En helt underbar kväll

ja efter en minst sagt jobbig morron så blev dagen bara bättre å kvällen kanon.. Så fint väder å vi har varit ute å busat.. William´s pappa har varit förbi oxå och hälsat på lill prinsen och så har vi disskuterat allt som hänt runt dagmamman nu det sista.. I torsdags så fick jag veta att William´s dagmamma ska sluta, vilket är roligt för henne och jag hoppas att hon får det kanon trevligt dit hon kommer.. Men för oss att få reda på det så sent är inte snällt, han ska börja nästa onsdag hos den nya och hon är ny ny.. Känns inte alls bra och mitt första möte med henne imorse var katastrof.. Hon var tio minuter sen å jag kom nästan förset till jobbet å William var lite ledsen då jag var stressad å även den nya å så skulle han vara där.. Ja det kändes inte alls bra, men nu har jag fått prata av mig och när situationen är som den är så blir det nog bra.. Jag hade ju häldre fått veta i god tid och sedan kanske kunna välja dagis nu istället men det går inte.. Det är inte snällt med så mycket nytt på en gång, så nu får jag föröka vara possitiv till detta.. Vi ska sätta upp honom på ev. flytt till våren så får vi se hur det går nu i höst.. William´s pappa ska ju börja ha honom varannan vecka i höst så det räcker med förändringar för nu för lillprinsen.. Dagmamman bor i alla fall i närheten och det är det jag tycker är bra, vill ha något nära då jag har väldigt ont i leder å kropp just nu.. Troligtvis är det remautismen som vi har i släckten som börjat dra igång på allvar så just nu är det tester å starka värkmediciner som gäller för att ens orka en arbetsdag.. så nu är jag lite seg i kolan och ska krypa ner bravid William i soffan tänkte jag.. Men först bilder från kräft å fördelsedagsfirandet i lördags, vi friade 50år, William fyllde 2 å mamma 48år:


William å morfar sitter å kollar sten å myror

Full fart med stenspannen i högsta hugg

Här hjälper jag William att öppna ett av sina paket, ett parkeringshus med bilar till, en klar favorit

Alla vill vara med å leka

Kusinerna leker

kräfrotna, var läskiga men mycket goda, han plockade till sig några stycken

Så gott!

Såhär pyntar man inför lkalas å kräftskiva, haha

busigt värre kusiner imellan

busigt blir det hihi så söta ihopp dessa pojkar

har man inget å göra så skaffar man sig

Neo har roligt i farfars knä

William har bollongbus med gammlamormor

å leker titt ut med neo som skydd haha

bbbrrrrruuuuummmm, bilarna var toppen

Sedan sov vi gott den natten å dagen efter gick vi till bavsjöryd å Elin, pradeade, kollade på kossor å hundar, plaskade lite i poolen, sprang runt å körde även trektor seda somnade lillprinsen i vagnen å jag vandrade ner till Lerum.. underbar helg å fansiskt väder som idag.. Nu somnade jag undertiden jag skulle natta William så ska krypa ner nu,

kramkram


Inget konstigt alls ;)

2011-08-23_18_35 (MMS)

Inget konstigt alls ;)


Tack alla som firade min Älskade "lillprins" William

Hihi ja det har varit underbara dagar med mycket firande, urkul! Å lillpojken har fått så mycket fint, här kommer fredagens firande i bilder:

Jag å William busade medans,

hans pappa fick äran att baka, (mycket bra uppdelning)

det tog ett tag men tillslut listade han ut hur den fungerar

mer mamma å lillprins mys, han växer för fort hihi

pappa fick oxå lite mys

ballonger fanns det å visst e han finast i hela välden!!

Två år blev han å tårtan va super god

Fick en fin traktor av farmor å farfar

Hampus vill nog oxå ha en traktor haha

William fick en snickarbänk å här börjar pusslet att få ihop den

alla ska hjälpa till å bygga, urkul!!

att skruva e skoj

lillprinsen mumsar på gottigheterna

Dom goa kákorna som Williams pappa fick bakat

Frida var med så han fick passa på att ha lite frida time oxå hihi

lite farfar bus, å farmor i bakgrunden

fv. farfar, farmor, malin med frida å lina

båda e lite trötta på kvällen

byggpojkarna e på plats

Nu orkar jag inte ladda upp mer bilder, jhon blund knackar på så hur det såg ut när vi firade på lördagen med kräftskiva hos mamma å pappa får ni se imån.. Sov så gott!

kram kram


Grattis William 2år!

2011-08-18_08_15 (MMS)

Grattis William 2år!


Finns det bättre sätt att vakna?


Vatten e skoj

2011-08-17_18_19 (MMS)

Vatten e skoj


regnigt värre

Ja då vet man att man bor i blöteborg idag med haha William vaknade med världens rethosta imorse stackarn så jag ringde till jobbet å vi blev hemma, ganska skönt med sånt här väder då men tråkigt oxå när lönen kommer.. William fyller år imån men har precis fått sitt första födelsedagskort av den spelande variante, Tack gammelmormor! haha huvudvärken har nog bara börjat men William tycker det var väldigt roligt! idag har vi inte gjort mycket tagit det lugnt, vi gick ut en sväng å då kom regnet klart men det gjorde inte så mycket, vi blev blöta å gick en vända å tog på oss torra kläder när vi kom hem å mös upp i soffan, lagom aktivitet idag haha.. imån jobbar jag kvällen, blir bra det..kramkram


Sorry

Ledsen att jag inte orkat med detta på ett tag men jag har inte funnit, tid, lust, ork el. inspiration men nu tror jag att det är påväg tillbaka.. Vi e ledig, jag är trött men så glad, jag har världens underbaraste son! han har allt å lite till haha att man kan prodicera dessa småliv e helt fantastiskt.. Tänkte lägga ut lite bilder på det vi hållt på med under dessa två veckor av tystnad:


William e ner hos sin gammelmormor å träffar mina kusiner, Matilda å Jonatan

William vid Gammelmormors damm

neo går med gåbilen :)

Neo å Hampus Leker

Lilla Frida föddes, här är hon ett dygn

Här håller bror henne å visst ser dom lite sugna ut hihi

sedan hade vi Hampus som sov över

Å det var urkul

William träffar Frida för första gången, spännande var det

Nu ska vi till någon Öppna Förskola med Lina å Neo, hoppas ni får en kanon dag trotts regnet,
kramkram


Köra traktor e skoj

2011-08-07_10_51 (MMS)

Köra traktor e skoj


Gott e det!

2011-08-05_19_52 (MMS)

Gott e det!


fredag kväll

jag känner mig väldigt, seg grinig, har ont i vartända led i kroppen, främst i hand å fotlederna men ljuset i mörktret är att William är hemma igen.. Har fått gjort så mycket när han varit hos pappa, främst i form av att träffa vänner jag inte träffar så ofta annars.. Så det har varit jobbigt å tomt men ändå skönt på ett sätt, nu känns det skönt på ett annat sätt att vardagen är tillbaka och det blir lite ordning på livet.. Nu ska jag mysa med Älsklingen och försöka få upp humöret lite så att jag kan vara på topp imån, ha det gott!

kramkram


RSS 2.0