Sorry



Nu har det varit länge sedan jag skrev här men det har varit så mycket annat.. Har varken haft ork eller lust, nu går han fem steg och blir allt stadigare, han e så duktig min Älskade son.. jag har fått ett nytt jobb, dag och kväll på en demensavdelning på samma ställe där jag jobbar.. blir toppen bra, fick till chefern och pratade och samma dag hade jag ny tjänst så det blev en hel del på samma dag men så bra så på fredag ska man upp tidigt och härja..

Jag får skriva lite mer inatt då jag jobbar sista natten,

kramkram


Godnatt!



ja nu e jag så trött, tiden har gått så fort ikväll, William somade 17:40 i vagnen hem från hans nyaste kusin, Neo.. Hade inte sovit middag över huvudtaget, han vägrade helt enkelt, jädra unge haha Var hemma runt 19tiden men ändå är man isäng sent, blir så trött på mig själv ibland men nu blir det rakt ner i bingen å förhoppningsvis lite sömn.. Imån ska Willliam till dagmamman och jag ska fixa, prover, till banken å lite mer smått å gott..

Ha det underbart!
kramkram


Svamp


Jag som vinnare av vem som plockade mest!

Turturduvorna Ankie å Thomas var god tvåa å trea

Massor med trattisar blev det, så gott det ska bli.. Först måste man rensa dom från spindla å annan ohyra som finns haha eller kallas det proteintillskott? Imån blir det fullt upp hela dagen i alla fall, ska ta prover, till seb för ny dosa så man kan betala ränkingar och lite annat smått och gott så nu på tok för sent så får man ta å krypa ner så man får lite sömn, lär sova gott efter som det verkar bli en seger för det blåa bocket, yes!

kram kram


Första steget!

Ja den 17/9-10 så tog William sitt första steg, ett väldigt litet men ändå det första steget haha så roligt.. William´s pappa var här en sväng och just då passade han på så båda fick se, mycket smart son vi har.. Så dagen innan han blev 13mån så var det dags.. I detta nu så diggar han ditt black ingvars och bygger med klossar..

Igår var vi och mös med Neo coh glömde självklart kameran.. jag är en mycket stolt faster för han är SÅ söt!! Sedan så grillade vi med familjen Gustafsson..

Jag,William och Hampus

Nu ska vi snart iväg och rösta sedan ut till Lerumsskogarna med Ankie å Thomas för att plocka svamp, mumsigt!!!

kramkram


Sova???



Vad är det? Inget jag kan känna att jag gjort inatt iallafall, William har sovit så oroligt så jag har omöjligt sovit mer än en timma mellan gångerna han gråtit, så även han har sovit väldigt dåligt.. Vi får hoppas det blir bättre inatt.. Idag ska vi först ut till Malin å hampus, sedan ska Jag, Malin och William iväg till Lina, Eddie och Neo å bäbismysa! Längtar så till jag kommer dit, fram till dess så känns det lite seg, måste gå till bussen i detta vädret, hua! inget kul alls.. men vad gör man inte för att ha det mysigt med bäbis haha william måste träffa son kusin oxå så han vet vem han ska lära allt han kan.. Vad ska ni göra en regnig Lördag som denna?

Kramkram


Waka Waka


Natti natti

Eller för min del så dröjer det ca. 7timmar innan jag krypit ner och sover.. Sov bara till kl: 14:00 idag men det känns som jag nog ska kunna genomlida denna natt, det går fort och snart är det dags att ta rundan och då flyter det några timmar direkt.. Sedan så jobbar jag inte fören på fredagnatt och på lördagen är det dunder inflyttningsfest.. Så kul, är så peppad!

Imån så ska jag och William bara ha en lugn myskväll, det har varit lite mycket för honom nu men allt går bra, han är så duktig.. Såm denna helgen blir det lugnt med lite utflykter bara, bla till Lina, Eddie och Neo klart! så mysigt det ska bli, ser jag fram emot..

vad ska ni göra i helgen?

kramkram


En hemlighet



Det hampus kusiner som spelar trummor och synt, så duktiga!


Jobba natten

ja nu sitter man här på jobbet igen, trött som bara den men natten verkar flyta på.. Är väldigt glad för att slippa vara ute och springa i detta hemska höstväder.. William har det bra hos ankie men jag tror inte jag orkar detta mycket längre, är inget kul alls att var så beroende av någon annan på detta sättet.. Jag saknar honom så mycket och det känns verkligen som vi får på tok för lite tid ihop och det är ett ruskigt springande å sovande på olika ställen för hans del, nä idag kände jag att det får vara nog om vi båda ska orka.. jag trivs annars väldigt bra med och på jobbet men det fungerar helt enkelt inte för mig och William.. jag känner mig som en så dålig mamma och så kan vi inte gå runt å känna så nu får man börja leta dagjobb, vilket inte är roligt alls men det är nog värt det i slutändan..

Vill så gärna besöka mitt syskonbarn Neo snart igen, dom får vara kvar på sjukhuset ett tag.. Så det blir till att åka dit på fredag eller lördag, troligtvis lördag för det blir så stressigt annars men vi får se.. vi skulle egentligen iväg för att fotografera oss jag å William på fredag men William har fått ett passande fint skrapsår på näsan efter en match med asfalten, som han tyvärr förlora.. Så då flyttar vi fram det till den 2oktobet.. Blir nog toppen bra det, ska bli roligt och fint..

Såg appropå inget alls ett avsnitt av skåne fruar haha herregud säger jag bara, vad är det för skit dom visar? Sedan var det något med festande killar och tjejer i stockholm oxå, åter igen, vad är det dom visar? jag är så glad att jag inte kollar så mycket tv å missar så mycket skit.. tacka vet jag någon film utan reklam lite då å då haha

kramkram


Neo, fasters sötnos


Faster och Neo

Neo

Mamma och son

pappa och son

Hela, goa familjen

faster och kusinerna

Ankie och Neo

Sötaste Neo

kramkram


Faster

Nu är jag faster, eller sedan kl: 15:30 igår, den 13september! Det blev en liten Neo på 3810g och 53cm lång, så underbart!! Bra kämpat mamma Lina, du e bäst!! Grattis Pappa Eddie!! Välkommen in i föräldraskapet ni båda!! idag blir det till att åka till Allum och handla barnkläder, så gulligt men först blir det en sväng ut till Malin och Hampus på fruskost, ikäll eller imån kommer det bilder!

kramkram


Jobb

ja nu e det sista natten för nu man sitter här på jobbet.. Snart e det dags för mitt i natten rondan och när den e klar så e det ju inte så långt kvar, eller då har över halva tiden gått  haha Idag vaknade jag på tok för tidigt och kunde inte somna om så jag gick upp, började avarbeta min gegantiska diskhög och tänkte börja med lite våfflor.. då ringer mormor och bjuder in sig, mycket trevligt med sån selebert våffelbesök.. Efter det så var jag å hämtade William hos sin pappa, vi gick hem till Ankie å hade det mys med bus och hemmagjord pizza.. Innan jag skule iväg till jobbet så gick vi ut en sväng och William somnade i vagnen.. väl på jobbet så fick jag veta att han vaknat men allt gick bra och han somnade om gott lite senare.. Ska bli så mysigt att hämta honom från dagmamman imån och bara mysa.. Nu är det två dagars vila innan två nätter till så nu får man passa på att njuta av honom, Tänk vilka fantastiska mammor och pappor som klarar av flera barn jobb, mys och olika arbetstider och hämta å lämna på dagis på heltid.. E så glad för att jobba deltid så man slipper denna stress, så jag hoppas verkligen jag kan jobba kvar såhär ett bra tag till

kramkram


Natt

Ja nu sitter man här mitt i natten och just nu är det väldigt lugnt.. Vad ska man göra för att inte somna? har baljat i mig te efter som jag inte dricker kaffe, fixar med tvätten, kollat på Tv en sväng men då blir man trött gått rundan en extra gång men dom sussar som aldrig förr "peppar peppar"

Imån blir det sista natten för den här gången 3 nätter i rad tycker jag e lite jobbigt för kroppen, föredrar två nätter bara haha men imån efter jag sovit så ska jag hämta William som varit hos sin pappa nu i helgen.. Då blir det mys och så hemma hos Ankie där han ska sova tills på måndag.. Då blir det till att lämnas hos dagmamman sedan hämtar jag honom där på em.. Han älskar att vara hos dagmamman så det känns skönt men vi får la se nu när man börjar jobba mycket mera om det fungerar så han inte tycker det blir för jobbigt.. Det blir mycket att tänka och orora sig för när man har en liten.. mycket trixande för att allt ska funka men det är verkligen det underbaraste som finns så det ska bli så skönt nu när jag får mysa med honom imån igen..  Nä nu får jag röra lite på mig,

tjingeling,
kramkram


Fånarna på Farmen



Så roligt jag hade igår med alla andra, det var inte sista gången helt klart haha man får dra ihop ett gäng till våren och tävla lite.. Vill inte avslöja för mycket men klicka på länken så får ni kolla lite själva http://www.fanarnapafarmen.com/ .. Helt klart ett tipps för möhippan, svensexan, firma festen eller varför inte dop eller bröllop? Låta gästerna jobba lite haha Nu blir det lite lugna gaten efter en morgon med tvätt, lekplats och Öppna Förskolan,

kramkram


Blåser



Ja nu har det helt plötsligt börjat att blåsa.. Men solen lyser så underbart å det är inte kallt alls. Snart kommer Josefin med sin två månaders Devin på besök, även Malin och Hampus kommer förbi så det blir roligt! har städat, och bakat nu på morronen så det blir lite fika nu när domkommer tänkte jag.. William sover än men vaknar nog snart speciellt när ljudet av andra barn kommer haha Ivkäll ska jag på "kick off" med jobbet, vi ska på Fångarna på farmen, ska bli urkul, mer om det och bilder imån

kramkram


Natt

ja då sitter man här sörsta natten tillbaka på schemat igen, som tur är så börjar det med en enkelnatt.. Lite mjukstar är bra, jobbar hela helgen, fredag, lördag å söndag, blir toppen det.. Inatt så är William hos Hampus och familj till´s imån då jag hämtar honom efter jag sovit.. Vet inte vad jag ska säga, vill gärna fortsätta jobba såhär menvi får se lite om jag kan, blir kanske tvungen att söka dagjobb för William´s skull.. Vi får se vad som händer i alla fall, jag är i alla fall glad över att vara tillbaka, känns skönt att göra något vettigt.. Är så trött bara redan nu, det var länge sedan man jobbade nätt, brukar lägga mig runt 21 å nu börjar man jobba då haha helt omvänt blir det.. Idag fyller även bror år, hela 23bast blir han, Grattis!!



kramkram


Kräftmys





Ja igår hade vi kräftmys med Ankie och hennes kille Thomas.. Mycket trevligt och mycket gott måste jag säga.. Man äter det för sällan men det är la därför som man tycker det är så gott antar jag haha jag kom isäng vid 1 tiden och William vaknade vid 5.30 haha så man e lite seg i kolan men inte lika mycket som jag trodde faktiskt..
På dag en så var vi nere vid hamnen i björlanda kile och åt en glass och kollade på båtar, visst lös solen härligt men hua vad kallt det blåste haha det var kanon mysigt!

   
jag känner mig, lycklig och glad, har en så underbar och fantastisk son och solen skiner så då kan man inte vara annat,



kram kram


Gött

Ja gött e det, verkar som det kommer bli en kanon dag idag, toppen! det gillar vi.. Igår var vi å hälsade på Lina och tjocka bäbis magen, vi hoppas han tittar fram snart så vi får mysa med lite bäbis.. Nu blir det frukost sedan sandlådan


Hoppas det blir sol idag!!

Ja det är inte lika tydligt som det har varit dom andra dagarna.. Men jag håller tummarna! Känner mig lite alergisk idag haha näsan och ögon rinner så vi får nog dra oss utåt tror jag.. Vi ska hem till Lina och Eddie sedan och vådlgästa dom.. Hon är beräknad tills på söndag så nu kan det hända vilken dag som hälst, så skoj! Man längtar till att bli faster, så mysigt med liten knodd igen.. Eller hålla lite knodd och lämna den så man får sova på nätterna hihi bara ta dom gottigaste bitarna..


William två dagar gammal påväg hem från BB

Kram kram


Här igen



Nu är inspirationen tillbaka och tiden finns på ett annat sägg igen.. Nu är Ankie nere och inflyttad, så skönt tycker jag.. Det var lite krångel på vägen kan man la säga men nu e det lugnt.. William står nu själv, inte går men står, han e så duktig! Han har oxå börjat hos dagmamma och det går jätte bra och han tycker det e kul.. Igår var vi på en stor picknick med alla barn, föräldrar och dagmammor, väldigt trevligt.. Efter det så mötte vi upp Ankie, William hade somnat i vagenen så vi gick ut en promenad som slutade på två timmar haha men det gick fort, så som vi tjötar haha

Ha nu en underbar dag, solen skiner och det e så skönt, men det e kyligt så ta på er ordentligt,
kramkram


RSS 2.0