Ullared



Idag har vi varit på Ullared och shoppat loss, vi hittade mycket till William och julklappar.. Så nu är det gjort, känns skönt.. Julklappar är lite jobbigt tycker jag, vi köper inte till de vuxna utan bara till barnen för det är för dom man firar jul.. Gillar inte denna hetsjakt på dyra klappar, det ska vara mysigt, billigt och grundat på gemenskap.. Vi ska till Jimmy´s familj i år, ska bli mysigt och kul och se hur det fungerar.. Det är jullklapps spel med en klapp per person för 50:- som man sedan spelar ut bland gänget.. Det är trevligare än att man ska köpa till varenda en..

Hade satt upp en tvätt tid nu på kvällen så jag kunde tvätta det vi köpt men tror du inte någon försvunnit med tvättstugenyckeln? Nycklarna till torkrummen hänger på plats men inte till maskinerna, blir ma irriterad eller? jag skrev faktiskt till å med en lapp å satte upp i hissen.. Skrev dock inget argt utan mer för att dom som ska tvätta imån ska få nyckeln, det kan j vara någon som fått med den av misstg eller så, lätt hänt.. Det borde finnas elektronisk tvättstuge bokning hos alla.. Det är bättre och lättare!

Nu ska vi sova imån ska det packas!
Kram kram 


Lätta på hjärtat
Postat av: Pem

Denne någon borde genast lämna tillbaka dom! haha

Men de e la gött å va klar med julklapparna.....önskar jag var de oxå....men nä då!!!

2009-12-04 @ 07:29:12
URL: http://metrobloggen.se/pem26
Postat av: Anonym

kul med ullared tycker jag!

tack så mycket!! :) dåligt det med julkalendern...det skall ju ge en julstämmning men det har ju knappast med julen att göra :/ allt bra med dig?

kramar

2009-12-04 @ 11:47:20
URL: http://www.metrobloggen.se/Mammut

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0