New Moon=Grymt bra

Som sagt det blev ingen bio igår men idag hann vi ner på 12 bion för att se min efterlängtade New Moon.. Så fantastikt grymt bra, den måste ses!


Mums! HAHA

Dagen har varit jätte bra, vi hann som sagt på bio sedan kom mamma å pappa med William.. Det hade fungera jätte bra, så det är skönt.. Underbart att ha min älskling hemma igen, han e så mysig.. Har kollat runt på lite bloggar idag men, har helt glömt av att det är första advent.. Har inte alls tänkt på det men så är det lan när det regnar.. Tänkte jag skulle fixar det julmys nu i veckan men efter som jag å Ville åker på lördag å blir brta ett tag å Jimmy inte gillar julen så får vi nog vänta med det tills jag kommer hem.. Vi passade även grannhunde Minni kväll:

   

Stora, snälla å underbara Minni

Nä, n ska jag nog krypa ner trotts att jag intealls har lust.. Känns som tankarna börjar bli för många nu, det är mycket som ska tänkas på när man ska åka iväg lngt å länge..

Kram kram


Inte alltid som man tänkt sig

Nä, det blir inte alltid som man planerat.. Jag hade tänkt lugn å ro, restaurang och bio men nja, det blev la inte riktigt så.. Först stressen för att få allt med sig när jag skulle lämna William å Candy hos mormor å morfar.. Herre gud vad dålig jag e på att stressa, jag får en så kort stubin så d e pinsamt.. Men men när väl allt var inne så var de ingen fara, mormor å morfar tog över och jag tog sikte på att komma hem och ta en långdusch i lugn å ro.. Där började nog allt gå åt pipsvängen, dygnet har för få timmar.. Vi började med att stryka restaurangen för vi behövde mat, typ NU så vi åkte och hämtate Thi mat å mös hemma, sedan så tog beljetterna till bion slut så då hyrde vi en film å sedan så var jag så trött att jag somnade som en sten vid 23.. Det blev inte som vi tänkt oss men bra ändå kan man säga HAHA huvudsaken var att vi fick lite egen tid och att jag fick sova en hel natt, så skönt.. Så New moon får vi gå på någon annan dag, för jag bara måste se den..

Idag så kommer mormor å morfar hit och lämnar William efter dom varit nere vid båten, då bjuder vi klart på middag så det blir trevligt.. fram tills dess så känner jag mig lite rastlös men jag får la fixa lite här hemma och störa Jimmy så mycket det bara går HAHA för på lördag åker jag å William å blir borta minst en vecka så vi får passa på nu..

Nu lite bild uppdatering:

Tiina och Lina
   

och Jenny var här i fredags på fika

William och Candy

   

Mamma å Pappas Älskling!

Kram kram


Lördag

Ja då var det lördag, igår åkte Ozzy ut till Ubbhult.. Candy (mormor´s) hund är här fram till i eftermiddag då mamma å pappa ska ta över.. Dom ska även ha sitt barnbarn för första gången och det blir en hel natt idag.. Ska bli intressant hur det går, själv ska det bli så skönt att äntligen få sova en hel natt.. Igår var vi på fest hos Roger, mycket trevligt, jag gick hem med hund å barn vid midnatt men Jimmy hängde med gänget ut.. Det får ha sota för idag, hoppas bara han mår bra ikväll när vi e barnfria.. Tänkte vi skulle ut på restaurang eller bio.. Först tänkte jag både och men så kollade jag på kontot å då får vi nog bara välja en sak.. Tror det blir mysig middag hemma och bio, måste se New moon! Såg på Twilight (igen) idag å den e halt fantastiskt grym, den har allt.. Så forstättningen ska bli så underbart kul att se.. Nu ska jag lägga mig å vila medans William sover så jag orkar men kvällen, hoppas ni får en grymt bra lördag!! För det tänker jag ha

kramkram


Med mormor och träffade häst

Eller som många säger, havremoppe.. Men jag tycker hästar e fina djur, dock väldigt stora.. Mamma är medryttare till en häst, Zaza.. Där var vi igår kväll och hälsade på, i och med att Ozzy får mindre mat nu så är han hungrig så han och Zaza delade på morötterna mamma/mormor hade med sig HAHA

   

Så gulligt! HAHA

Ville tyckte hästen var fin

Nu komme det snart fika gäster hit så nu ska damsugaren fram oc sedan ska det bakas så det finns nygräddat bröd, MUMS!

kram kram


Nervös idag?



Ozzy är som en nervös, jag vet inte vad.. Så fort jag bara rör lite på mig så ska han kolla efter vad jag gör.. Han har fått maten sänkt nu så han får hälften av vad han fått innan och det märks verklgen att han e hungrig, stackarn.. Har tänkt lite på det där efter som han fått dubbelt så mycket mat mot vad han borde ha fått så är han i väldugt bra trim för att vara labbe och kastrerad med tanke på att han fått så mycket för mycket mat.. Så nu med samma motion å hälften så mycket mat kommer han bli så stilig!Nu ska vi ut en sväng innan öppna förskolan

kram kram 


Kanon dag!

William sitter nästa själv, han e så duktig!

 

Vi gick en sväng i spåret idag

William när vi e i stan

Hampus nedbäddad i regnet

   

William och Hampus, två glada goingar!

Idag har vi som sagt hunnit med mycket, imån blir det samma.. Vi ska till öppna förskolan på morgonen sedan så ska vi till sjukhuset och ta prover.. Där hämtar mamma upp oss för att åka med henne till stalet och sedan vidare hem till dom. Där ifrån ta vi bil hem, jippi! Mormor åker iväg till värmen i två veckor och då fick jag äran att ha bilen, så skönt.. Så om jag ska orka imån så ska jag nog lägga mig nu,natti!

kram kram


Morgonbad

Det gillar vi i den här familjen, det är skönt.. Efter ännu en lyckad natt å jag fått sova mycket bättre så startade vi dagen på bästa sätt:

   

   

Nu blir det frukost och sedan promenix!

kramkram


Ozzy, Tusse och William

Mina tre Bäbisar! (röran är pga. att jag städar undan kläder,det brukar inte se ut så)

Ida har vi förutom att rensat ut kläder som föreste resulterade i en hel svart soppåse med urvuxna kläder även hälsat på Ozzy´s pppa´s kennel i Hyssna.. Hur trevligt som hälsy och hundarna är så fina å goa.. Här är lite bilder:

   

Här är Christoffer, Elsa, Ozzy och Niva (en släckting till ozzy)

William och den underbart fina Frasse

Frasse och hans ägare Lena, Tack för alla tips och besöket, ska bli kul att hålla kontakten och börja träna efte sök..

Besöket resulterade i att vi såg ganska tydligt att Ozzy e lite "för" stor så det blir en sänkning till nätan hälften i mat om dagen.. Stackars hund men vill man vara fin och vara frisk utan höftproblem så får man lida lite pin.. Sedan ska vi börja träna efter sök till våren med Lena och sambon Ingemar, ska bli jätte kul så det ser vi fram emot.. 

Nu ska vi ut en sista vända och leka med Minni innan det blir sängen, Jimmy snarkar redan HAHA

kramkram 


Ozzy är hemma!



Gud vad kul att han är hemma igen.. Han kommer att vara hemma till´s på fredag, idag har vi varit ute hos Malin å Hampus å Lejha med flera djur HAHA Det har varit kanon kul och Ozzy å Lejha har verkligen lekt å sprungit, så mysigt att se.. Imån ska vi åka med christoffer till Ozzy´s pappa´s kennel i Hyssna, bli roligt att se dom igen.. Jag hyrde ett hus i hyssna för två år sdean nu och då var jag där å träffade dom några gånger.. Blir roligt att se vad dom tycker om Ozzy och hur vi ska jobba med honom m.m.

Blev så besviken på mig själv idag när jag glömde kameran för det hade blivit så fina bilder, dom hade verkligen så roligt! Men imån så ska det bli djurbilder, nu blir det en sväng men det underbara monstret ovch en natt träff men Minni sedan blir det bingen

kramkram


Vadå sova?

Räcker det inte med 1-2 timmar? HAHA nä, så lite var det la inte men det var så lång tid mellan varje gång jag fick springa upp å när man delar upp sömnen sås så bli man ju knäpp.. Eller knäppare än vanligt HEHE Nu är vi uppe i vanlig ordning fast jag måste skynda mig för Ozzy ska hämtas innan Christoffer ska till jobbet.. Ska bli så mysig att få hem honom men det är inget hundväder direkt.. När han är upphämtad så ska vi direkt ut till Björlanda och hälsa på familjen Gustafsson, ska bli kul.. Få Ozzy träffa Lejha oxå, vi skrivs ikväll!

Kramkram


Hoppeli stutts


 

Idag så testade vi hoppgungan och det ar roligt en stund i alla fall HAHA Annars så har det inte hänt så mycket idag, vi harkollat på film och tagit det lugnt.. Eller förresten jag har varit ute på uppdrag i regnet idag, jag var ute och köpte en resesäng som jag hittade på blocket.. 100:- fick jag ge för en ganska fin säng, perfekt nu nu när man ska få barnvakt och jag å William ska iväg till Sundsvall om två veckor.. Nästa lördag ska jag och Jimmy nämligen ut och äta och mormor å morfar ska vara barnvakter över natte..Ska bli så skönt att få sova en hel natt, det var ett tag sedan.. Nä nu ska vikrypa ner, lite tidigare än vanligt men det behövs, imån så kommer Ozzy hem igen sådå är det full fart, ur kul!

kramkram


William Ville Granhage 090818


Hela glada familjen

Tack för en mycket trevlig dag och många fina presenter.. Det var synd att William var så ledsen men nu på kvällen mår han lite bättre men han är mycket trött..

   

     

   

   

   
Moa hjälpte William att öppna hans paket, hon sällde upp för sin kusin..

 


William tyckte inte det var så roligt med namnkalas tyvärr.. Han hade troligt vis väldigt mycket magknip för det var hjärteskärande skrik, stacarn.. Så gärsterna fick inte se så mycket av vårat i vanliga fall charmtroll.. 

 


Här är allt fint William fick idag

Kram kram

 


Namnkalas

Idag är det dags för namnkalas för

Wiliam Ville Granhage

Nu ska det fixas det sista innan folket kommer men ikväll kommer bilder på festligheterna, ha en kanonlördag!

kramkram


Bakdag

Idag var bror här och hjälpte mig med handling och mycket mer.. Även byta å mata William

Även glada och pratglada Hampus å Mamma malin var här å hjälpte till fast med bakningen

 

Nu är allt som jag kan fixa idag klart så nu blir det mys i soffan med Jimmy framför idol.. William sover redan så gott i sin säng..

Härlig fredagsmys på Er!

kramkram


Smörgåstårta


Trotts att det är mycket sorg just nu och alla mina tankar går till Micke´s nära å kära så är det faktiskt en glädjens dag imån.. William ska ha namnkalas, vilket ska bli så roligt.. Fick trotts allt städat igår å idag kommer bror å hjälper mig inhandla allt.. Han har även med gardinerna till William´s rum, Jippi! Det kommer bli så fint.. Malin kommer nog hit en sväng oxå å hjälper till med bakandet, smörgåstårtor ska göras å stå å "gotta" till sig, kakor ska bakas, mycket mums blir det.. Ska nog se till att bror får blåsa balonger med, HAHA för det är så trist..

Hoppas ni får en kanon fredag å glöm inte Idol ikväll, finalen närmar sig!

Kramkram


R.I.P

Det är med mycket sorg i hjärtat jag skriver att en mycket nära och kär vän mist sin pojkvänn inatt.. Fick en chock när hon ringde och jag kan inte sluta gråta, hon är så långt härifrån och att inte bara kunna åka dit och hålla om henne känns förjävligt.. Men jag kommer åka och finnas där för henne så snart jag bara kan, för det vet jag att hon hade gjort för mig.. Så idag blir det inga fler innlägg utan jag sänder all min kärlek och mina tankar till hans nära och kära..

En tyst minut och tänk efter alla ni där ute som har drogproblem, det händer inte alltid någon annan.. Verkligheten är mycket närmare än så..


Uppe med Tuppen



Å känner mig konstigt nog pigg, så nu sitter vi här och myser.. Jag ska snart in i duschen så då får William sitta i babysittern och klämma, känna, smaka på babygymmet HAHA perfekt! Sedan är det frukost för oss båda innan det bär av till sjukhuset för prover.. Efter det så består dagen av städning, Jimmy ska jobba över å kommer hem sent men min bror Eddie kommer hit å underhåller oss eller William en stund hoppas jag på så kan jag hinna städa lite.. Det har han nog inget emot, han kommer nämligen med Williams gardiner som hans gammel mormor sytt, Tack! Lite kul att han dom på plats innan namnkalaset på lördag.. Gu så kul det ska bli, imån ska det bakas så det står härliga till, mums!

Ha en underbart Torsdag där ute!
kramkram


Hand och fotavtryck

Glad och 3månader


Dagens mattips

Sofie´s bullgur risotto



Gör bullgur som det står på paketet, för fyra peroner
Dela i små bitar och stek cebabcici 
Stek:
1st squach
1st paprika
1/2 pujulök
1st liten burk majs

Blanda detta i en skål och avnjut med en sås
tex.

Chreme fraich
Ajvar
Mango chatney
Salt å peppar

Smaklig måltid!



 


William 3månader idag


Vår snygging

Tummen har börjat bli en favorit

Så här glad var han idag påväg till BVC för vägning,mätning och vacinering

Så här gott sover han efter en hård dag med vaccenation


Idag så är vår pojke stor, han växer så det knakar.. Han väger nu 7320g och är 65cm lång, en fin pöjk! Men gu så hemskt det var när dom gav honom sprutan, så ledsen han blev, det riktigt skärde i hjärtat men nu sover hn gott.. NU ska jag fixa lite mat till oss, Jimmy kom precis hem från jobbet, det blir ett eget recept idag, det låter gott i huvudet.. Vi märker om det var lika gott i verkligheten snart HAHA ha en kanon lill lördag,

Kram kram


Helt slut

Idag blir en inne dag, mår inte alls bra, William har sovit oroligt och jag med.. Han har ont i magen och jag i hela mig.. Det känns inge vidare, vi gick upp vid 5tiden men nu börjar han bli lite grinig och trött så nu e det dagas för mat och vila.. Snart kommer även hyresvärden och ska hjälpa oss med sovrummet, efter som det är så dålig luft där inne..

 

kramkram


Älsklingen


Lycka i kg

Ja, William är min lycka och kärlek i kilo.. Det är näst intill inte hälosamt att känna så, att en sådan lite krabat kan ta fram så mycket kännslor.. Helt fantastiskt! Han är det bästa som hänt mig efter att träffa Jimmy då, utan Jimmy ingen William.. Så Jimmy står självklart högst upp på listan, vad skulle jag göra utan dom?

Av all den kärlek jag känner
till Jimmy, William och mina vänner
Ni får mig att vakna med ett leende på mina läppar
den kryddar dagen som salt å peppar
Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad

Love You!

   



Glada idag



Vi håller på att träna lite på att ligga på mage å vända oss han e så duktig vår Älskling!

kramkram


William go å sprattlig


Älskade Fantasi

Dagens filmtips:

Finding Neverland



En så grymt bra film, helt fantastisk! Så mycket fantasi men ändå så verklig, älskar det! Fick gråtit en tår oxå för att det är så bra å så fint gjord..

Efter man sett en så bra film å ser på William så blir man bara så lycklig att han finns till och man vill verkligen göra allt för att han ska få det bäst.. 

Ni som inte sett den, se den!

Kram kram


lördagsmys


Älsklings pojken

 
Morbror Eddie matar William


"Tant" Lina och William


Tiina och William, det är dock Eddie´s ideé med tv-spels konsollen, han tycker William ska lära sig i tid HAHA

Jag, Tiina och William var i Härryda en sväng idag.. Verkligen kanon trevligt och dom hade gjort jätte god mat så det hoppas vi inte var sista gången.. Fick även möjliheten att testa Wii fit HAHA det var kul så jag får nog snart åna tillbaka det.. Har börjat öka i vikt nu så det är väl i behov tror jag tyvärr.. Attans mediciner men vad gö man inte.. Ha en kanon lördag men mycket mys å gott!

kramkram  

 


Dagens låt


Why?!

Det kan man fråga sig, klockan är 05:53 på en lördag Jimmy har precis gått till jobbet och kom in med en glad vaken son innan han gick, Jippi! NOT! Är helt trött i huvudet men jag ska nog ta å göra lite mat ta på honom en mössa å lägga oss framför en film i vårat sovrum.. Såhär kan vi inte ha det, senare i dag ska vi ut till Härryda med Tinna och hälsa på Lina, Eddie å Lajka.. Nä, nu ska jag till sängen igen, natti!

Kramkram 


Fredag den 13:onde

Det känns lite riskabelt idag HAHA undar varför man tror på det där egentligen me3n lite skrockfull är jag allt.. William å jag har sovit gott inatt, vi vaknade vid 6tiden och gjorde oss ordning i lugn å ro för att åka till sjukhuset å ta prover.. Läkaren ringde precis och sa att allt såg bra ut å att på måndag ska jag sänka dosen igen..Känns skönt men jag e inte så orolig direkt heller.. Idag ska vi nara ta det lugnt å kolla på idol, längtar till Jimmy kommer hem, synd bara att han ska jobba imån med, hade varit mysigt med helgen ihop men vad gör man inte för pengar.. Jag ska fixa tackopaj idag för det blev jag så sugen på, MUMS! Sedan köpte jag lite gott oxå klart för att kvällen ska bli fulländad.. Ha en helt underbar fredag med mycket mys!




kram kram


Orkade inte

Att åka till sjukhuset idag för jag å William var så trötta så vi ska dit imån morgon och ta proverna istället.. Känns skönt att slippa stressa, Lina och Tiina kom över idag på fika och det var kanon trevligt, Tack tjejer! Så nu ska jag lägga mig å få lite sömn, Jimmy har redan lagt sig så jag får skynda mig innn han börjar snarka HAHA

Mamma å pappas Älskling

Kramkram


För tidigt

Idag vaknade han förkyld igen, tror jag blir tokig på att gå upp den här tiden.. Får nog försöka gå till apoteket å köpa nässpray å se om det hjälper.. Men som du sa Jenny som komentar i förra inlägget ang. allerig mot Tusse så vet man aldrig.. Det är mycket möjligt för Tusse är inne i en fäll period nu med så trotts att han inte ligger i ansiktet på oss så är det i omlopp.. Jag ska till BVC nästa vecka så tänkte passa på å fråga om ett pricktest.. Inte för att jag skulle göra mig av med Tusse i första taget men då kanske man får plocka fram damsugan och byta sängkläder oftare.. Men det drar fortfarande lite i vårat sovrum, tror jag ska prata med hyresvärden om det..
Men William är glad i alla fall, det är bara jag som känner mig som ett utsketet äpple.. Han sitter här nu och sprattlar, skrattar, pratar previd mig, fullt ståhej är det.. Själv så blir det nog bara att flytta mig till soffan med täcket å sätta på en film å hoppas att han somnar han me HAHA för jag kommer decka.. Ozzy har redan gett upp han sover som en gris igen, idag så ska jag lämna tillbaka honom fram till´s nästa måndag.. Ska bli skönt sammtidigt som det fungerat väldigt bra men min kropp å hjärna orkar inte mer än e  vecka för bådas skull..

Nu e det soffan som väntar på mig, ha en kanon dag.. Själv ska vi till sjukhuset å ta prover igen å kolla att allt är bra..

kramkram


En jaha dag

Lite som i hjärnan står helt still dag.. Är hur trött som hälst men vad ska man göra, kom gärna med tips efter jag beskrivit problemet.. Såhär ligger det till: William somnar i sitt rum och sover där till ca 2tiden, då vaknar han, jag ammar och lägger tillbaka honom, sedan så dröjer det 1-2timmar då han skriker igen och är näst intill klarvaken medans jag e kanon trött så jag ger upp å tar honom till vår säng efter som det är där vi soit fram tills vi fick spjälsängen (för jag tycker det e så mysigt å ha honom brevid mig) själva problemet (än) är inte att han ligger i sängen för där kan jag ju bestämma själv men när han sover i vårat rum så blir han igentäppt och vaknar av att han inte kan andas å innan jag tar in honom i vårat rum så är det inga problem.. Så jobbigt bara att inte kunna sova för oss båda, han blir ju lite mera gnällig på dagen oxå när han inte får sova ordentligt på natten.. Funderar på att ta upp en etrasäng i hans rum tills han vänjer sig att sova hela natten i sitt rum så kan jag lägga mig där på morgonen, eller har ni tips? Man blir som en Zoombi utan sömn..

Detta hittade vi på kinna skroten igår:

Fleestyg som sja bli gosedjur och en åkpåse som ja ska sy

William´s barngardiner, valiga och jul

Tyg vi(mormor) ska sy om våra tygstolar i


Gammla mormor och William myser

 

Mina Älsklingar

Nu idag ska vi ivä till Josefin å se hur hon bor, ska bli mycket trevligt
Ha en bra dag!

kram kram

 


Kinnaskroten hear we come


Tusse

Vaknade vid 5 idag, på tok för tidigt.. Wiliam har sovit sin första nett i egen säng men vaknade för tidigt HAHA Jag ammade lade honom igen men sedan kom Jimmy in med en pigg son så jag gick upp å hann med att duscha, äta frukost å ta det lugnt innan vi ka iväg.. Jag var nästen påväg att åka hemifrån en timma för tidigt,tur att jag kollade en extra gång på klockan.. Ska bli trevligt att åka en sväng och handla lite gardiner med mormor, det kommer bli på fint i hans rum.. Det är bara en billys blåa bokhylla, bilmatta och gardiner som saknas.. Ha en kanon tisdag på Er!

Kramkram


lugn dag

   

Idag så började dagen med ett bad, tyvärr så blev det lite kallt vatten HAHA stackars liten så det blev inte ett långbad direkt.. Tmperaturen på vattenytan var varmareän nere i botten.. Utöver det så har vi varit på apoteket och på biloteket och hämtat ut Willias första bok, gratis måste utnyttjas.. Nu ska jag fixa iordning i goingens rum, imån ska vi med med mormor å köpa gardintyg till hans rum.. Det kommer bli så fint, ska bli kul att se mormor, det var ett tag sedan så 8:45 går tåget från stan, så tidigt blir det, hurra burra men vad gör man inte för en trevlig dag!

Kram kram


Glada William


Ozzy å bästa Minni

   

   

Dom är så söta och leker så bra tillsammans, man blir så glad av att se dom.. Grannens rottis Minni nästan i samma ålder som Ozzy, världens snällaste..

   

William i sin nya fina spjälsäng, vi är verkligen nöjda.. Nu hoppas vi han sover gott i den, som han gör just nu, peppar peppar

William med sin pappa påväg till Jenny i lördaskväll

Ann-Sophie och William, Ann-Sophie sm själv blev faster till en pojke, Grattis!

Nu ska jag kolla på morden i midsomer sedan ska jag sova gott.. Imån blir en lugn go dag
Kram kram


Farsdag


Min far å William´s morfar

Willam med sin far

Firar ni fars dag? Det gör våran familj så snart så kommer mamma,pappa, Lina och Eddie hit på fika.. Dert blir mycket trevligt.. William har lite ont i magen idag så han e lite ledsen men det går nog över hoppas vi på, nu ska vi fixa lite.. ha det bra!

kram kram

små plock

Nu har vi varit ute på långpromenad, ätit lite och mora träsk dånar ur högtalarna.. Mysigt värre, jag håller på att plocka upp like klä'der å plocka iordning.. Damsugningen får bli först imån men allt annat tänkte jag göra idag.. Imån är det farsdag så då kommer mamma å pappa på fika.. Firar ni farsdag? Jimmy tycker vi firar på tok för mycket i vår sälckt HAHA Det är tur att vi alla är olika och att han tycker om mig å min släckt ändå.. Ikväll ska vi iväg till Partille, Jenny har fyllt år så ikväll ska det firas, vi ska ta spårvagn å buss hela gänget..

Igår så var Willia så snuuvig att han knappt kunde andas så vi fick droppa i koksalt och suga ut slem med en sån här nässug, så bra.. Men det mysiga var att när William var så ledsen så var vi allihopa och tog hand om honom, Ozzy låg brvid och höll koll och Tusse kom och kollade läget oxå så att jag å Jimmy inte gjorde fel.. Djur är fantastiska!





Kramkram

Friska värden


   

Nu sitter jag här å myser med en trött å snorig son i famnen, Jimmy vilar lite i sängen oc Ozzy ligger här brevid.. Det blir en lugn kväll med god mat och Idol, perfekt!
Var på sjukhuset idag och tog prover och dom visade sigvara normala, Jippi!Min medicine behandling har fungerat så nu ska vi tpapa ner sakta men säkert i 2-3månader, sedan är jag friskförklarad.. Så det gjorde inte den här fredagen sämre direkt, skönt e d.. Ozzyhar anlänt hit och det är så mysigt, han e så glad och snäll, ikväll ska han få leka med Minni, det blir party för honom..

Ha en kanon kväll på er alla glada!!
kram kram

 


Inte fått sova



Inatt har jag sovit till å från, William är jätte förkyld å kan nästan inte andas.. Det blir ingen bra sömn då, man kan inte riktigt slappna av.. Men han e pigg å glad det lilla odjuret HAHA barn är fantastiska.. Sova får vi göra en annan dag, nu ska vi iväg och hämta Ozzy sedan ska vi till sjukhuset och ta prover.. jag hoppas innerligt att värderna har gått upp.. Inte för att jag tror något annat men man vet aldrig, det värsta skulle vara att bli inlagd igen.. Ska ta prover vid 9.30 sedan till läkaren vid 11.30 så Tinna följer med så blir det lite fika där emellan.. Nu måste vi gå, ha en kanon fredag för det ska vi!
Ikväll e det Idol, glöm inte det

kramkram

Happy day



    


Det blir bara lite bilder, jag å Tusse myser och William sover

Kram kram


Mon Mon


18/8-09 den lyckligaste dagen i mitt liv

Snö skulle det bli idag sa dom igår men än så länge ser jag inget.. Dock så är det hemskt blåsväder, hurra burra så det är inge vidare det heller.. Eller det är ju tråkigare i alla fall om snön hade lagt sig lite, lite ljus i mörkret.. Idag så har jag onte i halsen, mycket irriterande.. William är på toppen humör efter att han fått ett morgonbad, så nu e han så mjuk å len så HAHA Tusse har fått fnatt och kommer å ska mysa när jag ligger å ammar William på morgonen.. Mysa för Tusse innebär: Att stå på mig och trampa samtidigt som han gärna pratar mycket, länge , högt å väl.. Typiskt idag när William somnade om men där låg jag å hade vaknat å ont i halsen.. Idag ska vi ta det lugnt, vi går kanske en vända till öppna förskolan för BVC ska vara där idag, ett ny öppnat BVC som ligger värmare oss.. Tänkte gå dit å kolla om dom e något att hänga i granen, då skanse man ska byta.. Sedan behöver jag lite "bajs" tipps till lillemanen HAHA

Ha en toppen dag allihoppa

kramkram

Trevlig dag på stan


Akeela, Tiina, William och Benjamin

 

Idag har vi varit i stan och träffat Tiina och Lina åp lunch, vi åt på Amazing thai, UR GOD buffe! Det var det godaste på länge.. Sedan åkte vi hen till Tinnas syster  med barn å hund.. Det har varit en kanon da helt enkelt.. Nu skriker William så nu måste det nattas, hoppas ni oxå fått en bra dag å får sova gott..

Kramkram 

 


Ös regn



Så tråkigt, men nu e d la svensk höst/vinter.. Lite mysigt på sitt sätt oxå för nu börjar tända ljus å mysbelysning, det tycker jag om.. Inatt har vi inte sovit i drag dock så e han fortfarande snorig men det tar ju ett tag innan det försvinner helt, nu blir det inte värre i alla fall.. vaknade av en pipp lillenam som just nu sparkar och pratar så det står härliga till i sin baby sitter, man blir allt varm i hjärtat.. Han har börjat komma på oxå sånna där jälla ljud å det tycker han e urkul, tänk att det kommer ifrån honom HAHA Jag känner mig bara så underbart glad för att ha honom och ta hand om honom varje dag för det finns verkligen inget bättre, ett mycket stort glädje ämne.. Å appropå glädje ämnen så kommer Ozzy hem på fredag, ska bli kul, det var så länge sedan han var hemma nu.. Tänk villken tur jag haft som hittade extrafamiljen, en sån fullträff.. Det fungerar så bra för oss alla och Ozzy mår så bra.. Han och jag har verkligen kämpat för att hitta rätt och jag ska slippa göra mig av med honom, vi har haft många upp och ned gångar men alltid fixat det till det bästa.. Tur att han är en sådan helt underbar hund som nu har fått det som han förtjänar, det är skönt..

Klockan 11 ska jag å William vara i stan och fika med Lina å då hoppas jag på at regnet e över..
Ha en bra dag allihoppa!

kramkram

Hampus å William


kramkram


En sån dag

Idag har vi varit igång hela dagen, tiden går för fort, den har verkligen bara rusat fram.. Vi har varit med Malin å Hampus hela dagen, först gick vi i affärer, sedan var vi på öppna förskolan och gjorde hand- å fotavtryck.. Efter det va vi i stan för att köpa utklädningskläder till Malin som ska på maskead i helgen, väl där var det fika å mer affärer.. Nu e jag så trött men William som varit lågmäld hela dagen har vaknat HAHA han pratar, skrattar å sparkar, skönt för att jag var lite orolig tag för han brukar vara lite mera med.. Men nu är allt toppen i hemmets lugna vrå.. Imån ska vi träffa Lina på lunch å sedan hem till Tiinas syster å Tacka för kläderna William fått..

   

Lunch med hela gänget


Öppna förskolan och gör hand- å fotavtryck

   
Äntligen hemma hos pappa som fixat mat på bordet

Nu blir det mys i soffan

kram kram


Snuvigt


2/10-09

Idag är William väldigt förkyld, man vaknar av att han ligger och försöker hansdas så där ansträngt, inge vidare.. Så vi gick upp så han får sitta lite upp.. Dom har installerat något knepigt ventelation system i våra sovrum så det drar när man sover, har pratat med hyreskillen men han får inget göra utan då får vi täcka för dom själva.. Så nu hänger det på oss, så kan man inte ha det sova i blåst, speciellt inte William.. Konstigt att man ens installerar så gamla metoder men men.. Nu ska vi sätta på lite film å äta frukost, dagens film blir Zorro men Antionio Banderas, mumma  HAHA

Kram kram

Underbara dag

Pappa och son, finns det något som gör en gladare? Tyvärr så nu när jag är sjuk så har ammningen inte fungerat som det ska så på kvällen så får han flaska så brösten får tid att fyllas på inför natten HAHA Nu på kvällen känner jag även att jag vaknat till liv, det är jobbigast på morgonen helt klart.. Jag och William var iväg på öpnna förskolan en sväng och kollade läget, vi behöver lite luft men orkar inte för mycket på en gång.. Imån så kommer Malin och Hampus på fika, blir trevligt med lite tjejsnack..

Har även haft nöjet att prata med försäkringskassan, vi får la se hur det går.. Än så länge så verkar det ok men det är försäkrningskassan så man vet aldrig.. Vi fick även hem Williams namnsdags present som mamma och pappa betalat.. En bok med bilder på Williams två första månader, helt fantastiskt fint.. Det ska jag fortsätta med att sätta in bilder i böcker och sicka in, scrapboocking online, kanon bra.. Så är det riktiga fotoböcker, fint ska det vara! Nu händer det inte så mycket mer idag, ha det gött!!

Kramkram


Kärlek



Vaknade nu på morgonen på tok för tidigt men gu vad jag känner mig Älskad.. Att ligga där i sängen å omfamna William och ha Jimmy som omfamnar mig samt på höften (eftersom jag ligger på sidan) ligger Tusse å sover.. Man blir lite berusad av livet sådanna stunder.. Tack vare min kärlek till Jimmy så har vi fått en helt undrbar, vacker och fin son.. Han är verkligen det finaste som finns och jag skulle göra vad som hälst för det pyret.. Jag har alltid längtat efter att ha barn, när jag var mindre så ville jag ha många, nu räcker ett helt utmärkt.. Att bara få vara med om den här resan som knappt har börjat är verkligen ett previligium och jag njuter verkligen av varena minut.. Kom på mig själv igår att jag inte kan sluta pussa på honom, det går inte när han är en sån going.. Just nu mår jag inte alls bra, kroppen är inte i topp kan man säga och det får en oxå att tänka på en massa saker.. Man vill vara frisk och finnas till hands, inte för att jag har någon tvivlan på att kunna göra det men det är en faktor som gör att man njuter av varenda sekund ännu mera.. Att få vara med och skapa och vägleda någon genom livet ska bli så intresssant.. Vem kommer han bli? Vad kommer han göra? Villka intressen? Så många frågor, jag blir så nyfiken att jag nästan spricker.. Summan av kardemumman är att jag Älskar hela min familj: Jimmy, William , Ozzy å Tusse och vet inte vad jag skulle göra utam dem, dom är helt enkelt bäst!

Pussar å kramar

Att somna om

Det är skönt men det värsta är att vakna igen, det är så segt!! Idag är jag mycket trött, William är pigg och glad docl, Jimmy sover ruset av sig.. Jag gick upp med William vid 7 tiden vid 8.30 somnade vi om i soffan en timme och nu ska man försöka vakna till liv, känns omöjligt.. Skulle kunna sova hur länge som hälst men vad gör man inte HAHA William är världens snällaste son så han ligger på sängen i sitt rum och sprattlar,kolla på gosedjur, pratar och lyssnar på musik, han tycker det e så kul.. Jag hör glädje tjuten ända hit ut framför datorn, skönt när dom kan ligga lite själva..



Smakar lite på nalles slips, mums!

Nu ska jag fortsätta försöka vakna, det blir nog en promenad lite senare för att komma igång lite..

Kramkram

RSS 2.0