Arg Italienare

Här om dagen så skulle en Italienare ha tvätt tiden efter mig, en kvart innan utsatt tid så rusar han in, jag håller på att hänga tvätt i torkrummet, som man får ha en timma efter slutat tvättpass.. Han kommer in i torkrummen och visar med handen och en  sur min att jag ska föjla med in där tvättmaskinerna är för han ska visa något.. Väl där så visar han irriterat hur han måste stå och torka /tvätta av maskinen.. Han visar detta sammtidigt som han pratar dålig Svenska med Italiens brytning så det gäller att verkligen konsentrara sig.. När hag står där så kan jag inte sluta tänka på hur lik han är den tjocka kocken i Lady å Lufsen HAHA



Han uppe i högra hörnet av bilden, slående likt.. Det enda var att han hade ganska långt krulligt hår, bakåtslickat som han var tvungen att med handen föra bakom öronen iblan så att det inte skjulle hänga irriterande ivägen.. Det jag förstod av denna envägskommunikation var: Han var arg för att jag inte tvättat av maskinen, hade det varit morgon å han skulle tvätta så hade han inte hunnit med denna ritual och där med inte hunnit med tvätten (tror jag).. Sedan så visade han mig skyltar där det stod att man ska städa efter sig och så tyckte han jag skulle läsa instruktioner, jag är nyinflyttad och det är min skyldighet, något i den stilen.. Till saken hör att jag e väldigt  noga med att städa efter mig för att slippa sånna här insidenter med personer som bott här i hundar år, så gjorde man minsan inte på min tid m.m. Men efter som han var så tidig så han jag inte det.. Så indirekt var det hans eget fel och i och med att han var tidig så hann han med städningen själv tycker jag.. Att man orkar ta tvätten på å stort allvar, sedan gjorde nog min ålder att längden av undervisningen blev så lång å han va så arg HAHA vi unga kan inte /vill inte/bryr oss inte, så tror jag han tänkte, vad tror ni?

Nu ska jag hålla utkik efter hanns tvätt nummer så slipper jag det mera.. Han var en riktig arga lappen/ringa fastighetsskötarn gubbe..

kram kram

farligt farligt



William Ville Granhage

Jag var inne på Ellos och skulle kolla lite och självklart så slutar det med att man bara "måste" köpa lite.. Det är ju så billigt å så fina, sedan så behöver han ju faktiskt kläder i en viss storlek HAHA att man går på det varje gång.. Om man säger det tillräckligt många gånger så tror man på det.. Hittade mycket fint till William, behövs byxor och tröjor nu.. Nu behövs inget i storlek 62 längre så nu är det 68 å uppåt som man får tippsa släckten om..

Vi har nu bestämt när namnkalasen ska vara och skickat runt inbjudningar.. Den 9oktober blir det namn kalas/inflyttningsfest men vännerna sedan det 31okober blir det släktens tur, trevligt, trevligt.. Anki kommer ner till den 9:onde och gör oss sällskap, ska bli så kul, hon kommer på tisdagen den veckan å åker på lördag..  Vi får se vad vi kan hitta på för skoj..

Imån så ska jag å Malin och våra två små änglar iväg och hälsa på hennes nuvarande jobb och mitt gammla.. Ska bli roligt att träffa dom igen och se vad dom tycker.. Ozzy åkte hem till Ubbhult idag och ska vara där i två veckor.. Vi skulle egentligen hälsat på Kenneth uppfödaren idag men han ligger hemma å sjuk, stackran, Krya på Dig! (vet att du läser) Vi får ta det lite senre när Ozzy är hemma igen och jag kan låna bil för på onsdag så är det sista dagen med bil, så imån kväll blir det till att städa bilen..

Nä, nu väntar tvätten,

Kram kram


Ozzy Älskar att spela/jaga boll


kram kram


Ute i björlanda

En mycket trevlig dag trotts blåsten, vilket gjorde att vi stannade på insidan och snackade skit.. Jag å Ozzy gick dock en långpromenad från skra bor ut till dom å det e en bit men det va skönt med frisk luft.. Snart åker vi nog ut igen, dom måste vänja sig vid varann HAHA

   

Hampus och William i babygymet, Ozzy ligger nära och har koll på busparet.. William tröttnade fortare än Hampus på att ligga å kolla på laban HAHA Han e så söt när han e arg..

 

Ozzy med brudarna Lejha å Bejanka, han va extra förtjust i Bejanka som är den vita goldenretrivern..
Nu ska vi iväg på middag hos Jenny å Jens, Mums!

Kram kram


Badlördag





Inatt har vi fått sova gott, vaknade inte för kl 8, så skönt.. Känner att jag fått nya krafter så idag tog vi eller William ett morgon bad.. Så mysigt å han tycker det e så kul.. Tyvärr så skrattar han när han badar utan den där "hållare" men då vågar jag inte ta kort.. Nu ropar/skriker han på mat, sedan ska vi iväg till familjem Gustavsson och ha det trevligt medans jimmy tyvärr jobbar..

Kramkram

Ps. Lina det gör inget, du hade faktiskt ringt men min tele krånglade ju å sedan så fick vi ju en fika ihop :D Å det får inte dröja så länge till nästa, måste höra fortsättningen..

Fika på MCD

Idag träffade jag Lina på fika på MC Donalds, billigast så HAHA Man får tenka ekonomiskt i dessa tider.. Det var jätte trevligt, när man inte ses så ofta så har man en del att prata om.. Så mycket skvaller blev det, mumsigt mumsigt!

 

Å det var en viss hund som oxå ville h fika:

Nu kurrar magen, det luktar ljuvligt av mat i lägenheten.. Det blir revbenssjäll och klyftpotatis, till efterätt har Jimmy fixat chokladpuding, MUMS!!

Kramkram


Slappdag


Idag har vi en slapp dag, Ozzy och William sover gott efter en långpromenad i spåret.. Vi skulle träffa Lina idag å fika men jag har inte hört något från henne, så vi får la se.. Sa nej till familjen Gustavssom pga av det men men hon ringer la.. Tänkte passa på att duscha när goingen sover men jag han inte mer än i å bli blöt innan han började skrikia.. Så nu sitter jag här i handduk med en sovande William i knät HAHA ska försöka nu igen så får vi se.. Ikväll så ska jag göra revbensspjäll för första gången, blir intressant å gott (hoppas jag)..

 

Har fruktansvärda problem å smärtor i min högra handled, tänkte det skulle gå över men tyvärr så jag får väll åka till läkaren å kolla det nästa vecka.. Inte kul att ha ont å svårigheter att lyfta sin egen son..

 

Ha en kanon fredag, ta hand om varann!

kram kram


Hos mormor i Åsa

Idag har vi varit och blivit ompysslade hos  mormor/gammla mormor och hennes nya lägenhet i Åsa.. Hon bor verkligen kanon fint, kul! Candy har problem med diskbrock och får inte gå så långt så det blev den här fiffinuliga lösningen..

 

Candy tyckte William var jätte go och mysig så hon ville inget häldre än att vara nära och rikitgt knö sig intill:

   

Sedan njöt hon att få platsen för sig själv:



E han inte söt när han e arg:

   

 

Nu ska jag ta med Ozzy sedan sova, natt natti!

kram kram




Hur kan man säga så?

Igår var vi iväg på kalas, väldigt trevligt.. Jimmy´s syster hade fixat med god mat å tårta, MUMS! Deras dotter Moa fyllde 4år, Grattis! En sådan sötnos.. Dock var det en person som på plats som kom fram till mig och frågade vad jag gjorde med min hund eftersom han är så tjock, om han inte går ner i vikt så kommer han få ont i leder och dö för tidigt.. Hur kan man säga så till någon man inte känner? Visst behöver Ozzy gå ner ca. 3kg men det jobbar vi på och så illa är det inte men som sagt vi har det under kontreoll.. Det är inte så att han är tjock som en tunna, äter på tok för mycket å får för lite motion.. Han mår prima, får mycket motion kärlek ovh ev en godisbit för mycket.. Men som sagt det jobbar vi på, båda familjerna nu.. Jag blev helt ställd och försökte säga någon men hon sa att 3kg räckte inte på långa vägar.. Jag börjar fundera på om hon gämförde honom med en jaktlabbe eller en hona för då förstår jag att han ser stor ut men så är nte fallet.. Det sårade mig lite i alla fall, tråkigt när folk e plumpa å inte tänker på vad dom säger.. Jimmy har sagt att jag inte får grubbla mer på detta så nu har jag skrivit av mig och ska inte tänka på det för så är det inte.. Ingen av mina bäbisar e tjocka så det så!

Nu ska jag fixa tvätten och sedan ska vi ut på promenad..





Kram Kram

Sovit gott

Inatt har vi sovit gott, bara ammat en gång inatt.. Det behövdes nog för oss alla, vid sjutiden var vi pigga och glada.. Nu har vi varit ute på en lång promenix runt spåret och William har sovit lte så nu är han piggare än någonsin.. Ben och armar far och ljud i konstiga former kommer från mummen HAHA synd att kameran inte va innom avstånd nu men vi har bilder från imorse:

   

   

Ikväll ska vi på kalas Jimmy´s syster dotter moa fyller år, det ska bli väldigt trevligt!

kram kram


Dagens William snutt


Ozzy är hemma!

Nu har jag fått lite bilder på mina Älsklingar.. Tiina har varit här och vi har varit ute på promenix, sparkat lite boll så Ozzy är nöjd.. Nu sover båda två och jag ska oxå vila mig i soffan en stund, får passa på lite.. Ikväll när Jimmy kommer hem så Blir det våfflor, MUMS!

Vad ska ni äta idag, några tips?

 

kramkram


Sicken natt/morgon

Han vill fortfarande inte sova, eller det e klart att han sover men det verkart som han inte får något lugn så han sover inte så länge utan ca. 1timma.. Han blir lugn bara man bär runt på honom eller att han får bröstet å det e bra men slitsamt.. För första gången sedan han tittade ut så känner jag mig väldigt sliten, men det ingår.. Känner mig i å för sig full av lycka så det gör inte så mycket..

Imorse så va vi och hämtade Ozzy i stan, nu ska han vara hemma i en vecka.. Vi har bestämt, en vecka här å två veckor borta.. Passar nog alla tre parter vädligt bra å det å bra! Lite senare så ska vi ut en långis, Tinna tittar förbi och hänger med.. Vi ska hämta upp en baby sitter oxå som jag hittade på blocket.. Känns som en nödvändighet nu när han e vaken så mycket..






HAHA han e så go!

kram kram


En natt som småbarns förälder

 

Inatt har man verkligen fått bekänna färg och känna på hur det är när ens barn inte sover på natten HAHA Totalt under 12 timmar så har jag nog fått sova 2-3 timmar å det är inte i sträck.. Dock har han inte skrikit ohejdat men han har inte varit nöjd och orolig.. Somnat en stund å vaknat snart där efter hela tiden, precis när man själv somnat.. Lite magknip sedan så blev det inte riktigt som vanligt igår vi var iväg ganska mycket så det bev inte sova som i vanliga fall.. Jag var ruskigt trött inatt men nu börjar jag vakna till, snacka om att man trotts lite sömn har oanade krafter som förälder..
Även om jag blev lite irriterad när man precis somnat och måste gå upp så när man tar upp honom å har honom i famnen så är alla dom kännslorna borta.. Jag kan verkligen inte sluta titta på honom å le för han är så fantastisk!

 

Idag händer det nog inte mycket, jag är lite trött å Jimmy var ute en sväng igår så han kommer nog oxå vara seg så jag tänkte damsuga i alla fall.. Imån kommer Ozzy hem i en vecka och det ska bli underbart.. Vi har kommit överrens om att vi har honom en vecka och dom två och så är det hämtning å lämning på måndagar.. Det känns jätte bra och sålänge alla är böjda och glada så är det fin fint!

 

Kramkram


En morgon i Lerum



Idag har jag och William varit i Lerum.. Jimmy ville gärna sova lite längre idag så imorse när vi vaknade så åkte vi för att äta frukost hos mamma å pappa/mormor å morfar.. Mycket trevligt att se dom men sedan skulle dom iväg till båten så vi tog oss en promenad i området.. Det var ju så underbart väder, vi stannade till hos ett par grannar där jag spenderade mycket tid som yngre så dom fick se William.. Så kul att träffas igen, dom har själva tre söner samt att hon jobbar som barnmorska så nu har jag fått lite tips.. Det visar sig även att den barnmorska vi gick till på MVC och grannen har jobbat och umgås mycket, snacka om att världen e liten.. Nu ska vi äta varma mackor sedan får tden utvisa vad som händer..

Kramkram


William Ville Granhage 1månad

Fick fina blommor från Älsklingen, han tyckte det var länge sedan, Det är min Älskling det, Love is in the air!

Idag är William 1månad, Grattis! Tiden går ruskigt fort men är helt underbar, man får verkligen passa på att njuta.. Nu är han 56cm lång och väger 5100g, han växer så det knakar.. Idag har vi varit ute och promenerat, härligt i detta soliga väder.. 

Trevlig fredag kväll på Er!!

kram kram


William Ville Granhage 1månad


Pussig tjej på besök

Igår var Elin och hennes dotter Amelia på besök.. Amelia är en tjej med energi på 150% HAHA men när det gällde William så var hon väldigt kramig och pussig:

   

   

 

Det var en kanon dag, på eftermiddagen sedan så kom Bong och Johanna för att träffa William.. Dom tyckte oxå han var en söt going.. Väldigt trevligt med besök, vi hoppas de blir fler gånger.. På kvällen sedan somnade jag som en gris liggandes i Jimy´s armar soffan framför en film.. Monsters vs Ailiens, Jimmy har inte sett den innan, den är jätte bra..

Idag så blir det en lugn dag, vi tar nog en promenad om en stund men mer än så blir det nog inte.. Vilket är skönt, nu mera är man inte van att göra för mycket på dagarna HAHA
Vad ska ni hitta på idag?

kam kram


Diskamaskin

Nu har vardagslyxen även infunnit sig hos oss, Äntligen! Helt fantastiskt är det, samt helt sjukt att man kan vara så glad över en diskmaskin HAHA men som sagt nu kanske man slipper dom stora diskhögarna.. Chansen är betydligt högre..

William har varit lite extra gnällig ikväll, stackarn har magknip så nu efter mycket bärande så sover han.. Försökte sätta mig en lite stund men då börjar han, man måste gå så tacka gudarna för babysele, en mycket bra uppfinning.. Man blir väldigt trött i armarna fort annars å han somnar så fort nä han sitter i den.. Annars var det väldigt kul att han var vaken idag när min farmor och farfar var här idag.. Farfar hjälpte oss med diskmasinen å farmor satt å pratade med Wiliam.. Han har jollrat å sparkat kom nästan över på sidan, det är inte långt kvar å när han ligger på mage så kan han tekniken för att krypa.. Så blir han bara stark i nacken så får man se upp, skötbordet är farligt nu med, man får ha uppsikt.. Imån ska vi till BVC igen å mäta å väga, blir intressant å se vad vår Älskling väger med tanke på hur mycket han äter så går det nog uppåt HAHA



Kram kram

Snart diskmaskin



Jippi! Ska bli så skönt för jag å Jimmy gillar verkligen int att diska.. Det blir gärna ett berg innan vi får tummen ur men snart är det slut på det, gött e d! Nu kommer snart farmor å farfar så jag måste bege mig å köpa fika..

kram kram

Vila Ville

Dagens vidioklipp på våran guldklimp:



kram kram


Busig katt, helt ovetande Ville

Tusse är nyfiken och ligger i säkert bakhåll HAHA




Gu så härligt när solen skiner, man får extra energi känns det som.. Våran son har börjat somna tidigt på kvällara och vakna tidigt på morgonen.. Det är inte helt fel men ska nog försöka ha honom vaken lite längre på kvällen.. Nu somnar han vid 17 tiden två timmar till vaken hade inte varit fel.. Idag ska vi ner till Tiina och hälsa på henne, det blir trevligt.. Imån kommer farmor å frafar på fika och fargar ska koppla in diskmaskinen, Jippi!

Kram Kram

Lugna gatan

 



Igår var min mormor, William´s gammel mormor på besök och kollade hur vi har det samt lämnade lite möbler som vi fått.. Bla. två korgstolar som vi ska ha att mysa i på balkongen.. Vi var iväg och firade min bror och lämnde Ozzy igen, nu ska han vara en vecka i skogen och ha det gott.. Idag ska jag å Willam bara ta det lugnt och ta en promenad innan vår Älskade pappa kommer hem..

Kram kram 


Vilda William



kram kram


Svampplockning i Svartedalen



Idag har hela familjen utan Tusse varit iväg och plockat svamp.. Eller som man säger Jimmy har plockat och jag tagit hand om världens bästa son och hund.. En mycket trevlig dag och det blev mycket svamp.. Väldigt kul, både kantareller och trattkantareler så nu ikväll blir det varm macka med svampstuvning, MUMS!

   



Kram kram

 


Männen i mitt liv sover

Gu vad jag Älskar mina karar, det gör mig så fruktansvärt lycklig! Utan Jimmy hade det aldrig blivit så här bra, det finns ingen bättre än honom, han e bäst!


Gänget samlat och sover middag, Ozzy får dock inte sova  sängen men han sover breve.. Jimmy och Ozzy snarkar ikapp men resten av gäget sover ändå.. 

Annars idag så har det varit fullt upp med promenader och besök.. Farfar har varit här och kollat hur han ska dra elen till diskmaskinen.. Tanja från jobbet kom med taimat och hälsade på å kramdes med William, det gjorde även Jenny n mycket lyckad dag helt enkelt! Efter jag fått äckt Jimmy så blir det mys i soffan och lite TP, för d tycker vi e sköj!

kram kram

Det längsta inlägget, uppdatering efter två veckor utan dator

Nu kommer bilder och uppdatering från våra två veckor utan internet, med flytt, bäbis och nu mera hund igen! Ozzy är tillbaka några dagar och det känns fantastiskt, William växer så det knakar, nu är han 3v, 55cm lång och väger 4760g.. Allt är helt underbart, trivs verkligen med livet!



Så här bodde vi i en vecka:
     
   
   



Vi har hälsat på Hampus med familj han är 4v äldre n William:
   

Sådan mor sådan son HAHA

   
Vi har varit hos mormor (William´s gammla mormor) som oxå flyttat till Åsa.. Där var även min morbror Thomas på besök från Stockholm å ville träffa William:
 

HaHa snyggve:

Älskar att sova med min son:
Första badet:
   
Ozzy har äntligen anlän i några dagar, känns helt underbart.. Han är en del av familjen och det är skön att komma ut på långpromenader, dock mycket att tänka på nu när man ska ut HAHA
   
   
kram kram





Ozzy är tillbaka å Tusse busar

Tusse busar:

Ozzy flåsandes i spåret:

Ozzy badar i dammen:


kram kram


William är undebar

William å Hampus:

William i vagnen:

William gungar:

Första badet:

William å Ozzy:


Kram kram resten kommer imån!


RSS 2.0