om man ha det jobbigt istället, för det finns inget sett som passar alla..

Idsag ska det städas för vi får gäster ikväll, inhandlas mat, hämta Ozzy och nu ska jag fixa lite mera i  fotoprogrammet som jag fixar med för att William ska få ett minne av sina två första månader.. Så kul och det blir så fint.. Ha en kanon lördag!

Kramkram

William i babygymet


Fredagsmys

Idag kör vi vidare på Temat från igår, Barnmusik.. William tycker det är jätte kul specielt med alla rörelser till HAHA man blir som barn på nytt.. Det är jätte kul att se att han lyssnar och skrattar, han pretar väldigt mycket nu mera ockå.. Han växer verkligen så det knakar och han är mer och mer med, bara på de två senaste veckaorna so har han blivit mycket mera med..Ikväll så ska vi ha fredagsmys med god middag, spel och lite mys i soffan framför Idol klart.. Ska bli jätte mysigt.. Imon så kommer Ozzy hem över helgen då extra familjen ska på fest.. Vi får även Jimmy´s syster med familj på middag, ska bli trevligt.. Så helgen kan inte bli annat än bra, nu ska vi iväg å handla inför kvällen..

kramkram

Barn favoriter
William jollrar med i alla fall

William lyssnar på musikkram kram


Dagen passerar i revy

Han ska ha snutte HAHA

Malin, Hampus å Leja

   

William å Hampus
Det har varit en kanon dag ute hos Malin, alltid lika trevligt att kolla läget och tjöta.. Tiden går så fort bara tycker jag, Tack för en mys dag!

Tack Josefin!

 

Farfar 76år

   

   

 

Det var en mycket lyckad kväll med mycket smarrigt att äta och trvligt sällskap.. Tråkigt att inte Jimmy var med men det blir lätt sent och nu när vi inte har bil så tar det lite tid med det västtrafik.. Tänkte att Yes, jag hinner hem innan ersättnings bussarna som börjar gå 22-04 nu pga av något arbete.. Klockan var 21:30 och jag nöjd för att var ute i god tid men tji fick jag, då kommer det up ett meddelande på skärmen om att ersättningsbussarna började gå vid 21:30 idag HAHA så typiskt mig.. Jag å kollektiv traffik e inge bra, så det kom en proppful buss som jag å William fick hoppa öper eller vi fick inte plats.. På nästa fick vi plats, Jippi! Så från centrelen så tog det en timma innan jag var hemma istället ör 30min högst HAHA tur att man inte jobbar säger jag bara..

Älskade Saga som är ute och springer nu mera

Tusse tycker det är mycket fokus på William så han ser till att vi inte glömmer honom HAHA

Nu måste jag nog sova, är trött efter dagens bravader, sov gott vänner!
Kram kramBesök

   

Idag kom Josefin på besök, så trevligt! Dock blev det ingen bra bild HAHA men det var kul att hon kom och vi hade mycket trevligt att prata om, det var inte sista gången..

Imån ska vi iväg till Malin å Hampus, farfar fyler även år så jag tänkte ta en sväng till Lerum på kvällen oxå.. Nu ska jag mysa ner med Jimmy i soffan, William sover äntligen efter att ha haft lite magknip.

Kramkram


Väluppfostrad


Ozzy 1,5år

Trodde jag skulle tappa haan när jag hörde en kvinna säga det om Ozzy när hon gick förbi HAHA Väluppfostrad, jo man tackar.. Helt bakom flötet är han ju inte men han e labbrador med allt det nu innebär: snäll, hungrig, flummig å underbar klart! Klart man har koll på honom, brukar ha honom utan koppel nu för det mesta, han kommer när man ropar alltid förutom när han får upp ett spår av mat som någon slängt ut.. Blir helt galan på honom för han stänger av helt, GGRRR  men något ohyffs måste la finnas, själv e man inte perfekt men skam det som ger sig till att försöka.. Nä vi möter folk brukar jag alltid kalla in honom så att han går bervid mig för man vet inte om dom är hundräödda eller så å märker man att dom är det på långt håll så brukar jag även koppla, man vill inte skrämma folk så det var la det som gav intrycket av väluppfostrad hunf, det är änna så man sträcker lite på sig, HAHA för som sag mycket har man hör om Ozzy så som: Gullig, söt, snäll, flummig, flåsig, stor, lung och fårn å med idag kan man lägga Väluppfostrad till sammlingen, det ni! (stolt matte skriver)

Kram kram

Jag utamanar

Jag har blivit utmanad av Emelie( http://calidore.blogg.se/ ):
Efter som jag inte vet hur man länkar så får ni klippa å klistra ;)

Regler: Kopiera detta till din blogg. Utmana fem personer i bloggen och berätta detta för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, du får inte hitta inte på ord!

Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt, får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!

1. Vad heter du: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Sött
3. Flicknamn: Sussi
4. Pojknamn: Sune
5. Yrke: Service tekniker
6. Färg: Svagt rosa
7. Klädesplagg: Sarong
8. Mat: Sill och Potatis
9. Sak i badrummet: Schampoo
10. Plats/stad: Styrse
11. En orsak att vara sen: Snoza
12. Något man skriker: Sluta
13. Film: Snövit
14. Något man dricker: Sangria
15. Band: Spice Grils
16. Djur: Snigel
17. Gatunamn: Stackmolnsgatan
18. Bil: Subaru
19. Sång: Sommar sommar å sol...

Jag utmanar:
Jenny: http://metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.10078836
Michaela: http://blivande-mamma.blogspot.com/
Julia: http://lolaslilla.blogg.se/
Lina: http://linashorna.blogg.se/
Katthemmet kompis: http://katthemmetkompis.blogg.se

Kram kram

ItalienarenIdag när jag kom hem efter promenaden tryckte jag ned hissen för att komma upp till vår våning.. När hissen anländer så ser jag att det är Italienaren från "tvättstuge insidenten" stiger ut.. Lika sur å svettig som då, å precis när han sätter foten utanför hissen så går strömmen.. Gu vad jag inte tycker om honom å han hatar säkert mig men ändå så typiskt.. Där stod jag med barnvagnå hund å ingen hiss men en spiral trappa.. Suck, sprial trappa som e så jobbigt med vagn men som tur var så hann jag bara öppna dörren och tänka tanken på att börja släpa upp vagnen så kom strömmen tillbaka, Halleluja!! Nu ha vi lunchat å ska snart iväg och lämna Ozzy som ska ut till Ubbhult sedan ska vi till familjerätten och bekräfta att Jimmy är pappan..

Kram kram

Mina Sötnosar


 

Idag har det varit en lugn dag med vila, mys och lek.. Ozzy gillar att spela fotboll så det har vi gjort idag och numera kommer han tillbaka med bollen så man kan sparka iväg den igen.. Poletten har börjat trillat ner HAHA Imån åker han ut til Ubbhult igen i två veckor, det är mysigt att ha honom hemma samtidigt som det är skönt att ha tid för mig å William utan att oroa sig för Ozzy.. Man behöver inte planera lika mycket och kan åka iväg på ett annat sätt för William kan man ta med över allt det kan man tyvärr inte med Ozzy.. Så det är skönt att detta med extra familj fungerar för alla parter.. Den här veckan ska jag å William kolla in på öppna förskolan som finns här.. Vi har två stycken i närheten till å med så det ska bli kul, imån ska vi til familjerätten och bekräfta att Jimmy är pappan..Natti Natti
Kram kram


Vad?

Hejsan vänner! Vad händer hos er en dag som denna? Själva så är vi helt obokade och det känns la sådär.. Hade varit kul å ha något på kalendern men vem vet, dagen har ju bara börjat.. Ha det gött!!

Kramkram

William 2månaderKram kram


5 Generationer

Idag har jag å William varit över allt känns det som, båda två är helt slut.. William har sovit hela kvällen så troligt vis kommer han nog vilja gå upp tidigt, tyvärr.. Men det gör inget, vad gör man inte för sin Älsklings son.. Imorse fick jag sova länge, vi var uppe å bytte blöja vid 6 tiden sedan så sov vi ända till kl:10, så skönt.. När vi väl vaknat så var det bara att äta och klä på oss, vi skulle iväg och träffa Bella (min daghund i våras) och Sabina.. Det var mycket trevligt, vi gick en vända och pratade en massa.. Nästa gång får vi ta en fika så vi kan prata mer å så Sabina får kolla, å känna lite på William HAH idag låg han bara å sov i vagnen.. Jag å Ozzy gick konstant i 2timmar så vi fick motion i alla fall.. Sedan var det bara hem, äta, byta om och vidare uta Ozzy dock.. Jag å William skulle till min gammla mormor och ta kort på våra 5 generationer som vi nu är.. Mormor hade fixat fika och fixade så det stod härliga till med Majken.. Bilderna blev i alla fall tagna och mycket bra, kul at ha.. det är inte så ofta man hinner bli 5 generationer nu mera, eller? Min gammla mormor fick barn när hon var 17, mormor när hon var 20, mamma när hon var 21 å jag när jag är 24.. det ökar i ålder för varje generation..

 
Från vänster (William´s): Mormor, William, Gammel gammel mormor, Sofie (jag), Gammel mormor
Tusse har hittat en perfekt plats att sova på där ingen stör honom
 
Vaggan

Nu på kvällen så har vi varit ute på kvälls promenad med Minni med ägare.. Hon e världens goaste rottis, så snäll.. Dom trivs verkligen bra ihop och leker på lika vilkor om man säger.. Så Ozzy har lekt med många hundar, eller 2 hundar idag, vilket är många om man gämför med hur det brukar vara HAHA  Jag glömmer alltid att ta kort på dom tyvärr, ska bli bättre på det..

William har jag i alla fall tagit kort på idag

   
Mamma å Pappas Älskling

Nu får jag krypa ner så det blir lite sönm i alla fall
kram kram

Snö idag?!?

 

Det syns ingen snö på bilderna, det la sig inte men det var blötsnö som kom ner från himmlen.. Så otroligt depprimerande, jag gillar inte kyla, regn å snö.. Ska det vara snö så ska den lägga sig å vara kvar för då är det lite fint i alla fall å ljust.. Idag har jag tvättat, städat promenerat och haft besök av bror å tjej idag å Jimmy´s föräldrar nu på middag.. En mycket trevlig dag men nu e man trött så det blir ruskigt gött att kolla på Idol nu.. Poppa lite poppcorn å lyssna på lite mysik, är en bra fredag kväll.. William är på toppen humör idag har sovit hyffsat bra och han e så med och nyfiken på livet.. Ozzy är nog lite avis men det går väldigt bra och han är nöjd med livet, imån ska vi nog träffa Bella och ta en promenad ihop.. Det kommer bli ettt kärt återseednde så det blir kul..

Kram kram


BVC

Idag var vi på BVC, han väger nu mera 6200g och är 61,5cm lång.. Jag har även varit på MC för återbesök, mycket trevligt at prata lite med barnmorskan som följt en ända från början.. Så hon får se det fantastiska resultatet HAHA Har även fått tid för att sätta in en p-stav, det blir prima, håller i 5år och man kan inte missa ta någon dag, det fixar den på egen hand.. Det kostar 1000:- så det e inte billigt men håller i 5 år oxå så det är värt det.. Blir nog dyrarae med annat tror jag, så det är en långtids investering..

   

 

Nu ska vi snart ut en sväng igen, det är så fantastiskt väder men först ska jag kolla färdigt på Harry Potter filmen, den nya..

 

Kram kram


Vadå snurrig?Det här tycker vi är kul HAHA

kram kram


Ska bli frisk

Idag har Jimmy varit ledig och vi har varit iväg ihop en sväng hela familjen.. Så underbart att ha honom hemma, att han får vara med på morgonen och mysa med William för det är då han är som mest med.. Utvilad och mätt, då är man på glatt humör.. Annars så är han bara hemma på kvällarna och då är han inte vaken så mycket, inte om man gämför med morgonen i alla fall..

Jag var nere på Backa Läkarhus för att kolla upp handleden och fick bekräftat att det troligtvis är en inflammation.. Det är visst vanligt, man överanstränger sig och kanske gör någon konstig rörelse som får sina effekter.. Fick tips igår från Cecilia som varit med med om samma sak fast i axeln.. Tack för tipset, så fort jag hörde det så visste jag att det var så det var.. Jag har problem med lederna i vanliga fall men det är värk och inte smärta, tänkte om det var en spricka men då borde det vara svullet och kännas på ett annat sätt (tror jag).. Men inflamation låter mycket rimligt så nu ska jag äta inteflamatoriska tabletter i 15dagar.. Vi får hoppas att det hjälper..

Nu ska vi mysa lite hela gänget,Kramkram

Lång promenad

Idag har vi varit ute på en långpromenad i spåret.. På slutet så luffsade både jag å Ozzy fram HAHA William är trött idag så han sover än, i denna minut ser han ut såhär:I söndags så var jag å William hemma hos Williams gammla mormor på middag, där fanns även mina föräldrar hans mormor å morfar.. Mycket gott å trevligt!


William´s gammelmormorWilliam´s mormor å morfar

Åter till dagen och dess bilder:Efter att William föddes så började jag få ont i höger handled, jag har trott att det varit lederna som jag  har problem med i vanliga fall.. MVC sa att jag skulle ge det i alla fall 3v för att se om det är pga graviditeten.. Men nu de 2 sista veckorna har det bara blivit värre, har svårt att lyfta William ibland samt att jag är öm.. De fyra sista dagarna har det även börjat knaka oroväckande så man måste nog gå till farbror docktorn men det är så segt, dyrt å tar tid men men man når sin smärt gräns någon gång å det ör nog nu så i veckan får jag nog göra ett besök å kolla upp eländet..

Ta hand om er å bli inte sjuka, verkar som en släng av influensan å förkylningar börjat så se upp..

Kram Kram

Ozzy är tokig


Härliga söndag

   

Tack alla goa arbetskamrater!! Snacka om överraskning när ett blomsterbud kommer med hur fin blommor som hälst.. Tack!!

 

 

   Idag har vi varit å hälsat på Cesilia och Wincent, mycket trevligt så det blir det mer av:
 

Pappa byter blöja på en glad son:


kram kram

 

 


Skit oxå!

Det är det ända vi har att säga om kvällens match..


Heja Sverige!

Nu sitter vi i soffan å kollar på matchen, Heja Sverige!

 

Heja Sverige friskt humör det är ni som målen gör!

Heja Heja Heja

 

 

 


Dagen efter party

En kanon kväll var det igår, den sista lämnade lägenheten 2.45 så vid 3.00 sov man som en gris.. 8.00 idag ringde klockan för jag skulle köra Ann-Sophie till tåget och Ankie till flyget..
Åter till gårdgen, det kom så många vänner och delade kvällen med oss, vilket var fantastiskt roligt.. Många som vi inte träffat på länge dök upp och William fick mycket fina saker.. De var en mycket lyckad kväll, Tack alla som dök upp och gjorde den helt grym!  

Pappa fixar iordning sin son innan gästerna kommer:

 

Vår solstråle

Sedan drog kvällen igång:
   

   

   

   

Barnvagns hörnan med William till vänster och Hampus till höger

William´s rum med William ballonger

Alla fina presenter William fick

   
   

 

Tack tjejen för undebara dagar, saknar dig redan!

 

Tusse var klart oxå med på festen och fjäskade till sig skinka,


sedan så tyckte han att William fick på tok för mycket uppmärksamhet

 

Så här dagen efter så är det lugnt, Jimmy sover än och jag degar framför tv:n å William är glad men trött:

Händer det något speciellt hos er? Ha det gött!!

 

Kramkram

 Min underbara son

Nu pumpar jag ibland å så nu mera kan han natta sig själv HAHA

 

Igår var Hamps här en sväng:William testade sin nya overall när vi skulle ut å ha honom i selen: 

Å han gllade väll kanske inte att bli plåtad för länge som björn:

Vi var iväg ag å Jimmy igår på bio och William hade sin första kväll med barnvakt.. Det gick jätte bra han var såhär nöjd när Ankie gjorde Pizza:Vi såg på District 9, väldigt bra.. Ev välgjord och välgemon tänkt film.. Man ska inte se den om man vi se något lätt å glatt men jag tycker helt klart man ska se den.. Den är gjord av han som gjorde Sagan om Ringen och et är ett gott omen om man ska se något välgjort, den tar upp ett mycket aktuellt ämne med..

Imårse så fick Jimmy äran att gå upp å byta blöja då blev Wiliam såhä glad:Nu ska vi städa och fixa för ikväll ska det bli party!!
kram kram


07.26

Då är det dags att gå upp för då vägrar min son att sova längre.. Så nu mera är man morgon människa, man börjar vänja sig..Idag blir det lugnt, vi ska ut en promenad å visa Akie omjivningen och hänga upp lite tavlor.. Imån är det inflyttningsfest/ namnkalas och massa vänner kommer, ska bli kul.. Då maste det ju se beboligt ut HAHA

Kram karm

William 7veckorKram Kram


En onsdags morgon

Efter en halvbra natt så vaknade vi som vanligt vid 7.30.. Eller Willliam vaknade klart å var kanon pigg så det var bara att gå upp å sätta honom i baby sittern en tund å sedan i soffan med mig..


 

Han e så söt när han e arg:


Kram kram


Konsten att somnaDen är svår, det är nog först nu jag behärskar den tekniken.. Innan var jag tvungen att ha tv:n på eller så trött att ögonen gick i kors.. Nu mera är tv i sovrummet tabu, att ha den på när man ska sova speciellt.. Det kan vara gött när man är sjuk men inte annars.. Man sover så dåligt med tv surr i bakgrunden.. Lösningen för min del är korsord, det får mig att varva ner och kunna somna på ett kick.. Jätte bra faktiskt, då tränar man hjärnan lite med varje kväll.. Det kan en virre panna som jag behöva HAHA illa om det skulle bli värre..

Nu sover alla utom jag å William, somnar bara han så somnar jag som en liten gris.. Det har varit jätte kul att Ankie kommit ner å ska bli en riktig kanon vecka, mycket ska hinnas med..  Imån blir det Backaplan och annat smått å gott!

Kram kram

Fler läsare

Verkligen jätte kul! Så jag får tacka er som går in å läser, Tack! alltid roligt att få lite uppskttning.. Det gör det även roligare att skriva lite oftare..


F
örsta dagen hemma

Idag så får vi fint besök från Sundsvall, Ankie.. Hon ska stanna tills på lördag ska bli kanon trevligt.. Innan hon dyker upp så ska vi ut till min bror å hans sambo å hälsa på, det behövs en tilltitt ibland.. Nu så skriker William efter mat å e så trött på att jag sitter här å skriver så jag måste nog avsluta, skrivs senare när han inte ser ut såhär:kram kram

Ozzy hälsarIdag fick vi hälsningar utifrån Ubbhult.. Ozzy hälsar att han mår prima och att livet leker, det ser Elsa till.. Nästa måndag kommer han hit och det ska bli mysigt fram tills dess så får han ha det gött i skogen..

kram kram

Vaknade 10.17Gu vad underbart, det var länge sedan.. Vissligen så ammade jag två gånger undenatten men han somnade om driekt och det hör inte till vanligheten.. Han somnade vid 22tiden, jag la mig vid 23.00, sedan så vaknade jag av att han ville ha mat vid 03.00.. Han somnade direkt och jag la honom i vagen, vid 06.30 så vaknade han igen då bytte jag blöjan och la honom brevid mig i sängen och ammade.. Nästa gång jag öppnade ögonen var vid 10.17 snacka om förvåning, underbart!

Nu ska vi göra egen pizza

kram kram

Mormor å Morfar

   

Williams mormor å morfar var här på besök och kunde inte slita sig, alltid lika kul när dom kommer.. Jag bjöd på kött, klyftpotatis, svampsås å sallad, mumsigt värre.. Mamma är ju mjölk "alergisk" så hon köpt med sig mjölkfri grådde till såsen men sedan när den var färdig och vi skulle äta så upptäckte vi att redningen jag använt hade mjölksocker i sig, SUCK man blir så trött.. Så hon fick ingen sås ändå tyvärr.. Nu ska jag krypa ner i soffan, lagat en kladdaka och mysa.. Jimmy är ute med kompisarna å har det trevligt, så jag å William har det trevligt här hemma..

Kram kram


Lördags morgon


Mums med Tackotallrik

Fredags mys, vad åt ni för gott en dag som denna?

kram kram


Dagens film


Skratt idag

Idag är vi nöjda med att bara vara hemma.. Vi har varit iväg å flängt hela veckan, väldigt trevligt men idag ska det bli skönt att bara vara hemma.. Jag hade beställt regn hela dag efter som jag ville kura under ett täcke i soffan men självklart så lyser solen på en klarblå himmel så det blir nog till att gå ut en sväng ändå.. Å så här glada är vi över det:


   


Kramkram


Uppdatering

Hade beilder på telefonen som jag inte lagt ut så dom kommer här:

30/91/10Kram kram

Filmtips

Fast and the Furios 4En helt kanon film men snygga killar, tjejer å bilar, blir det bättre!?


The ProposalEn typisk Sandra Bullock film, mycket humor och kärlek.. En sådan film hon är mnad att göra, hon gör det grymt bra.. Snyggingen Ryan Reynoldas gör inte filmen sämre direkt..

Trevlig tittning

Kram kram


Tusse Älskar kurragömma


 
Fast han e inge vidare på att hålla sig gömd.. Tyärr har han blivit så sällskaps sjuk så han stannar inte kvar men om sagt han gillar att gömma sig.. Även att öppna alla gaderober och köksluckor är kul.. 


Igår var vi i Lerum på ett café och William fick sitta själv, klarade det galand uppbullad HAHA Tack för en trevlig fika Josefin.. Det får vi göra om

Idag var vi i Björlanda å träffade Hampus å Malin, mycket tevligt det kommer det bli en hel del av nu är vi är hemma sammtidigt.. Alltid kul att ha någon som oxå är hemma.. Kul oå när det bara skiljer 1månad mellan William å Hampus.. 

Kram Kram


Pappas första matning

En nöjd pappa som matar sin hungriga son.. Jag har börjat att pumpa lite så att man dela på matandet lite å kanske ev. i framtiden ha barnvakt i några timmar.. Det fungerar jättebra och alla är nöjda

Kram kram


RSS 2.0