Borta bra men hemma bäst

Ja, så är det trott att vi haft en toppen helg, Tack tjejer! det var jätte, mysigt gott å trevligt.. Nu önska jag Ann-Sophie lycka till me pluggandet och jenny en lång sovmorron imån HAHA Själv ska vi i familjen ta det lugnt i dag å bara njuta, Kramkram


Halmstad

Ja nu är vi här nere och klarat av första natten.. Wiliam hade svårt att somna igår men tillslut så deckade han..inte lätt när det är tre goa tjejer som är i närheten HAHA Just nu har Jenny snott honom och han tränar den höga skalan av ljud.. Min blivande sångfågel, vi har EMD i bakgrunden å en sån sångfågel hade inte varit fel tycker jag.. idag blir det nog snart frukost sedn ut i friska luften innan regnet.. Ikväll blir det melodifestivalen och 3milen, det blir fin fint! Ha en kanon lördag, vad ska ni göra?  

kram kram


Halmstad

Hear we come! ja i helgen ska jag, William å Jenny ner för att fräffa Ann-sophie å bo där i hennes otroligt "rymmliga" etta HAHA ska bli fantastiskt sköj i alla fall å jag är säker på att det kommer gå dunder bra.. Jenny var lite osäker på de tidiga mornarna i å med William fast en helg å med tanke på att han e så söt så gör det nog inget HAHA Nu idag så ska det packas i alla fall.. Har precis betalt ränkingarna å haft det lite psykiskt jobbigt men nu ska tankarna vändas till possitivt tänkande som jag säger till Jimmy så ev. en film först å sedan packa eller så kommer jag vara lite.. Jenny hämtar upp oss i em. så åker vi ihop i hennes bil.. Hoppas ni får en toppen helg för det ska jag ha!

kram kram


Vinter, vart??

HÄR HÄR HÄR det bara snöar å snöar, jag börjar faktiskt tröttna.. Jag å William hann i alla fall fram å tillbaka till öppna förskolan innan det var försent.. Men nu ser det mörkt ut om man ska iväg kollektivt.. Jag skullt på APT möte med jobbet idag vilket hade varit väldigt trevligt å jag väntat på.. Men så blir det inte för jag kommer inte dit å inte hem i detta väder, så tråkigt! Sedan är jag ruskigt godis sugen HAHA men vi har inget hemma som tur e så det är bara att uthärda.. Jag å William sätter la på en film snart, Jag kollar film å William kollar mig HAHA  mammas ögon sten..

Det är även dags att betala räkningar idag, så trist å så utpumpande.. Trodde jag skulle få en bra månad men då dyker något oväntat upp i brevlådan, e inte det typiskt? Jag blir så trött så nu blir det en lång månad igen.. Har beställt biljetter upp till Ankie igen i början av Maj så det ska bli skoj..

Nu får vi se om Jimmy kommer hem idag med buss eller om han måste pölsa, stackarn..

Kramkram


Besviken

Ja, jag är så besviken på mig och mitt komihåg.. BVC var kl: 1130 å inte 14.00 som jag trodde.. Stod i duschen och fick en sån där hemsk kännsla att något var fel å mycket riktigt så nä jag kommer ur badrummet så pratar Jimmy med BVC.. Jag blir så arg på att jag kommer ihåg fel, glömmer av, blandar ihop m.m.tappar ord när jag pratar, glömmer av vad jag pratar om å så.. Får väll kolla upp detta tror jag.. Nu får vi en ny tid nästa vecka men jag är så besviken, hade sett fram emot å veta mer idag...


kramkram


6:månader

Det fyllde han i torsdags men idag ska vi på läkarkontrollen.. Ska bli så kul å se hur mycket han växt å vad läkaren säger om utväcklingen.. Han är så med nu mera, det är så urkul att se verkligen.. Han vänder sig från mage till rygg å tvärt om.. Han tar leksaker, smakar å biter på dom byter hand m.m. Han verkar förstå när man pratar med honom och han Älskar ramsor å sånger HAHA då får man has härliga smile..



kramkram


Snarkningar

Klockan är 19:23 å jag hö snarkningar från båda våra sovrum.. William har somnat för natten å jimmy... Ja han e la trött kan jag tänka.. Jag väntar på skidskyttet som jag vill se, tycker det är kul.. Os har varit väldigt roligt iår tycker jag, brukar inte följa det något vidare men nu har jag haft tiden HAHA an jag tänka.. Imån ska vi på 6:månaders kontroll med William, ska bli kul att se hur mycket han växt å vad läkaren tycker om utväcklingen.. Hoppas det blir lika fint väder som idag för då kan man gå ner.. Var ute en lång promenad idag, så skönt man fick verkligen kisa mot solen, då e det riktigt bra!  


Taget en dag i december, idag var det lika fint men en aning mer snö HAHA

kramkram


Ensam



Fast ändå inte, William är här klart.. Mammas solstråle, vi ska nog ta en promenad så vi får lite luft, sedan känns det nog mycket bättre.. Det är visst kallt ute men solen lyser så fint så det blir nog fin fint.. Det är så fantastiskt med barn, dom får en alltid att må så bra.. Kan fortfarnade titta på William å tänka: Oj jag är mamma till världens sötaste.. Dom ger en så fantasiskt mycket kärlek, i sånna lägen så skulle man vilja ha hur många som hälst HAHA men en underbar unge mer än vad många får uppleva.. Nu ska jag gå å ta hand om min fantastiska son!

Kramkram


Grattis Sverige!



Först får vi Gratta Svenska damerna i sprintstafett som tog silver nu ikväll.. En riktig nagel-bitar-rysare, Älskar skidor HAHA så länge jag slipper åka.. Får la ta och testa det någon gång i framtiden..

För övrigt så känner jag mig ganska ensam just nu.. Konstig kännsla det där, att inte vara det men ändå så känns det så.. Sedan är jag så tjock så man blir depprimerad av bara det, man hade velat vakna normal igen, det hade varit något för forskarna.. Det är lättare sagt än gjort att gå ner i vikt, jag säger Gratis till dom som lyckats.. Jag har verkligen ingen karaktär å har matvanor som gör att man inte är förvånad över att man ser ut som man gör.. men det kan vara praktiskt ibland att man kan rulla fram HAHA
Nu ska jag inte anstränga mina grå mer med alla dessa tankar nu ska jag sova och vakna glad så jag å William får en kanon dag imån.. På onsdag är jimmy ledig så han kan följa med på 6månaders kontrollen, det blir spännande..

kramkram


Bad med plask


Ozzy åker till skogen



Ja idag åker Ozzy igen, tråkigt på ett sätt skönt på ett annat.. Nu när jag har honom så lite så känns det som jag börjar bli alergisk.. Ska bli så skönt å damsuga ikväll å inte vakna med rinnande ögon å näsa imån HAHA Vi ska träffas vid centralen å lämna av honom å sedan åker jag å William vidare ut till kortedala å Lina.. Hoppas spårvagnen går som den ska idag.. det är alltid något som hnder när jag ska åka spårvagn å lämna eller hämta Ozzy så jag tänkte vi skulle vara ute i god tid.. Men det vet man aldrig hur det blir med det, klockan 11 ska vi möta Minni med ägare på utsidan så efter det blir det väll en promenad å sedan direkt ner mot stan.. Ska köpas kamera med mick så jag kan använda skype å prata med folk med, det blir nice..

Kramkram


Heja Sverige




Vilken kväll igår, först var det bra låtar i melodifestivalen å sedan så tar Sverige guld å broms i skidor.. Helt fantastiskt kul, Grattis! Idag har det slutat snöa och solen tittar fram, väldigt skönt.. Jag å William har badat, jag har pölsat i snön med Ozzy å ska snart ut igen.. Ikväll blir det Os för hela slanten, så kul med skidskytte.. Hoppas det blir några fler medaljer..
Vad gör ni en dag som denna?

kramkram


Ozzy i djup snö



Det underbaraste är att i slutet när jag stängt av kameran så hittar han faktiskt den lilla bollen HAHA Han e grym!


Sjukt mycket snö


   
   


Nu har vi varit i Lerum å njutit av snön, det har varit jätte trevligt.. Vi åkte dit igåt och sov över, Ozzy älskar snö.. Kommer ett vidioklipp snart som visar lite mer hur mycket snö det verkligen är, helt sjukt.. Som tur är så kom plogbilen upp till mamma å pappa i skogen så dom kunde köra hem oss, snabbt hit å snabbt hem.. Williams välling var nämligen slut så det var tur.. Nu ikväll så blir det mys pys här hemma med hela familjen, melodifestival och OS, det kan inte slå fel.. Ska göra egen Pizza och riktigt mysa till det, ut måste jag efter som Ozzy är hemma så det blir lite pölsande ikväll oxå å lek med Minni klart..

Nu ska jag ta hand om min missnöjda son HAHA

kramkram


Lerum

Idag ska jag,William och Ozzy hem till mamma å pappa i Lerum.. Jimmy ska ut med jobbet så då väljer vi att inte sitta ensama.. Ska bli jätte mysigt och Ozzy kommer Älska all snö HAHA  om vi har mycket här, tänk dig vad dom har där å där har han en hel gräsmatta å skutta runt på.. Nu ska vi äta lite och ta det lite lugnt innan det bär av.. Blir intressant å se om spårvagnarna går över huvudtaget idag för västtrafik e ganska kassa..

Kramkram


Babbel babbel


UnderWorld



Vilken kanon bra film! Man blir riktigt varm i hjärtat.. Så alla vampyr älskare där ute, SE DEN! Nu ska jag fixa det sista med tvätten, gå en promenad med Ozzy å tänka på filmen som var helt grymt bra!

kram kram


För mycket tankar

Ibland skulle man ha en egen psykolog som man kan ta fram.. När det är saker man bara skulle vilja prata av sig om men inte ville att någon skulle veta.. Är inne i en tänkar period just nu, det är lite mycket som händer.. Å då behövs det bara att man fått prata av sig så är det bra sedan.. Men Men så är det för alla antar jag..

Nu frisk luft, en promenix med Ozzy sitter nog fin fint!

kramkram


Full rulle

Idag har det varit full rulle.. Lina, Tiina, Malin och sonen Hampus var här på lunch å fika.. Jätte trevligt var det och det avslutades med en go promenad.. Nu står kassler i ugnen å till blir det potatismos till, mums! Jag å Lina gick igenom d två säckar med barnkläder som William har vuxit ut.. Det finns en hel del även om dom får en tjej så det är toppen.. Nu vet hon vad som finns att välja mellan HAHA helt sjukt att man har så mycket kläder.. Dom växer ut det så fort, som tur är så har vi ärvt det mesta och så har han en snäll mormor å morfar, gammla mormor och farmor å farfar.. Det ska man ta vara på, man får utnyttja dom så länge det går..

Nu ska vi kolla på OS hela kvällen.. Missade  Björn Ferrys lopp igår å idag så jag e besviken å fast vid att inte missa något annat.. Jag vill oxå se Sverige ta guld!

Kramkram


Dagen efter semeldagen


Så här mumsiga såg våra ut igår

Hunden Singne var oxå med å delade filt med William:



William Älskar djur å det tycker jag e toppen!  Idag kommer Tiina och Lina på lunch, det ska bli jätte kul.. Vi ska kolla igenom barnkläder så Lina får se vad hon kan få.. Jag ska även kolla på reprisen av när Ferry vann för det missade jag, la mig tidigt för en gångs skull, typiskt att det skulle vara just iger men det e tur man får en chans till..
Vi har varit å hämtat Ozzy idag med, sena som vanligt.. Tur att Christoffer står ut med oss å att han oxå är tidsoptemist.. Idag var det i å för sig så att jag tänkte helt fel.. Trodde jag kunde gå upp 7.00 när jag ska vara där 8.00 å har barn HAHA nä det går ju inte, jag skulle ta spårvagnen då.. Typiskt med det löste sig å nu är han här, toppen!

Kramkram



Semlor!



Idag snart ska vi iväg och baka semlor, ska bli kul och gott! Dom borrar för fullt här idag så det blir skönt att komma här ifrån.. Hörde nu att Kalla vann i skiorna inatt, GRATTIS! Det hade jag velat se men orkade inte sitta uppe, såg Herrarnas lopp där bästa Svensk blev 4:a det var en rysare HAHA men han orkade inte på slutet.. Jag vet inte när det e semeldag, fast med uteslutningsmetoden över att det heter Fet tisdag så borde det vara idag så det blir prima..

Kramkram


Sängen blir nästa

Ja det blir nog inte så sent idag, jag tänkte sitta uppe men det får nog vara.. Fick ont i huvudet och nu har William somnat så då är det lika bra att passa på att sova.. Imån ska jag å William till Jenny och baka semlor, ska bli kanon kul! å gott HAHA på löredag ska hela familjen iväg å baka semlor så denna vecka blir mumsig.. På onsdag kommer även Ozzy så det blir skoj, då blir det full fart igen.. William kommer bli överlycklig, det är lite svårt att jaga katten tycker han..

Natt natti alla underbara
kramkram


Leva med ITP

Immunologisk trombocytopen purpura (ITP) är en form av trombocytopeni som orsakas av autoimmun nedbrytning av trombocyter. Akut ITP drabbar mest barn, oftast efter en virus infektion, och läker ut spontant. Kronisk ITP förekommer hos vuxna och är en livslång sjukdom.

Ja det var vad jag hittat om sjukdomen jag har, jag fick en chock förra veckan när jag påratade med min läkare, jag trodde att detta var över nu när jag slutat med medecinen å värderna var bra.. Men tydligen så är det så att det kan komma tillbaka när som häls, nästa månad, om tre månader eller om något år.. Man vet inte när utan bara att det är till att börja om med medecineringen igen..

Typiskt, jag som trodde jag var frisk å skulle slippa äta dom där hemska tabletterna igen, så jädra typiskt.. Som tur är så finns det botemedel så det är tur men ändå.. Känns nästan lite onödigt att kämpa mot mina kilo övervikt om dom ändå ska komma tillbaka.. Men samtidigt så lyckas jag gå ner lite i vikt så ökar man inte lika mycket nästa gång kanske.. Vi får se vad som händer (å fötter)...

Det jag är livrädd för är att behöva läggas in igen, nästa gång kanske inte William får vara med mig, vad gör jag då? Nä, nu ska jag tänka lite possitivt tror jag, ha det toppen, nu ska vi ut i solen

kramkram


Min Älskling


Har man tänder pågångt så tuggar man på allt som är innom en arms längd, tex. tv kontroll

Mammas å Pappas Älskling

Igår var vi hemma hos mamma å pappa på Alla Hjärtans dag midda, så gott å trevligt. Alltid lika härligt att bli bjuden på middag HAHA slippa laga å speciellt diska..

Mormor med barnbarn

Morfar med barnbarn

Gammel mormor med barnbarns barn å hund

William å Lajka

Nu ska vi iväg till öppna förskolan en sväng.. Behöver lite frisk luft tror jag, solen skiner ute så det ska bli skönt..

kramkram


Kärlekens dag idag



Ja dom säger det men jag vet inte om det är mer kärlek än vanligt  HAHA Men vi ska hem på middag i eftermiddag i alla fall och det blir trevligt.. Alltid skönt att slippa laga mat, dock lite segt att ta sig hem från Lerum utan bil men det löser sig.. Mormor hämta med oss dit så det är ju skönt i alla fall.. 

Igår var en toppen kväll, melodifestivalen var la inge vidare men sällskapet var bättre.. Vi avslutade kvällen med poker å det var kul.. Jag kom inte sist utan näst sist, kommer faktiskt inte ihåg vem som vann men det stod mellan Roger å Jimmy.. Nu ska jag å William mysa lite

Kramkram 


Melodifestival



Fas 2, det e lite segt med alla dessa delfinaler men har man inget annat för sig så är ´det trevligt.. Ikväll ska vi vara hos Roger, han bjuder på Tackos så det blir trevligt å gott.. Hans bror spelar i Andra generationen som ska vara med idag så då får man Heja ordentligt! Hoppas ni får én toppen lördag, det ska vi ha trotts att William är förkyld..

kram kram


William å Hampus badar


Mys fredag


Våran gladfis!

Idag har Malin, Hampus å Lina varit här på fika, mycket trevligt.. Snickarna under oss har varit väldigt tysta, undra om det beror på mailen jag skickade igår? Skrev bland annar att jag höll på att få ett psykbryt HAHA sorjligt men sant..

William och Hampus

Dom är så mysiga, dom badade ihop idag med.. Det kommer ett vidioklipp med det.. William är lite förkyld så vi får se hur det blir inatt, han ville inte sova på dagen idag så han somnade väldigt tidigt ikväll så det lär bli en rolig dag imån HAHA Imån kväll så ska vi till Roger å kolla melodifestivalen, det blir toppen! Hans bror är med i Andra generationen, så vi får Heja på dom..

Nu gäller det även att flytta på växerna, för någon liten person börjar få väldigt långa armar  HAHA



Natti Natti


Öppna förskolan

Ja där har vi tillbringat hela förmiddagen, tyvärr så glömde jag kameran så jag kan inte visa er men det var mys.. Väldigt gott gäng där på torsdag förmiddagar, BVC var även där och informerade om mat för våra små.. Väldigt intressant och "mat nyttigt" HAHA Jimmy har varit lite orlig över att vi matar honom för mycket men så e inte fallet, nu har jag det på papper, vi kan till å med ge honom mer om han vill men det e nog bra som det e tror jag, vi har kommit in i lite rutiner nu så det känns toppen..
Efter öppna förskolan så åkte vi till sjukhuset för att jag skulle ta prover, mindre kul men härligt att få det överrstökat.. Trötta som vi var båda två när vi kom hem, la William i sängen, gav honom napp å satte på lit musik å gick å la mig i soffan för att andas ut.. Tror du inte dom börja borra som bara den under oss?? Trodde jag skulle krivera, känner verkligen att jag inte orkar med det längre, jag får ett psykbryt.. Måste man verkligen vara ute gämt mella 7.00-16.00? Så ska det inte vara, jag ringde vår hyresvärd undertiden dom borrade, å var helt upprörd å sa som det var att jag orkar inte, har precis kommit hem å så sätter dom igång, jag får mig ett psykbryt.. Jag ska maila ett mail om situationen så han har det så att vi får den ersättning som vi ska ha.. Så det ska jag sätta mig med när jag nattat William.. Orkar verkligen inte med det längre, jag vill kunna vara hemma å ta det lugnt, inte vara tvungen att gå ut, speciellt inte nu i detta väder.. Jag vill gå ut när det passar oss inte för att jag måste.. 

kramkram
 


Så gött!

Ja, så säger man här i Götet när det är riktigt bra, gött e d HAHA Fy f-n va gött! NU har vi kollat på lyxfällan och lidit med d drabbade ett tag, inge kul alls men man får lite prespektiv när man kollar.. Nog om tråkigheter för idag har varit en kanon dag, jag mår toppen.. William är världens goaste och jag har schoppat lite åt honom, så som en bitring, fina skedar, en nappflaska m.m Vi var med Tiina idag och tog en fika i stan och gick lite i affärer vilket i vanliga fall brukar vara jobbigt men idag var det väldigt trevligt, Tiina köpte en cool fisk till William som simmar i vattnet när man drar i ett snöre HAHA ska testa den någon dag framöver.. Allt e helt enkelt prima sålänge man inte kollar på kontot HAHA men som man lärt sig på lyx fällan, det gäller att inte leva över sina tillgångar så det är bara bita ihop tills löning.. JAg tror inte det går nöd på oss direkt men det hade inte varit helt fel att vara ekonomiskt oberoende eller kunna leva på luft å kärlek HAHA  



Kramkram 


nybakta bullar


 

Det var så gott å det hann jag göra imårse innan gänget kom vid 12.. Jag bakade även lite bröd så vi hade fika så det räckte.. Det var jätte trevligt så det får vi allt göra om men nu efteråt så e jag helt slut HAHA Egentligen så skulle det komma två barn till men just idag var det lagom med 4 HAHA


Fv. Inez, Wilncent och William.. Den stora killen på bilderna är Neo
   
   

Nu ska det lagas lite mat, sedan blir det en mycket lugnt kväll

kramkram


Man borde sova



Eller?? Jag e så tött men det e så tråkigt att gå å lägga sig.. sammtidigt så sätter jag på en film så somnar jag å nu när jag sitter här blir det bara tråkigt och man börjar se suddigt så det e tydliga täcken men ändå så tar det emot.. Jimmy å William sover sednan länge så det e la bara dumdristigt att sitta här men det e skönt ibland med egen tid.. Fast då vill man väll bara pigg, imån ska det bakas bröd å bullar innan gänget kommer så det är la dags att hoppa i säng trotts allt.. Kan ni oxå ha dagar då ni inte vill men borde sova?

Kramkram


Fika

Ja, idag var jag å William på stran och tog en fika med en vän.. Det var ett år sedan vi senast sågs, snacka om att tiden går fort.. Helt sjukt men det var riktigt kul att ses.. Känner mig trött idag dså jag sovit dåligt och William vaknde på tok för tidigt HAHA Nu ska vi sätta på en film å ta det lugnt.. Imån kommer det folk hit på fika, två mammor och tre barn, ska bli toppen kul.. Så imån ska det damsugas och bakas lite bullar för det orkar jag inte ikväll,

kramkram


Mamma´s Stolthet


Med flaggan i topp

Ja det kan man säga efter gårdagens respons, gud vad kul med så många som titade in, det ger en energi! Jag är inte van med så många nya så Välkomman å kom gärna tillbaka igen HAHA

jag gillar inte heller uppläger på melodifestivalen som det nu så fint heter iställer för schlager festivalen.. Men igår kollade jag i alla fall och det var faktiskt hyffsat.. Sedan var inte allt bra men det kan man la inte vänta sig heller.. Men jag blev nästan lite kär i Ola, han var min favorit igår sedan var bidrag nummer 4 ruskigt bra med.. Jag e inge vidare på vaken stavning eller namn så jag får lägga ut den när låten kommer ut på YouTube..

Idag blr det lugna gatan, mamma å pappa kommer förbi en sväng med ett par krokar som vi glömde i deras blir när vi lånade den.. Annars blir det lugna gatan, vilket är skönt efter som det är en hel del på vardagarna, speciellt efter som vi inte kan vara hemma pga. oljudet..


William och Lajka, William Älskar djur!!

Lajka, William och Lina i fredags när vi var där på fika

William och Ozzy

Mamma´s Stolthet

Tiina och Tusse HAHA

En förklaring till Tiinas uppförande är,
1. hon är kattalergisk (men kommer på besök ändå som tur e)
2. Tusse har inte alltid varit snäll och gosig
3. Han klöser henne gott på benet (i all välmening klart, han myser HAHA)
4. Nä, tre orskaer räcker tycker jag.. Sedan Tusse blev innekatt ocg ensam djur så har han blivit social och gosig vilket är helt underbart.. Så han e helt enkelt en undebar katt, det tar bara tid för vissa (Tiina) att vänja sig HAHA

Nu vaknar min son igen så nu ska vi mysa och leka lite innan vi ska fixa med mat.. Jag håller nämligen på att göra lite mera barnmat har märkt att egengjord mat e grymt mycket godare än burkmat.. Å min Älskling ska ha det bästa!

Kramkram



Schlagerkväll

Ja det är det som är planerna.. Ozzy har åkt ut till skogen nu, jag å William tar det lugnt, han ligger å sparkar på en filt och jag lagar lite barnmat.. Ikväll kommer Tiina på middag å schlager kväll så det blir kul.. Vi får hoppas att det är något bra att lyssna på för de senaste gångerna så har dessa delfinaler bara inneburit ganske mycket skit HAHA men jag håller tummarna på bättre grejer iår..  Så bädda upp Er i Tv soffan å ha det gott!

kramkram


Sooliga morron!

Vad underbart med detta väder, helt fantastiskt men sol.. Jag får ny energi när dset är sånt här väder.. Snickarna har varit helt hemska nu på morgonen.. Dom började direkt klockan 7, fy f-n! Så jag e lite mossig men kommer man ut på promenad i detta väder så blir det nog som det ska igen.. Idag åker Ozzy ut till skogen och jag å William ska hälsa på Lina å Eddie i kortedala, man får kolla in hur dom fått det..

   

Bad i vaskern, hur bra som hälst HAHA

Ni blir det frukost för mig å William, Ozzy har redan smaskat i sig sin...

Säg varsågod då.....

Kramkram


Mys pys


William och Jag

Idag har jag å William varit på Ikea men Jenny, en arbetskamrat.. Mycket trevligt var det och jag hittade lite bra gerejer.. Det är svårt att gå på Ikea utan att hitta något  haha


William sover och tar inte skada HAHA


William och Ozzy

Ozzy är en helt underbar hund med grymt väderkorn.. Idag när vi var ute och gick så såg man att han fick upp doft på något å började söka å se vad han hittade:

Nu mera så hänger man upp brödet i trädet HAH toppen tycker jag, mindre kul för Ozzy..

Nu ska vi ut en långpromenad för det har vi inte hunnit idag tyvärr,

Kramkram


Faster!!

Japp jag ska bli faster, så kul! Det är räknat till i slutet av augusit, nästan precis ett år efter William.. Så nu sitter man å klurar på vad som kan ärvas.. Efter som vi inte ska ha fler barn så kan man ge bort utan att behöva tänka på att få tillbaka.. Själv har jag fått låna jätte mycket från goa Elin men jag har ändå en hel del som dom kan få, speciellt pojkkläder men även lite flickkläder såg jag HAHA Grattis till brorsan och hans sambo Lina!



Blivande mamman Lina matar William

Appro på mat så gör jag egna purrer till William och han Älskar det, så kul.. Då känns det som man gör en bra sak.. Här kommer lite fler bilder från gårdagen då jag å Malin hälsade på Lina i deras nyinflyttade lägenhet (där av alla kartonger) Jag ska dit å ta mer rättvisa bilder nästa gån HAHA


Hampus och William

Varken Hampus eller Ozzy ser speciellt nöjd ut med situationen HAHA

William Älskar verkligen djur, här är det Lajka som blir "utsatt" 


Hampus jag gillar dig, gillar du mig?

Kan du inte hålla tyst!? HAHA



Älskade Ozzy Älskar snö!

Nu ska vi ut en sista vända med Minni och hennes ägare, det snöar fortfarande så dom är la glada.. Hundarna alltså, själv känner jag mig måttligt road HAHA jag gillar snö men nu räcker det, det behövs inte mer.. Man längar till sol och värme, det hade inte varit fel..


   
Ozzy och Minni på kvälls promenaden

Ja då är det bara att klä på sig och ut i snön.. Imån ska jag å William träffa en arbetskamrat på Ikea för att prata , fika å kolla runt lite.. Ska bli mysigt, hoppas det inte snöar för mycket bara för det var på tok för länge sedan vi sågs.. Ska bli gött å kolla läget på jobbet med, man ska trotts allt snart börja.. 

Natti natti
kramkram

 


Snö

I mångder, ska detta inte sluta snart, nu är jag sugen på 30grade och sol HAHA gud vad härligt! Slippa alla dessa kläder och kunna vara ute och gå utan problem.. Det är nu man inte vill ha hund, man vill kunna vara inne och kura.. Idag så har jag, William, Ozzy, Malin och Hampus varit å hälsat på Lina i kortedala.. Vi har kollat in lägenheten ordentligt och det blir nog toppen, speciellt när den e klar, dom får nämligen tapeter att tapetsera om alla rummen.. Sedan följde dom med hem på middag, malin stod för lagandet av den, en mysig dag med andra ord..
Nu össnöar det igen eller fortfarande kan man la säga, snart ska vi träffa Minni innan vi lägger oss... Imån får vi nog besök och så ska vi gå på öppna förskolan..

kramkram


En liten sammanfattning




Ja, det får man la säga, det var länge sedan jag skrev så lite men när Ozzy är hemma är det så mycket att tenka på å hinna med.. Så mysigt men det räcker med en vecka i taget, jag beundrar familjer med många barn å djur, dom måste vara så fantastiskt stresståliga å fantastiska.. Jag håller mig till en bäbis, en katt, en sambo och en hund på lite mindre än halvtid HAHA i Lördags var Jimmy´s syster son här med sina två barn plus ett för helgen bonus barn och hälsade på, Mycket trevligt!



William ca5mån och Tindra ca8mån


Nova och William har puss-kalas

Senare på kvällen så kom Jenny å Jens vilket var världigt trevligt.. Vi åt god mat, drack gott och spelade spel.. Jenny å Jens vann tyvärr i TP men jag vann i alfapet, Heja Mig! På söndagen så var det lugna gatan, jag å William var å kollade läget hos boro med sambo som flyttade till kortedala.. Man måste kolla in läget och det fick klart godkännt, det var en jätte fin lägenhet så där kommer dom nog bo fin fint!

Idag var vi ute på promenad med Karin och hennes två barn.. Sedan fikade vi hos dom:

Så söta! William ca. 5mån och Inez ca. 8mån


Här är även Neo med på ett hörn

Jag känner mig nöjd å glad så nu ska jag krypa ner jämte min snarkande Älskling och sova gott tänkte jag.. Imån tänkte jag åka till kortedala och kolla läget om det inte snöar 2dm som dom varnat för för då kommer jag nog knappt ut.. Men man måste ju ändå ut med Ozzy så vi får la se hur det blir, nu sängen!

Kramkram




Sorry!

Förlåt för blogg torkan nu över helgen.. Det har varit fullt upp med annat och på kvällen har jag inte orkat.. Men nu idag ska jag skriva om allt, det är nämligen kanon roliga saker!! Nu ska jag, William och ozzy ut å pölsa i snln med grannarna,

kramkram


RSS 2.0