Söndags mys

ja idag har det vaqrit en lugn go dag.. Mamma å pappa kom och lämnade William vid 11tiden, ny tid haha tur att man inte jobbade idag då hade jag garanterat varit sen.. Igår firade vi jenny, väldigt trevligt, jag å Ann-Sophie var hemma här vid 02.00 tiden.. Dom tappra natt vandrarna var på plats som vanligt, tänk vilka fantastiska människor.. Sådana själar ska vi ta hand om, man skulle vilja Tacka dom på något sätt men vet inte riktigt hur, någon som har något förslag?

Just nu så duschar/badar William, det blir mest att sätta på å av vattnet då han ska stå upp och hålla på.. han går hela tiden nu, så söt å så stolt haha mysigt är det.. Nu ska jag jobba tre kvällar och hans pappa får den äran att mysa med honom.. Klättra är oxå en hobby, nu kommer han upp i sin matstol, på mina vanliga matstolar vidare upp på bordet, upp i fotöljen vidare upp på vardagsrummsbordet.. Så nu får man ha koll på den busungen..



kramkram


Fredags mys



ja idag har vi myst efter att jag jobbat å William varit hos dagmamman.. När William somnat så dukade jag upp till taco mys i soffan å kollade faktiskt på Idol.. har inte kollat på tv sedan jag vet när å nu vet jag varför, bara dynga å reklam man blir ju knäpp.. Tacka vet jag en hel film utan reklam eller att se programmet på play sidorna på datorn, mycket bättre så slipper man all skit då ser man det man vill..

imån så ska vi till min farmor å farfar, farfar fyllde år förra veckan men då kunde inte vi så då åker vi dit en sväng denna veckan istället.. Ska bli mycket trevligt.. sedan ska William sova hos sin mormor å morfar för jag ska fira jenny som fyller 25 idag, Grattis!! ska bli intressant att se vad hon gillar pressenten, jag å Ann-Sophie har ingen aning vad hon gillar trotts att vi kännt varandra så länge, tregiskt nästan men det ska bli roligt..

natti natti
kramkram


Torsdag


Hur tänkte min älskling här??  hahaha

Kram kram


Aj Aj

ja nu är vinterhalvåret här då lederna spökar extra mycket.. Hatar att man inte kan somna som man brukar utan mååste ligga och ha värk innan det går att somna, blir väll till att handla treo som bara den nu, hua hua Det är venligt med ledverk, speciellt i min släckt å jag lider med alla däör ute som har samma problem, heja oss! på med dunsockarna och härliga vantar..



hahahaha, den där beryktade tvålen....

kramkram


05:00

Ja det är vad klockan är ställd på.. Varför ska man gå upp så tidigt för? Jag e inte bra på många saker men en sak e jag riktigt grym på och det är att lämna jobbet på jobbet och inte tänka poå det när jag kommer hem så nu har man lite ångest för att man ska upp tidigt, lika tidigt som vanligt egentligen haha man kantro att jag inte gillar jobbet men det gör jag faktiskt, det är bara att ta sig dit som e lite motigt ibland..Just nu sitter jag i köket med tända ljus och äter poppcorn, det e egentid det, utanför ser det svinkallt ut och frosten hopar sig på bilarnas fönster rutor.. Dags att krypa ner och se en bra film, känner för den nya robin hood filmen idag, den e så bra!


Goa kompisar med vakthund

Kramkram


Sätta i halsen




Det är en riktig klätterapa jag har, än så länge så har han inte ramlat men det lär ju komma.. Idag blir det en sväng till en kompis med sin dotter, så roligt så nu får vi fixar iordning oss..

kramkram


Ny vecka

Den börjar helt kanonbra verkligen:


Såhär mysigt har vi haft det idag: jag, Hampus, William och leja


William

Malin och William

William, Hampus och Leja

William och Hampus, glada skitar

Hampus

William och den helt underbara utsikten

Som även han begrunnar hahah

Ja idag har varit en toppen dag för oss båda.. Nu blir det till att hoppa isäng efter en lång dag, William sover sedan 18 så jag får änna somna snart så man får lite sömn.. Sitter just nu i köket med tända ljus här framför min dator, vad skulle jag göra utan den? troligtvis städa haha men det man inte kan göra idag kan man göra imån eller?

kramkram


Lördag



Saknar din min goding som är å myser med sin pappa i helgen.. Jag har och ska jobba, är så trött så det blir till att sova snart

kramkram 


Mormor

Igår till idag var jag å William hos min mormor, väldigt trevligt som vanligt..

Där lyckades han även få ner ett äpple som låg i en skål som stod på en byro, å det smakade gott!


En riktig sötnos, busfrö, klättrare och ätare

Nu är han hos sin pappa.. jag ska med Ankie och Thomas ut och äta, imån flyttar hon tillbaka till Sundsvall, det blir så tomt så tomt...

Kram kram


Tisdag


Neo och mamma Lina

Fasters sötnos, måste komma förbi snart igen, vart tar tiden vägen?
Idag somade William kl: 15.45 redan inför natten, försökte väcka honom men det gick inte, vid 17, så bytte jag på honom och gav honom välling sådet är la bara själv att lägga sig nu för han lär vakna lite tidigare än vanligt haha

kramkram


Måndag

Fy, en regnig måndag och kvällsjobb, inget jag känner för alls!



kramkram


Slutet av veckan

ja då har en vecka redan flugit förbi, det går för fort och jag är verkligen kanon trött.. Hela min kropp skriker sova!! så det ska jag göra snart men först en lite resume av helgen sedan natta William och sedan sova, härligt!

ha verkligen haft en toppenhelg, igår var vi på fika hos Jenny som bakat bröd å sockerkaka, så gott med nybakat.. Jag och William mumsade gott, sockerkakan åt vi ute vid en sjö.tyvärr så kunde vi inte sitta i solen pga, svåråtkommlighet med vagnen (William sov) men så härligt, nästa gång blir det varm chokald å ostmacka med på rundan.. På kvällen var vi hemma hos mamma å pappa på middag, hela närmsta släckten vad där så trevligt och så gott, jag rullade hem haha


Klättrar på pall hemma hos Jenny

William med gammelfarfar

William med mormor

Neo med sin farfar

mormor/farmor och morfar/farfar med sina barnbarn

Idag har vi varit ute hos Gustavsson´s och blivit bortskämda, med härliga promenader, god mat och gött sällskap!
 

Glada Hampus

leka ihop är kul!

Kramkram


Härliga Lördag!


William och söta kusinen Neo

Ja idag ska vi träffa Neo med familj hemma hos mamma å pappa som ska bjuda på middag idag.. Innan dess så tänkte vi åka en sväng till Jenny å ev. Jens om han e hemma och luncha lite.. Så idag slipper jag laga mat och diskhögen växer inte YES! Det är kallt ute men ändå väldigt friskt och behagligt, solen verkligen stråla så det blir nog en promenad med

vad ska ni göra idag?
kramkram


Sa jag??

ja, vem vet vad jag snurrar om.. är en sån dag sedan igår då jag jobbade långpass, 11,5timme, inte att rekomendera.. Så idag är inte hjärnan med alls så när William´s pappa ringde imorse så var det väldigt nyvaket  haha tur att man har världens bästa son..


Välgräddat??

kramkram


han går!


Mysigt fikabesök


Lina och Neo

Mia och Malte

Så trevligt att ha lite gäster, man får städat och alltid trevligt med besök.. Massa baby snack m.m man har glömt hur små dom är, så mysigt! Behövligt med lite bäbis mys ibland, det värsta är att William blir så stor.. William är en riktig kram- och pusskille:


Puss på dig kusin Neo

Kram Malte

Nu blir det en myskväll för mig och William för nu ska ja jobba två kvällar så han ska vara hos sin pappa då..

kram kram på er


Stickat i vinter

Ja, nu har mormor och morfar sett till att william klär sig i stickat i vinter.. Efter en mycket trevlig kväll här, när vi haft dom på besök så fick William:




Vad tycker ni??

Jag tycker dom va SÅ söta och jag slipper nog namna dom haha Toppen!

Kramkram


Dålig mamma?

ja ibland kan man verkligen få dom kännslorna även om man vet innerst inne att det inte är så.. Idag fick jag sån ångest, William kom först av alla till dagmamman och var den sista som hämtades där ifrån.. Hua så hemskt! men vad ska jag göra, jag måste jobba och jag kan tyvärr inte ha med honom till jobbet.. Han har det dock väldigt bra där och trivs kanon även om det kan vara lite ledsamt när jag lämnar honom men så är det för dom flesta.. Ska se hur det blir till nästa år om jag ska ta ner procenten till 80% el. 85% på jobbet så det inte blir så långa dagar för honom men vi får se som sagt det löser sig men det är så hemst när dom där skuldkännslorna drar över än men nu ikväll har vi ätit gott och bara lekt och myst hela kvällen, underbart!


ligga och ta det lugnt medans man läser en tidning efter en dag hos dagmamman?  notera benet som sekunden innan var lagd över det andra och såg sådär avspänt och vant ut, undra vem han härmar??

Kramiz på er!


Dagen efter

en riktig kanon kväll, Tack Ankie!! kanon kul på lady´s night, riktigt bra pressent måste jag säga.. Idag är jag glad att jag inte är så bakis, toppen! William är hemma igen och ordningen är återställd, underbart.. Dock så flyttar Ankie tillbaka idag tillbaka till Sundsvall, riktigt tråkigt och det kommer bli mycket tomt och ensamt.. Jag saknar henne redan,

Jag och Bästaste Ankie


Thomas, Ankie och jag

Jag

Ankie

Nu blir det William och Sofie mys hela kvällen!
kramrkam på Er!


Ladys Night



ja ikväll smäller det, vad tiden gått fort! Fick biljetterna av en Ankie när jag fyllde 25 i sommras och då känndes det ganska avlägset men nu är kvällen här och den värms upp med tvätt haha Men om ett tag kommer jenny och ska hjälpa mig iordning sedan e det lite förfest hos ankie innan den riktiga förfesten.. Toppen!! igår var jag ute med jobbet, det nya jobbet, mycket trevligt men tappas e lite dyrt och omätttande för min smak haha

kramkram


Tröttis

ja det e satan vad trött man är när man jobbar hela veckorna haha hur orkar ni folk ha familj, vara glada och jobba heltid? Det fungerar dock kanon bra med jobbet, härligt med normala tider trotts allt.. men nu orkar jag inget mer efter en härlig promenad med Ankie nnu på kvällskvisten så ska jag krypa ner och bara njuta av 1timmes längre sömn imån, natti!


live nu på kvällskvisten, lite tröttis!

kramkram


Smakprov

Här kommer lite smakprov på bilderna som jag och William tog i Lördags:




Idag har varit en riktgit jobbig dag så nu blir det sängen, natti!!

kramkram


Kanelbullensdag

Ja det firade vi faktiskt igår, ankie hade bakat många bullar så där var jag å William och nallade lite, mycket gott! Har ni ätit bullar idag?
William är lämnad hos dagmamman och jag ska iväg till jobbet nu, idag blir det till att jobba kvällen.. William´s pappa hämtar william hos dagmamman så hämtar jag upp honom där imån morgon.. Så ikväll när man kommer hem så är det direkt i bingen som gäller, är redan nu helt slut.. ha en topen dag alla



kram kram


Rocker


Svamp

Ja idag har jag Ankie och William varit ute i Lerums-skogarna igen och plockat svamp.. Eller william var inte med ute och plockade han sov sig igenom hela besöket.. Vi behövde 30min på oss för att fylla var sin påse och sedan åkte vi hem haha, så nu är det bara att rensa kvar.. Så underbart mycket svamp på samma ställe, det gillar vi! Nu blir det lite mys och sedan hoppas vi på att Ankie bakat lite bullar så vi kan gå dit och fira kanelbullens dag en dag innan.. 

 
Budjetnapp??

Kramkram


Fackeltåget mot våld



Här gick vi, ett tåg mot våld, så häftigt med så mycket folk.. 2000 säger dom att det var, så mycket folk verkligen å så fint.. Vi gick från Länsmansgården till Friskväderstorget och tillbaka.. Nu blir det egen pizza som står i ugen men först ska William sova, vi får la se hur det blir.. Nu blir det lördagsmys med Ankie

kramkram


Ullared

Yes, idag har vi varit i Ullared jag och Ankie.. Vi hittade allt vi ville, jag sökte kläder till mig och William och hittade jätte fina saker så jag är nöjd.. Kul när man hittar lite så n u har man fyllt upp förråden igen, gött! Sedan så satt vi hemma hos ankie, drack lite cider och åt kräftor framför Eclips (Twilight), underbart! idag är även första dagen på mitt dagjobb och det gick bara prima, så det känns bra.. imån om några timmar så kommer mamma å pappa med william och hämtar mig så ska vi fotografera oss, nice!


Rocka rockring, söt som sockerkaka hahaha

kramkram


RSS 2.0