Besök

Ja det har varit besökens dag idag, ur kul! Nu senast så kom William´s farmor och farfar förbi på fika, jätte trevligt.. Willam var på sitt bärsta humör:

William och farmor

Ozzy och farfar

Ozzy och William, William Älskar Ozzy men jag vet inte om kärlekenär besvarad HAHA

Ozzy, Wiliam och jag

Nu ska jag piska Jimmy i alfapet

kram kram


Älskade gåstol


Present från hans mormorå morfar


Äntligen fredag!

Idag kommer Lina och fikar med oss och Jimmys föräldrar kommer på middag.. Så ikväll blir det mys..William fick sin gåstol igår å han Älskar den, det kommer bild på det imån men nu lite blider på Ozzy som är hemma igen.. 


Här kastas det pinne på isen 

varför springa när man kan ligga å ha det gott?

William ute på promenad

William å Ozzy delar filt

Ligger William på filten så lägger sig Ozzy brevid å har koll, man har fått en barnvakt HAHA kanon! Nu ska jag å William äta frukost sedan blir det en go promenad innan Lina kommer.. Ha en kanon helg!

kramkram


Usch

Vad dåligt jag sovit inatt.. Ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig, jag ska hämta Ozzy nu vi 9 tiden så jag har legat å kollat på klockan så jag ska vakna så jag hinner göra iordning mig å William.. Det var en månad sedan han var här så det ska bli mysigt, sammtidigt så blir det lite stressigare nu HAHA Nu måste man planera så man hinner ut med honom om man ska iväg.. Tyvärr så har dom en föreläsning om olycksfall idag på Öppna förskolan kl:10 så han kommer få vara själv en stund direkt men vad gör man han över lever hoppas jag, sedan blir det en långpromenad i alla fall.. Nu ska jag ta upp min son å sätta på honom lite kläder tror jag, ikväll kommer Williams mormor, Jippi!

Kramkram


Tvätt

Nu sitter jag här å samlar kraft, jag har det sena tvätt passet och tvätthögen är enorm.. Så det är ett måste men men det blir nog fin fint.. Vi får se om jag kan hålla mig vaken bara, William slog precis i huvudet så Jimmy tröstar honom och tar på honom pyamas för snart är det nattning för hans del.. Vi gör det vid 20.00, brukar gå fint, i värsta fall tar det en kvart innan han somnar ordentligt HAHA men det är inget så han e så underbar..


Sötnosen i åksäcken

Några bilder från Öppna förskolan i måndags:


William å Inez

William och Neo

Mycket mys är det, nu tvätten nu kommer jag!

Kramkram


hemma i lugnet

Eller inte, snickarna borrar för fullt fast det är ändå lugnt om man gämför.. Man har vant sig vid det konstigt nog.. Idag blir det visstr ingen ting gjort, ev. tvätt då det skulle behövas.. Tog fram alla 74 kläder igår som måste tvättas innan andvänning, för nu är han så stor, byxorna börjar bli lite korta å vissa bodysar sitter lite tajt så då e det dags för nytt, trotts att det tar emot att "slänga" så fina kläder som e hela och inte använts så länge, men men så e det med växande barn.. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av morden i midsommer å William ska sova middag

kram kram


Klyva sig?

Ja det vore fint, då skulle man hinna med det man skulle HAHA Har helt glömt av bloggen idag trotts att jag har fina bilder från öppna förskola.. Det får bli imån det, nu ska vi sova tänkte jag.. Imån har jag inget inbokat med sedan är det fullt upp i veckan.. På onsdag ska jag ha telefon möte med chefen, får se hur det blir.. Låter oroväckande med tanke på att jag vet vad som kommer diskuteras.. Den dåliga lagandand bland nattpersonalen, vi har nämligen mobbare ibland oss, ska bli intressant.. På torsdag kommer Williams mormor och ska sitta lite barnvakt medans vi lånar blien och åker å storhandlar.. Hon har köpt William en gåstol, ska bli kul å se vad han tycker om det.. Med tanke på att han älskar hoppgungan så tror jag det blir poppis.. Nä som sagt nu blir det nana kudde, imån blir en ny dag med snickarnde arbetare, morden i midsomer, ev. tvätt, promenad med karin å barnen el. öppna förskolan, vi får se vad vi känner för..

Kramkram


Hemma igen

Ja, då var man hemma igen.. Ganska skönt men jag trivs verkligen uppe hos Ankie, jag hoppas att vi får möjlighet någon gång i framtiden att bo nära varandra igen.. Det hade varit toppen, men det är skönt att inte bo i en väska utan att ha alla saker på sin plats HAHA William i sin säng å rutiner, det hinner man inte få när man är borta så kort tid vi var.. Nu ska vi klippa klorna på Tusse och naglarna på William.. Här kommer bilder från dagarna i Sundsvall:


   
     
     
Kanske inte kan sitta helt än haha men är glad ändå

 
   
Ute på promenad runt en sjö med matsäck, varmchoklad men marsmellows och macka, MUMS

   

På puben hade dom denna toa HAHA vad då tjej anpassad (vi vill visst oftast gå 2 och 2)
   
 
En snöängel gjord påvägen hem, kanske inte helt nykter HAHA

Så fina, Ankie och William
   

Åka tåg e skoj!

Tack Ankie för en go vecka! Nu ska vi slåss med snickarna imån, suck.. Men men tror jag bestämt träff med Lina, ska nog ringa henne och kolla det,

kramkram


Vilken natt

Igår så bestämde vi oss för att gå ut på stan efter att William somnat.. Eva satt trogen barnvakt, gu vad kul vi hade.. Det var så länge sedan man var ute och gjorde stan, var länge sedan jag kände så.. Vi hitade ett ställe som hade trubadur, spelade bra och var riktigt söt.. Han hade dock flickvän så Ankie hade tyvärr troget motstånd HAHA han var jätte duktig och det var jätte trevligt.. Sedan gick vi hela vägen hem via 7eleven och tog en pastacearbonara och bulle.. Vi var hemma runt 4tiden, en mycket lyckad natt i Sundsvall.. När jag kommer hem så kommer det självklart bilder, ha en toppen fredag för det ska vi..

Det blir en promenad i det goa vädret, lax kotletter med potatismos å sås, sedan lite fredagsmys med film.. Det blir toppen!

kramkram 


Kommit fram

Ja, nu är vi i Sundsvall.. Vi kom fram igår goa och glada igår kväll, det gick jätte bra att åka 8timmar tåg.. Förutom att han "kaskad" spydde en gång stackarn så var det lugnt.. Helt klart goare än att åka bil, så nästa gång blir det oxå tåg.. Här uppe är det fullt med snö, mer än i GBG även om det ligger bra med snö där med.. Det är lagom kallt -5, så nu ska vi göra iordning oss å sedan gå ner till stan.. Få oss en riktig promenad och William får sova middag,

kramkram 


Sundsvall

Nu är vi uppe tack vare dessa goa arbetare som bara gör sitt jobb.. Prick 8 började dom borra, GGGRRRR Ska ringa poseidon sedan och spy galla, fy fan! Jag orkar inte med det längre.. Imån är vi i alla fall i Sundsvall så då slipper vi det, några dagar i lugnet.. Ingen strass över att behöva fly hemmet, det blir nice.. Ska bli kul att åka upp och träffa Ankie igen, inte för att det var länge sedan, önskar att vi bott närmre varnadra så vi kunnat träffats oftare, så det ska bli toppen kul.. Vi får se hur det går nu idag, 8timmar tågresa med en 5månaders William.. Han blev det igår, han väger 8610g och är 69cm lång.. Det är fin fina grejer det, vår Älskling!

Nu kommer det bli dålig uppdatering här tills på söndag men var inte ledsna, nästa vecka kommer vi tillbaka med ny energi!



Kramkram


Ilska

På detta bygge under oss.. Idag vaknade William första gången klockan 7, jag gav honom mat i sängen och han somnade om.. 1min över 8 så började dom borra!! Man blir så arg, 4 av mina 12 månader som hemma mamma blir under byggarbete och i och med det flykt.. Man blir ledsen, det är nu man ska kunna njuta och vara hemma om man vill, man vill inte åka iväg gämt.. Men men jag ska på det där mötet och skälla istället.. Imån åker vi till Sundsvall och får vila den här veckan i alla fall, nu ska vi äta frukost och sedan iväg till BVC så vi får se hur stor pöjken har blivit..



Kramkram


Sova tajm

Igår så hade vi över Tiina och Roger på middag.. Nej dom e inte ihop, två kompisar bara HAHA bara å bara men ni fattar.. God, mat, dricka och kanon sälskap gjorde det till en kanon kväll.. Vi spelade TP, lyssnade på mysik, kollade på bilder från "den gammla goda tiden" och sist men inte minst Uno spel i mängder HAHA Det var en toppen kväll, Tack!

   
 

Idag så har vi tagit det lugnt, jag har kollat på massa Morden midsomer HAHA så bra.. Vi har varit ute hela familjen på en promenad till Willys, ätit god korvstroganoff å ris samt sett en mindre bra film.. Det har blivit mycket mys och gos med William klart.. Imån ska vi till BVC för att mäta, väga och ta 5månaders spruta.. Håll tummarna för att det går bra, förra gången grät både jag å William.. Sedan ska vi till Östra så jag får lämna prover, på kvällen är det packning inför Sundsvall på tisdag och i å med det tvätt om det behövs, eller det behövs så tvätt helt enkelt.. Sov gott!

kramkram


mumsigt med gröt


 

Han gillar att äta gröt, till middag blir det potatis å broccili puré, det ni,
kram kram


Lyssna och få ett leende på läpparna




HAHA (sånt tycker jag e kul) sorry för den ruskigt dåliga kvaliten, har inte fått kläm på hur man gör än..



Vacker musik


Niklas Strömstedt - En kvinna och en man

Detta är vad jag lyssnar på denna lördag under tiden jag städar.. Det e så vacker, man blir så kännslosam HAHA kanske inte den bästa städmusiken men man kan skråla med och då blir det genast roligare att städa.. Tiina och Roger kommer hit på middag ikväll, ska bli trevligt.. Så det städas och fixas, det blir något så svensson som kotlett och klyftpotatis, sås och grönsaker, MUMS!

Ha världens bästa lördag,
kramkram


Grannar

Visst är det härligt med dessa grannar, ibland nästan skrattretande.. Vi har en dam som är för underbar, vi ställer vagnen utanför dörren så snön får smälta bort innan vi tar in den.. Det är inte så poppis klart, första gången hon stoppade ut huvudet så sa hon: Tur att jag träffade på er, jag skulle vilja prata med Er om vagnen, att den står lite ivägen (den står utanför vår dörr så vi snubblar på den när vi går ut, inte ivägen för någon annan) och att städarna kan tycka det är jobbigt å så.. Ok sa vi det ska vi tänka på, jag är mest iväg på dagarna och e jag hemma så är det på insidan.. För en vecka sedan så stoppar hon ut huvudet igen när jag står och packar ner William och ska ut.. Jag står faktiskt å funderar på att jag ska soppa upp sedan när jag kommer hem för det börjar bli lite väl grusigt.. Självklart stoppar hon ut huvudet och säger att det vore bra om vi kunnde soppa efter vagnen för den drar i så mycket grus, vilket är sant så det gör jag..
Dom har inga saäkerhetsdörrar så dom hör vad som försegår i trappen, det gör inte vi på samma sätt så att påstå att hon inte hör att vi e utanför e ju bara pinsamt, hon vet precis när hon ska stoppa ut huvudet.. Idag nu när jag kom hem och håller på att plocka ur vagnen så tittar hon ut igen, den här gången med sopkvasten HAHA för att lite snällt demostrera att det är lite grusigt och såhär gör man.. Det var så tydligt, sammtidigt som hon e väldigt trevlig och säger att hennes rullator drar oxå in grus nu i det här vädret så man får soppa upp efter sig HAHA visste inte om jag skulle skratta eller gråta.. Men det är ingen ide att bry sig, hade tänkt att soppa efter jag fått in William å vagen och så så det är det jag gjort men visst e det fantastiskt med dessa grannar, att dom inte har något annat för sig.. Men alla ska vi göra något, nu ska jag äta..


kramkram


Kort dag

Idag tycker jag tiden har gått på tok för fort, bara rusat fram.. Vi mår bättre idag och jag känner inte att skrivlusten infunnit sig så vi sammanfattar det såhär:




Kramkram


Tummen upp eller ner för "nya" Room service?

Såg ni sesångsstarten idag? Det gjorde vi, vi gillar dessa program.. Men det nya uppläget av programmet får helt klart tummen ner, tyvärr.. Jag tycker det är så synd när man ser till punkt och pricka hur det blir när det är klart, sedan så var inredarna sådär.. Det blev fint innen men ute? Visst örtträdgården var toppen men uteplatsen? 30pers, vad tänkte han på? Glatt färgade glödlampor i en lina runt om? Nä, jag vet inte men men smaken e som baken delad, som tur e.. Men det är trist att se hur det blir innan programmet ens börjat..
Vad tyckte ni?

Nu ska jag hämta tvätten sedan bums isäng, natti!
kram kram


William sover gott ca.2v gammal


Fortfarande sjuka

Igår var William påväg att bli sjuk, idag är han sjuk.. Jag har inte tagit tempen men har är lite gnällig, sov till 9.30 imårse, dock vaknade han till och får så det har inte varit skönsömn men ändå.. Nu kaskad kräktes han oxå som han gjorde när vi var i Sundsvall sist så nu är han sjuk stackarn.. Jag gillar inte att ta tempen, vet inte riktitg varför, tycker inte om det så jag känner mest på pappan  HAHA skulle han vara jätte varm klart jag kollar upp det men det har inte varit frågan om det än..
Själv så mår jag lite bättre men är helt täppt och mossig i huvudet.. Imån blir det till att komma ut i frisaka luften och vandra lite.. Jag hoppas verkligen att det är lika fint inåm som det varit dom här två dagarna, annars så bir jag lite ledsen..

Nu har William äntligen somnat så jag ska krypa ner å kurrera mig under täcket i soffan framför en film, hoppas ni är friska!

kram kram


Sjuka

Ja nu ligger jag med, inge vidare, hatar att vara sjuk..  Jag är rent av dålig på att vara sjuk, har sovit dåligt två nätter i rad nu både jag å William å vaknat med huvudvärk.. William värkar inte ha feber å vara sjuk mer än att han har svårt att sova på natten.. Vaknade första gången kl 00:00 inatt, vi får hoppas det blir bättre.. William hoppar just nu i sin hoppgunga som hän Älskar, jag var tvungen att hitta på något för att han inte ska tänka på mat HAHA han var lite grinig, då är det brea med något dom älskar.. Mormor och Morfar ska köpa en gåstol, det blir toppen.. Vi skulle varit hos Malin och Niklas idag men det orkar jag inte så vi blir hemma, får åka dit någon annan dag.. Vi träffade dom igår och var ute i spåret och gick en sväng:



Idag:

 

kram på Er!


Sköna Söndag

Vi hade en jätt trevlig kväll igåår jag och Jimmy.. Men det kändes skönt att få hem William idag, man kan inte vara utan honom för länge HAHA han är för underbar.. Igår var vi ute och bowlade:

   
Jag e proffs på Bowling HAHA

Nä tyvärr så förlorade jag väldigt stort mot Älsklingen:

 

Idag har jag varit och hämtat William hos hans mormor och morfar som bjöd på fika, långpromenad på isen och middag, mycket trevligt!

Lina och mormor

Eddie och Lajka

Mormor och Morfar

Hela gänget ute på isen

Eddie

Är det ändå vinter så föredrar jag att det är kallt och att det ligger snö.. Det är så tråkigt med slasket som det brukar vara i vanliga fall.. Men snart får det gärna bli 30grader och sol HAHA

kramkram


Felbokning

Ja, tyvärr så blir det ingen bio, det blev en felbokning men SF skickar fri biljetter till oss som vi kan använda framöver istället så det löser sig.. Ikväll så  tänkte vi Bowla istället, så det ska bli kul å spöa Jimmy i det istället för alfapet HAHA

Ha det toppen!

kramkram


BF

Jo idag är det barnfritt HAHA Mamma å pappa ska ha honom tills imån.. Vi ska passa på att ta hand om varandra och gå på bio.. Det blir Avatar, ska bli kul att se den nu när så många sagt att den är helt grym.. tyvärr så blir det inte på 3D, allt var uppbokat när vi beställde biljetter i torsdags, det var redan slut i tisdags när vi kollade runt.. Det blir nice!

Vi hörs imån, ha en kanon lördag
kramkram


Fredag fredag fredag

ja, vad har man gjort denna dag.. Inte mycket känns det som men ändå tillräckligt.. Vi vaknade av detta eviga bankande och borrande.. Gick upp åt frukost å mös som vanligt trotts detta irriterande ljud.. man har nästan vant sig att ha ständigt oväsen.. Ringde till en som har hand om eländet och han sa att det e inflyttning 1april, jippi snart då  HAHA  NOT! En evighet kvar men vad gör man inte.. Vi som inte ville ha några under oss, så typiskt.. Känner mig så arg på allt just nu, det bara ryker ur öronen.. Satt å tänkte på jobbet man ska tillbaka till å jag kan inte hjälpa det man jag blir förbannad  HAHA allt detta tjaffs på dessa kvinno arbetsplatser man får Ångest.. men ad gör man inte för att få lön, jo man jobbar.. Ingen av cheferna har ringt mig sen jag gick på mamma ledighet, jag har själv åkt på första APT mötet men sedan inte ett ljud.. Hur ska jag veta när möterna är? Att visa intresse för sina anställda är en början för att försöka få dom att stanna.. Ja Ja nog om den skiten nu ska jag ladda batterierna så man e pigg ikväll så man slår Jimmy än en gång i alfapet, jag har blivit grym!!

Ha det bäst vänner!


Lyckligaste stunden i mitt liv!

kramkram


En gladfis


Världens gladaste William

Man kan inte annat än att le när man ser honom, våran lilla Älskling..

kram kram 


Snö

Snö, snö och mera snö.. Så fint, tur att man inte har Ozzy denna veckan HAHA för man vill inte gå ut i denna snöblåst.. Man vill sitta på rätt sida fönstret och kolla.. Jimmy´s syster med familj skulle komma idag och äta med oss men i och med vädret och brist på vinterdäck så får vi ta det någon anna dag.. Tråkigt men så är det ibland, vi har försökt att få till en tid länge  HAHA men den som väntar på något gott...



kram kram


Promenix med Tiina

Det är vad vi gjort idag, så skönt.. Vi tog oss en riktig lång sväng i det kalla med friska vädret.. Idag jobbade bara snickarna halvdag så när vi km hem vi 14, så var det lugnt.. Nu tvättar jag samt lagar lite mat.. Det blir Ungskokt lax, ris, sås och färsk broccoli.. Älskar färsk broccoli å sparris, så musmigt verkligen.. Rödbetor får man inte glömma heller, eller morötter, nä ju mer jag tänker på det så finns det mycket gott HAHA har börjat verkligen tänka på vad jag äter å försöker få det lite bättre.. Jag måste börja någon stanns, sjukhuset kommer hjälpa mig när jag slutat med medicinen som jag slutar med innom en månad hoppas jag.. Jag har inga stora mängder längre och det märks lite i alla fall, nu kan jag känna mig mätt när jag äter, det gjorde jag inte innan, där av att jag blivit så tjock..

Nä nu tvätt sedan mat, ha en kanon go kväll.. Imån är det "lördag" så många av er kanske är lediga, ha det gott!
kramkram


Bulleroch bång

Här borras och spikas för fullt under oss.. Jag och William flydde till öppna förskolan imorse men nu är v hemma i oväsendet:

Inte varje dag man har på sig kåpor innomhus



William´s mormor å morfar var över på middag igår

Sötnosen

Tusse gillar skötbordet

Såg att det var röd dag på onsdag så då blir det lite lugnt igen.. Trist nu när Jimmy e hemma hela veckan men men nu ska vi ut och gå en sväng så William får sova lite.. 

kram kram

 

 


energi rik

Idag vaknade vi goa och glada, jag å william har myst å lekt.. Å så har vi varit uter på lång promenad, så härligt.. Hallt och frostigt men ändå upp piggande.. Man känner att energin laddas upp.. I eftermiddag så kommer mamma å pappa på middag, vi får se vad vi ska bjuda på men något ska vi allt hitta på.. Lite rester med gott å blandat får det nóg bli,nu smacka William för fullt så det e nog dags för mat å väcka Jimmy HAHA

Kramkram 


Första lördagen

På detta året, vi får se vad den har att bjuda på.. Är fortfarande trött så det blir nog bara en promenad och sedan lugnet här hemma.. William är mysig som bara den och vi har skrattat å pratat nu hela morgonen.. Han sover middag nu, ska jag ska nog ta mig ett bad tror jag när det är lugnt.. Ann-Sophie kom förbi en sväng igår och gjorde oss sällskap, alltid lika trevligt och mysigt när hon kommer förbi..

Vi har köpt en separat hårddisk på mellandags rean där vi kan ha alla bilder så dom inte försvinner.. Satt å rensade och hade mig med alla bilder, herregud vilken skillnad på två år för mig.. Bilderna då jag träffade Jimmy å nu, Jisses.. Detta är för två år sedan:



Första bilden jag har på oss, Fest hos Tiina i min gamla lägenhet.. Härliga tider att tänka tillbaka på

Å nu:


Det är ju så man har lust att gråta.. Så nu får man allt skärpa sig så att man kanske inte ser ut som då man man behöver inte se ut som ett fetto.. Så en långpromenad bilr det idag HAHA

Nu väntar badet
kramkram


2010

Ja nu är det nytt år, helt sjukt.. Det går så fort, undra vad det här året kommer ha att erbjuda.. Det ska bli kul att se William´s utväckling, den går oxå nästan för fort.. Han e som sagt ingen bäbis längre men han är och kommer alltid förbli mammas älskling..
Vi hade en urmysig Nyåsrafton igår, vi var ner och såg på Göteborgs fyrverkerierna, sedan såg vi grevinnan och betjänten, åt mycket smarrisk mat, spelade TP, firade det nya året med champanj och spelade lite till.. Dom första åkte väl runt 2tiden, Jenny vid 4tiden och jag la mig runt 5.. Roger kom nog inte iväg fören runt 7 å Jimmy la la sig lite efter det.. Eller la sig å la sig somnade av (inte i sängen) HAHA Där imellan så var det mycket prat och skratt.. William somnade efter 21 tiden, Jimmy matade honom någon gång innan 7 så jag fick sova till 9.30 i alla fall så få timmar men väl behövda timmar fick jag sova, skönt att det bara handlar om en dag.. Vi var tre som gav nyårslöften..
Jimmy: Att inte göra mig på smällen HAHA  ( Tack! )
Jenny: Att äta mer chaklad
Jag: Att må bra å ta hand om min familj


Göteborgs fyrverkerierna, William i sina fina hörselkåpor




 
Min härliga familj

   
   
 

Gott Nytt År!



Detta ser ut att bli ett bra år

Vi hade kanon utsikt med mycket raketer utanför oss, vi stod på berget och såg:


Stackars Lajka som var nerdrogad pga. av att hon e så skotträdd.. Men det gick ok bra men under 10 min så var hon helt utom sig stackaren.. Lina och Tiina var inne med henne runt 00.00 slaget så att hon kunde känna sig lite trygg..

Nu håller vi tummarna för ett härligt 2010

kram kram



RSS 2.0