Soliga dag

Ja idag har v arit en helt underbar dag med mycket sol.. Vi har tillbringat den vid havet (Lilleby såklart) och haft det riktigt gott med härligt sällskap av Tiina, Lina och Neo, ätit gott och badat mycket till William´s glädje.. jag fick bära upp honom ur badet för att han skulle följa med upp igen sedan hålla stenkoll så han inte sprang tillbaka själv haha idag förstod jag varför alla barnfamiljer typ lipper "på" stranden nära vattnet, för att kunna sitta och fortfarande ha koll på barnen.. Så nästa gång blir det jag som sitterdär troligtvis, får fixa ett parasoll tills dess oxå, det e sjukt vad solen tar.. var noga med att smörja in William å dom delarna av mig där jag brukar bränna mig men glömde ryggen, så AJ säger jag.. dset e nu e pojkvänn kommit väldigt väl till pass så man kunde fått lite hjälp med insmörjandet av eftersol haha här kommer dagen i bilder:


Självklart skulle bilen med ut

Lina, Tiina, William och Neo på picknick filten

Finaste neo och William

Bilen e helt klart ett av mina bästa inköp tycker även Neo

Neo och jag

Finaste badpojken i stan

Tant Tiina å finaste Neo

William å tant Tiina hittar fina snäckor

Jag och William

Mamma Lina med sin Neo

Neo på en handuk med sin favorithink

William ute å går på upptäcksfärd med sin hink

Ja varför inte använda mamma´s tröja? hihi

Mamma´s snygging

Utslagen hjälte efter en dag på stranden

Jag å Tiina

Pusskalas

Har varit en underbar dag, nu packas det för fullt för imån bär det av mot danmark och badhotellet "The Reef", vi ska sova kvar över natten och kommer hem på torsdag sent på kvällen, så killivippen så skrivs vi när vi e tillbaka

kramkram


Första dagen på semestern

Ja idag har varit min första riktiga dag på semestern och den har jag å William tillbringat helt på egen hand ute.. Solen har strålat och det har varit helt underbart.. tyvärr så skulle vi vara på Östra för återbesök idag mitt på dagen klart men det har inte gjort så mycket.. vi packade ihop oss, och var ute å gungade å lekte, sprang  m.m. påväg mot östra.. Väl där gick allt prima, han e som sagt förkyld men vem e inte det i dessa tider, men allt annat så fin fint ut, Gött! Sedan drog vi oss hemåt igen, lillprinsen somnade i vagnen å jag hade ingen lust att gå hem å lägga honom utan gick upp till svartemosse å la mig där å sov oxå en stund innan vi vaknade.. så underbart, vi vaknade, lillprinsen var lite gnällig å snorig men efter lite mat å ett helt gäng med fåglar å sten att kasta så blev han snart på bästa humör igen.. närmare 19 var vi hemma å åt mat å sedan har vi myst framför lotta på liseberg innan han har deckat å jag ska decka.. imån blir det en dag ute vid havet å Lilleby, Ur mysigt! Vi ska dit med, Tinna, Lina å Neo, kommer att bli toppen, Me Love Semster å sol!



Kan man bli mer nöjd än såhär?? hihi

kramkram


Har det gott ute i det underbara vädret!

dsc00390 (MMS)

Har det gott ute i det underbara vädret!


Ute på morgonmys vid svartemosse

dsc00389 (MMS)

Ute på morgonmys vid svartemosse


grattis till mig

Japp, idag blir man ett år äldre, hela 26 bast.. jag älskar att fylla år, närmare än sanningen än så kommer man nog inte haha 


jag och min Älskade lillprins

 Idag ska vi fira med familjen bara och nästa lördag  blir det lite fest med kompisarna.. Ska bjuda på lite god middag idag, alla är lite smått förkylda så vi får la se hur det går haha blir nog bra.. Solen lyser å måsarna skriar så vi ska ut och riktigt njuta av dagen jag och William.. Ska packa picknick korgen så vi kan vara ute större delen av dagen haha men först ska det städas klart så jag slipper tänka på det sedan när gästerna dyker upp.. Hoppas alla får en kanon dag och har haft en kanon fin midsommar!

kramkram
 


Såhär ser det ut när vi på boendet firar m...

dsc00381 (MMS)

Såhär ser det ut när vi på boendet firar midsommar,trevlig midsommar på er!


sena kvällar


japp, i detta hemmet har det börjat bli riktigt sena kvällar tyvärr.. William öär svår att få till att somna och jag vill inte sitta uppe själv, sedan så sover han längre på morronen, haleljua! nu ska vi ha semester å han ska inte var på dagis fören om 6v. men det kan verkligen bli fel, vet inte om jag gör rätt som lägger honom så sent.. Tycker inte det är någon ide att försöka lägga honom när han inte är riktgit tröttt heller men samtidigt måste man ju ha lite rutiner.. svårt det där, ni kanske har några tipps?

Här kommer lite goa bilder på William, Hampus å Leja:


Dessa busfrön, till vänster Hampus å höger William

Leja och William leker följaJohn

Vem går vem?? hihi

Kast med liten sten gör Lehja förvirrad haha

nu måste jag lägga mig vare sig jag vill eller inte, tycker allt just nu känns väldigt ensamt å tråkigt.. Vill ha min drömprins här nu!!

kramkram


buskatt


Tusse älskar william´s stora puzzel

det var något jag skulle skriva men kom av mig så jag nöjer mig med denna goa bild på tusse som e en riktig buskatt hihi

kramkram


kännslomänniska


William gungar kusin Neo

Det är jag, nära till skratt å nära till gråt.. behöver båda för att överleva, är man aldrig ledsen ibland så kan man inte vara riktigt glad.. Man måste ha lite motgångar för att känna av glädjen i fremgångarna.. Så jag hoppas att jag kan ge tetta till William så som mina föräldrar fått mig att förstå.. man får inte alltid som man vill å det måste man kunna hantera och har man aldrig stött på det så blir det svårare, med andra ord, jag ska försöka att inte bli någon kurling mamma för jag tror inte någon mår bra av det, speciellt inte barnen.. Jag ska som mina föräldrar, alltid finnas där som ett stöd, ha mina regler och föröka hålla dom, redan nu märkar man att det behövs.. Jag har svårt att se att jag kan ge samma goda uppväxt som jag fått men ska göra allt jag kan för att ta med mig mycket av tänket å värderingarna och sedan göra det på mitt sätt utifrån våra förutsättningar..

Nu ska vi möta Lina å Neo i stan och kolla på lite resor eller annat till pappas 50årsdag nästa år hih spännande..

kramkram


solstrålen är hemma


15kg ren krälek <3

japp nu är allt som det ska igen, min lilllprins å solstårle är hemma igen.. imån ska vi inte till stan på lite äventyr med lina och Neo, å nu blir det till att krypa ner å försöka sova lite innan lillprinsen kommer tassandes å lägger sig brevid å tar plats..  

kramkram 


dagen efter

Ja, här ligger jag en fredag, ledig och barnledig, känns helt jätte ensamt verkligen.. Innan man hade barn var allt så annorlunda å jag saknar inte det livet en sekund.. när man får barn så ändras livet totalt och jag bara Älskar det, William är verkligen hela mitt liv, min glädje, min anledning till att må bra.. Denna lilla fantastiska pojk som jag burit på i 9månader innan han tittade ut, det är helt underbart hur det förändrar en.. Ibalnd kan jag verkligen känna sorg över att jag å hans pappa inte bor ihop, allt hade varit så mycket lättare, man hade fått se lillprinsen varje dag å haft en helt annan vardag.. men livet är inte lätt och jag ångrar absolut inget (så ni inte tror det) och vi kan sammarbeta väldigt bra för Williams skull, nu ett år senare så fungerar det väldigt bra i alla fall men för oss har det tagit ett år och allt vi gör gör vi för Williams skull, tycker det är väldigt synd i dom familjer där sammarbetet inte fungerar mellan föräldrarna men jag kan helt klart förstå till viss del hur det kan bli så, är glad att det funkar för oss för williams skull, han är välrdens bästa och värd allt..Jag är verkligen inte van vid ensamdagar, brukar alltid jobba när jag är William ledig eller vara fullbokad men idag är det ganska tomt så vi får se vad dagen har att bjuda på.. Gillar inte ensamhet men tror att det kan vara nyttigt ibland oxå så idag blir det till attt dra upp musik volymen ch städa för det kan man inte göra ordentligen när William är hemma, då vet man aldrig vad som händer å vad som händer dagen efter då han ska göra som mamma gjorde haha sötnosen!


Mammas hjärta!

Att något så litet kan framkalla så mycket kärlek? Underbart!

kramkram


Blond och med sommarvin,då var det utgång

dsc00362 (MMS)

Blond och med sommarvin,då var det utgång


Humor på hög nivå(eller säger man låg?) haha


vart finns dom?


Behövlig paus



ja vi har behövt lite andrum nu det senaste, därför är det de sista jag tänkt på bloggen.. William har varit inlaggd i helgen och min tjejkväll som det var tänkt blev utbytt till övernattning på drottning silvias barnsjukhus.. i fredags så var jag en dålig mamma som man är ibland, vi åt tackos å till det har jag jordnötter.. Jag lät William smaka och det gick bra, jag var noga med att det var en halva och att han tuggade ordenttligt å att det bara var en åt gången.. men som sagt, nötter e lurigt, efter två eller tre stycken så sa jag att nu blir det inga fler och han blev "skit" förbannad som han alltid blir när han inte får som han vill.. I och med det så satte han i halsen, han hostade å hostade, det kom upp bitar, jag vände på honom å allt verkade komma ut för hostande upphörde och vi fortsatte äta.. Tänkte inte mer på det, på kvällen sedan så hörde vi ett pipande ljud när han andades.. Det lät lite konstigt men trodde det kunde bero på förkylningen så jag reagerade inte så mycket mer på det.. men dagen efter så var ljudet kvar å det lät som om han hade en inbyggd pipleksak när han andades ut, han hade inga svårigheter med att andas eller äta så almäntillståndet vara bara bra.. Vi fixade iordningoss inför våran heldag med tjejerna, jag packade väskan till William som han skulle ha när han skulle sova hos sin mormor å morfar.. När dom kom för att hämta honom så fick jag ett infall att åka "via" östra innan å kolla läget i alla fall så jag kunde gå ut med tjejerna i lugn å ro å längre än så den helgen kom jag inte.. In på akuten kommer en tillsnoffad brud i högklackat som gett sitt lilla barn jordnöt, vilket e ett STORT no no!! fy fasen vilken skam, det är största beviset på dålig mamma, vad ska folk tycka.. men men läkaren hörde pipandet och det blev vänta, röntgen, genomlysning sedan läkaren igen, innläggning på avd. 330, operaton som pågick i 3 timmar innan han kom tillbaka i mina armar.. han vaknade till fast somnade om helt utmattad inför natten å där satt man ensam, fy satan i gatan vilken helg.. William mår i alla falll ganska bra nu men det fungerar inte med dagmamma än så jag har varit hemma i veckan, han rosslar när han andas och han väligt ont efter han sovit.. Stackars lite e så ledsen till å fran å springer han för mycket å blir anfådd så blir det väldigt rossligt å hostigt så det blir en veckas lugn.. Om två veckor ska vi tillbaka och röntga en tredje gån å se så att det fortfarande ser lika bra ut som det gjorde när vi lämnade sjukhuset.. Så som alla andra säger, ge inte era bran jordnötter! Vi hade turen att det inte blev något akut med andnöd eller så men det lillprinsen fått gå igenom är tillräckligt..

kramkram 


Absolut torr

jag har fått möjligheten att Buzza Absolut torr, en deo-pad som är till för att motverka armsvett, forsvett och handsvett i upp till 7dagar.. För min del så fungerar den väldigt bra, vilket överrraskade mig är man dock väldigt kännslig så är det inte något jag skulle rekomendera då den är ganska "stark".. Så har ni problem nu i sommar så testa å se om det passar just dig!



kramkram

 


Tittade förbi vårfesten på dagis en stund

dsc00354 (MMS)

Tittade förbi vårfesten på dagis en stund


Såhär ska det vara en varm dag!

dsc00352 (MMS)

Såhär ska det vara en varm dag!


4H gård

Japp, igår var jag å William tillsammans med Malin å Hampus på en 4Hgård här i krokarna, snacka om tur med vädret.. Vi packade in oss 2 vuxna, 2 barn å 2 barnvagnar i mamma´s lilla honday getz haha fråga inte hur vi fick plats med det gick..


Sötnosarna utanför fårhagen

Busfrön e vad dom e hihi

Mamma´s finaste cooling, "stike a pose"

Fanns många söta kanineer att kolla på, Här sitter Malin å Hampus å kollar

Så söta, både dom med å utan päls haha

sötnosen Hampus, en glafis men är det verkligen skönt att ligga sådär? haha

Snyggingen!

Mys, med Leja å William på altanen i Björlanda

Sötisen!

Finaste Hampus

lugn lek där alla e med haha William, Leja å Hampus

dagen avslutades med ett härligt bad

Kvällen bestod av mys å matlagning, det var en helt kanon bra dag, med mycket frisk luft å fina djur och avslutningen med ett härligt bad gjorde sötnosarna nöjda.. Nu e lillprinsen hos sin pappa den här helgen å jag ska jobba så, nu blir det till att sova, vara ensam å jobba samt längta till på söndag då jag får krama om min lill prins igen..

Natti natti, kramkram


RSS 2.0