Firandet av mors dag

Ja här kommer vårt morsdagfirande i bilder:


Vi började dagen med mycket plask i vattenpölarna (han blev en Aning blöt)

Bus med mormor å morfar

Morfar va extra busig

Lekte med alla bilar som fanns

Mycket gott blev det

Matade hundarna

Sötaste kusin Neo i farmors knä

Kusinmys i mormor/farmor´s knä

Det blev en riktigt trevlig dag, nu idag har det varit studiedag hos William´s dagmamma så William har varit hos sin pappa idag medans jag varit på jobbet.. Så när jag km hem så var det lek i sandlådan å gungning m.m Nu blir det soffmys innan vi ska sova, ha det gott!

kramkram


En mamma´s kärlek


Morsdag

ja idag är det mammorna´s dag, den bästa dagen i mitt liv.. Dagen som format mig mycket och gjort mig till den jag är idag.. 2009-08-18 då kom lilla William till världen, världes sötaste, goaste å underbaraste son beslöt sin äntligen för att titta fram.. Han gör dagarna vädra att leva, något att vakna till, denna fartfyllda prins med mycket energi och bus, just nu är det bara bilar, cyklar, motorcyklar, moppeder eller "oppe" som han säger haha Han är så go, visst har vi våra stunder å vissa dagar man bara vill skrika men det är det som gör att de andra dagarna blir ännu mera underbart, man måste vara arg å ledsen för att kunna vara riktigt glad, efter regn kommer sol som dom säger.. Gattis alla mammor därute, vi ska ta vara och ta hand om den lyckan att få vara mamma!


Världens lyckligast mamma!

Kramkram


badpremiär

Kan man tro att det handlar om utomhus dopp så som i sjön eller havet men icke, vi har för första gången någonsin varit å badat i innomhus hall.. William var lite skeptisk först men sedan så var det full fart.. vad roligt han hade, var verkligen urkul så det blev en toppendag för oss.. vi var på Åbybadet, toppen fint för småttingarna och inte dyrt alls, kostade 70kr för mig som vuxen å inget för William.. Om man ska äta där så kostade det en del men man får ha med egenmat så det är verkligen ett toppenställe, tummen upp! Vi kommer garanterat åka tillbaka och bada mera, både jag å William fick nog mersmak haha Det var Lina, Eddie å Neo som lurade med oss dit så Tack för det, har vi något att göra en regnig dag på semestern haha Håller på att skriva en lista med olika förslag, ganska bra fakitskt så blir det lita lättare när semestern väl dyker upp.. Hade tyvärr inte kameran med mig i badet så det blir en bild innan vi bytt om i om:


Mamma´s busunge

Detta är en bild från deras hemsida: 
www.abybad.se

Efter badandet så somnade både, William å Neo gott, vi åt på Mc Donalds vilket var ruskigt länge sedan som tur e men ibland kan det vara helt ok.. Jag å William åkte sedan å gjorde backaplan å blev lite fattigare men nu har vi lite kläder, allitd kul när man hittar något, hade halva priset på rea varor så var ju tvungen att passa på lite haha Helt färdiga återvände vi sedan hem och har haft en lugn kväll med, lite bus, mys å go mat, nu ska jag krypa under täcket,

kramkram


Trolldag

Idag var det trolldag på dagis så igår satt jag hemma å klippte å sydde för att det skulle bli något i alla fall å jag belv ganska nöjd.. Efter som förutsättningarna jag hade så tycker jag han blev mycket söt:


Sötis troll i mammas egengjorda kreaktion, blev ändå rätt bra

med svans å allt

haha trollunge tittar ut!

efter dagis så var vi ute en sväng med Vincent å hans mamma innan vi åkte ut till björlanda å hade en kanon kväll med familjen Gustafsson..


Vincent å William i en härlig vattenpöl

Att lite vatten i en gropp jkan göra en så glad haha

Mys med kramgoa Leja

Köra bil e det bästa som finns

himlen i härliga färger påvägen hem


Mörka moln gillar vi inte, vi hoppas på sol imån även om chanserna är små så vi kan vara ute och njuta.. Natti Natti

kramkram


Sommar fest i Länsmansgården

Japp, igårkväll var jag å William här utanför på sommarfest som hyresrättsföreningen ordnat och såhär såg det ut:


det gungades

Köra bil va skoj

Rulla runt kan man oxå göra

Fika med muffins å live musik

rutchbana är aldrig fel

efgter de här goa bilderna å härliga kväll så skulle vi hem å sova, båda var trötta å jag var jätte seg i huvudet å inte alls på humör för att sitta uppe å försöka få honom att smona.. Trodde han skulle sova gott efter så mycket frisk luft men ick det blev en helvettesnattning å jag tappade tålamodet å han grät, stackars unge men ibland orkar jag bara inte, det blir för mycket.. Men efter lite kramandes efter gråten så somnade han sött å jag fick banka ur mig lite aggrition på soffkuddarna å sätta mig på balkongen å ta luft å sedan sov jag oxå sött..

imån är det trollfest hos dagmamman så nu ska jag fixa det sista på trolldräckten,

kramkram


-kom igen katten, det svänger ju!


La kasso

ja, sorry för den dåliga uppdateringen men när William e hos sin pappa så tenderar jag att gå i ide, jobba å tycka synd om mig själv.. Känns så mycket bättre när William är hemma så det finns en anledning till att gå upp å rycka upp sig, så nu är ordningen återställd igen.. det gillar vi och var på sin plast tycker jag, nu känns det lite gladare efter en lugn dag, med cykeltur å utomhus vistelse i soliga björlanda.. Kände verkligen inte för att vara bland en massa folk idag men inte att vara själv heller så vi slog ihop oss med Malin å Hampus, helt lagom och har varit en toppendag verkligen.. Här kommer dagen i bilder:


William på sin Älskade cykel

Gungat massor för det e sköj!

Plocka myror

Å titta vad han fick ta på, en myra, jippi!

Ha det gott i gräset

Åka buss e lite jobbigt då man måste vara still

Hampus var på stårlande humör

testkör bilarna som pappa bygger

leja fick badat

William sitter på hampus "lära-sig-gå-stol" å läskar honom men kex, det e polare det, retsticka!
'
Här sitter gullungarna å väntar på lite mat

Nu som sagt blir det sängen, klockan ringer 5 imån å jag längtar INTE, jobba två dagar i veckan hade räckt för mig haha tyvärr så tycker inte plonboken å räkningarna det samma, hupf!

kramkram


ännu mera regn..

Hur länge ska det hålla på? Nu får det väll ändå räcka om jag får välja haha men men finns inga dåliga kläder bla bla bla,..... Tyvärr så har jag inga regnkläder men William har å det e huvudsaken haha Idag har det varit fullt hus, bästaste mormor har varit här, även Lina med sin neo och malin med hampus, topper trevligt, tack för en kanon dag!


Finaste mormor med Finaste barnbarnsbarnet haha å hans present som val omtyckt!

kusinerna leker

finaste hampus vill oxå vara med hihi

William är dock inte så jätte intresserad av at dela med sig haha

leja var oxå med så det e klart hon oxå ska ha mys

Äckta kusin-soff-häng haha

William kunde inte sova middag idag men somnade i vagnen sittandes lutandes mot min arm när vi pratade vid 16.30 så han var trött å hua vilken natt jag har framfölr mig, han sover nog inte till fem :( men man kan ju hoppas.. Nu blir det lite middag å film sedan ska jag sätta igång med ett Puzzel, jippi!

Kramkram


Hur står det till egentligen?


regnigt värre

ja då var det tisdag, jag ska jobba kvällen och William e hos dagmamman.. Det blev ett väldans liv idag när han inte fick ta cykeln till dagmamman, men bestämd mamma som man e så blev det som jag ville å han blev glad så fort han fick se vattenpölarna på utsidan haha nu är jag inte så elak så jag inte låter min son cykla, vi gör den morgon å kväll varjedag nu merfa men hans pappa ska hämta honom från dagis idag så då fungerar det inte, han måste ha vagen då han ska lämna honom hos mig väldigt tidigt å då kanske man inte vill sitta på en cykel kl:5 på morgonen, e nog goare med en vagn haha

nu efter ett härligt bad så blir det till att krypa ner i soffan å kolla på en film innan jaobbet, e så tråkigt regnväder så har ingen luust till att göra något annat.. men tänkte visa lite goa bilder från i lördags då vi var med mamma å pappa nere vid båten:


William e ute å går med mormor i sin nya flytväst som mormor köpt till honom

redo för båten

mormor nere i båten och fixar lite fika

Att äta vindruvor med flytväst e inte lätt men värt besväret, han ÄLSKAR vidruvor

Bryggsegling och fika med morfar, (samt mormor å mamma emn ej på bild hihi)

Morfar å Mormor

Slälvklart måste vi kolla gradantalet i vattnet oxå, 12grader, bbbbbrrrr

Kram kram


Ja så kan man oxå se det

Hur förväntar vi oss att barnen skall lyssna på sina föräldrar när Tarzan lever halvnaken, Askungen kommer hem vid midnatt, Pinocchio ljuger hela tiden, Aladdin är Tjuvarnas konung, Batman kör i 320 km / h, Törnrosa är lat och Snövit bor med 7 killar. Vi borde inte bli förvånade när barnen missköter sig, dom får det från sagornas värld.


En sån söndag

Idag har vi haft en mysdag, varit ute och cyklat, handlat jord å blommor, planterat och planterat om växter, haft William´s pappa på besök och varit ute ännumer trotts vädret å cyklat haha William Älskar sig cykel.. Nu har vi ätit lite pytt i panna och William gillar verkligen inte potatis, jag som e ett potatis monster haha Han petade ut köttet och äggbitarna så all potatis e kvar på tallriken haha


kör mc

Inte varje dag man står på en häst hihi

Född till kapten

mamma´s sötnos

Dags för plantering och omplantering

Tror denna växten var i bohov av större kruka haha

Hade en toppen bra hjälpreda

Han va så duktig, trädgårdsmästare nästa?

Sedan måste man mysa å kramas lite

Så fint blev det, det är jordgubbsplantor i den stora krukan sedan köpte jag även en smultronplanta


Nu blir det lite lugnt å damsugning efter all jord haha
kramkram


Trädgårdsbestyr i vardagsrummet

dsc00348 (MMS)

Trädgårdsbestyr i vardagsrummet


Det e ju lördag idag....





trevlig lördag på er!
kramkram


Fredag den 13:onde

Ja hur ska man stå ut denna dagen utan oroligheter? Jag vaknade till en högt spelande synt haha så det börjar bra, upp å hoppa! Det var vad William tyckte, vi får se vad dagen har att erbjuda, kommer nog bli en kanon dag men man måste ta det försiktigt..

Nu e flytvästen testad inför helgen, den håller i alla fall för bil, är en början haha

kram kram


Slottskogen

ja igår var vi i slottskogen och myste med Lina å Neo, med pick nick.. Alla frågade igår, gu vad roligt William, då har du sett djuren haha Nope, vi höll oss på plan mark, så inga djur igår men det var trevligt ändå.. Jätte varmt å trevligt å go fika, Lian hade fixat en kanon bra kylväska fullt med gottigt.. På kvällen dök mamma å pappa upp så hela dagen var mycket lyckad.. Idag har det varit jobb för mig å dagmamma för William, nu är det lite middag, blir härliga rester haha det måstes oxå ätas upp, dumt å slänga, eller vad anser du? 

   
Mamma´s prins i sina coola kläder 
   

Fasters sötnos!!

Två duktiga busar på spårvagnen

Kram kram 


Mitt i veckan

ja då var det onsdag å vi är lediga idag och ska träffa Lina och Neo och gå på barncaffé i haga.. Det blir mysigt värre, synd att det inte e uteväder men man ska inte klaga efter dessa soldagar


Neo öppnar sin 18månaders pressent, snöret var en höjdare haha

kram kram


Gubben i lådan



Mamma´s Älskade sötnos!


Coola killen

100media_imag035 (MMS)

Coola killen


Måndag å solen strålar


Kusin mys

Ja idag strålar solen som igår, skillnaden är att man ska till jobbet idag.. Skulle vilja ha en veckas semester snart men det e inte långt till midsommar då jag äntligen får lite semseter.. Kan behövas, just nu känns allt som lite mycket  det skulle vara skönt att komma iväg och bara få ta det lugnt och bara vara.. Idag ska man jobba kvällen och det känns ruskigt tråkigt att inte ha William ikväll när man har varit utan honom en hel helg men vad gör man inte för pengar haha Ta vara på solen nu vänner!

kramkram


Nya kenny bräck?

dsc00346 (MMS)

Nya kenny bräck?


Härliga Onsdag

Japp idag har vi haft besök från bästaste Tiina, Lina och Neo.. Jätte trevligt, det var ett tag sedan vi sågs så lite fika å snack sitter aldrig fel faktiskt.. Solen skiner idag oxå men det är ingen jätte värme ute direkt, när William vaknat så ska vi ut å testa cykeln utomhus oxå haha blir intressant att se, får åka till lekplatsen en stund så han får leka av sig å bli lite trött, blev lite sen middags lur..


Hela gänget

Gladfisen Neo

Kusinerna leker ihop

Neo ser lite drågad ut men William e glad haha busigt värre

Neo tycker sin kusin e så rolig..

så han får en go puss..

Å William tycker att tycker Neo e SÅ SÖT!!

Sötis Neo!

Tack å hej leverpastej för idag!
kramkram


Vilda Ville

japp, han blir som bestall när han ser cykeln men det går inte som han vill riktigt å e svårt så han blir lite galen så då får man lura bort honom lite å gömma cykeln haha men han e så duktig å så söt.. nu sover han gott å jag ska lämna cykeln nere i förrådet så vi kan ha den ute imån å busa lite, sedan blir det nog sängen skulle jag tro.. Men först ska jag nog lyssna på lite Eurovisiton haha


Cykelhjälte

mamma å son kvällsmys

Kramkram


Crazy köp

japp, idag har det varit en helt crazy dag om man ser till vädret, det började med lite sömn då jag inte vill gå å lägga mig, som vanligt när jag inte har William så har jag svårt att komma isäng.. vilket ledde till att jag inte ville gå upp, men till slut kom jag upp och iväg för att hämta William hos sin pappa å sedan iväg till dagis å jobb, Inte nog med det så är det svinkallt å börjar snöa!! ä, nu får det la räcka med snö, April väder e man ju berädd på men Maj väder det va inget man trodde, hua hua.. Väl på bussen så har han fullt blås med kalluft på så man sitter å huttrar även i bussen, så lagom sug dök jag upp på jobbet.. Sedan när jag åkte hem så började det hagla påvägen hem, gguuurrrmmmmpppfff!! Men nu lyser solen i alla fall och jag fick köpt regnklader till William påvägen hem samt en trehjuling, mamma´s stora pojk Älskar cyklar även om den e lite stor att cykla på än haha


Dagens inköp

nu e nybadad Älskling!

Kramkram


Då var det Maj

Ja herre gud vad tiden går fort, helt sjukt haha i fredags fyllde Älsklingen 34år sedan så var det Valborg i lördags och första Maj igår.. Helgen har gått uskigt fort, kan det inte bli semester snart haha Solen har lyst och vi har haft det helt underbart, idag och igår har det blåst väldigt kallt bara men man får hålla sig i lä så går det prima! Vi firade Larsa med middag på bamboo först sedan gick vi till Kajskujl 8 och kollade på Clas Malmberg och på hans show Still Alive, hur bra som hälst, vi hade en kanon trevlig kväll, Grattis igen Älskling! å Tack mamma å pappa för att ni satt barnvakt.. På Valborg fikade vi på Trädgårdsföreningen tillsammans med Lina, Eddie och Neo, samt Malin, Niklas och Hampus, väldigt mysigt, sedan åkte vi ut till björlanda och grillade, det blev en kanon dag helt klart.. Igår körde vi frukost vid lekparken på morgonen sedan men gu vad det blåst, sedan så gick vi till en av de 4H gårdarna som finns här och hade det jätte trevligt med en skolkamrat från Lerum, jätte trevligt, sedan åkte vi ut till bjäörland å mös med dom ett tag innan vi åkte hem å tog det lugnt å här e vi nu, William på dagis å jag helt slut å ska jobba kvällen men vila lite först i ett bad tror jag.. Läste ni idag förresten att Osama bin Laden e död, ska man verkligen tror på det?

Nu helgen i bilder:


Fördrink å balkongmys i solen innan vi gick

Mätt och glad Älskling :)

Som sagt det har varit fint väder haha

Clas Malmberg som "Ronny" haha

Fin utsikt i hamnen från Kajskjul 8, mys!

Påväg in mot stan å fira Valborg

Mamma´s cooling i nya kläder å skor


Neo

Hampus

William

I väntan på bussen ut till Björlanda så passade William på att köra bil på centralen

Barnen leker på altarnen

kusinerna hälps åt i lekandet

Vi körde kubb, tjejerna mot killarna och sjävklart vann vi

Killarna hade till och med hjälp men inte ens det räckte haha

William passade på att provköra Volvo

gruppkram

William kollar in fåren på gården

Å grisarna

sedan fanns det killingar

Kaniner m.m

Hoppas ni oxå hade en trevlig helg och att det känns bra att börja arbetsveckan :)
ha det toppen!
kramkram


RSS 2.0