Dags att tapesera

Nu är det dags att börja tapetsera, jag har varit ute en långis med hundarna å förbetett allt.. Ozzy ligger just nu på sin filt å sover å Bella sover i soffan på balkongen så nu ska jag å Jimmy sätta igång så vi blir färdiga.. Ann-Sophie (en kompis från barnsben) kommer hit ikväll å vi ska fira en annan gemensam vänn så det vore skönt å vara klara tills dess, heja oss! Det ska bli en fin dag idag, nu lite bilder från tidigare idag:

     

Tjipp Tjopp, kram på er!

Imån ska det tapetsers

   

Änligen är dom gamla tapeterna borta, det är spacklat å slipat.. Imån ska vi börja tapetsera, ska bli skönt, hoppas det blir klart oxå så vi får ett fint ett klart vardagsrum.. Det är inte fel, utan riktigt skönt..  

Nu ska vi ta det lugnt å samla krafterna inför imån

Kram kram

Snart ska Bella hem

Vi ska snart traska hem med Bella men måste lägga in en ur Gllig bild på dom, just nu ligger hon å sover brevid Ozzy som tuggar ben:Kram kram

Klart!

Med att ta bort tapeter allså.. Det är fortfarande slipning å tapesering kvar, slipning gör vi ikväll å imån sätter vi igång å tapetserar.. Ska bliskönt att få det färdigt, det har tagt mycket mera tid än vad vi trodde men förhoppnings vis blir slutresultatet bra med.. Blirdet inte det så blir ja å Jimmy vädigt besvikna.. Nu ska vi städa lite å göra rent saker na vi använt men tävkte som sagt skriva lite fört, sitter här med Bella i knät.. Ozzy å ho har precis kört ett varv med bus om ett ben som slutade med att Bella tröttnade på benet kom till mig å Ozzy åt upp det  hahaha Såg att Bellas ägare Sablina skrivit en kommentar, jätte kul å förklarade oxå arför hon gör som hon gör när det gäller ämta sker å lägga dom i en hög, hon är lite av en samlare via blodet, det ligger i ennes gener  haha då har man fått det förklarat för sig, det är kul å bra att veta.. Ozzy är en bärare å sökare det märker man också väldigt fort, alla har vi våra  egenheter, även vi människor..

Förlåt att bloggen var enere igår det var något vajsing men nu ä det fixat så hoppas ni tycker om den å fortsätter läsa.. En av Jimmys vänner Roger har även börjat blogga, in å kolla vet ja! (hans sida ligger under länken: andra sevärda sidor) Nu ska det städas lite..Ha det bäst så hörs vi ikväll!
Kram kram

Snipp snapp snut

Då var den här dagen till ända, Ozzy å Bella har busat som vanligt.. Imån har jag sovmorron till 8, hurra för mig! Åter till dagen slit, Jädrans tapeter till å sitta fast, man blir ju helt galen.. Både jag å Jimmy känner oss ganska mörbultade efter två dager å det är hälften kvar, uscha puscha! Men det blir nog fint när det är klart med tanke på vilket slit vi lagt ner.. 4 lager tapet har vi tagit bort, å villka tapeter sen, hahah Funderar på att köpa en tapet som vi såg sist vi var ute å åkte, trots att vi har hyresrätt.. Kan vara lite trevligt å få det lite fint eller eget eller hur man nu säger..

Ha det bäst å sov så gott!
kram kram

Då var det full fart

Klockan är 9 och vi har varit ute å lekt hela gänget, så nu är det hyffsat lugnt en stund.. Bella tuggar sönder någon leksak som vanligt, får ha några på hög haha Hon e himla rolig, Saga å hon busar mycket mendet brukar sluta med att Bella tar lesaken å springer iväg till soffan där hon förnöjt tuggar på den tills det bara är monokyler kvar om man inte får stopp på henne innan det vill säga.. Hon är kreaiv i allafall det är ingen annan som kan säga något om, har även märkt att hn gärna samlar på gregern, leker Ozzy eller Saga med något så smiter hon gärna fram och tar det för att edan bära iväg med det till sin plats för att antingen tuggas på eller bara bli iggandes där för hon är kungen av alla å ska inte hon ha så ska ingen ha hahaha  Hur go som hällst, har en aktiveringsbok som jag ska ta fram tror jag å träna lite konster med henne för det skulle ho nog tycka var jätt kul.. Har testat med Ozzy men han vägrade rulla runt å så men det tror jag Bella hade Älskat..

 

Nä nu ska jag övergå till att gnugga mina grå för att få den här sidan till att funka samt betala räkningar

Kram Kram

En strålande dag

Vi har fått gjort lite i lägenheten men det visade sig vara mycket mer än vad vi väntade oss, det blir en hel del att göra men skam den som ger sig

   

Vi var även ute på en långis i spåret imorse, jag Bella å Ozzy.. Dom e så goa ihop, det gick jätte bra att ha dom lösa, dom ser så lyckliga ut när dom får springa av sig

     

Så Ozzy ser ut såhär just nu:Sov gott vänner!
Kram kram

Godmorron gott folk

Mötte upp Bella vid 7.35 imorse, det var nog flera månader sedan jag var upp så tidigt.. Det gick faktiskt riktigt bra, vi gick rundan här i länsmansgården och hundarna har busat av sig ordentligt.. Nu ligger dom å sover som små grisar i soffan, synd att kameran ligger så långt bort haha Det känns skönt att ha något meningsfullt att göra på dagarna, något att passa efter som jag inte jobbar så mycket vilket är skönt, men nu kan jag förena nytta med nöje å det känns kanon..

Jag tycker det är jätte kul nu med jimmys lägenhet, med renoveringen.. Det är en hel del kvar att göra men vi tog ner lite igår å det kommer bli jätte bra när vi får ordning på våra grejer tror jag.. Ska bli så skönt å bo under samma tak, bli sambo..

Vi skrivs lite senare gott folk!
Kram Kram

Bella å Ozzy´s första heldagDom har lekt å busat idag så det står härliga till haha Jätte kul har det varit, Bella kommer vara med oss måndag till fredag nu mera, kul kul!

Kram kam

Dags att lägga sig... kl:9

Nu har jag jobbat natten, varit å hämtat Bella å dom harlekt av sig, kan man lugnt säga hahaha så nu ska man sova.. Känns som jag skulle kunna fortsätta vara uppe men det är nog inte så bra för roppen så det är bara att lägga sig, kommer nog somna som en stock när jag väl lagt mig å sappnat av för nu har jag varit uppe i 22timmar så kroppen behöver nog sova, så natti natti!Kram Kram

Herre gud vad jag e sorglig...

Jag e så kass på att passa tider så det är pinsamt.. Det passar mig inte att åka buss för då har jag en tid å passa å jag e en sån tidsoptimist.. Det blir nog bättre när jag å Jimmy flyttar ihop för han sparkar iväg mig i tid, han gillar inte folk som kommer föresent till jobbet.. Sedan har jag även ganska otur/oflyt.. Jag hoppade in extra inatt för att det var någon som var sjuk å det är bra för då får man lite extra pengar, jag skulle lämna av Ozzy som vanligt hos Tiina när jag jobbar natt, var där i tid å så, sedan skulle jag bara in på Willys å handla knäckebröd till jobbet, det var där det började köra sig.. Det va kö som tog ganska lång tid så jag började bli lite smånervös men tänkte:jag hinner.. Tanken slog mig att skita i spårvag å börja gå snabbt direkt men nä, jag började gå mot spårvagenen å missade en precis.. Kollar på klockan å inser att nu jäklar är det illa ute med tanke på att nästa spårvagn gick om 15min så jag börja springa, från Wisselgrensplatsen ner mot hjalmarbrantningsplatsen (ni som vet vart det ligger vet att det är en bit) jag hade ca7min på mig.. Men tänkte ändå att jag får ju försöka i alla fall, när jag kommit nästan halvvägs så kommer det en spårvagn å kör om mig, gissa om jag blev sur, tavlan stämde inte! Gggrrr  men jag knatar på, tänkte jag kunde kolla om någon buss kom vid Vågmästareplatsen, men nej så jag springer vidare mot bussen.. Helt slut å väl framme så kan jag konstatera att jag inte hann å kommer komma sent till jobbet, typiskt! Som tur var det bara men 15min så det var ingen fara men ändå illa.. Plus att jag var hur trött som hällst, springa med vinderjagcka å tung ryggsäck hyffsat långt va inte riktigt min grej..

Någon mer som har samma problem med tider?kram kram

Dagen efter

Det är dagen efter Farfar firade sina 75 år och min fabror firade sina 50år, dom slog 2 flugor i en smäll.. Det var trevligt, dom bjöd pågod mat å man träffade hela släckten igen.. Det blir inte så ofta man träffar pappas sida av släckten, det blir ofta mammas sida vi umgås med och det är lite olika stämmning hahaha  Här kommer lite bilder:

                 

Idag ska jag jobba extra, ska bli bra det behövs lite extra i kassan nu.. Vi har även varit å handlat flyttkartonger så jag ska nog hinna pack lite innan jag ska iväg.. Vi skriva mer inatt!

kram kram


Vakna! Vakna! Vakna!

Nu är man vaken, solen skiner på utsidan så det kan inte bli annat än en kanon dag.. Jag ska ta på mig å ta mig å Ozzy till blomterlandet, vi ska möta upp Jimmy där somförövrigt också gick upp nyligen men gick å la sig betydligt tidigare än jag.. Det är något vi har gemensmam, vi kan sova hur länge som hällst, vi måste ställa klockan om vi inte ska soa hela dagen... Men men idag gjorde det inget, ibland behöver man sova ut verkligen.. Det bästa med att ha hund tycker jag är promenaderna, man kommer ut å får röra sig, prefekt! Det finns inga dålga väder bara dåliga kläder är ett motto som dels rimmar på lotto samt att när man har hund så får man intala sg det å leva efter det haha Ha en kanon lördag för det ska jag 
Vi skrivs!

Kram Kram 

God natt/God morronVillken morron, SÅ jobbigt att cykla hem, rumpa å ben ville inte cykla men vad gör man inte för att komma hem till sängen.. Det bästa hade ju helt klart varit om man ahde haft Jimmy å krypa ner brevid men man kan inte få allt.. Han kommer ner när jag vaknar i em. då blir det till att åka en sväng till blomsterlandet för att köpa något fint till farfar, det är han värd.. Ska bli kul att klä upp sig lite oxå det va länge sedan.. Såg en räv idag när jag cyklade hem förresten om e fina å det är inte så ofta man ser den sorten i stan men så kom jagå tänka på att det finns gott om harar här så det är väll som ett hoppande smörgåsbord hahah

Nä nu måste jag sova så att jag år lite sömn i alla fall
Kram Kram<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/208168/lysvret?claim=xtz8bggxz9e">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Regn å rusk

Det får mig att längta tillbaka till sommaren eller rent utav utomlands.. Det ultimata hade varit att bott i Sverige halva året å Thailand halva, då hade man inte behövt oroa sig för dålig värme å utebliven sol..Tänk att det snart är november, tiden går så fort, snart åker mina föräldrar till thailnad i 3veckor.. Jag e inte avundsjuk! Jo, kanske lite eller rättare sagt mycket men jag har flytten att se fram emot.. Ska bli riktigt kul att bli sambo, Jimmy kommer nog få en liten chock till en början men jag tror att han kommer tycka det är jätte skönt, snart har hanen egen piga  hahaha  Vad är det dom säger: När frugan är mer än tio meter från spisen s är hon på rymmen haha  Så illa är det väll inte en man kan alltid driva med det.. Imån fyller farfar 75år och min farbror 50år så vi ska på "fest/kalas/bjudning" Ska bli trevligt, inte alltid man får festmat, dock kommer jag hålla mig nykter så jag kör nog, ill inte att det ska sluta som förra gången jag drack.. Det var ännan droppen, känns skönt då kan man hålla i kameran   fota alla andra som gör bort sig iställe för att det är en själv som är i centrum.. Jimmy ska också med, villket är sköntgillar inte att åka iväg så utan honom det änns så tomt å jag vill bara åka hem, nu kan jag ta det lugnt å förhopnings vis få en trevlig kväll, det blir inte roligare än vad man gör det så då blir det nog prima..   

Ha re å Kanin!

Kram kram

Att vara eller icke vara

Det är frågan.. Nu är jag på jobbet i allafall å inte hemma med mina Älsklingar vilket är det ultimata på en fredag kväll.. Man kan inte få allt, jag å Jimmy har en hel vecka ledigt tillsammans efter den här natten så vi har gott om tid för att fixa hans lägenhet å jag ska börja småpacka å så.. Ska flytta katterna bara tpetseringen är klar för just nu så kan dom inte vara ute på balkongen för jag har sålt nätet som håller dom på rätt sida av balkongen.. Jag vågar inte riktigt ha dom där ute utan, Saga är ju helt galen, vem vet vad hon skulle hitta på, hon skulle nog kunna hoppa ut å börja utforska utevälden utan problem.. Tusse är ganska mesig men han har varit ute katt så man kan inte lita till 100% på honom heller..


Vad händer hos er på en fredag kväll som denna?
Kram Kram


Dö trött

Nu vill jag bara sätta mig på cykeln å cykla hem å sova men det är tre timmar kvar tills dess.. Vi får hoppas att det går fort, har även designat om hela sidan som ni ser, blev väldigt nöjd med resultatet.. Har lärt mig ett å annat så nu fattar jag lite mera.. Man lär sig mycket om man bara ger sig f-n på det..

Undra om det blir någon badminton imån, vi brukar spela varje fredag men har inte hört något ifrån dom som brukar boka, jag e bara glad om jag slipper för då slipper jag stressa upp utan kan sova ett tag..Det är könt när man ska jobba natten efter oxå..

Nä nu är det visst många som har bestämt sig fö att inte sova utan gå upp tidigt  hahaha så jag får jobba..Vi skrivs!
Kram Kram


Bella på besökIdag har bella varit på besök hela dagen.. Det har varit en kanon fin dag, vi har varit ute å myst å såhar vi tvättat, så trist.. en men det måste göras, jag har även fått sålt lite möbler.. De gick väldigt fort, så skönt, nu är det dags att städa å börja packa men det blir nästa vecka.. Nu ska jag jobba två nätter så de blir inte så mycket gjort.. Vi skrivs inatt!

   

Kram Kram

Borta bra men...Nu är man hemma efter att ha haft det super nere hos momor men borta bra men hemma bäst.. Nu sitter jag här med varmt te å myser framför tv som visar "oskyllidigt dömd" Ganska bra, bara när man ser Persbrant så är man i alla fall övertygad om det hahaha  Köpte lite nya teér här om dagen, heta stnder och psyco lemon.. Välldigt goda så dom kan jag rekomendera om man vill ha något annorlunda gott te..

Jag ska hålla mig vaken ett tag nu för jag ska jobba imån natt så det är dumt att lägga sig allt för tidigt.. Ska ta foton på alla möbler som ska ut på blocket för att säljas innanflytten..

       Kram Kram

Ullared=Man kan inte få nog

Det är helt sjukt när man kommer in på ullared, helt fantastiskt.. Alla grejer som finns å med sånna underbara prislappar.. Jag var där idag å skulle handla "lite", NOT! Men trotts det så gick jag förbi klädesavdelningen på samma sätt som bingo reklamen förr, när tanten ropade bingo trots att hon inte hade det å vägrade lyssna.. Lite å det hållet var det fast jag ville inte se för min plonbok hade inte råd att köpa.. Fick dock köpt det viktigast, hittade lite bäbiskläder till folk jag ska träffa som fått bäbis, sedan grejer till mig å jimmy, lite presenter till folk som fyller år samt lite kläder till mig men jag skulle viljat köpt mer men det var bara att sätta på sig skygglapparna.. Syns inte, finns inte är ett bra måtto ibland, vilken inte Alfons Åberg skulle sagt men lite så är det allt, det man inte vet han man inte ont av.. Dagen för övrigt har varit kanon här hos mormor, all god mat man får, härligt sällskap å den härliga skogspromenaden, vad är det att inte gilla när man bor i skogen.. Tänk å bo så här gämt, då hade jag trivts som fisken i vattnet.. Var sak har sin tid, Sov gott alla goa å glada!Natti Natti

Regn regn å mera regn

Det har vart en riktigt regnig dag idag tyvärr.. Var uppe tidigt å mötte tiina, fixade lite saker på banken å köpte henne en damsugare.. Bella har varit här några timma med idag, ska ha henne på torsdag oxå sedan dra det igång med måndag till fredag nästa vecka.. Det ser vi fram emot

 

Sitter å kollan på "Design men tomas och Simon " tänk om man skulle vara så duktig på design å se helheten så bra, framför allt haft den ekonomiska möligheten till att göra så.. Jag hade velat ha hem dom å gjort om hemma hos Jimmy, jag ska flytta dit nu i december.. Vi väntar lite med att söka annan lägenhet tills vi vet hur det blir med Jimmys jobb och ekonomin har kommit på fötter, han har trotts allt billig hyra när man delar på två.. Nu är det bara till att gå igenom möblerna, vad som ska slängas, säljas och sedan packa ner, bära, packa upp.. Gud vad jobbigt det är att flytta, kul med någon nytt så det är väll värt det.. Hoppas det är slut på flyttandet för ett tag efter jag åJimmy hittat något..Ska åka till mormor imån å stannar där en natt, ska bli trevligt, jag å mormor trivs väldigt bra ihop så det blir kanon.. Både jag å Ozzy behöver komma ut på landet..

Vi skrivs på onsdag kväll!
Kram Kram 

Lite filmer

Här kommer några filmer på Ozzy å Lejha´s lek:


Kram Kram

Wow Wow

Hejsan vänner, igår var jag å jimmy hemma hos min kompis med blivande man å djur.. Vi hade hur trevligt som hälst, spelade yatzzy, drack vin, öl, vatten å pratade lite skit.. Alltid trevigt att komma iväg, dom har även en liten goldenvalp Leija så Ozzy hade fullt upp, kul för honom.. Vi var inte hemma fören 3tiden, då har man trevligt..
         

Vi hasade oss upp idag vid tolv, käkade frukost och sedan gick jag iväg till min blivande daghund..  Var hemma hos dom å kollade läget, Ozzy passade på å skrämma deras kattunge Ulla som brytit benet.. Strackarna fick en hjärtatack å sedan instäng i badrumet.. Det är hårda bud, inte lätt alla gånger.. Ozzy å Bella kommer väldigt bra överens så det är roligt, ska ha henne några timmar imån å på torsdag seda veckan efter det så blir det måndag till fredag, ska bli kul.. Då får man lite å sätta tänderna i..

Var ju på spa igår, helt fantastiskt det borde alla göra..

 

Ha re å Kanin!
Kram Kram

Lördag!
Då ska man iväg på spa, så helt underbart.. jag skriver lite mera efter jag varit där

Kram Kram

Lugna gatan

Sitter här å myser framför en film,  rätt dålig film tyvärr.. Jimmy snarkar för fullt, Ozzy snarkar han med nerefrån golvet, faktiskt vädigt mysigt.. Tända ljus å hela familjen samlad det är alldeles för sällan men så värdefullt.. Satt å kollade på lite hundraser idag å hittade två raser jag verligen fastnatt för, först den som alltid legat överst:


Cavalier king charls så bedårande å lagom stor


Tibitanska Spaniel, lita bedårande å lagom

Den som lever får se, man hinner nog ångra sig några gånger innan den dagen är inne  hahah  Men det är kul å kolla runt å läsa om olika raser.. Nu är jimmy föflyttad till sängen så jag ska bara ut med monstret sedan skall jag krypa ner jag med, man måste vara utvilad innan man ska på spa..


Sötnosarna

Sov gott vänner!
Kram Kram

Gulliga


Midnatt råder tyst det är i...

Idag var det kallt ute, hurra burra.. Sista natten den här veckan nu, skönt å vara ledig helgen å ha lite tid med Jimmy, vi hade en kanon eftermidag idag.. han kom hem från jobbet vid halv fyra, vi gjorde middag, det blidde falukorv å makaroner.. Snabbt, lätt å gott, sedan gick jag ut en lång promenx med Ozzy, trodde jag skulle dö av träningsverk i låren  hahaha  Det är bra bevis på att man tränat, nästa vecka är det BodyPump på måndag, MRL (mage rumpa lår) på onsdag samt cykla till jobbet på torsdag å fredag, låter fin fint.. Heja mig! Har minskat i vikt med 4kg sedan jag slutade med godis el. så gott som, äter nötter å mörk choklad istället, man kan väll säga, ändrade kosten å ökade träningen.. Tänkte att jag skulle fixa att gå ner 10-15 kg till sommaren, 10kg är målet, dom första kg brukar gå lätt det är efter det som det börjar ta emot.. Vi får se vad som händer men jag tåller tummarna på mig själv, har bestämmt mig å min kompis motiverar mig.. Hon var snygg innan men nu har hon tappat några kg å börjat verkligen TRÄNA å blivit rå snygg, jag kan nog aldrig komma ikapp henne men jag kan komma en bra bit påväg..
Vi har fortfarande inte hört något om lägenheten men jag ska ringa imån å kolla läget..Imån vid 8tiden så kommer ett par å ska kolla på min lägenhet, hoppas dom kan flytta in december så jag slippr dubbelhyra, det hade varit grymt bra..  Åter till min å Jimmys mysiga kväll, efter min långa promend så låg vi bara å mös å pratade å gluttade på tv, så himla skönt, det är inte så ofta man får så goa timmar ihop, oftas är det någon som ringer el något man ska göra så det var behövligt.. Det blir nog en lugn fredag med mys middag å tända ljus tänkte jag, något förslag på middag?På lördag ska jag på hagabadet, fick presentkort där från Jimmy när jag fyllde år, ska bli helt fantastiskt skönt.. Har aldrig varit på spa innan, ska få en auroma massage, blir nog bra..

Nu ska jag gå runda
Kram kram

Tassande i korridoren

Nu sitter man här på jobbet, ganska skön natt än så länge, goa jobbar kamrater så det ska nog gå.. Jag sov inte så mycket idag så det lär behövas för att hålla sig vaken.. Kollade runt på lite tröjor för man behöver det nu så här när det börjar bli kallt, jag har inte så många, vill slänga en hel del kläder å det tänker jag nog göra  nu när vi flyttar, när det nu blir.. Hittade i alla fall en jätte fin tröjaVi får se om det finns utryme i budjetten.. Toligtvis inte för båda kommer få dubbelhyra om vi får lägenheten vi vill ha så det får vänta.. Blir nog inget nytt fören till sommaren.. Måste tänka på ekonomin nu, har varit så slösatig ett tag nu så nu är det dags att skärpa sig.. Man vill ha ett sparande för framtiden med om jag nu ska få min sommarstuga.. Kram Kram

Regningt

Vilket skit väder idag.. Bella har varit här i två timmar för första gången och det har gått jätte bra och dom kommer väldigt bra överrens.. Så det blir kanon bra, här kommer lite bilder på stjärnan:

   

Vi skrivs inatt!
Kram Kram 

Sötnos


Min sötnos

Underbar lägenhet

Den passar oss perfekt, lugnt område lagom stor å fint planerad, det enda negativa är at det inte är bottenplan å uteplats med tanke på katterna.. Nu måste vi komma på ett sätt att "klä in" balkongen å det är både svårt å fult men det löser sig.. Det är inte så långt ner till marker i fall att något skulle ske.. Lägenheten har egen ingång så man kommer in i en hall med gaderob å sedan får man gå en trappa upp för att komma in i rummen, påminner lite om radhus.. Verkar som ett bra område å det är precis där Jimmy vill bo så vi har haft tur känns det som.. Nu får man hålla tummarna på att vi får den, det var ingen annan som kollat på den i alla fall..

Ni får hålla tummen för oss, nu ska jag hämta in en tant som är påväg att smita ser jag, hahah

Vi skrivs senare

Hare å kanin

Kram Kram

Så söta

Jag, Ozzy å Lina var å träffade Ozzy´s bror Zigge, dom hade kanon kul ihop, så söta.. Det kom även en så söt hund så min nästa hund som jag tänkte skulle bli en chavalger king charls har fått en kokurent.. Kommer dock inte ihåg vad rasen hette men det ska jag ta reda på, så här ser den ut:


Det sötaste

Här kommer flera blider från dagen:

                      

Detta skulle finnas på Hisingen med, ett ställe där man kan ses med sina hundar å dom kan springa lösa å leka, det är kasst att det inte gör det..
Nu ska vi åka å kolla på lägenhet, håll tummarna för oss

Kram Kram

Jippi!

Nu e jag vaken å ska iväg med Ozzy, vi ska träffa Zigge, Ozzy´s bror.. Ska bli jätte kul sedan ska jag å Jimmy kolla på lägenhet, även det kanon kul för vi tror nog vi vill ha den men man får se den först.. Så dagen är full bokad vi hörs inatt för jag ska jobba så då skriver jag hur det gick..Kram Kram

Tränat

Nu har jag varit på gymmet å tränat  Body Pump, känns skönt.. Det är bra att komma igång så det blir en vana, man får göra något mer än att spela badminton på fredagarna.. Idag ska vi träffa Ozzys nya lekkamrat och kolla om dom trivs ihopp i så fall så har jag en daghund, det ska bli jätte kul.. 

Jag glömde säga i fredags att malin inte vann i badmintonen, det bev oavgort i matcher å hon vägrade spela en avgörande så jag tar det som en seger til mig!!

Kram Kram  

Ramberget

Idag kom Katrin min kusin hit å vi hade piknick på Rambergt.. Så mysigt, hon är vegitarian så vi åt coscos, bönbiffar och grönsaksblandning med grön curry.. Det var en jätte bra dag, vi har så trevligt å pratar om allt så det känns som en mycket bra dag.. Nu väntar jag på att Jimmy ska komma ner så ska vi mysa å kolla på "Hål i väggen" Så dagen kan bara fortsätta i samma anda, vad har ni gjort idag?

   

Kram Kram

Happy Happy Happy

Snart är det dax att sätta igång å gå rundan igen, vi hade en som gik bort idag.. Alltid tragiskt men det var vädigt fridfullt och efter att ha legat å ämpat länge så fick personen äntligen vila.. Man gör vad man kan för att de ska bli så bra som möjligt, det som är riktigt hemskt är dck att han får ligga kvar i rummet fram tills på måndag för att det är för dyrt att få dom hämtade på helgen, visst är det hemskt? Tur att det inte är somma, tnk er den lukten, nä fy va illa..

Till något som passar överskriften mycket bättre: jag blir så glad när jag kommer hem å möts av mina Älsklingar.. Alltid lik plikttrogna att möta en, är inte Ozzy hemma så kommer katterna är Ozzy hemma så kommer han å katterna sedan.. Ozzy tar stor plats så dom väntar på sin tur  hahah Ska träffa en hund på Måndag med som om de fungerar ska bli min daghund, det ska bli jätte kul, både jag å Ozzy behöver det.. Så jag håller tumarna för att det fungerar, sådet ser vi fram emot!

Nu är det dax att jobba vidare ha det bäst!

Kram Kram

gött e d

Nu sitter jag här å drömmer mig bort innan jag ska till jobbet.. Värme å sol hade inte varit fel, nu är det mörkt när jag kommer hem från jobbet, mörkt när jag åker dit och ljust när jag sover haha tur att man inte jobbar så ofta..

     

Man längtar verkligen tillbaka ibland men den som väntar på något gott väntar alltid för länge.. Det känns så i alla fall, för det som väntar, längtar å drömmer..Glöm inte Heja på Sverige ikväll, matchen visas på tv 8 nu vid 20tiden.. Heja Heja!

Jobb igen

Då jobbar man igen då, gör det inte så ofta så man tappar lite hur det är.. Måste se till att få något att göra för både min och Ozzy´s skull tror jag.. Det där med dagmatte skulle passa perfekt, jag hoppas verkligen på det.. Då skulle jag få något mera att tenka på och Ozzy skulle få en lekkompis, båda vinner på det.. Nu i helgen när jobbar är han hos Eddie å Lina, min bror å hans tjej, d snällaste människor jag känner.. Dom har "sin" hund Lajka med så det blir bra för honom, jag kan jobba å sova lugnt å veta att han blir omhändetagen..

Vi var å kollade på lägenhet idag med, en jätte fin 3:a ut i Lilleby/Hisingen.. Men det var för tidig inflyttning sedan var den väldigt dåligt planerad, två små sovrum och ett väldigt långt vardagsrum och kök i ett.. Nä, inget vi var intresserade av men det var nybyggt å fint å enligt mig så låg det perfekt.. Jimmy vill dock bo lite närmare spårvagnar så det bli lättare att ta sig till stan, så då får vi gå efter det, jag hoppas ju kunna spara till ett sommartorp då får jag bo deltid på landet  i alla fall.. Jag hoppas vi får en lägenhet innan nyår så jag slipper invdera Jimmys lägenhet, vill jätte gärna bo ihop men det känns så dumt, röra om bland hans grejer.. Han säger att det är ok så det blir nog bra, huvudsaken är att vi får vara ihop.. Såg ni Idol ikväll? Jag såg det lite i bakgrunden här på jobbet, vilken smörja.. Kanske en el två bra, så Heja Heja!

    

Kram Kram 

Mon mon

Det är inget vidar väder idag menjag å Ozzy har varit runt på Ramberget å lekt å vandrat, kanon fint.. Vi hade med hans favoritboll å så kom han på en kul grej:

Å han hämta bollen igen å gjorde om det ännu fler gånger, e man dum då?

Kram Kram
 

jo då

Nu har man tränat, det var hur gött som hälst. Det jobbigaste är att  när man står där å tränar att man allid e tjockast, man omringas av tjejer som har jätte fin figur.. Vart är alla som behöver träna som jag? Jeg efterlyser do så att man slipper stå där själv.. Nu ska jag in i duschen sedan ska jag å Ozzy ut å njuta av värmen..

Tjllivippen!  Kram Kram

Jobbit...

Kan inte sova, ligger bara å tänker å tänker.. Tanarna bara snurrar å kroppen vill inte slappna av, så typiskt för imån är första dagen på länge som jag ska upp tidigt (kl: 9) jag ska träna ett MRL (Mage Rumpa Lår) pass.. Det ska bli riktigt kul, det var länge sedan för jag vill inte gå själv men har kommit fram till att det inte ä något att göra åt det utan det är bara att ta tjuren i hornen å göra det..Nu ska jag göra ett till försök

Natti Natti Kram Kram

hej hopp

Jag är hur trött som helst så det blir en tidig långpromenad ikväll.. Vetrinären sa att Ozzy är tjock vilket jag inte kan hålla med om men men dom får väl tycka det, däremot kan jag hålla med om att han inte borde gå upp mera.. Vi får dieta ihop hahaha Han fick även tabletter för ett tag framöver, för tassarna så det blir nog fina fisken tror jag.. Saga var oxå med och fick sin sista vccenationsspruta..

   

Har även lite fina bilder från min och Ozzyz promenix tidigare idag:

       

Det är ganska kul nu för Ozzy och Saga har verkligen börjat komma bra överens och både busar och myser ihop, dom e så söta! 

Natti Natti 


Godmorgon!

Då har man äntligen kravlat sig upp från den underbara sägen.. Å ännu en underbar dag väntar solen skiner idag med! Så jag ska ta med en bok å sdan ska vi upp på ramberget å sätta oss å ha det gött jag å Ozzy för vid 16 så ska vi tll vetrinären med Ozzy´s tassar å Saga ska få den 2:a vaccineringssprutan.. Det blir ett trevigt besök tror jag, snabbt å lätt men jädrigt dyrt men det är så att ha djur, det är inte bara barn som kostar  hahahaha  En av Jimmys släktingar frågade om jag ersatte barn med djur å det är nog llite så.. Har altid velat ha barn men vill gärna vara två om det så djur duger fint.. Dom finns alltid där å man har någon att bry sig om gämt, det är tur att jag inte har en stor gård för då hade jag nog haft lite flera..

 

Nä nu väntar solen, ha en fantastisk dag!

Kram Kram

hoj hoj

Nu sitter jag här med djuren igen, Jimmy har åkt hem till sig å jag kan inte nog längta tills vi bor ihop..  Så jag håller tummarna på att någon vill flytta in till mig tidigare än nyår.. Har fått flera förslag till dagmate jobbet ska bli jätte kul, en liten pappilon, en labrador å kanske vid jul en jakt goldenvalp, gietvis kan jag inte ha alla men det sa bli kul att få sätta tänderna i något, först till kvarn är vad som gäller.. Jag ser fram mot det i alla fall


Nästa gång kan det vara mitt egna lilla gäng

Kram Kram på Er vänner

Fantastiska dag

Det är en helt underbar dag idag, solen skiner, lägenheten gick igenom bestikningen, Jimmy kommer ikväll så vi kan äta ihop å laga min cykel samt att jag känner mig så lycklig.. Jag skulle kunna sväva fram idag, bara Älskar mina djur samt nära å kära.. När vi var ute på vår promenad tidigare idag så fylldes jag bara med lycka, livet är ganska gött ändå!Hoppas ni tar hand om er i det fantastiska vädret vänner!
Love is in the air

Kram Kram

sova sova

Nu är det dags att sova, tänkte komma isäng lite tidigare än vanligt, ska städa imån.. Det är lägenhets inspektion imån efter som jag sagt upp lägenheten.. Så nu ska jag ut med vovsingen å lägga mig i en nybäddad säng å lösa korsord med Saga innan john blund kommer..Natti Natti

?

Sitter å kollar på tv 8:an, det är diskusition (hur man nustavar det) om man kan dricka i barns närvaro, kan man det?

I måttliga mängder tycker jag, man ska föregå med gott exempel så det får väll bara bli något glas vid speciella tillfällen..
Ps. Linda Rosing ser inte riktigt klok ut nu mera...

Kram Kram

Jippi ka jej

Mina nycklar är tillbaka! Känns som en sten lyfts från hjärtat, telefonen spelar ingen roll efter som det var min gammla å ett nytt simkort är påväg..

Sitter å kollar på oprah nu å det handlar om månggifte.. Inget jag skulle klara av men trivs man med det så, jag skulle blivit jätte svarits, dom va tre fruar å 22 barn å en pappa.. Snacka om familj, helt otroligt att man orkar, tänk allt tjöt m.m.  hahah  herre gud! Men det är intressant..

Sitter här å äter sushi å bra njuter av dagenKram kram på Er alla

Då var det dax

Då var det kanske dags att gå å lägga sig, det blir så sent/tidigt.. Har blivit en dålig vana när man jobbar natt, men nu är det dags att ta tag i det.. Sov gott vänner

 

Kram Kram


oj oj oj

Jag har varit  ute å sprungit nu å tänkte samtidigt på helgen nu som varit.. Helt sanslöst vad sprit kan göra, jag hade minst sagt en välldigt  "full" lördag morgon så jag ska uppmana alla som är som jag som inte riktigt har ett stp, när man bör sluta att kolla på den här bilden å inse fakta: Det är mycket roligare utan sprit!Utan spritMed sprit

Vad ska man säga mer än att jag skäms å ska hålla mig på det torra som jag gjort det senaste, jag förstår varför..

Kram Kram på Er

Seg dag

Den här dagen har gått så fort å jag har inte gjort något över huvudtaget, så tragiskt..Kan inte riktigt komma på vad jag ska göra imån heller förutom att gå till polisen å kolla om dom fått in mina nycklar.. Vill hitta på något roligt för Ozzy, han har haft det så tråkigt i helgen, ska nog ut å springa snart så man får lite uträttat.. Både jag å Ozzy behöver det, någon som har något förslag på vad man kan hitta på imån?

   
Slöa var vi, jag å mina Älsklingar!

Kollade på hål i väggen tidigare idag, så grymt roligt det är, hahaha  Att dom var så duktiga som dom var oxå, ap kul! Kram Kram

Börjar vakna till liv...

Ja nu har man varit hemma hos föreldrarna å fått god mat.. Det är inte fel, så skönt å slippa laga själv, mamma bjöd på köttgryta och ris, fantastiskt gott.. Ska till polisen å kolla mina nycklar på måndag med, hoppas jag hittar dom.. Här kommer lite bilder från igårkväll:

                         

Lite bilder från mamma å pappa:

       

Nu ska jag å Jimmy ta det lugnt resten av kvällen/natten

Kram kram

Fylla och Ångest

Man kan säga som så att det blev lite mycket.. Jag får skylla på att det var länge sedan, jag har ett sort svart hål, kommer ihåg början å kebbaben i slutet.. Resten har blivit berättat av kompisar som var med..  Suck! Det är inte varje natt som man super bort mobil å nycklar... Jag är en mycket sorglig människa som har förstått varör hon inte ska dricka, men det sägs att jag var glad iallafall förutom mot Jimmy som fick sig några fiska varma.. Vissa fattar det snabbare än andra..

Nu ska jag hem till mamma å pappa och äta middag, herrgud säger jag bara så vi hös efter det
Ta hand om Er

Kram kram


Vin, mys å tända ljus

Nu sitter jag här med ett glas vin, bra mysik och tända ljus.. Har precis satt i slingor så nu är det bara att vänta tills dom ska tvättas ur, det blir nog kanon.. Hittade jätte fina kläder med, är verkligen nöjd.. Men tiden går så fort när man går i affärer, jag brukar bli trött fter 15minuter men det är mest för att jag själv inte ska ha något utan bara för att man är med som "stöd sällskap" men idag när man hade ett mål så var det kanon kul  å speciellt när man hittade något..

    
Riktigt mys!

Det känns som det kommer bli en hur bra natt som hälst, har så positv inställnig så det ska bli kul..

Tack för alla goa komentarer!

Ni får en verkligen på bra humör..

Vi hörs när jag fått på mig kläderna, innan jag stickr ut..


Kram kram


Fantastiko!

Jag känner mig än engång helt uppskruvad av kaffe, vem behöver alkohol eller partypiller när det finns kaffe, hahah  Skulle vilja ha lite hjälp med vad jag ska köpa för kläder inför fredagkvällen.. Det ända jag är lite inne på är benvärmare, det har jag aldrig haft innan så någon som har något tips om vad man kan ha till?

Åt sushi idag (igen) det är bara så underbart gott.. Hade jag haft det bättre ställt så hade jag minst ätit det en gång i veckan, det är som en drog nästan, beroendeframkallande.. Välldans vad jag snackar om droger idag så då kan jag lika väl ta upp att mittt socker beroende har minskat, jag känner inte samma sug längre och kommer det en släng av det så är det inte så svårt att bara inte tänka på det..

Ozzy behöver lite lekkamrater så nu ska jag börja å söka ordentligt.. Det finns hur mycket hundar som hälst här ute på Hisingen så någon måste vilja leka lite.. Men dom flesta håller hårt i sina hundar, det blir änna så att man inte stör någon annan eller att hunden hällsar på en agrisiv hund eller så.. I kortedala hade man en plats där man sammlades å hunarna fick springa fritt och alla som gick dit med sina hundar visste vad som gällde, kul för hundarna och även för oss ägare.. Man får lite ider,får tjöta av sig lite, det är alltid nyttigt..  Det behövs på alla platser om inte annat en inhängnad där man kan släppa hunden utan att vara orolig för att möta någon man inte vill möta samt att för allt som är hundrädda så slipper dom möta lösa hundar, det gynnar alla!

Såg Top model igår, så bra, båda dom sista tjejerna va jätte duktiga å snygga men rätt tjej vann helt klart.. Dock vet jag inte uttrycket plus model men men

Nu ska jag jobba lite hörs innan jag lägger mig imån morgon!

kram på er alla               

Kocko Kocko

Känner mig hur pigg som hälst när jag sitter här på jobbet, hjärnan jobbar på högvarv utan att ha något att jobba med, blev nog för mycket kaffe tror jag.. Imån är det badminton igen fick jag reda på idag så det blir inte mycket till att sova men den här gången så jädrans vad jag ska soppa mattan med dom.. Det var gämt förra gången men Malin vann dom avgörande bollarna, så det är dom jag skall vinna imån, el. senare idag blir det .. Sockersuget börjar lägga sig men det sitter i hjärnan mera tror jag just nu, det som man inte får äta blir helt plötsligt så gott, det finns ju mycket godare saker än godis.. Så som nötter, bär, frukt m.m. man får bara tänka om.. Någon som har något klädtipps inför fredagen, vad man ska titta lite extra på att köpa?

 

Finalen av Top Model var ju idag och jag jobbar så jag missade programmet men jag såg vem som vann, helt rätt person, nu ska jag bara se hela programmet så man ser hur hon vann..

Ha det gött och ta hand om Er!

Kram Kram

Snart jobb

Inatt är det jobb igen, jobbar två nätter nu den här veckan.. Är helt ok, känner mig på mycket bra humör idag..Jag fick en bucket rosor av Jimmy förra veckan å dom står än, dom är så fina man blirså glad när man blir påmind.. Jimmy ska ut med sina jobbakompisar på fredag å jag är lite sådär över att gå ut men nu börjar jag ändra mig lite när jag kollat runt på lite bloggar å sett alla fina kläder så jag ska nog börja fredagen med att köpa nya kläder, go mat å festa gärnet! Det känns bra, längtar nu, vin å bra musik å fixa till sig det får en verkligen på gott humör.. Jag ser i vanliga fall ut som en luffare

 så det är alltid kul att kläupp sig å se lite snygg ut, det behöver man..

Detta var för ett år sedan men saken att känna sig snygg gör mycket, vad andra tycker är en helt annan sak hahaha Har tyvärr inge koll på mode men det kanske är pågång.. Ska fixa håret med


Kanske inte till denhär kreaktionen men vi får se vad det blir, något skall det bli.. Nu måste jag rusa till jobbet men vi skriv inatt!

Kram kram på Er

RSS 2.0