Älskade sol!

Den tittade fram så skönt idag, vaknade vid 15.00tiden.. Så fantasitiskt med sol, dock var jag inte sugen på att gå ut å gå för fem öre.. Väl ute så var det nästan så man inte ville gå in,vi gick en långrunda och kom precis hem till herrarnas sprint.. reprisen fick det bli, tyvärr gick det inget vidare för dom.. Tjejerna igår dock när jag inte kunde se hela åkte kanon bra och tog hem bronset, på snudden till silvret..

Jimmy är iväg och handlar middag, ikväll blir det tackos! Så gott ska det bli, lätt att ta med å äta inatt med.. Var  hos dietisten iår och pratade.. Hon var jätte trevlig så det var lärande.. Jag ska börja med vattengympa, hon hade något projekt som jag fick hoppa in i om jag ville och det låter kanon kul så det är klart.. Kan vara skönt att komma iväg en kväll i veckan och göra något.. Nästa vecka blir det mer än vanligt, på mångad ska jag hälsa på en kompis som operererats för inte så länge sedan, på tisdag ska jag till Malin (tjejen som gifte sig för 2v sedan).. Sedan på Onsdag är det simning, lugnt på torsdagen än så länge och på fredag ska jga jobba.. Troligt vis ska vi ut med jobbet, äta och Bowla och då ska jag iväg istället... Allt på en gång men det blir kul för det har varit lite lugnt nu ett tag..  Ha det gött!!!

kramkram

Stressig torsdag

Nu har vi varit ute, inne och busat:

       

Nu tar vi det lugnt, snart ska jag till detisten.. Sedan hem äta och sedan till jobbet, ska ha möte idag innan jag går på natten.. Så segt, ska vara på jobbet i ca 13timmar.. Hoppasjag har bilen bara så känns det bättre, annars blir det ännu minre tid.. Jobbigt är det oxå att inte inna sova lite innan jobbet.. Tur att det inte är såhär gämt då hade manabsolut inte orkat..

Nu ska jag fixa iordning mig, ha det gött!!

Kram Kram 




Hej Hopp!

Som ni ser så orkade jag inte färdigt med omdesigenen på sidan.. Blev så frustrerad när det inte blev som jag ville, så jag la ner det.. Jobbar tre nätter nu fram över så jag tänkte sätta mig då kansake, det är ju läsligt i alla fall.. Idag är en bra dag, vaknade med huvudvärk men nu kollar jag på skidorna och Hejar på Sverige! Damerna är vidare i sprint,stafett finalen och nu kör killarna, dom ska gå vidare men man vet aldrig..

Jag känner mig väldigt glad idag i alla fall så städningen sedan kommer vara kul HAHA å när jag nu är på glat humör så kommer en liten frågesport för dom som tror dom är smartare än oss blonder, ett blondin skämt :

Frågesport för blondiner...
1. Hur länge varade 100-åriga kriget?
- 116 år
- 99 år
- 100 år
- 150 år

Blondinen använder sin rätt att hoppa över frågan

2. I vilket land uppfanns Panama-hatten?
- Brasilien
- Chile
- Panama
- Equador

Blondinen tar publiken till hjälp

3. I vilken månad firar ryssarna oktober-revolutionen?
- Januari
- September
- Oktober
- November

Blondinen ringer en vän.

4. Vad hette George IV?
- Albert
- George
- Manuel
- Jonas

Blondinen söker efter rätt svar på internet.

5. Från vilket djur har Kanarieöarna fått sitt namn?
- Kanariefågeln
- Kängurun
- Råttan
- Sälen

Blondinen åker ur tävlingen.


PS. Om du har småflinat lite när du har läst detta, titta på svaren här nedan:

1. 100 åriga kriget höll på i 116 år (1337-1453).
2. Panama-hatten uppfanns i Equador.
3. Oktober-revolutionen firas i november.
4. Kung George IV hette Albert.
5. Kanarieöarna har fått sitt namn efter sälen. Canaria betyder på latin
'sälarnas ö' (havshund).

 
Hur många rätt hade du??

Kramkram

En morgon med fullt ös

                     

Jätte kul att Iver tittade in, det tyckte även hundarna.. Han hade vuxit en del, inte lika lite längre.. Jessicha har nog matat honom med spenat och havregrynsgröt.. Vi var ute så dom fick leka av sig sedan så åkte han nästan hem direkt men det blev effektiva 1 1/2 timma å så kanske han kommer nästa vecka.. Nu sover Bella och Ozzy gott i alla fall och jag ska kolla på sprinen/skidorna pch äta lite.. Tänkte pilla med designen på sidan sedan så vi får se hur den ser ut snart HAHA

Kramkram


V. 15

  Tänk vad tiden går fort, den bara rusar fram.. Har lit bilde från helgen som jag tänkte visa innan jag stätter igång med dagens bilder efter en 3 1/2 timmars promenad med Lina och Lajka.. Hur trevligt som hälst med Picknick oxch allt, men nu till helgen och all snö som kom då..

           
Ingen är gladare än Ozzy när det är snö HAHA
     
Lite bilder från igår när vi var ute hela familjen:
   
Å nu til dagens mysiga långpromend:
                   

Nu ska jag fixa lite mat å sedan ta det lugnt
kramkram


Syggt umgänge

Fick en bild, eller bad om en bild från min kompis som varit och fotat sig i studio



 Så snygg!!

Kramkram

En massa snö

Här össnöar det verkligen, heltkaos.. Ozzy är helt klart överlycklig man får tvinga in honom är man fryser HAHA

   



Han är så söt!! Så hrligt att se honom så glad, som ett barn på julafton.. Hoppas det håller sig bara så att det inte bara är slask kvar till imorgon.. För vi bor ju trotts allt i Blöte borg

kramkram


En slö lördag

Endast städ än så länge på schemat:

   

Så skönt när det är gjort, vi får se vad som händer annars, någotblir det allt.. Vad ska ni göra en lördag som denna?

Kram Kram

Två timmar kvar

Nu är det två timmar kvar innan man får gå hem och sova.. Så skönt att den här omgången är över, nu är det inte dags fören nästa vecka.. Det har varit en relatvit lugn natt men med vak och en galen tant HAHA hoppas bara hon håller sig en stund nu tills dagpersonalen kommer.. Vissa har man verkligen svårt för och jag är kass på att ljuga och utan tålamod så vissa dementa kan vara ganska jobbiga iblland.. Har nästan känt hur magen vuxit nu under det här senaste dygnet, jag är bara i v14+4 men känner mig redan klumpig..

Imån eller idag så är Jimmy ledig så vi har hela helgen ihopp, ska bli så mysigt.. Vi har lite förslag på saker att hitta på så något blir det allt men mest ta hand om varandra.. Han har börjat klaga på mitt humör stackarn, stubinen har blivit lite kortare.. Fast jag blir snabbt glad igen, men just nu så känner jag mig inte så där sprudlande som jag ändå brukar vara.. Hoppas att det kommer tillbaka, det kanske ordnar sig när det värsta av illamåendet lagt sig, vi fått en lägehet och pengafronten kommit på god fot.. Den här månaden är första månaden på ca. 1 och 1/2år som jag inte går back eller på öret gämt upp.. Har kunnat spara en del och har fortfarande kvar så det ser ljust ut till att hinna spara lite till den lille kommer så han/hon kan få lite nytt..

Nu ska jag göra en sista vända innan jag ska åka hem, ut med hundarna och sedan sova, JIPPI!

kramkram  

Natt på jobbet

Då har man släpat sig till jobbet igen och sitter på min avdelning.. Förstår inte varför jag glömde ta med en film, det hade varit perfekt inatt.. Är ruskigt trött och alla sätt att hålla sig vaken på är välkomna.. Har blivit bortskämd nu det sista och inte jobbat så mycket pga. sjukdom, semester och byte av pass men nu är det som vanligt igen.. Bara att hugga i med hårdhandskarna HAHA eller ta tjuren vid hornen.. Måste som sagt jobba fram till Juni, kan ju inte vara sjukskriven fram tills dess, det blir man inte rik på.. Så jag måste men det känns i kroppen, är van att lägga mig vid 22tiden å nu ska man vara vaken.. Har svårt att hålla ögonen öppna efter 00:00 å nu är det ännu värre när man då ska vara vaken.. Tänker sova länge imån på dagen och inget ska få störa mig..

köpte ju illamående armband för ett tag sedan som varit kanon bra men nu är magin borta och illamåendet tillbaka.. Så typiskt, dom säger att det ska försvinna efter v 13-14.. jag är nu i v14+2 så hoppas att det försvinner innom 1 vecka eller 2.. känns som sagt ändå mycket mera verkligt nu när man sett den lille, att han/hon finns och mår bra.. Det är en upprymd kännsla, har haft den där smärtan idag med som jag hade igår när jag åkte in, dom kommer på kvällen.. Men det var ingen fara om det inte blev gämna och höll i sig ett dygn eller så..

Nu får jag äta lite innan rundan, kramkram

Akuten

Satt på Akuten igår kväll, fick så himla ont i magen, typ menssmärtor.. Nojig som man blir och för att stilla sinnet så åkte vi in och kollade upp det.. Efter endast 4timmars väntan så blev det min tur, med tanke på att folk suttit där i över 6 timmar så var det endast.. Jag fick göra ett ultaljud och allt såg bra ut, han/hon spratlade på för fullt.. Känns tryggt och bra och ha sett "varelsen" som bor i mig



Kramkram



V.14

Tiden tickar på, nu är jag i vecka 14.. Det har gått ganska fort faktiskt, jag känner verkligen förändringen i kroppen.. Orkar inte alls lika mycket längre och är ofta trött.. Det känns redan som det kommer bli en vild en om man får gissa med take på att det känns som det är full fart redan nu.. Glömde ju lägga ut bilderna på mig å Jimmy i Lördags, tyvärr blev det inte så många, fattar inte varför.. Det glömdes bara av.. synd för det är inte så ofta vi är så fin klädda..



  

kram kram


Söndag å snart sova

Är så trött, trots att jag ine gjort något idag.. Var hemma hos mamma å pappa och hämtade Ozzy, dm passade även på att bjuda på kanon god middag så nu rullar jag fram.. Blir skönt att Belle komer imån så vi kommer ut på en lång promenad.. När katen är borta dansa råttorna på ordet, här är det mera -När hunden är borta leer katterna rövare.. Tusse är ganska lugn i vanliga fall och gör inte många knop men när Ozzy är borta och det bara är han och Saga så kör dom gärnet, dom e så söta..

   

Kram kram

Bröllop

Igår på Alla Hjärtans dag så var jag å Jimmy på bröllop.. Malin och Niklas skulle gifta sig, Jätte fint var det.. Dom vigdes i Torslanda Kyrkan.. En riktigt mysig lite kyrka och alla var verkligen jätte fina.. Det var svårt att hålla tårarna tillbaka, jag låter bilderna tatla för sig själva:

           
 
                          

Alla Lyckönskningar till brudparet!

Kramkram

Grattis till Sverige!

Vad härligt det var idag å kolla på skidskytte damer.. Helena tog hem Guldet, Heja Heja! Det var verkligen kanon kul och se, det är inte ofta man får se vårt land hämta hem guldet men idag så var det vå tur



Vi får hålla tummarna på att det fortsätter så här, det ska bli kul att se nästa bedrift

HEJA HEJA!

kram kram

Fint väder å busiga djur

   


Idag så är det städning, tvätt och allmänt fix som gäller, för ikväll kommer det gäster.. Ska bli kanon trevligt, man behöver ha folk på besök ibland så man får städat ordentligt HAHA  Jag va nere hos Poseidon och satt och pratade men hon so har hand om området dit vi vill flytta.. Vi väntar och har lite is imagen och hoppas att någon som har lägenheternamed uteplats ska flytta istället.. Det är lite jobbigt med alla djuren att ha folk över sig, det hörs om man säger.. Annars så hade vi kunnat få den lägenheten men vi väntar och håller tumarna..

Jimmy råkade tappa Coca Cola över mitt tangentbord häromdagen och det känns lie "segt" att trycka på knapparna måste jag säga HAHA

Nu måst jag sätta igång så det händer något här, tjilivippen!
kram kram

Mina försrsta scrapbooks försök





Detta  satt jag oh pillade med idag, tänkte lära mig photoshop å göra en scrapbook när bebben kommer..

Kram kram

Solen skiner

Idag har man vaknat på rätt sida på gott humör.. Igår var jag å Lina ner i Ullared och handlade, det fanns på tok för mycket, jätte kul! Bra priser och bra grejer igår, ibland kan det vara lite olika med det där men igår hittade jag jätte mycket, då blir man glad..

Var inne och kollade boplats idag me å såg en lägenhet vi vill ha som vi borde fårtt företräde på så nu ska jag ner och prata med dom, ni får hålla tummarna på att vi får den.. En trea, 6500:-/mån, bottenplan, egen ingång där vi vill bo.. Håller alla mina tummar och tår.. Nu ska vi iväg och snacka med dom och ner och köpa kostym till Jimmy.. Vi skrivs ikväll!

Kramkram

Fina grejer

Bong, Jimmy´s kompis kom förbi igår helt oförberett med paket.. Han är så gullig, han hade fått höra att jag var gravid så han hade köpt lite saker.. Lina har köpt klädesplagget för ett tag seda, så sött allt:



Idag har jag sovit bra, Bella har sprungit och springit, Ozzy har tyckt det varit kul med sällskap samt att katterna öppnat alla gaderober till och från, för det är kul  hahah  Jimmy fick lite fina bilder på Tusse när khan gottar sig i soffan:

 

Imån åker jag nog ner en sväng till ullared och kollar runt lite, behöver byxor oxh ska kolla priser på barngrejer och så, det blir kul! Vi får se om Jimmy följer med, annars kanske Lina hänger me, kul kul!

Kram kram

Så mycket barngrejer

Har suttit och kollat runt lite på nätet idag på barnvagnar och så, det finns så mycket.. Man blir nästan snurrig, man sitter bara, den vill jag ha, nä den, nä den och den å den å den  HAHA Man skulle helt enkelt vara miljonär, fast då hade man la köpt på tok för mycket.. Lika bra och kolla runt ordentligt och få lite överblick.. Man vill änna köpa allt på en gång, men än så länge är det för tidigt för att köpa något tyvärr.. Jag vill nog vänta tills jag gjort ultraljudet i alla fall och vet allt allt är ok, samt att det är nog skönast att man flyttat först så man har någon stanns att ställa det..

Är den här inte söt å praktisk?



Finns massa fint på sidan: http://www.barnvagnar-webbutik.com/

Kramkram

Härliga Lördag



Vaknade välldigt utvilad idag efter 12timmars sömn HAHA Vi var hos Lina och Eddie igår och åt supergod mat, det var läge sedan jag åt så mycket.. har måt så illa nu den senaste tiden så jag har inte fått ner så mycket, har gått ner 3kilo det senaste men det är det nog slut på nu.. Var nere på apoteker igår och köpte tabletter som jag ska ta innin jag lägger mig och arband som jag har på dagen och jag mår mycket bättre.. Det känns verkligen jätte skönt att slippa må illa, ikväll är det melodifestivalen och Rosa Panterna HAHA så kvällen är räddad, vi ska åka iväg en sväng och köpa lite snacks för det var oxå ett tag sedan, mumma!

Just nu håller Saga å Tusse på för fullt att reta gallefbern på varandra, så söta.. Ozzy sitter å kollar på för tillfället i alla fall, troligt vis så lägger han sig i snart.. Jag ska diska och sedan damsuga så det blir lite gjort idag i alla fall..

Kram Kram

Se d snöa

ja, se det snöa det va la roligt HURRA! Nu är det vinter, nu är det vinter.. Hundarna va i alla fall överlycklia, hade dom fått bestämma så hade det nog fått vara snö varje dag..

   

 

Ikväll så är vi bortbjudna till min bror å hans tjej på middag, det ska bli gott å trevligt.. Alltid skönt att slippa tänka på vad man ska göra för mat, att även slippa disken är ett plus.. Såg på det alpina kombinationen för damer idag, så segt nä4r det går så dåligt för sverige.. Båda svenskorna åkte ut, ingen bra dag för sverige.. Vi får hoppas dom skärper sig till nästa gång..  Heja Sverige!

kramkram

Man börjar fundera

Det finns så mycket som man funderar på, ofta helt onödiga grejer.. Idag fick vi ett lägenhets erbjudande, JIPPI så kul fram tills man såg vad månadshyran va, 7800:- Inte ens tänkbart.. det har vi inte råd med, speciellt inte om vi ska få tillökning i familjen.. Så det var bara att snällt tacka nej och så hoppas på att nästa ska vara i bättre läge.. Man blir ändå på något sätt lite besviken över att få ett sådant efrbjudande som man inte kan ta, lite trist.. Man måste ändå se till sina begränsningar, vi vill kunna leva oxå.. Sedan har jag haft ågren över jobbet, jag mår så illa på nätterna och har jätte jobbigt för att hålla mig vaken.. Det ska förhoppningsvis sluta vid v15 så snart äntligen så kanske det kan vara över.. Jobbade tre nätter i helgen och det var så jobbigt, jag ville sjukanmäla mig.. Det fick jag inte för Jimmy, eller han tycker inte man ska sjukanmäla sig för attt man inte vill gå till jobbet utan endast om man är sjuk.. Det kan jag hålla med honom om, jag är inte sjuk utan gravid, det är bara att bita i det sura äpplet.. Pengar är alltid pengar, dock så känner jag verkligen att jag mår hur illa som hälst så jag kommer att gå hem tidigare inatt så attt det blir bara några timmar karens istället för en hel natt.. Vi ska åka till apoteket och inhandla tabletter å något armband som visst ska vara bra om man mår illa, dom säger att det hjälper så jag håller bara tummarna..

Radio tjänst ringde även idag och frågade hur det kom sig att jag sagt upp mitt "abonemang" när jag flyttade, har jag ingen tv eller? Då har man ändå varit duktig och ringt och pratat med dom så allting ska bli rätt, med betalning och så.. man blir så trött, jag fick förklara att jag bodde ihopp med Jimmy och han betalde redan.. - vänta lite så ska jag kolla upp det.. Några sekunder senare  - jo, det är sant, ha en trevlig dag! Måste vara jobbigt att ha ett jobb som går ut på att tro att alla ljuger, där det hela tiden gäller att motbevisa.. Det finns nog en viss risk att man blir trött på alla som försöker..

Ha det gottt
kramkram

Onsdag

 
Vadå botskämda katter?

       

Idag så har vi varit runt dammen ett varv, så skönt att komma ut.. Men nu saknar man våren, lite sol å värme hade inte suttit fel.. I och med kylan idag så gjorde jag ulgröt till frukost HAHA  då är det kallt.. Ska till jobbet till jobbet idag vilket inte knns så motiverande men vad gör man inte för pengar.. Mår jag alldeles för illa dck så har jag bestämt mig för att åka hem..

Vi skrivs, tjillivippen!

Kramkram

Full fart


Massa bilder

Nu har vi varit ute på promenix, vi gick en helt ny väg idag och jag såg lägenheten jag vill ha, hoppas några där vill flytta snart HAHA Det var lite radhus inspirerat men uteplats mot skogen.. Det hade inte suttit fel direkt, har man väl flyttat dit så har man nog svårt att flytta någon nnan stanns.. Vi får se vad som kommer finnas för oss.. Hade med mig kameran ut idag, det var ett tag sedan och när jag laddade ur den så såg jag att det fanns en masa bilder så här kommer ett gäng:

     

       



     

Dom senast var från idag, vår fina skogspromenad.. Nu ska vi kolla på Alpint, hundarna ligger utslgna och sover..

Kramkram

V. 12

Som vissa av er som läser här har förstått så är jag gravid.. Nu är jag i v.12 och illamåendet är värre än någonsin men som saget det är ju något som igår för många.. Jag hoppas bara att jag är en av dom som blir av med mitt illamående snart, dom som säger ca v.15.. Just nu så väntar man bara på att man ska få gå på ultraludet så man kan få se honom/ henne.. Det känns nog lite mera verkligt då och konkret.. Vi var nere hos våran husvärd idag och det ser ljust ut för oss när det gäller att få en större lägenhet.. Skönt att få det gjort innan "knodden" kommer ut..



kramkram

Sovit hela dagen

Vaknade ganska tidigt idag egentligen men eftersom man ska vara vaken hela natten igen så beslutade jag mig för att äta frukost i sängen och kolla på en film.. Så skönt och så lugnt, Ozzy har vatir hos Lina och Eddie i helgen nu när jag jobbat.. Väldigt bra så man får vila lite för på vardagarna är det full fart efter som man har Ozzy och Bella så då är det ganska skönt att vara hundledig på helgen när man jobbar.. Efter jag tagit mig upp från sängen så förflyttade jag mig till soffan så låg vi där, åkte och köpte mat på Sibylla för att sedan lägga mig en stund till innan jobbet... Så skönt att ha dom här dagarna ibland då man bara gör ingenting..

Nu ska jag väll ta mig lite å äta så man orkar hela natten  haha
Ha det bäst!
kramkram

 

RSS 2.0