Gott Nytt År

Hoppas ni får en härlig dag idag med mycket firande, jag ska ha det trevligt med tanterna på jobbet fram till nio sedan bär det av mot Lerums skogarna för att uppleva tolvslaget där.. Nu är det tvätt som gäller eftersom tvättmaskinen, eller rättare sagt så själva "spaken" man har för att sätta på vattnet inte funkar så det blev inget tvättande i egen maskin, snyft! men men pappa fixar det nog någon dag hoppas jag så min nya älskade kan funka så jag slipper springa fram å tillbaka i kylan.. Ha det bäst, vi skrivs nästa år, Gott Nytt År!


Tillbakablick till den härliga sommaren

Kram å Puss


Härliga torsdag


Man måste kunna bejaka sin kvinnliga sida

ja härlig på så sätt attt jag mår väldigt bra, tråkigt på sätt att willam ska vara hos sin pappa tills på söndag.. Det blir så tomt men som sagt jag ska jobba så det är la lika bra.. jag går ju i dvala när jag jobbar, snart kommer pappa med de sista delarna så att tvättmaksinen ska fungera, känns så bra! Ser fram emot att testa, ska bli så skönt att ha den på plats å i funktion.. Ikväll så ha jag köpt öppe-sittar-kväll-lott så jag tänkte vinna en miljon eller två haha vi får la se men jag hoppas.. vad ska ni göra dagen innan nyår?

kramkram


Blivit med tvättmaskin


Världens coolaste tomte

jag e så nöjd, hoppas jag blir lika nöjd när den är inkopplad och kan köra haha Pappa är en ängel och hjälpte mig idag.. Nu väntar jag som sagt bara på farfar.. imån kommer Hampus hit på morgonen så jag får vara lite barnvakt, hans föräldrar ska till BVC och skriva in sig för barn nummer 2 , så roligt med bäbis till sommaren igen! Nu blir det en film sedan sängen, William har somnat som en klubbad saäl och det är så skönt att få hem honom igen..

kramkram


Så dåligt, eller??


Mellandagsveckan



idag började med lite sovmorgon, sedan städning innan en sväng förbi tvättstugan för att avboka tid, via dagis för att lämna in det nya schemat och få påskrivet dessa sjuklappar till försäkringskassan.. Sedan bar det av till jobbet för att jobba kväll, nu är man frusen och ska krypa ner under det varma täcket.. Bilder från vår härliga jul kommer lite längre fram då mitt bredband inte är så segt haha

kramkram


God jul!!




Hoppas ni får en underbar dag! efter en natt på Jour vårdcentralen så ska vi njuta av dagen, bara mysa och ha det gott!!

Julkramar från mig å William


God Jul

Ja då var klockan efter midnatt och dagen har farit fram som vanligt.. Jag och William har tillbringat dagen ute i Björlanda, sedan åkte William till sin pappa å ska vara där till 14tiden imån.. Jag åkte tillbaka till uppesittarkväll, mycket trevligt.. Här kommer bilder från dagen:


Tomtebus

hundbus och mys

Tasskram

Nissarna William å hampus


Leja å Hampus

Sötaste nissen i universum


Efter fotografering så blev det julklappsöppning klart!

Julstädning e ett måste

Efter allt städande så behövs mat å då ville han låna Hampus coola stol

Lite mys med sagoläsning

Hundmys

Nu är jag ensam fram till klockan 14 imån om inte mormor kommer lite tidigare men gu vad ensam man känner sig.. hua hua människan är inte menad att vara själv eller??

God Jul alla härliga läsare!! Hoppas ni får en lyckad dag imorron,

kramkram


julgodis

Japp nu var det nästan klart, väntar bara på att kolan ska kallna sedan får jag äntligen sova.. E så trött, William blir en vilde av den här alergimedicinen.. Har även packat klart inför att vi ska vara i Björlanda hela dagen imån, blir trevligt.. William å Hampus ska byta julklappar och sedan ska jag hjälpa Malin fixa inför kvällens uppesittarkväll.. Ska bli riktigt trevligt, ska vara lite barnledig, skönt ibland att slippa tänka speciellt när William inte är 100% ännu.. Har fixat klart allt nu i alla fall med bilder och så, ska köpa lite ramar, fick hem bilderna dom tog på dagis igår å detta är början på Willim´s komspisvägg


William å Hampus, så fina!


Mycket kramande blev det idag på kusinen Neo 

Nu blir det till att fixa det sista med kolan sedan sova, Har lyssnat för mycket på kräleksmusik nu ikväll och det får en verkligen att känna sig så ensam så nu får man gråga en skvätt, bryta ihop och komma igen haha Sov gott!!

Kramkram


Dan före dan före dan



Frisk som fisken, ja det var inte vattkoppor utan en alergisk  reaktion mor antibiotikan han fick mot inflammationerna förra veckan.. Så nu har han fått medecin å nästan allt är borta å han e pigg å glad som vanligt.. så skönt för nu e julen räddad, jag å William slapp sitta själva utan allt kan flyta på som planerat, gött! idag kommer lina å Neo på besök, nu blir det frukost,

kramkram


Prickigt



så söt son "prickikorv" dock inte lika söt när han vaknar klockan 4 men det är la så när man inte mår bra.. Då kan det vara svårt att sova så nu är dagen i full gång och vi får se vad som händer.. tyvärr så gick William´s overall sönder igår så vi kommer nog inte ut idag men vi får se, är nog skönt med en lugn innedag för William, sj'lv s¨gär jag nog under haha

kramkram


Gran va det

Klart vi skaffat gran haha men under dagens lopp så har två julkulor dött och det har skett en förändring i placeringen av kulorna haha


Imorse

Nu ikväll

Natti natti, kram


Vattkoppor

ja då var det dags för nästa infektion haha Vattkoppor kom som på beställning.. Så nu är vi hemma denna veckan också, en peickig å rastlös å en bara rastlös.. Ska komma iväg en sväng till Liseberg ändå tänkte jag.. Vill verkligen gå på jul på Liseberg, så vackert och så var det länge sedan jag åt seras fudch nu haha Så det är till att svika jobbet denna vecka med, detta kommer jag inte bli rik på tyvärr.. Hoppas han bli smittfri innan jul så vi slipper sitta själva på julafton..

kramkram


Inget Kungsbacka

Nä, så blev det inte, inte blir det julfest heller, känner mig inte alls på topp.. Så vll vila det sista nu innan jag ska jobba hela helgen.. När william har varit sjuk så har det int blivit någon vila, så det ska jag ta igen ikväll och jag börjar med ett långt varmt bad.. nu har william hämtats så nu blir det lite lugnt, börjar 12 imån så det blir även lite sovmorgon å det tackar vi för.. känner mig som en stor Party poopersom inte kommer på julfesten men jag orkar verkligen inte och känner inte alls för det å fixa ordning sig å trippa iväg på dessa hala gator å min hals gör inte kännslan av party humör större så än ett år utan julbord, ruskigt trist men iår får jag skylla mig själv.. 

kramkram  


Kungsbacka



Ja idag måste jag till kungsbacka och hämta bilderna, det ska bli kanon kul men känner inte alls för att åka så långt.. men som sagt det är skönt att få det gjort, ikväll är det julfest med jobbet oxå, blir trevligt.. känner mig inte laddad tyvärr just nu men det blir man säkert sedan när man fixat iordning sig och så, blir ensamt annars då william ska vara hos sin pappa under hela helgen..

kram kram


På bättringsväg



Ja idag känns det bättre, william e på topp och jag på bättringsväg och det är bra.. William´s pappa har varit förbi och busat lite med honom och nu sover han gott.. Imån vet jag inte vad vi ska hitta på men något får det bli så herren blir lite trött haha Till alla sjuka där ute: Krya på er!!

kramkram


Hemma sjuka men helgen var mycket bra

Jag å Jenny åkte ner till halmstad för att fira Ann-Sophie i lördags.. Hon hade ingen aning om vad vi skulle göra och vi skulle bestämma, hon skulle inte behöva tänka alls.. När vi kom ner så fick hon ett kort där det stod att vi skulle ut å shoppa å det älskar hon men att det var en klänning var inte lika roligt haha men hon hittade en fin fin klänning, sedan så var det hem och fixa iordning oss inför kvällen.. Satte en ögonbildel på henne och rövade bort henne ner till hennes föräldrar, vänner, släckt.. Dom hade hyrt en lokal där viu hade en mycket trevlig kväll men god mat, trevligt sällskap och självklart mycket sång..


Påväg ut på klänningjakt

Många affärer blev det

Ansiktsmask ska vara bra

man blir så snygg hahahaha

Så fin så!!

Jag i min klänning

Lyckligt ovetande med färddryck

En grym chaffis

Två glada medpassagerare

Hon tas emot med skönsång


Jenny å jens

Linnan med sånghäftet i högsta hugg

Ann-Sophie skålar med sin mormor

Paket e kul


Det är dans med



gravida kvinnor håller sig borta från spriten...


Som sagt så var det en kanon helg, dagen efter vaknade jag dock inte bakis utan sjuk så nu ligger jag hemma i influensan och William har kraftig dubbelsidig öroninflammation, ögoninflammation och början på lunginflammation.. Dock e William oförskämt pigg, så här e full fart och jag helt slut.. Vi får väll se vad om jag måste ut en sväng imån så William får rastas lite..

Kramkram


Fredags mys


Vi var tre vuxna, två sovande barn och tre hundar ute på promanad

Leja och Bejanka sprinder av sig




Idag har vi varit ute i björlanda och myst, jag har hjälp till med städning och vi har varit på promenix och jag har blirvit bjuden på middag.. En helt toppen dag helt enkelt, imån lämnar jag ner William till sin pappa sedan är det hem och packa sedan vidare till ner till Halmstad..  



Vad ska ni göra i helgen?

kramkram


Ledig i tre dagar

'

Så skönt! inte en dag för tidigt haha William e på bra humör så impn blir det nog en sväng till björlanda och kolla läget.. Annars lugnet själv, william hämtas av sig pappa på vägen hem sedan bär det av till Halmstad för en kanon kul helg.. Klänning och allt är inhandlat, har kollat på en klänning ett tag men varit för snäl men nu tänkte jag slå tilö och när jag kommer dit så är det halva priset på den och finns i min storlek, kan det bli bätttre? nä, helt underbart!

kramkram


Glöm ej mösssan!!



haha helt underbar, tänk på det nästa gång

kramkram


snöiga tisdag



Så mysigt vi har det på tidagar här hemma..

kramkram


Andra advent



Mysdag, så har vi gjort idag.. Det har varit kanon mysigt, lekt, dansat, kollat på snö, kollat på film och bara kramats.. Helt perfekt, faktiskt, han som inte middag alls utan somnade nu så det blir bara för mig att krypa ner oxå,

kramkram


Så vackert


lördag morron


Neo och hans farmor

Ja jag fick sova till klockan 7, helt underbart!! Nu somnade han fem, vaknade nio sedan la vi oss elva och sov till nu.. Idag ska vi till Tiina och äta räkor, ev. gå på en julfest hyresgäst föreningen fixar, vi får se vad det blir.. nu undrar i, ska du verkligen iväg på allt det där när det står i förra inlägget att William har hög feber.. Men febern är borta, kanske var tänderna? Jag har ingen aning men det var skönt att det gått över, så vi får se vad som händer idag.. Lina, Eddie och Neo var här igår på middag och fredags mys, hur trevligt som hälst! hoppas ni alla får en topppen lördag!

Kram kram


fredagsmys



Det har har hänt mycket sedan i tisdag och inte funnits tid eller orka att skriva här.. Nu är det fredagsmys, lina, eddie och neo kommer förbi på middag.. William sover redan, han var gnällig när jag hämtade honom hos dagmamman, när jag kom hem så kändes han varm och varmare blev han.. Han fick lite alvedon men han somnade kokhet i mitt knä runt fem redan och var tungandad så vi får se vad som händer.. men jag hoppas inte det blir värre utan att det bara är pga. tänderna.. Nu blir det middagsmys och lite tvmys med bror och familj, dom vågade sig hit trotts feber sräck.. hur ser er helg ut?

kramkram


RSS 2.0