V.17

nu går man in i v.17, lite spännande.. Magen växer och börjar synas, det har nästa gåttt hälften av tiden redan.. Tiden går verkligen bara fortare och fortare, vill ha en ny lägenhet nu bara.. Så man kan köpa lite så det inte står ivägen, jag å Lina var och kollade på barnvagn i fredags å den vara kanon fin så jag slog till.. Nu är det bara det vart man ska ställa den sålänge, den ligger fortfarande kvar i bilen och liggdelen i en påse i sovrummet.. Vi vill inte ha allt för mycket katt- och hundhår på den innan vi ens använt den.. Det är spännande och känns verkligt nu i alla fall, 3v kvar till ultraljudet då Jimmy oxå får se den lille krabaten..

Lite info om vad som händer med fostret v. 17: Cirka 18 cm mellan huvud och fötter. Vikten är 90-120 gr. Könsorganen är utvecklade. Kroppen är tunn. Armar och ben är spinkiga och det mesta av skelettet består fortfarande av brosk som är mjukt och böjligt. Barnet saknar nästan helt underhudsfett. Ögonlock täcker ögonen och de kommer inte att öppnas förrän i vecka 26. Barnet upplever sin omgivning och kan reagera på det som händer på utsidan av magen. Det kan rycka till vid plötsligt höga ljud men lugnar sig oftast vid ett rytmiskt gungande. Barnet har än så länge stor rörelsefrihet inne i hinnsäcken. Barnet väger mer än moderkakan och nu börjar det definitivt synas att du är gravid.



Nu är det bara 2timmar kvar å jobba, sedan får jag hem å sova, JIPPI!!

Kram kram

Lätta på hjärtat
Postat av: Lina

mitt hjärta gråter av avundsjuka hahaha ;)



har ni inget källarförråd som ni kan ställa det in så länge? Hade gärna erbjudit plats men vi slåss ganska bra om den lilla platsen här i rummet;) men kan ju göra ett försök

2009-03-08 @ 17:46:22
URL: http://linashorna.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0