Försöker hålla sig vaken



Det är det som är kruxet när man har varit ledig i två veckor å lagt sig vid 21-22tiden på kvällen.. Att sedan vara uppe hela natten å börja jobba kl. 21 blir en liten chock för kroppen.. När man sedan är gravid så gör inte det saken bättre för man är lite slö.. är en av dom lyckligt lottade som är illamående 24timmar om dygnet å på natten blir det inte bättre precis men det tillhör väll.. Man får tänka possitivt, jag behöver inte jobba så många månader till HAHA  Jag och Jimmy har kommit fram till att vi måste flytta igen i och med detta.. vi hade hoppast på att kunna bo kvar i ett år i alla fall men det blir på tok för trångt tyvärr.. Det är lika bra att göra det innan man får en knodd, efteråt blir det ännu mera saken som ska flyttas på.. Det är så ruskigt tråkigt att flytta bara, packa ner, städa packa upp, fy fasen men nu flyttar vi till stort så vi slipper flytta på många år.. Jag har flyttat så många gånger dom senaste åren nu så jag längtar verkligen efter attt bara kunna känna sig hemma å bo kvar i några år på ett ställe..

kramkram


Jobb igen

Då sitter man här på jobbet igen ruskigt otaggad.. Känner mig illamående, "mösig" i huvudet och trött.. i vanliga fall så brukar jag å Jimmy lägga oss snart men nu är det 10timmar jobb som gäller.. Skulle just nu vilja jobba dag kanske men inte på ett boende som nu, så att förflytta mig till dagen blir bara värre.. Så det är bara att bita ihopp och jobba det lilla jag jobbar.. Som tur är så jobbar man inte heltid utan 64%, helt lagom, ca två nätter i veckan.. V får se hur natten går, det är bara att se det possitivt egentligen å göra det.. Det är ganska skönt när väl lönen kommer, eftersom jag är gravid så kommer jag ändå få gå i juni senast HAHA  så det är som sagt bara attt bita ihopp!!

Ha en kanon fredag!
Kramkram

Åsså började fighten...

När jag kom hem i går begärde min fru att jag skulle ta henne till ett
dyrt ställe. Jag tog henne till en bensinstation.

Åsså började fighten....

****

Min fru och jag låg i sängen och tittade på "Vem vill bli miljonär". Jag
vände mig mot henne och frågade: "vill du ha sex?"

Nej, svarade hon.

Då sade jag: "Är det ditt slutliga svar?"

Hon tittade inte ens på mig, utan sade bara "Ja"

"Då vill jag ringa en vän", sade jag.

Åsså började fighten....

****

Lördag morgon gick jag upp tidigt, klädde tyst på mig,gjorde i ordning
lunchpaketet, tog med mig hunden och slank tyst in i garaget.

Jag hakade på båtsläpet på bilen och backade ut ur garaget bara för att
finna att regnet stod som spön i backen. Det var full storm, så jag körde
tillbaks in i garaget, satte på radion och fick höra att vädret skulle
vara uselt hela dagen.

Jag gick tillbaka in i huset, klädde tyst av mig, och gled in i sängen.
Jag tryckte mig mot min frus rygg, med helt andra förväntningar, och
viskade:

"Vädret är förfärligt".

Min kärleksfulla fru sen tio år svarade sömnigt:

"Kan du tro att min idiot till man är ute och fiskar i det där?"

Åsså började fighten....

****

Min fru och jag satt vid ett bord på min gymnasieträff när vi såg en full
kvinna vid ett annat bord, alldeles ensam, tömmande en drink efter den
andra.

Frugan frågade: "Känner du henne?"

Jag suckade. "Hon är min gamla flickvän. Vad jag fått höra började hon
dricka direkt efter att vi bröt med varandra för länge sedan. Hon lär inte
ha varit nykter sen dess."

"Herregud", sa frugan. "Vem kunde tro att någon kunde fira så länge?"

Åsså började fighten....

*****

En kvinna stod naken framför sovrumsspegeln.Hon var inte glad åt vad hon
såg och sade till sin make:

"Jag känner mig förfärlig. Jag ser gammal, fet och ful ut.Jag skulle
verkligen behöva en komplimang från dig..."

Svaret blev:

"Du har perfekt syn."

Åsså började fighten....
 

Ska man ha en klump i magen

När man ska tillbaka till jobbet? det känns väldigt jobbigt nu tyvär och idag ska vi bara ha möte.. men det är väll lite det där med vad man ska säga, om man ska säga och så.. Tänkte baka något att ta med å visa lite possitivitet men det sitter långt inne.. Känner mig inte direkt omtyckt på jobbet men men vad gör man inte?

Nu ska vi äta
Kramkram

Trött efter många timmars promenad



Nu har vi kommit hem efter att varit iväg med Lajka och Lina ute i skogen på en ca 2timmars promenad.. Det var kanon skönt att vara ute och gå å tjöta lite.. Hundarna är helt slut och sover gott, skulle oxå vilja det men då somnar man la inte ikväll.. Ska iväg på möte ikväll på jobbet, sedan så ska jag jobba hela helgen fredag,lördag och söndagnatt.. det var nog 14dagar sedan jag jobbade nu så det blir lite ovant och jobbigt med tre i rad men det går nog prima ändå.. Det är skönt sedan när lönen väl kommer, för det behövs kan man väll lugnt säga.. Det enda som är possitivt med att jobba helg är att man inte gör slut på en massa pengar HAHA

Kramkram

Svårt med motivation till städning?

Hade svårt att hitta motivationen till att börja städa idag men så satte Mamma Mia på hög volym å vipps så fanns inpirationen där.. Så nästa gång du ska städa så sätt på din favorit musik så ska du se att det går så fort!


Detta är då min favorit som alltid går hem

Städa på!
kramkram

Vart är våren?



Känner mig som en glad männsiska idag.. Jag å hundarna har varit ute i två timmar så nu ligger dom och sover gott.. Vi träffade en lekkamrat ute med så dom har sprungit av sig ordentligt, samt att jag fått mig en ordentlig promenad.. Nu står det damsugning och disk på mitt schema, ska även tvätta ikväll.. Det är alltid skönt att ha det gjort och man mår så mycket bättre efteråt..

Jimmy och jag var på Allum igår och kollade i affärer, vi hoppades på att hitta kläder till bröllopet vi ska på snart.. Vi förstod snart att det inte finns så mycket till Jimmy innom våran budjett.. Jag hittade en fin klänning faktiskt och ett par örhängen som passar till hlsbandet jag fick av Jimmy i julklapp så jag e nu klar.. Men det känns så tåkigt för Jimmy, det får mig att känna mig lite olustig.. Varför kan man inte baka få ha på sig något man tycker är snyggt och känner sig bekväm i? varför ska man behöva köpa någon dyr kavaj bara för att få gå på ett bröllop? Det är helt sanslöst, vi får se om Jimmy kan följa med.. Jag hoppas för det är trist att gå själv samtidigt som jag förstår att man inte vill lägga ut så sanslöst mycket pengar bara för en kväll.. Hade jag varit honom så hade jag oxå funderat på att inte komma för vem vill komma å vara den ända utan kavaj när det står att det är "tvång" på inbjudan, ingen.. Varför ska det kosta så mycket  pengar när man är bjuden någon stanns?

Ja ja, det blir som det blir, blir nog trevligt, det är bra att vi alla är olika ändå..
Kramkram

Madagaskar 2



Så grymt bra film! Dom har gjort den så bra, animationen är fantastisk och själva storyn jätte kul.. Humorn är så klockren med rösterna och allt blir det verkligen en kanon film.. Så gå och se den om ni inte sett den!!

kram kram

Snörvel snörvel

Vaknade vid 5tiden idag med Jimmy, försökte somna om men det var kört låg bara å hostade så jag bestämde mig för att gå upp.. Gjorde lite honungsvatten och pratade lite med Älsklningen innan han skulle åka å jobba.. Jag har jobbat så lite och konstígt nu det sista så man blir nästa knäpp, går hemma å längtar efter att Jimmy ska komma hem.. Ska jobba nu till helgen fredag-, lördag- och söndagnatt.. Vi jobbar om varandra kan man säga, helgen gick på tok för fort, vi ville fortsätta ha helg, det är så mysigt..

Idag ska jag till läkaren själv utan Jimmy, det känns lite nervöst men det går nog bra.. Jag är ruskigt sjuk bara, passar ju ganska bra men ändå, har lite önskemål om vad hon ska skriva ut till mig HAHA Dock inga starka grejer.. Hon ville visst undersöka mitt hjärta och kolla om det var ok, så vi får se vad hon kommer fram till..

Det är Ivers sista dag idag me, hans matte har sagt upp sig och kommer ha tid hemma själv med hundarna.. Så nu kan vi komma ut på långpromenader, men man kommer ändå sakna buset dom har.. Dom har så kul alla tre, full fart, även Bella är med å fajtas om pinnar och leksaker.. Hennes morrande om att sakerna är hennes bryr han sig inte om utan bara dundrar på  HAHA  då kommer hon å lägger sig hos mig..

Satt å kollade på hundraser idag och såg en så kanon fin bild på min älsklingsras:


Så bedårade, man kan inte bli annat än kär!

Kramkram

Möhippa



Igår var jag på möhippa och det kan man ju säga attär ennu en anledning till att inte gifta sig.. Jätte trevlig och kul på alla sätt att vara med men att vara utsatt, fy bubblan.. Jag skulle gärna vilja gifta mig på något sätt i kyrkan och så men det är allt för många nackdelar.. Det blir alltid var man gör det till men det här med möhippa, dyra pengar, stress, måsten och så får mig att må illa.. Det ska var en stor fest och vara inga stora pengar i omlopp, inga höga förväntningar, bara en trevlig kväll med nära och kära tycker jag.. Men oftast blir det en stor grej utav det för att man vill att det ska bli det sago bröllop man alltid drömt om.. Så jag å Jimmy kommer nog aldrig gifta oss, man ska aldrig säga aldrig men på det "normala" sättet är det nog otänkbart.. Vad tycker ni om bröllop?

Kram Kram

Bäbis!!



Vi var å hälsade på Jimmy´s syster igår som fick en liten Saga på nyårsafton.. Så söt, man kan inte annat än längta efter man själv får sitta med sin egen.. Ganska skönt att kunna lämna bort när dom sätter igång i och för sig HAHA men hon son så sött i min famn..

     

Idag har det varit full fart, jag tro Jessicha blandade i extra näring i fodret i morse för Iver va  i full fart om man säger så.. Men nu har han lugnat ner sig och det blir en lugnare eftermiddag.. Känner mig inge bra idag å Jimmy är hemma tidigare så nu ska vi ta det lugnt och ikväll ska vi äta Tackos!!

Kramkram

Ett gott skratt förlänger livet


Man kan inte annat än skratta





Så söta

Full rulle

   

Idag har det varit en seg dag.. Känner mig inte alls på topp, kan inte somna på kvällarna.. Jag ligger bara och vrider mig trotts att jag lägger mig i tid så är jag kanon trött på morgonen bara för att jag inte kan somna utan bara ligger och kollar i taket.. Tankarna bara snurrar och snurrar, det finns visst en hel del att tänka på när man tänker efter.. Som tur är så har hundarna varit ganska lugna med, klart att dom busat och hållt på men det hör till.. Dom har kunnat slappna av fort efteråt och det är det som räknas, mycket bus och mycket vila..

Jag gillar att kolla på filmer som är som en serie, kollade på Harry Potter filmerna för ett tag sedan och nu har jag börjat med Sagan om ringen filmerna.. Det var ett tag sedan och dom e ju så bra, Älskar älvornas kläder så fina.. Skulle jag någon gång gifta mig så skulle det vara i en sådan klänning!

Kramkram

En sån dag



Så söta..

 

Busiga Saga ska självklart vara med över allt, här hjälper hon till att håra ner lite gardiner HAHA

Kramkram

En dag där solen glimtar fram

     

Det har varit full rulle här idag på alla hundar.. Kul att se att alla kommer bra överens även om Bella tycker att Iver blir lite för Ivrig ibland men det är bara bra att någon säger till honom.. Ozzy gör det inte han låter honom bara fortsätta bråka, så idag fick jag ta Iver å lugna ner honom sedasn vilade vi i 2 timmar.. Nu har vi varit ute och lekt på berget så nu ligger dm igen och jag ska börja städa.. Det är "lite" hår över allt idag, så har jag även tvätid idag ås idag bli en lite trist dag men det är skönt när det är klart..  Det är ju ett nödvändigt ont HAHA 

Kramkram

Häftig bild



Så cool bild!



Fortfarande grått och trist



     

Här är lite blider på Ozzy och Iver från igår och lite nya bilder med bella idag.. Jag, Bella och Ozzy gick spåret rundan imorse så dom fick busa av sig ordentligt, det märks att dom saknat varandar.. Det är så kul att se så sedan Bella kom imorse har det varit full fart.. När Iver dör upp vid 12 så blev det ju inte minde stoj dirket HAHA men nu är allt lugnt och dom ligger och sussar sött hela gänget..Jag och Jimmy ska iväg en sväng nu så min bror å hans tjej ska komma och sitta hundvakt, tar dom med sig sin hund Lajka så blir det verkligen fullt hus men det är ju dom som ska vara hemma.. Annars så får vi hämta henne sedan när Bella har åkt hem så hon inte blir ensam så länge.. Nu måste jag fixa iordning lite, ha det bäst!!

Kramkram

Själv med djuren



Nu har Jimmy åkt iväg och ska Bowlla, han å hans kompis ska vara med i korpen och spela varannan vecka.. Låter kanon kul, jag hade oxå velat men jag kommer ju inte kunna vara med så länge och han behöver nog komma ifrån ibland HAHA  Jag måsta komma igång med simningen bara så har jag något att göra med, det hade varit det ultimata.. Jag behöver röra på mig men simmning känns som det hade varit roligast nu.. Gymmet lockar inte direkt, så snart är det dags att komma igång.. Imån kommer Bella och då ska vi ut å gå en långrunda, Iver kommer inte fören vid 12tiden..

Kramkram

Vardag igen



Då är det sista dagen med två hundar, imån kommer Bella tillbaka så då blir det full fart med tre hundar.. Nu har vi varit ute så monstrerna sover så gott.. Ozzy har varit borta över helgen så igår när han kom tillbaka så såg jag att han ökat i vikt lite.. Vi kan ju inte gå några långpromenader nu med valpen men det ordar sig nog imån när Bella kommer tidigt, då har vi en timma på oss att promenera innan vi möter upp Iver, prima!

har börjat må allt mera illa och det känns som blodtrycket inte är som det ska.. Orkar inte alls lika mycket längre, men ska iväg imån å ta prover.. Förhoppningsvis får Jimmy kompa ut så¨han kan följa med å hålla handen när dom ska ta massa prover.. Är en sådan mes, det är väll bara att vänja sig, det kommer ju inte bli mindre sprutor direkt HAHA

Kramkram


Snart hem å sova

Nu är snart natt nummer två avklarad, så skönt.. Endast en kvar, det tar på kroppen att jobba såhär.. Två nätter i sträck är optimalt, tre är lite mycket ibland.. Men nu har jag bil och Lina och Eddie har Ozzy så jag kan bara ta det lugnt nu i helgen, det känns så fantastiskt.. Man får passa på för nästa vecka så drar det igång med tre hundar och full fart HAHA Det var länge sedan man hade Bella nu så man saknar henne lite faktiskt, men hon har haft det kanon hemma med matte, bättre än så blir det nog inte.. Ni där ute får ha en kanon lördag, nu ska jag hem å sova gott!

Kramkram

Vilken stressig kväll

Jag satt i godan ro framför tv:n, Jimmy hade lagt sig och Ozzy snarkade i sin korg.. Jag hade tänkt lägga mig tidigt eftersom jag känner mig ruskigt trött men så satt jag ändå uppe för det va lite väl tidigt med tanke på att jag skulle jobba fredag natt.. Kl 21:15 ringer telefon och jag hör en snäsig röst i andra ändan som undrar varför inte jag är på jobbet, jag säger lite små chockat att jag inte trodde jag skulle jobba.. Hon snäser lite till och säger att det ska jag visst och det är inget annat att göra än att ta på sig kläderna, väcka Jimmy som får köra mig, ut med Ozzy, som tur är fattar vinkeln attt det ska gå fort och åker iväg.. Väl på jobbet så har ingen tagit fram min grejer utan jag får springa runt och fixa nycklar och så, har oxå en tant som snurrar runt och väcker hela avdelningen genom att öppna deras dörrar och hälsa på.. Stress, stress och stress jag är så trött att jag inte vet varken ut eller in.. det kommer bli en jobbig natt, får man inte missfall efter inattt så känner jag mig ganska säker, fy satan! nu ska jag gå ut på några fler larm innan jag kan sätta mig en stund till och andas ut..
Alla kan väll skriva fel på arbetsdag när man jobbar som jag eller?

kramkram

Lite sol idag

Jag mådde inte alls bra imorse, kände mig helt ur form.. Men efter att jag vilat på förmiddagen å kom ut i solen å friska luften med hundarna så kom jag igång.. Jag blev lite mera possitivt inställd efter det å nu känner jag att dagen kommer bli kanon.. Lägtar efter att Jimmy ska komma hem så man får lite sällskap å närhet.. Imån är det dags att jobba natt igen, hela helgen blir det.. fredag-söndag natt.. Tre nätter på rad, jippi!!

kramkram

Nya Monopol



Eddie å Lina var här idag med äpplepaj och det nya monopolet.. Det var kanon kul och roligare blev det efter som jag vann HAHA Annars har det varit en lungn och skön dag.. På fredag är det dags att jobba natt igen så imån är det uppe sittar kväll, men idag ska jag lägga mig tidigt..

   


kram kram

Nu får våren gärna komma



Nu har jag tröttnat på dåligt väder och vill ha sol och värme.. Det hade varit så underbart, det närmaste man kommer det just nu är väll ett varmt bad HAHA Vilket jag sak ta ikväll tänkte jag.. Just nu ska vi nog bara sätta på en film innan vi ska ut i bergen å leka.. Iver bara växer å växer, inte för att han är stor men han är lång..

Förhoppningsvis så kommer Lina å Eddie hit med spel å äpplepaj, skulle inte vara dumt HAHA

Kram Kram


Betty Boop örngott??



Söker febrilt efter ett Betty Boop örngott men det verkar ruskigt svårt att få tag på, ingen som har något förslag?
kramkram

En dag med dåligt väder

       
Trotts vädret så har det varit en kanon dag.. Hoppas bara det håller i sig HAHA

KramKram

Grått å regnit

Så trist väder, idag får dom busa mycket inne.. Det blir bara ut på kisserunda i bergen, Tiina ska komma över.. Då ska vi göra lite suchi å ha det mys.. Det var ett tag sedan vi sågs, så nu ska jag damsuga,diska å skala räkor HAHA Jag är så sugen på Suchi så jag kan knappt bärja mig



Kramkram

208 i kön

Ringde precis försäkringskassan och jag fick köplats208 HAHA  vad ska man säga?

Nu ska jag å monstren ut igen.. Vi skrivs!

     

Kram kram

Älskar den här låten



Helt underbar katt

Såhär höll Tusse oxå på när jag hade skrivare, HAHAHA


Ivrigt värre



HAHA nä då, idag har det varit super lugnt.. jag gick upp tidigt för att hämta Iver och efter det har jag mest legat i soffan, nu har vi varit ute och busat lite så nu ska vi ta det lugnt igen innan jag ska börja med maten och tvätta.. JImmy hade3 visst sovit dåligt inatt så han kommer nog vara "död" när han kommer hem så det blir en lugnt dag.. Jag har lovat att lägga mig tidigt så jag inte blir så trött.. Tiina nämnde något om att hon ville komma imån men vi får se hur det blir med det, hon skulle höra av sig..

Nu ska vi fika lite, ha det toppen!!
kramkram

Känner mig så lyckligt lottad!!

Sitter här ikväll och känner mig så lyckligt lottad över att få vara tillsammans med Jimmy.. Han är verkligen det bästa som hänt mig, det känns lite som en klyscha att skriva så men det är sant.. Han har verkligen hjälpt mig med mycket, som med alla förhållanden så har vi haft våra motgångar men det har alltid löst sig till det bästa.. Jimmy är en väldigt omtänksam, ärlig och lugn person.. Han finns alltid där som en stöttepelare, han har fått mig att lugna ner mig, tagit ner mig på jorden kan man säga.. Det känns så skönt att hittat sin "bättre"hälft, skulle inte kunna tänka mig livet utan honom och det är så det ska kännas när man är riktigt kär.. Nu ska jag krypa ner brevid honom och bara mysa för det är sådan jag känner mig ikväll lycklig och på mys humör..

Älskar dig Darling!



Katt å Råtta



Inte piggare för det

Nu är man ny duschad men inte känner jag mig piggare för det tyvärr.. Hade hoppats på att vakna till liv men det får visst vänta.. Det blir en lugn dag idag, hade hoppas på att åka till Jimmy´s syster som precis fått bäbis, en lite Saga men det får vänta säger han.. Idag orkar han inte, han vill inte lämna lägenheten efter som det är sista dagen på semestern.. Det är väll förståligt så då får vi vär åka dit i veckan istället någon kväll å vägrar han då med så får man väll ta sig själv i hampan å åka dit så man får se henne medans hon är liten.. Dom växer ju så fort dom där krabaterna och speciellt när jag köpt kläder, vore kul om hon skulle kunna använda dom innan hon växer ur dom HAHA

Jag å Ozzy ska ut på en promenad nu så jag hoppas vi vaknar till liv då för sedan ska vi fixa lite middag.. det kommer att bjudas på ströming och potatismos, mumma!

Ha en kanon kväll!!
Kramkram

Ett smörgåsbord av sexleksaker

Nu har man varit på sitt första sexparty HAHA Det var koon kul och intressant, men vd sjukt mycket grejer det finns.. Det är inget som egentligen tiltalar mig med det var kul å lite köpte jag llt till slut..


Ett utplock av vad som fanns


Värdinnan

Nu ska jag bara lite för imån kommer mina å Jimmy´s föräldrar på fika.. Det blir första gånen dom ses, så då måste allt vara på tipp topp

Kramkram


Grym sång!!!


Full Fart


Äntligen helg



               

Har inte orkat lägga ut bilder under dessa tre dagarna så nu kommer alla på en gång.. Men dom är förgoa ihopp, nu ska jag fixa mig å gå iväg på sexparty HAHA kommer in å skriver lite ikväll..

Kram kram

Inte en dag för tidigt

Nu jobbar jag sista natten och är ruskigt trött,ska bli så skönt att vara ledig nu ett tag å vila lite.. Har inte ens orkat öppna bloggen.. Det har varit fullt upp med att försöka sova med ozzy och Iver, men det har fungerat bra.. Det var dock väldigt skönt att Bella inte varit här också först veckan med Iver.. Jag hade fått en chock, börja jobba och ha tre hundar, allt hade börjat på samma gång, det hade blivit för mycket..

Imån ska jag iväg till Lina på Sexparty, det ska bli kul.. Jag har aldrig varit på ett sådant innan så det blir intressant och se om man hittar något.. Kommer dock vara jätte trött men vad gör man inte HAHA

Igår vilade jag nästan hela natten, kroppen orkade bara inte.. Idag känns det lite bättre men hälst hade jag bara velat lägga mig men då kommer jag inte att vilja vakna tyvärr så det är bara till att sitta här å försöka hålla sig sysselsatt.. Skillanden på idag och igår är nog mycket oxå att igår vvar jag på en väldigt lugn avdelning, den var det igår i alla fall i gämförelse med den idag.. För här hasas det för fullt i korridoren så jag får rusa igen..

Ha det gott!
Kramkram

Jobb igen

Då sitter man här på natten och ska försöka att inte somna.. Det var 4 veckor sedan jag jobbade natt sist och det är mycket som hänt.. På den tiden har jag lyckats få en "normal"  tidsryttm och gått upp på morgonen och deckat vid 23tiden någon gång.. Därför kommer det nog att kännas nu när man ska vara vaken hela natten, men det är även skönt att komma igån å få lite ordning på tillvaron.. Det är trotts allt väldigt skönt att få pengar in på kontot, speciellt nu när man har lite att spara till.. Jul och Nyår har även sugit ur alla pengar, sedan så går det åt mera pengar nu när både jag och Jimmy varit lediga i en månad.. Man hinner inte göra sig av med lika mycket när man jobbar HAHA  

Imån skulle det även dra igång med två daghundar+Ozzy men det blir inte så, det får dröja några dagar till vilket är ganska skönt men ändå.. Alltid bra när inte allt kommer på samma gång både jobb och tre hundar.. Trivs väldigt bra med båda mina daghundar och hoppas jag kan ha kvar dom ett bra tag till men man vet aldrig hur det blir..

Nä nu får jag kolla till tassandet i korridoren
kramkram

En kall dag

   


Idag har Iver varit här från någon gång vid 8tiden.. Allt har gått jätte bra och det kommer gå finty att sova hela dagen imån för inatt är det dsags att sätta igån å jobba igen.. Efter att ha haft semester i en månad så är man lite bortskämd så det kommer nog kännas att jobba tre nätter i rad.. Imån är första dagen även med tre hundar.. Från och med imån är det tre hundar måndag-fredag, det blir roligt.. Ett litet hunddagis är det som, det är fördelen med mitt jobb att jag har möjlighet att även göra det jag tycker är kul.. Att jobba med djur har altid varit en dröm och det kan man väll lugnt säga att jag gör, samtidigt som jag jobbar nätter så jag klarar mig ekonomiskt, bättre blir det inte tror jag..

Kramkram

Illamående



Trotts det fantastisk vädret så mår jag illa idag.. Jag å hundarna var ute i två timmar förut oh vädret var fantastiskt.. Det är det fortfarande i och för sig men nu hållr jag mig en stund på insidan för det är ruskigt kallt ute..

   

Kram kram

Ozzy och Iver samt Ozz på hal Is





Vilken dag

Oohh happy day! Känner mig bara så glad, har lite fina bilder från dagen som varit.. Jag å Ozzy var ute och gick en vända med Lina och Eddie nu i eftermiddags.. Hurra burra vad kallt, helt sjukt nu börjar kylan, nu när man längtar efter vår och sommar.. Så typiskt sverige, pratade med mamma och pappa och dom satt hemma och kollade på resa till Thailand i november/december som vanligt.. man blir lite avis, jag å jimmy hade oxå tänkt åka men så ser det inte ut att bli tyvärr.. Det ser ut som vi får händerna fulla med annat att tenka på..

         

 

Imån kommer Bella igen, trevligt och på onsdag börjar Iver på heltid.. det blir intressant.. Själv så börja jag jobba natt nu på tisdag-fredag, kör igång hårt med tre nätter, heja mig!

kram kram

En heldag med Iver



NU har vi lite mer tid med Iver idag, han åker inte hem fören vid två tiden.. Vi varit ute och busat, jag gick upp när han kom så jag ha burit honom och släppt ner honom om vart annat och det gick kanon bra så att Ozzy skulle få sin morronpromenad, nu ligger båda här uttröttade speciellt Iver HAHA

   

Nu ska jag me vila, Kram kram

Igår då?

Hade ingen lust med något igår, kännde mig lite seg och utträkad.. Vi skulle egentligen åkt iväg jag å Jimmy men Jimmy mådde inte bra så vi hoppade över det.. Han låg i sägen och jag kännde att här kan jag inte sitta på en lördag så jag åkte ner en sväng till mormor.. Det var jätte trevligt, Tack mormor!


Mormor´s hund Candy och Ozzy

Kram Kram

Yrvädret Iver va på besök igen

Han var här för att testa att vara ensam och det gick jätte bra.. Han var här i ca 30minuter och röjde runt.. Det märks att man är ovan men det kommer nog gå bra, man lär sig och han vänjer sig.. Han kommer på söndag igen och förjyller några timmar så att det inte blir allt på en gång..



 

Nu ska vi äta lite Cre´ps å ha det mys!
Kram kram

Vilken morron!

Tuppen väckte mig imorse HAHA nä, Bella dök upp vid 06.40 och då var vi ute och promenerade lite sedan så va jag å lämnade in mina nycklar.. Kändes så skönt, nu slipper man tänka på den..N ska vi ut en sväng igen, vädret är ju helt fantastist!

  

Kram kram 

Ett trevligt nyår



Det var en kanon trevlig nyårsafton igår och idag är det första dagen på det nya året.. GBG fyrverkeriet var väldigt fint, middagen blev lyckad och sällskapet var kanon.. Ozzy älskade fyrverkerierna och ville vara med å leka, skönt att han inte är rädd i alla fall som Lajka stackarn som fick en rejäl dos tabletter som hjälpte föga men bättre än inget.. Som tur är så hördes inte så hörde man inte oljudet utifrån in.. Vi spelade Uno och tävlade i Wii Bowling, det är kul när man är lite flera..

                                   

Nu idag så ska jag ner och städa ut lägenheten för imån så ska nyckarna in.. Lina var snäll och erbjöd sig att hjälpa till så det går nog fort, ska bli skönt att äntligen bli av med den.. Ha nu en fantastisk börja av det nya året och ta hand om Er!

Kram kram

GBG Fyrverkerier






RSS 2.0