Sova tajm

Igår så hade vi över Tiina och Roger på middag.. Nej dom e inte ihop, två kompisar bara HAHA bara å bara men ni fattar.. God, mat, dricka och kanon sälskap gjorde det till en kanon kväll.. Vi spelade TP, lyssnade på mysik, kollade på bilder från "den gammla goda tiden" och sist men inte minst Uno spel i mängder HAHA Det var en toppen kväll, Tack!

   
 

Idag så har vi tagit det lugnt, jag har kollat på massa Morden midsomer HAHA så bra.. Vi har varit ute hela familjen på en promenad till Willys, ätit god korvstroganoff å ris samt sett en mindre bra film.. Det har blivit mycket mys och gos med William klart.. Imån ska vi till BVC för att mäta, väga och ta 5månaders spruta.. Håll tummarna för att det går bra, förra gången grät både jag å William.. Sedan ska vi till Östra så jag får lämna prover, på kvällen är det packning inför Sundsvall på tisdag och i å med det tvätt om det behövs, eller det behövs så tvätt helt enkelt.. Sov gott!

kramkram


Lätta på hjärtat
Postat av: Tiina

Japp bara vänner.. jag fattar gumman.. bra räddning ;-P haha.. tack för i lördags :-D va en kanon kväll.. kram kram på er sov så gott..

2010-01-17 @ 22:00:29
Postat av: Christeralise

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2011-11-03 @ 08:47:56
URL: http://christeralise.blogcorporate.com

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0