Gott Nytt år på Er!



Idag kommer ett gäng hit och vi ska bjuda på en helkväll tänkte vi så dagen är flullproppad med saker att göra.. Ska  totalstäda, tvätta, fixa all mat m.m.. Det mesta ska vara klart till 16.00 för då ska vi ner till fyrverkerierna i GBG.. Dom är så fina och en årlig tradition!

Så vi skrivs näst år, ha en kanon dag och en dunder kul kväll!!
Pöss och Kram

Iver har varit här

   

Sötnosen var här idag och hälsade på en snabbis och det första han lyckades göra var att svälja en a kattleksakerna.. En liten skumboll, vi får ara hoppas att den kommer ut men den var lit stor så, stackaren.. Känns lite dumtmen vad ska man göra, vi blev lika förvånade båda två.. Så nu är alla småbollar borta  alla fall och jag hoppas verkligen att de kommer ut och inte stoppar upp

Kram kram

Nu är Äntligen lägenheten tom

Det var två månader sedan som jag flyttade in hit hos Jimmy men jag har haft min lägenhet kvar.. Tanken var att den nya skulle flytta in tidigare men det bidde inte så och det är inte fören nu jag verkligen måste göra iordning den.. Jag hade en massa grejer kvar som skulle till Tippen och idag har det fixats.. Det känns så skönt, så på torsdag ska jag bara städa det sista sedan slipper jag äntligen att tänka på den..

Saga har varit fullt med bus för sig idag.. Det första jag upptäckte var att det låt potatisskal lite här och var i lägenheten, då har hon varit i diskhon och "snott" för att sedan leka med det tills det var tråktigt, hämtat ett nytt och så vidare.. Sedan så klättrade hon även på hatthyllan via Jimmy´s jacka, mycket smidigt måste jag säga.. Upp gick bra men ner fick jag lyfta henne..



Kram kram

 

När man inte orkar



Ja då får man skriva dagen efter istället.. Igår var vi i Lerum jag och hundarna och tog en långpromenad med mamma i skogen.. Så skönt, där hade även isen frusit så det var fullt med folk som åket långfärdsskridskor.. Själv vågade jag inte riktigt gå ut men Ozzy bara ÄLSKAR is så självklart var han ute och åkte lite..

     

Kram Kram

Serien Sally


Serien Sally



"-Det är inte svårt att slå vad efter som jag alltid har rätt!"

Hon är helt grym Haha kan inte sluta skratta, ni måste se den!
Kram Kram

Det är i alla fall frost



Idag vaknade jag upp till ett vitt göteborg.. Dock inte av snö utan frost, men man kan inte få allt.. Det blev i alla fall lite vinterkänsla, skönt med lite annat än regn HAHA Tänkte åka upp till Lerum och vandra i skogen lite, kan behöva lite luft..

   

Kram Kram

En lugn Söndag

Idag är det en lugn och skön dag, vi ska ut och biljarda ikväll igen med Roger så det är lugnt fram till´s dess.. Igår var jag och hälsade på hos Elin och hjälpte henne spackla inför en tapetsering hemma hos henne..

 
Detta är vad han har lärt sig över Jul  ;)

Vi var och Bowla och Biljarda igår med.. Det var kaon kul, jag fick den bästa serien i Bowlingen och vann dom två första omgångarna i biljarden, mer än så säger jag inte HAHA



       

Ikväll är de dags igen  haha
Kram Kram

Bowling ikväll



Ikväll så ska jag å Jimmy iväg och bowla.. Jag tänkte vinna stort så det ska bli kul, man får hoppas ialla fall HAHA Det är kul att komma iväg och hitta på något ihop
Vad ska ni göra en lördagkväll som denna?

kramkram

Pysslat ihopp julklappen

Vi hade ett julklappsspel på julafton och det resulterade i att Jimmy fick ett tekniklego som skulle bli en Grävskopa och såhär blev d:


Ozzy på hal Is


Julfirande nummer 2

Idag har vi varit och ätit ännu mera Julmat hos Jimmy´s familj.. Det var jätte trevligt och alla barn som va så gada över att få sina pressenter, så härligt haha

                         

Nu ska vi vila oss efter all mat
Kram kram 

"Pipigt" värre


Då var halva tiden avklarad

Första dagen av firade är nu avklarad, vi har haft en kanon trevlig kväll men trevligt sällskap och god mat.. Imån ska vi iväg till Jimmy´s släkt och fira sedan är det lugnt..

                             

Mamma och Pappa var lite "fiffiga" och köpte pipleksaker till hundarna å Ozzy Älskar det så nu lär vi inte få sova på ett tag haha


God Jul på Er!



Hoppas alla får en kanon jul, vi ska åka till mamma och pappa.. Just nu står gröten på spisen och puttrar och jag har Ronja Rövardotter i bakgrunden.. Älskar när rumpnissarna är me haha Ska snart väcka mig tjuvsovare så vi får frukost i oss, sedan ska jag duscha och fixa iordning innan vi ska åka iväg..

Ozzy och Saga leker för fullt:






Hoppas tomten kommer till Er me
Kram kram


Träffat Iver

   

Nu har jag och Ozzy varit och träffat ille Iver, våran kommande daghund.. Så söt och fin, det kommer att gå bra.. Det känns så, han verkar livlig som en valp men ändå väldigt lugn.. Det ska bli hur kul som hälst, nu ska vi fixa lite innför imån!

Kram kram


Dagen innan Julafton

Nu har man varit iväg och knött med resten av Göteborg som inte handlat klart innför julen.. Jag hittade inte det jag tänkt mig men det blev något mycket bättre.. Så det bli kul att se reaktionen om personn tycker det samma.. Nu ska jag å hundarna ut en vända, ska bli skönt med frisk luft och gå en vända..

Har lite bilder från förra gången vi var ute och kastade boll

   




Kram Kram

Gu vad tidigt



Bella dök upp som överrenskommet innan sju, man är lagom tuff då.. Men jag kunde inte somna om så nu sitter jag här och har gjort om sidan lite och hundarna knaprar på benknotor.. E rätt nöjd med sidan men ska nog fixa lite till lite senare, nu ska jag in i duschen sedan ut med hundarna för att sedan börja rundåkandet.. Nu skulle man haft det där bubbelbad karen och krypa ner i, fast då hade man la inte kommit upp haha  Ha en kanon dag!
Kram kram 

Min helg i Sundsvall med mycket snö



Nu ar man varit i Sundsvall och aft det trevligt.. Så fantastiskt att se snö det är så fint, man blir lite lycklig.. Do hade det kanon fint, men riktigt sinne för inredning.. Både huset som är under renovering men snart klart och lägenheten där det bara är toaletten var att göra är i toppen skick.. Jag vill också ha sinne för det där och pengar.. Jag kom upp i fredags natt/lördags morgon och då la vi oss oc pratade fram tills morgon kvisten sov typ tre timmar och sedan upp och fxade lite för på kvällen skulle vi ha tejkväll med utgång.. Självklart påväg till husen så tte vi en bil som inte ville köra till sidan s vi var tvungna att köra på tok för nära kanten och där satt vi, fast i diket (vi fixade det dagen efter)



Efter det så var det fest:

                       

Vi hade kanon kul och det var lyckat till tusen, dagen efter var lugn, vi fixade upp bilen ur diket kollade runt lite men det var en bakis dag.. Igår åkte vi tillsammans till Uppsala och resangick så fort så vi blev förvånade.. Alltid trevligare att åka två, där ifrån tog jag åget hem.. Så skönt att vara hemma, borta bra men hemma bäst.. Pussa på Älsklingen och mysa med djuren, det är inte dumt det..  Imån så ska Bella komma tidigt på morgonen sedan ska det sista fixas innan Jul hos mamma och pappa..

 
Jag Vill me ha! Erkänn snyggt?

Natti Natti

Sitter på tåget

Nu sitter jag på tåget påväg hem och skriver från mobilen. Jag kan inte längta nog till att komma hem,mår lite sådär och längtar hem till min älskling och mina djur. Borta bra men hemma bäst :-D vi har haft en kanon helg med mycket snö,prat och skratt. Hon har en kanon lägenhet och ett fantastiskt hus,dom har verkligen sinne för inredning. Det skulle jag också vilja ha :-S men man kan inte födas med allt. Imån kommer d in bilder och lite mera text. Ikväll ska jag bara ta hand om min älskling, kram på er!:-*

Åker bort några dagar



Ikväll åker jag iväg till Sundsvall för att umgås med min kompis Ankie.. Det ska bli kanon kul, kommer vara lite jobbigt utan Jimmy men jag tror nog jag ska klara mig.. Ozzy kommer att vara hos Eddie å Lina så han får det kul och Jimmy får det lugnt.. Vi ska bara umgås, på lördag blir det party så här blir det lugnt och allt kommer att skrivas dagen innan julafton..Fram tills dess kommer det tyvärr inte hända något här..

Så hoppas ni snart e klara med alla klappar och stressa inte sönder er..
Ta hand om er!
kram kram

Man åker till ullared å så e hela Idol gänget där

 

Idag har jag å Jimmy varit på Ullared.. Vi hittade det vi skulle och lite till som vanligt hah men ändå så var det sansat.. har inte handlat för så lite som idag men det känns skönt, det är så jobbigt annars när man kollar i plonboken.. Vi såg i alla fall Kevin, Alice och Robin på plats.. Vad små dom var i verkliheten haha men väldigt söta, jag hade tyvärr ingen kamera med mig så jag kunde inte ta några bilder men men.. Dom uppträde och signerade skivor och så.. Nu ska vi ta det lugnt och äta lite räkor och kräftstjärtar till någon bra film..

Tetris har förresten tagit oss med storm, vi måste verkligen bara fortsätta spela det är beroende framkallande.. Jimmy är grymt mycket bättre än mig men jag har givit mig fasen på att komma ikapp haha

Ha det bäst!
Kram kram

Badmington

Idag har vi äntligen fått tummen ur igen att börja träna badmington.. Devar väldigt kul, Malin vann som vanligt dom flesta gångerna men jag vann en omgång med 15-4 haha  Så jag är nöjd ändå.. Bella och Ozzy har fått en långpromenix tidigt idag och snart ska vi ut och kassta boll tänkte jag för det tycker dom är kul smt att det inte är något kul väder att gå runt i.. Jimmy ska börja diska våran JÄTTE disk snart och jag ska dra fram damsugarn och städa iordning lite..

       

Kram kram

Mon Mon

De var ruskigt segt att gå upp imorse.. Jag skulle köra Jimmy till jobbet så att jag kan ha bilen under dagen..Saga fick nämligen tid att kasteras idag, så jag fick gå upp med tuppen.. jag är ingen morron människa och jag tycker det är jobbigt att gå upp vid 730 när Bella kommer, tänk då 05.45, Hurra burra!! Det va illa, Jimmy fick nog sig en kjänga men upp kom jag, Jimmy kom till jobbet, hundarna fick e runda i spåret och saga är hos vetrinären.. 

     

Så nu ska jag kolla på en film ta det lugnt å äta frukost
Kram kram 

Dom kom hem från varmare breddgrader


Vi var å hälsade på mamma å pappa ikväll.. Dom kom hem från thailand igår, från värmen till kylan..Det var trevligt som vanligt, dom bjöd på fika och visade blider så man blev lite avis.. Vi ska också dit har jag bestämt i framtiden haha

Jul lunch

Idag så ska jag på Jul lunch på jobbet, det ska bli gott.. Man får passa på när det bjuds för det är inte så ofta.. Hundaran och jag har varit ute nu en bra runda så nu e vi helt slut.. Ska nog krypa ner i badkaret om en stund och tina upp mig haha  Ikväll ska vi till mamma å pappa och kolla på bilder från resan.. Vad ska ni göra?

Kram kram

Katt-fight


Bowling

Vi var ute ett stort gäng igår och bowlade.. Hur kul som hälst, det var en kanon kväll Eddie och Lina så han hade det oxå bra..Han kom hem här för en stund sedan helt dyblöt så ja funderar på att stoppa in honom i duchen för han luktar verkligen dy, men det är väll så det blir när man är på skogspromenad och det ska badas i varje dika, sjö och pöl.. Här kommer biderna från igår: 

                                                     

Så här såg lagen ut:







Ha det bäst!
Kram kram


Vårat egna Luciatåg

     


Sankta Lucia......





Nitendo



Idag har jag varit å hämtat ett hediligt gammalt nitendo från brorsan, han har lite nyare.. Så nu sitter Jimmy klistrad framför super mario.. Gammla minnen, men man förstår uttrycket 4kantiga ögon hah  annars så har jag städat och fixat lite, dock står disken kvar men det hoppas jag Jimmy kanske fixar senare.. Vi ska iväg å bowla ikväll med ett ghäng av Jimmys kompisar, det ska bli kul.. Jag är ruskigt kass på det dock men någon måste ju komma sist me..

Det är Lucia idag med, orkade inte gå upp imårse men tänkte dricka lite Glögg, me pepparkaka å lussebulle till.. Så lite Lussigt blir de allt..

Ha det bäst!!
Kram kram på Er

Åh han skrev

Ok. jag ska inte bli långrandig.

Varför jag träffade dig igår var precis av den anledningen som jag berättade igår. Jag visste att du skulle bli förbannad, men det var ända sättet för mig att vara riktigt ärlig. Alla dessa tankar jag haft i huvudet och som jag sa till dig är sant. Måste vara otroligt svårt att få höra det, men det är ett faktum.
Jag hade aldrig levt ihop med dig om jag inte tyckt om dig. Det är alltid trevligt att ha någon som bryr sig, men det är en mycket stor skillnad på att tycka om någon och att älska någon. Ibland så ser man inte det när allt flyter på.
Det är klart man är två i ett förhållande. Alla har sina brister, å min största är att jag är för snäll å inte tänker på konsekvenserna.

Det där med att jag blev en annan person när vi träffades såg jag inte då heller, utan precis som jag sa så har min omgivning sakta sett en förändring som nu har blivit ett stort problem. Vissa saker duckar man för fram tills det inte går att dölja dom längre.

Det som stör mig mest är att du inte sa allt detta på plats igår. Det var liksom det som var själva poängen. Att träffas öga mot öga och framföra alla funderingarna. Du verkade inte bry dig direkt mycket av det jag sa igår.

Jag har varit brutalt ärlig mot dig. Det här avslutet var mycket viktigt, i alla fall för min del.

Han ringde

Han ringde arg som ett bi, över att jag hängt ut hans ny tjej här på bloggen.. Vilket jag inte gjort jag tycker hans nya verkar trevlig och dom verkar ha det bra ihop så d e bara att säga Grattis men jag får bara mer och mer agg mot honom.. Vi ska inte höras mer i alla fall och det känns skönt, vill han höras så får han vara intresserad av vad som händer nu.. Den tiden då vi var ihop var för länge sedan förbi, han ville bara se mig för att säga vilken hemsk person jag var å lätta sitt hjärta.. Nu har han fått sagt det så nu hoppa jag han är nöjd.. Man kommer alltid på dom sämre sakerna när man gjort slut så är det alltid, annars skulle man inte gjort slut.. Det är normalt men det brukar gå lite fortare än över ett år och man brukar kanske vädra sig med sina kompisar, jag fick för mycket information tycker jag, det man inte vet man man inte ont av.. Nog pratat om det, nu har han fått sagt det han vile å jag hoppas han mår bättre.. Hur ska jag någon sin kunna se honom el. hans föräldrar igen utan att vara elak? Kommer tyvärr aldrig ske.. Men som två kloka personer jag känner sa: Vissa måste klanke ner på andras problem för att kunna lösa sina egna..

Över till det roligsom hänt idag, vi var och hälsade på Elin och hennes dotter och promenerade med hundarna.. Dottern promenerade med Bella, dom var så söta..

                 



Vi tog även en sväng förbi Lina å Lajka på fika

 

Nu ska vi äta egen gjord pizza å kolla på Idol

Kram kram

Får man se vad han säger

Så här skrev jag:

Hejsan!

Har tänkt lite sedan vi sågs igår och allt du sa känns inte rättvist sagt.. Jag vill att du ska veta min sida av historien: På påståendet att du Aldrig under våra 2,5år ihop älskat mig, tycker jag är en total lögn.. Sedan att du inte tycker om mig på samma sätt som din nuvarade är ett helt annat kapitel, man orkar inte vara tillsammans med någon så länge om man inte har några kännslor alls.. Sedan så är det du som velat komma tillbaka både första och andra gången vi gjorde slut.. Första gången så tog jag tillbaka dig för att jag tyckte om dig å allt är värt en andra chans.. Gång nummer två så orkade jag inte en vända till med ditt velande och orkade säga nej.. Du frågade till och med om jag var säker innan du började dejta din nuvarade på allvar, vadå inga kännslor?


Du sa att det var mitt fel att du tappat en del av dig själv när du tillsammans med mig, men jag förstår faktiskt inte hur du kan säga så eftersom dels är man två i ett förhållande och jag kan inte hjälpa att du inte kunde säga nej och gjorde saker du inte "kände för".. Det är inte bara du som fått lida utan jag fick dels lämna bort en del av mig själv, Ozzy, var nästa tvungen att bli av med honom för alltid men som tur finns det mäniskor som ställer upp så nu har jag fått tillbaka honom, men det var en mycket jobbig period.. Dessutom har jag höga skullder för att jag blev lämnad själv ute i huset och det gick inte runt när man är ensam.. Självklart så förändrades jag med, det gör man när man träffar människor och man tar lärdom av det som hänt och simmar sakta upp mot ytan för att få luft, man får kämpa i livet.. Att skylla på mig att du tappat kontakten med Elias tycker jag bara är löjligt för när du var tillsammans med mig så umgicks ni mycket och vi gjorde mycket ihop alla tre mfl.


Känns som du bara ville träffas för att få spy galla för det du sa var bara onödigt vetande.. Det var endast för att såra mig och det vet du.. Jag tycker vi hade det bra ihop, men jag kan inte säga att jag saknar det för jag har det mycket bättre nu.. Allt har fått en helhet och jag har träffat min rätta hälft.. Tror att även du känner så men det gör det inte till någon rättighet att vara elak, ta och väx upp utan att klanka ner på andra!! Ta lärdom av dina misstag och se framåt.. Vi har alla olika stadier i livet, det går upp och ner alla har det jobbigt på olika sätt det gäller bara att ta tag i det..

Hoppas du mår bättre nu då!


Härligt när Ex hör av sig

Ja nu är det en ny dag och det var ruskigt segt att gå upp imorse.. Ville verkligen inte, ville bara ligga kvar undertäcket, hörde att även Bella ville det, så nu får vi mysa ner oss igen..  Men det blir inte så länge för vi ska iväg och träffa en kompis och sedan hem till Lina å fika.. Där ska vi även skriva brev till mitt Ex..

Igår så hörde nämligan han av sig efter över ett år, han gjorde slut med mig i oktober 2007.. Träffade en ny efter nyår och förlovade sig i februari.. Jag tänkte klart att d gjort slut med tanke på att han hörde av sig, för hanns tjej tillät honom inte prata med mig innan.. Så han ringde och vi bestämde träff för han hade lite saker han ville förklara, visst tänkte jag det kan vara intressant att höra vad han har på hjärtat.. Jaa du vad hade han inte på hjärtat, det han ville vara att säga att han under våra två och ett halvt år hade han aldrig Älskat mig, han tyckete jag hade kört över honom.. Han gick med på allt jag sa utan att han själv ville det.. Typ, flytta ihopp, skaffa hund, hyra ett hus m.m Han sa ja men menade egetligen Nej.. Det var mitt fel, jag har gjort honom till en svag person som inte kan säga vad han tycker för han vill inte såra folk.. Och nu ville han träffas för att säga sanningen coh så han kan börja sin resa för att bli sig själv, HAHAHA så idag ska ´jag å lina skriva ett lite fint mail till honom som ni självklart kommer få läsa senare idag..

Nu ska jag käka lite frukost
Kram på Er

Lite piggare

Idag känner jag mig lite piggare men långt ifrån bra.. Är kanon förkyld, känns som man snyter ut hela hjärnan eller något.. Idag gick vi en bra runda i spåret i alla fall så dom får springa av sig så nu är de nog lugnt hela dagen.. Snön har fallit och ett tunnt tunnt lager har lagt sig så det va ruskigt kallt.. Tur att jag har världens bäta kille som köpte nya vantar till mig igår så jag inte ska frysa..

   



Nu ska det beställas resa till nästa helg för då hade jag tänkt åka upp till Sundsvall
Kram Kram

Mysigt

     

Ingen stress å panik som sagt idag men nu efter en välbehövlig vila så ska vi gå ut och gå en sväng.. Vi kan nog behöva lite luft hela gänget.. Men ingen verkar ha brottom, kollade ut och såg att det snöade till råga på allt, hoppas det ligger nu annars kan det lika väl vara..
Kram kram

Inte många knop



Mycket mer än så här lär det inte bli idag.. tror det passar hundarna oxå, hörde att Bela inte ville gå upp idag, med all rätt så då tar i d lugnt idag å det verkar inte som någon protest, skönt..  Jag å Bella har kurat ihop oss å Ozzy ligger vid fötterna, så kollar vi på lite Harry Potter..

 

Nu ska vi kurerea oss lite till, vi skrivs!
Kram Kram

Nostalgi

Byt ut Ängel mot Älskling så får du min variation jag brukat sjunga för Jimmy  ;)


Svårt att sova med feber

Den slog ner som en blixt från klar himel, min feber.. Känner hur jag bara blir sämre å sämre, kroppen blir orkeslös.. Orkar inte ens sova, jag blir alltid orolig i kroppen när jag är påväg att bli sjuk.. Är inget bra på att vara sjuk,  har svårt att ligga still å sedan har jag hund så jag måste ut men imån får hundarna nöja sig med vad som behövs å inget extra.. Jag som hade sett fram emot att mormor skulle komma på torsdag, men det vågar jag inte så nu får jag ringa henne imån, så synd.. Typiskt, bara det inte är influensan så går det ändå ok.. Hittade en låt som ändå lyser upp i mörkret å i dessa tunga tider



Natti Natti

Sorg i Göteborg

Utöver att jag börjar bli sjuk så är det en sorgens dag i göteborg.. Mina tankar går till alla som blev av med jobbet idag, fy fan!! Det är inte rättvist, jag hoppas att alla ändå kan se ljuset i tunneln och hitta ett nytt jobb och glädjen i livet men förstår att det är tungt, lider med er..

I denna sorgen så får man ändå gratta dom som fick vara kvar även om det känns tungt även för dom.. Dom som mister många av sina arbetskamrater, ta hand om er!

Nu ska jag krya på mig det får även ni där ute göra, ha det bäst!!



Kram Kram På Er!!

Städa lägenhet=trist!



Idag har vi vatit ute i spåret på morgonen innan vi åkte ner till min lägenhet för att städa lite.. Tiina hjälpte till så vi fick klart kök och badrum i alla fall.. Det som tar längst tid, känns skönt att ha det gjort.. Nu har vi lekt med bollar till grannen under oss glädje  ;)

     

Kram kram


Busiga Saga


Mina sötningar!



   



4v semester

De känns så skönt man behöver lite ledighet ibland.. Har inget planetat så det känns jätte skönt, att ta dagarna som dom kommer.. Tänkte fixa lite här hemma, stända iordning och så.. Det behövs, känns som om min kropp behöver det med magsåret å allt..

     

Nu ska d städas!!
kram kram 

Kusinerna samlade

 
Katrin(kusin), Eddie(bror), Lina(bror´s sambo), Jag, Tobias(kusin)

Idag sov jag fyra timmar, sedan skulle jag iväg till farmor och farfar för att äta middag.. Ruskigt gott får jag säga samt trevligt, vi kusiner har nog aldrig varit där ensama utan föräldrar.. Så det var bra, vi samåkte till och med så vi kom och gick samtidigt.. När jag väl kom hem där ifrån så ville jag mysa lite med Jimmy innan jobbet sådet blev inget sova av.. Nu är jag jätte trött och mösig i huvudet, det kommer inte bli någon rolig natt.. Kommer nog mest sitta för mig själv tror jag å bara stå ut haha

Kram kram 


Det går för fort

Dagen har bara rusat iväg, nu sitter man här på jobbet igen.. Jag vaknade så där hemskt sugen på brysselkol.. Jag gillar det inte än så ycket men jag var bara tvungen att ha, så när jag skulle köra ner Jimmy till julbakningen så åkte vi via Ica å inhandlde det, mumma! Jag hämtade upp tina så hade vi mys med glögg, pepparkakor, brysselkol och julskinka  haha  väldigt trevligt å mysigt.. Skulle heldre velat var med JImmy men det är inge kul å inte kunna vara med hela kvällen, jag ulle varait tvungen att åka när det roliga började.. Så jag å Tiina fixade våran egna julmys å i veckan ska vi baka lussebullar så det löser sig..

 

Nu få jag jobba, ha det bäst!!

Kram kram

Se där ja

Nu var det bara en timma kvar tills man får gå hem, så gött! Skönt å ha bilen så blir den inte så sent jag får krypa ner i soffan framför en film å med hundarna vid min sida men först ska vi gå rundan runt mossen.. Det blir bra så dom får springa av sig, det är inga ute å går med sina hundar så tidigt så det är kanon haha Jimmy ska iväg på julbak ikväll, själv kan jag inte föjla med pga. att jag jobbar.. Jag jobbar tre nätter denna månad och det är klart att dom ska ha julbaket just en av dessa nätter, så typiskt.. Man vill inte gå dit å vara med någon timma heller för då blir det bara jobbigt att åka till jobbet så jag kör bara ner honom å sedan åker jag hem å tar d lugnt en stund innan jobbet..
Nu ska jag fixa undan lite innan dagen kommer..

Tjilivippen!

Nu har Julstämningen dykt upp

En dag med hundarna:

           

Nu har det ordnat till sig med julsämningen i våran lägenhet, så skönt att få det gjort.. Jimmy köpte glögg oxå idag så nu gädrans ska jag dricka glögg  haha  Bilderna blev inte så bra men man ser tanken

        

 

Kram kram

Första av 3

Nätter alltså innan 4v semester.. Det är nedräkning det, jobbar med en kolega som älskar att klaga på mig.. Det är så intressant och sorgligt att varje gång hon jobbar så har hon något att skälla på mig för och ALLA tycker så för det har dom sagt till henne.. Alla pratar visst med henne, suck! man blir så ledsen, vet även att ALLA inte pratar med henne.. Idag var det ang. att jag GÄMT är sen, visst jag är tidsoptimist men så ofta är det inte å det handlar om 5 minuter max dom gångerna.. Men hon hör åter igen från avdelningarna att dom tycker det är jobbigt att jag GÄMT är sen, vet inte om jag ska skratta eller gråta.. Det är lite deprimerade om inte annat, som tur är jobbar man inte så ofta så man slipper höra så mycket av det men å andra sidan gör det att det är lite segare att komma iväg till jobbet första natten man ska jobba.. Jag var två minuter sen idag, vi börjar kvart i å ska vara på avdelningen kvarti men enligt chefen så börjar vi kvart i och ska vara på avdelningen efter det vi ska prata å hämta nyckler först, det är bara det att don dyker upp mellan kvart över och halv.. Jag skulle aldrig få för mig att vara på jobbet utan betalt, jag var på avdelningen tio i idag.. Sedan så kollar jag inte vilka jag jobbar med så jag vet inte vem jag ska ringa om jag blir lite sen men inatt så ska jag printa in allas nummer i mobilen för ringer man till jobbet så kommer man bara till avdelningen och jag vet inte fören jag e på jobbet vilken avdelning jag ska vara på, SUCK!! ja ja det löser sig nog, skönt att skriva av sig i alla fall, man får välja sig med att jopbba på en kvinno arbetsplats, snacket går...

Ha det bäst vänner!!
kram kram


Kära vänner



Nu sitter vi här, jobbar extra idag för folket är på julbord.. Hoppas dom äter å dricker gott, själv så drack jag julmust och åt vörtbröd med julskinka, så fantastiskt gott.. Så det blir nog det till frukost oxå imån, mumma! Lite julkännsla får jag allt men mer är det inte än.. Jag skrev för några dagar sedan att jag skulle julpynta men jag hann inte det så imån morgon ska jag tvätta och då ska det upp bara sedan sova så vi kommer lite in stämning.. Man är så ofta hemma hos folk som har det så mysigt, det vill jag me..

Fyra dagar kvar till semester!!
kram kram

Vaken än!!

Jag har klarat av att vara vaken hela natten, är så stolt.. Kände mig jätte trött vid 23snåret men jag höll mig med arbetskamraterna å tjötade å då gick det fort mellan blöjbyterna.. Min extra natt är snart över och det är skönt, hem och ladda inför min extra kväll på jouren.. det ska bli kul för det var så länge sedan jag träffade hela det goa jänget..

Är ruskigt sugen på julskinka, vet inte vart det kommer men det är nästan så jag känner mig som obelix när han ser vildsvin dansandes framför ögonen.. jag ser julksinkan å känner lukten, så frågan är om jag inte griljerar den när jag kommer hem å tar mig en bit innan jag lägger mig.. jag kan nog inte vänta tills jag vaknat för då lär jag väll drömma om julskinkor haha Tänkte jag skulle somna i soffan till Pirates of the Caribian.. Helt fantastiska filmer å Johnny dfepp är så snygg, jag är inget stort fan av honom i vanliga fall men i dom här filmerna så skulle jag inte tacka nej.. i vanliga fall dras jag till killar som Van Disel o Mat Dimond, mumma.. Men snyggast av alla är självklart min sambo!



ha det bäst vänner!
Natti natti

Allt på en gång, javisst!

Jag skulle jobbat orsdag-lördag natt,det skulle vara mina tre sista nätter innan min semester på en månad men så ringde mitt extra jobb och frågade om jag inte kunde ta ett kvällspass så som nu på onsdag för dom skulle på julbord.. Jovisst kan jag det sa jag för det var så länge sedan dom ringde å man vill inte vara negativ, jag är trotts allt ledig en månade efter det.. Idag tisdag klockan 11 tror ni inte mitt natt jobb ringer å frågar om jag vill jobba extra för det två sjuka inatt å jag har som sagt snart semester å pengarna behövs alltid så det var bara att hoppa isäng en timma men just nu känns det som jag skulle behövt några till haha men det ska nog gå.. Från att enligt schema jobba tre nätter vilket är slitigt bara det så blir det fem dagar.. Vila får man göra senare, mailade mamma å pappa i thailand å dom är så snälla så jag får låna pappas bil denna veckan så det går lite smidigare.. Jag får sova en timma extra och det kommer behövas och Ozzy å Bella får en el. två svängar i spåret..



Ska hem till farmor och farfar på lördag på fika med min bror och mina kusiner det blir trevligt, Ozzy får dock stanna hemma för farfar har lagt ny heltäckningsmatta.. får sova fyra timar  åka dit och äta, hem å sova några timmar till sedan jobba, sen semester!! Inte för att jag ska göra något specielt men det ska bli så skönt att bara ta det lugnt hälsa på vänner, Bella kommer varje dag så det är ingen risk att jag sover bort den heller och det är bra..

Nu får jag jobba lite, ha det bäst!
Kram kram

Konstigt släkte??



   

Det kan man undra ibland när det gäller hundägare, villket är ett släkte jag tillhör i största grad.. Det finns lika många olika hundägare som ägare av hundar det är klart.. Läste på min uppfödares sida att det var en av Ozzy´s systrar som blivit påflugen av en schäfer och som hon sa så det är klart at det kan hända men man stannar och kollar så allt är bra ger sitt namn och nummer med mera så man vet att allt ordnar sig.. Det är sälvklart för mig att man ska kunna ha sin hund lös när man går i skogen, dom måste få lov att springa av sig annars så får an en ostimmulerad hund som man kanske inte kan lita på.. Det finns självklart olika sätt att stimulera en hund så man inte behöver ha den lös om man inte vill men alla behöver sträcka på sina ben sprina av sig lite..

Min hund Ozzy älskar hundar och tror att alla är lika snälla som han, vilket inte alltd är sanningen.. Än så länge har han inte träffat någon som gjort något annat än sagt ifrån, vi håller tummarna på att det fortsätter så.. Hundar behöver som vi människor social träning, även om man inte vill att ens hund ska hälsa på alla så behöver dom ändå någon som dom kan leka med så dom vet hur dom ska bete sig om det tex. skulle komma fram en hund när man promenerar.. Som sagt många går med sina hundar lösa oftast så hinner man ana att det kommer an annan hund så man kallar in och kopplar, det gör jag alltid för man vet aldrig det kanske är en hund som lukta extra gott, är det däremot en människa som brara promenerar så kallar jag in honom till sidan å sitta där till presonen passerat för andra människor bryr han sig inte ett skvatt om, är det någon som vill hälsa så får man säga det till honom å först då går han fram villket är jätte bra med tanke på hundrädda å så.. Igår när vi var ute så hände en grej som är intressant som jag sött på innan, den hysteriske hundägaren, Ozzy och Lakja sprang iförväg lite och bakom ett hörn så hör vi bara ett hysteriskt skrik: Bort AAAAAAA  Bort  iiiii, vi blir helt förskrämdaå tänker nej vad är det nu.. När vi kommer runt hörnet så står det TRE stycken vuxna människor och glor var av en hysterisk kvinna med en stackars Tollare (så söt å snäll hund inge liten heller)  i kopplet.. Ozzy å Lajka gick inte ens ända fram, dom var lite nyfikna men när hunden började morra till så var det intressant samt atti ropade in dom.. Jag förstår mycket väl kvinnan att hon blev rädd för två stora svarta hundar som kommer emot henne men ingen av dom gjorde något utfall, raggresande eller liknande utan dom var nyfikna.. Mitt problem med detta är vad ger ägaren för signal till hunden? Visst vi gjorde kanske fel men det händer bland när det är någon som kommer emot mig å Ozzy så är det bara att ta det visa Ozzy att det kommer en hund å låta dom hälsa å hålla tumarna för oftast är det ingen fara å skulle det vara så så får man tjonga till å se men att utgå från att det är fara, vad får man då hunden att tro? Det va tre mäniskor dom två andra skulle motat bort dom istället för att bara glo å hon skrika å dra i kopplet.. Har sett fler gånger folk som nästa hänger sina hundar utan anledning, inte för Ozzy men andra.. Hur tror dom deras hund ragerar nästa gång det kommer en hund? Antingen blir den agresiv eller rädd och det är väll inget kul?

Det finns säkert många åsikter om detta å det håller jag med om..
Ta hand om er å ha ni djur ta hand om dommed! Dom är som barn men tänker och fungerar som hundar
Kram Kram

3 Timmars promenad

Så skönt att vara ute idag, det blev 3timmar.. Vi var ute med Lajka å Lina, en rjäl runda i skogarna här omkring.. Det finns så himla många vägar att gå..

       

Nu ä hundarna trötta å sover sm små grisar, Bella väntar på matte å husse..
Kam Kram

Kul att se henne



Det är kul att se henne i actionigen med sina hyss, hon har hållit på hela förmiddagen.. Det har varit lite för lugnt nu et tag, började fundera på om hon mår bra men idag fick jag svar på ta å jag bir så glad när jag ser henne så full av liv å hyss haha

Underbart!

Glömde visa vilka roliga ihopflyttning böcker vi fick av Bong i Lördags

 

Det är roligt när folk har fantasi haha  dom kommer nog till användning, speciellt handboken till Jimmy.. Just nu tuggas det på ben för fullt 

    



Nä nu ska jag se slutet sedan hämta julpyntet
Kram Kram på Er

Måndag igen

       

Igår var jag väldigt deppig, vet inte varför men jag kan bli det ibland den här möra tiden på året.. Det är lite jobbigt att känna sig deppig när man inte har något att deppa för.. Jag har det kanon bra men ändå så känndes allt hopplöst igår.. Idag känner jag mig dock på kanon humör så jag funderar på att julpynta lite.. Det kan vara lite mysigt, får upp stämningen lite.. Det var trotts allt 1:a advent igår, så det är väl dags att få lite julstämning.. Man ska ha barn på juldet blir lite mera kul då, ag själv bryr mig inte så mycket så lite förväntansfulla barn skulle inte vara fel.. Jimmy har syskon som har barn så lite julklappar kan jag allt köpa haha

Nu ska vi kolla lite Narnia å sedan pynta
Kram Kram

RSS 2.0