V.30



Tiden går så fort, dagarna bara rusar fram.. Magen växer och bebben sparkar och jag börjar känna att man bara vill ha ut den HAHA Längtar så mycket efter att få se vem det är som är där inne.. Troligtvis så går tiden väldigt fort nu så det kommer nog inte kännas som en evighet, det är bara att njuta..

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg. Även om din bebis ligger skyddad av fostervattnet och livmodern kan den känna och reagera på smärta. Man kan se med ultraljud hur bebisen övar på att andas för att göra sig redo för världen utanför. Om den sväljer fostervatten i fel struprör kan du känna hur den får hicka. Om din bebis föddes nu skulle den kunna hålla sig varm utan kuvös. Huden börjar bli mjuk och len allteftersom underhudsfettet utvecklas. Fettet isolerar mot kyla och fungerar som en energireserv.


Lätta på hjärtat
Postat av: missgranby

åh tack :)

fin mage :p när är det dags?

2009-06-09 @ 09:23:25
URL: http://missgranby.blogg.se/
Postat av: missgranby

aha aha då är det nära!

jag har nyss blitt faster (för 3 veckor sen) men inte sett lillen än, men om 5 dar så :) ska hem till sundsvall då. ha en bra dag!

2009-06-10 @ 10:02:41
URL: http://missgranby.blogg.se/
Postat av: Nina

weee, inte långt kvar nu gumman !:)



kramar

2009-06-10 @ 13:52:15
URL: http://totalflopp.blogg.se/
Postat av: Nina

hihi jag förstår det! åhh, det verkar så mysigt :)

hur känns allt då?? spännande??



puss

2009-06-12 @ 10:20:42
URL: http://totalflopp.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0