då var det onsdag igen

Haha om man läser denna bloggen så har veckan gått fort.. Men nu e det onsdag igen, William har varit hos dagmamman och haft roligt, jag har jobbat och dagen har gått väldigt fort.. Jag känner att jag inte hinner med längre men det är la så, det e inte meningen.. Tänk när William blir älder och ska ha massa aktiviteter å herre gud hihi spännande.. Nu ska vi mysa ner i soffan



Kramkram


Tisdag kväll

Och ruskigt dålig uppdatering, sorry! men men så är det, det e fint väder och tiden har inte räckt till.. Nu när solen är så härlig så är det sista man tänker på datorn och dagarna bara går.. Men idag så är jag äntligen här igen föe en uppdatering.. idag har vi varit på äventyr hos Hampus å mamma Malin, först lek å bus där sedan var det Backa plan som gällde och visst hittade vi lite smått å gott.. Jag hitade en trehjuling till William, ska bli roligt att köpa den till honom, han är verkligen helt galen i cyklar, bilar, mc och allat annas som går fort haha Det var ett helsike att få honom att lämna leksaksaffären men det är la så man ska lämna en leksaksaffär, men en skikade unge, det e karraktär haha 


Lekigt värre

Fick köra å åka lite bil i alla fall

Tänkte även köra en tillbaka blick från helgen då vi var i Lerum och firad Påsk samt att pappa fyllde 49år och farmor 75år, inte illa och vädligt trevligt.. Grattis säger vi till dom!


Mamma´s lillprins Påskfin

Fasers Älskling tillsammans med gammla mormor å Candy

Neo med pappa Ediie

William och bästaste mormor

Inte nog med att han är trött pga av sin stigande ålder så e han nyopererad oxå haha då får man faktiskt ha på sig mysbyxor å ligga å vila en stund i soffan trotts att han fyller år å har gäster, Grattis!

En del av Familjen Lysvret som vi inte ser så fota, från vänster: Tobias, Katrin och Lena

Vi får inte glömma Peter å "knä" hunden Trymf (inte säker på stavningen å namn e jag kass på så blev det fel, sorry ska lära mig till nästa gång)

Jag och mina solstrålar och kusiner, lill Neo och min lillprins William busar lite hihi

En trött Neo i tryggt förvar i mammas knä

Katrin visade upp nin nya design på helkroppsstrumpa i mystyg, mycket fint, vill ni lägga in en beställning så e det bara att höra av er

Till vänster å höger i bild har vi födelsebarnen, Pappa å farmor

I mitten av bilden så har vi farmor å farfar till höger mormor å vänster pappa

William roade sig även med att leka med alla leksaker mormor å morfar har

Nu ska jag kolla lite på inför eourovision song contest (eller hur det nu stavas) kul kul!

kramkram


Onsadag hela dagen

japp, idag e det onsdag haha skev visst det igår redan, men det kändes faktiskt som en onsdag igår men det var ju bra att det var onsdag idag.. Nu är vi hemma igen, vi kom vid 12tiden till goa Göteborg igen, vi mötte upp Malin å Lina med barn å drog iväg till ett barnvänligt fik.. Så det har varit en underbar dag rakt igenom och nu är vi bra trötta.. Igår var vi iväg i Örebro ut i naturen till en vattenfördämning å gick längs ån, helt underbart mysigt och eftersom solen gassade så blev jag röd som en tomat haha snyggt e det!


Vid fallen

Saknar min Älskling

När lillprinsen vaknade så var det dags för honom att få äta av picknick pannkakorna, mumsigt!

Älsklingen passade på att vila en stund

William skaffade sig nya kompisar som klart oxå fick smaka lite pannkakor å det var klart spännande

Å klättra lite är kul!!

Ja denna lilla krabaten har verkligen en vilja för sig själv å e ruskigt envis.. Så det gäller att stå på sig å orka för annars blir det inte roligt haha ska bli intressant å se hur treårstrottsen artar sig å hur tonåren blir, hihi tiden går på tok för fort!!

Nu lite bilder från dagens äventyr:

Neo och Hampus tyckte mitt hår var roligt

William red sin första häst

och en hel del bus klart

William hittade den här påvägen hem och den var riktigt rolig och det blev ruskigt ledsamt när han inte fick ta med sig den hem..

Så jag får ta å kolla upp en trehjuling till lillprinsen snart så han kan trampa runt lite i sommar.. nu blir det bums i bingen, natti!

kramkram


Soliga onsdag


Mammas snygging i sin nya kepa

Idag blir det ännu mera ute i det underbara vädret och njuta av livet.. Det ser ut att bli en strålande dag så nu ska picknick korgen packas så gör vi oss redo för dagens äventyr..

kramkram


Alkoholigt värre

Fader alkohol, du som är i cidern, helgade vare din promille, tillkomme ditt rus.
Ske din vilja, såsom i hjärnan, såsom i benen. Vår dagliga cider giv oss idag och förlåt oss våra nyktra stunder, trots att vi inte förlåter dom som sålt oss malt och humle. Låt oss inte ha långa bakfyllor och fräls oss från dilerium,ty fyllan är din och promillen och... Cidern i evighet. Amen

Även om jag inte dricker alkohol så ofta så var den lite fiffig
kramkram


Underbara söndag

Ja idag har vi vaknat med solen, helt underbart verkligen så vi packade ihop oss och planerade för korvgrillning i skogen och långpromenad i solen och så blev det.. Livet är helt fantastiskt helt enkelt har inget att klga på just nu.. Ev. att Älsklingen är tvungen att vara på jobbet och inte här men blir mysigt hatt få honom nedkrypandes imån, någon måste ju få in lite pengar haha Nu den underbara dagen å helgen i bilder:

Lördag
 
En glass i solen

Gladfis

Åker rutschbana själv

Elefantigt värre

Efter så mycket luft behövs lite energi (kunde dock inte äta så mycket)

Söndag

Pojkar å deras leksaker, båda kollar in en moppe i det underbara söndagsvädret

Efter en härlig promenad så var det dags för lunch, korv å bröd

Mina två älsklingar i solskenet

Korv e gott

Vädret var helt underbart

Jag e inte vacker men SÅ underbart Lycklig!

På kvällen nu har vi varit ute i sandlådan en stund

Tittut

Man måste ju se ordentligt haha

Att klargöra är att William på Lördagen var magsjuk på morgonen med det blev bättre på dagen och vi kunde gå ut och njuta men han är tyvärr inte helt frisk än men inga felr spyor i alla fall och humöret e på topp haha Vi blir kvar här över natten eftersom jag inte kan lämna William hos dagmamman eftersom magen inte är helt bra än så vi stannar kvar här å myser lite så åker vi hem imån.. Ska även fixa tid hos en barnläkar som hjälper oss med hans mage för det e så synd om honom.. Nu ska jag krypa ner det börjar bli sent,
kramkram


örebro


Såhär kan man visst oxå somna om man e riktigt trött

Ja William vaknade 05,30 som vanligt och mår lite si sådär har spytt två gånger men nu håller vi tummarna på att det e slut med det.. Stackars liten blir ju helt slut, så idag blir en lugnt dag men vädret jag beställde verkar inte komma ävndå fast vi ska ut om en stund å röra lite på oss.. Det behövs lite frisk luft om man ska bli frisk och det vill vi, nu e jag lite less på magsjuka.. 5gånger så har William haft det säger dom, jag e litre osäker, tror nog på något i form av matalergi, måstre få honom till läkare och kolla detta.. nu ska vi mysa lite å hoppas att solen som försöker bryta sig fram tittar fram ordentligt.. 

kramkram 


gravid??

nej jag e inte gravid, nu har många frågat som läser bloggen så jag får göra det klart för alla så inte snacket börjar gå.. Klart att jag önskar att bli det i framtiden och så har jag många runt mig som är det därav alla funderingar på syskon men ingen graviditet själv, bara funderingar..

Fick gå hem tidigare från jobbet idag för att William spydde på dagis.. När jag kom så sov han så gott så jag stannade å pratade en stund sedan när lillprinsen vaknat gick vi hem.. nu mår han prima och har fått i sig lite mat och vätska så vi åker upp till Örebro som planerat idag.. Det blir en Örebro helg helt enkelt å jag håller tummarna på mycket sol så vi kan vara ute å ha det gott.. ha en trevligt helg alla!



kramkram


Han ramlade och landade på en stol

mms_img36973 (MMS)

Han ramlade och landade på en stol


Mitt i veckan

Nu e William lämnad hos dagmamman, jag tänkte fixa lite, duscha å handla.. William blev lämnad här imorse av sin pappa sedan så har vi myst å busat innan det var dags att gå.. han e så mysig å så himla glad även om han har en jädra vilja å e envis som bara den när han sätter den sidan till men allt det övervinns verkligen av dessa härligt glada stunder.. Som jag sagt innan så känner jag med dom som misar den här upplevelsen och blir väldigt arg på dom som sumpar sin chans, dom som skaffar barn å inte tar hand eller ansvar, dom som inte sätter några gränser alls m.m. jag hoppas verkligen att vi inte blir slappare å slappare vi föräldrar utan att vi tar tag i oss själva och gör vad vi kan för våra barn och lär dom rätt å fel.. Så vi inte får tex. bilbränder av "ungdomar"  som inte förstår att det e fel å inte fattar vilka det drabbar, vilket e dom själva.. Dom sparkar på sånna som kämpar för att få allt att gå runt och det e där pengarna fölrst å främst tas ifrån, våld leder ingen vart! man ska kramas å pussas istället som jag brukar säga till William haha


Päpplä (som han säger) är gott speciellt när man själv flyttat stolen å klättret upp för att sno det hihi

Känner någon för att komma hit å putsa mina fönset så e ni välkomna haha

kramkram


HAHA å lite till

Kvinnor behöver 4 djur för att vara lycklig.
En jaguar i garaget, en mink i garderoben, en hingst i sängen & en åsna som betalar allt.
Mannen däremot är helt nöjd med en liten mus

 
Måste fråga Larsa sedan om han kan fixa dom andra två djuren haha Idag öser regnet ner, eller äser kanske det inte gör men det e inget roligt väder, William grät när jag lämnade honom på dagis å jag känner mig allmänt låg.. Idag jobbar jag kvällen och det känns ganska skönt, ska få tummen ur och fixa diskmaskinen tänkte jag.. igår la jag mig halv nio bara för att slippa ta diskmaskinen haha orkade verkligen inte.. Tycker jag orkat aldeles för lite den sista tiden, så fort man åldras kan jag känna ibland.. Hur orkar alla flerbarnsföräldrar? Men det är la så man orkar det man måste orka, jag var inte tvungen att ta disken.. Sedan hur gör man när man har två barn vid nattning? Jamenar Willliam e ett helt kappitel nu, eller dom här senaste två kvällarna har gått jätte bra då vi haft det lugnt å skönt.. Men helvetesnatten mellan söndag å måndag, hur orkar man två? väcker inte den ena den andra? kan dom sova i samma rum eller e man tvungen att dom har var sitt? Det finns mycket att tänka på ska bli väldigt intressant att vara i den sittsen å se hur det faller sin normalt å hua hua vad trött man kommer vara haha Nä nu ska jag ta tag i disken efter jag visat vad jag drömmer mig tillbaka till:

I måndags var vi ute i Lerumsskogarna hos mamma å pappa å solen sken å det var hur skönt som hällst å vi var ute hela dagen, helt underbart!

Vi hälsade på grannhunden Teddy

Grävde i diken

Letade pinnar å besteg stenar

Gungade

Tog en närmare titt på myrorna som var snabba å lite läskiga haha men han var bra nyfiken trotts allt


Satt på altan å lekte med bilar

Altanhäng med mormor å morfar

Sist men inte minst lite munsspels spelande hihi

Nu hoppas jag detta goaväder kommer tillbaka till helgen så man kan vara ute..
kramkram



Helgen i Örebro

japp, när jag ändå är inne på lite uppdateringar så tänkte jag att jag kan visa lite bilder från helgen i Örebro då vi var ute med Larsas jobb och bowlade..


lugnet innan

bara ett karioke å var sin mick som saknades haha

Jag vet inte vad han ska föreställa men mer än såhär kommer han inte i spagat haha

En lite del av bowling gänget

Det ser bara ut som dom vann med det gjorde dom inte haha

Nu blir det till att fixa lite mat, regnet öser ner på utsidan å William håller på å busar runt för fullt..
kramkram


Bättre sent än aldrig

Japp nu kommer äntligen bilderna från när vi var uppe i Sundsvall:


Woho äntligen framme! i deras ursnygga å mysiga hem

Bus bus

Ute å springer

Personlig frisör inför EMD

Självklart fick han fixa mitt med

Så snygga blev vi, NICE!


EMD

Danny

Erik

Mattias

Bästaste Ankie med ett glas vitt på pubben efteråt

Jag med en drink klart, mums!

Kattmys

Mera kattmys

Det e en aning mer snö där än här, tacka gudarna för det hihi

Min sötaste, prins... sessa??

Städa städa, Ankie lär honom ganska bra saker faktiskt ;)

En kramgo nalle

Tåget hem, paus i Stockholm

Då måste man sträcka på benen å springa av sig

Såhär kan man sitta å skriva eller...

så här, coola killen, huvudsaken e att tiden går haha

Borta bra men hemma bäst så e det, hade en helt underbar helg med Thomas å Ankie, en underbara turturduvor.. Skulle vilja bo i norrland, det e så fint men men livet e inte slut så man får la se vad som händer längre fram haha

kramkram


Härliga Göteborg


Sommar


Magsjuka



Ja då drabbades jag av magsjuka på kvällen efter jag skrivit förra inlägget, hua hua! Så nu är man helt tom efter en helnatt haha Nu har bet blivit avslagen cola bara å så får det nog vara ett tag, ska ut å få lite luft oxå.. Det e ju underbart väder å när solen snart stråla på balkongen så blir det lite fukost, om jag får ner något haha annars blir det till att bara njuta vilket inte e fy skam.. ikväll blir det i alla fall bowling i vilket fall som hälst, jag har semester å det ska bli urkul!

kramkram


Örebro

ja då har vi äntligen kommit fram till Örebro, maten sittter i ugen å jag e SÅ hungrig haha Idag har jag jobbat tideig, slutade även tidigt, åkte hem å packade å städade iordning (man vill ju komma hem till ett städat hem).. Sedan åkte vi till Östra för nu va det dags för prover igen, vi får la se vad dom säger på måndag men det är nog inga problem.. Vi åt ute i solen, hur gott som hälst innan viu satte oss i bilem mot Örebro och några mil senare så är vi hemma i soffan..

hoppas ni får en härlig helg nu, det ska vi ha!!

Här e jag å Lillprinsen som e hos sin pappa i helgen men saknar honom allt!

kramkram


Att krypa som en larv funkar!

Att krypa som en larv funkar!


vanlig tisdag

eller gentiligen ite så vanlig.. larsa har varit här idag å mötte upp mig efter jobbet trotts regn, min älskling det! Vädret har verkligen varit helt bedrövligt och när jag hämtade William hos dagmamman så hade en pojk precis spytt så jag hoppas innerligt att vi slipper spysjukan igen för det orkar jag inte.. Jimmy William´s pappa har även varit här och dom har myst lite.. Själv så fixade vi lite go middag, supergoda cre´ps, MUMS!
Nu sover William gott å vi ska ha lite kvällsmys!


En riktig gladfis

han kommer helt klart bli en dansande modedesigener haha

mys

kramkram


Mysdag i Götet

Ja idag har varit en kanon dag, med mulen start men solen kom fram.. Vi tog vara  på den ute i göteborg, visade Larsa runt lite, å vilket väder vi fick.. Snacka om att njuta av att våren e här eller påväg i alla fall.. Vi började med att möta upp Lina å Neo, luncha lite, kollar nordstan, sedan vidare ut kungsgatan å runt i lite små affärer för att sedan via kungsportsplatsen vandra Avenyn upp till Götaplatsen.. väl där så tog vi oss en sväng upp å hälsade på pappa/morfar på jobbet, sedan ner till Universeum och kollade lite å lekte på lekplatsen utanför, helt underbart i solskenet.. Nu kommer dagen i bilder: (ps. blder från sundsvall kommer)


Började lite mulet, men mina två Älsklingar på språng

Kusinerna, Neo å William

Gladfisen William

Jag å älsklingen

Ett granris!!

Ett Gött Gäng

Vår!!

En klätterapa på språng

Änder e skoj

Kasta sand kan man ju göra, å det E sköj!

Brum brum

Nu ska jag sova, imån blir det jobb å dagmamma för William.. larsa blir hemma fru hela dagen, har skrivit en lista på vad som behövs göras haha eller nä, så elak e jag inte hihi

natti natti
kramkram


Sundsvall

Ja då vaknade man upp e ett grått Sundsvall, William vaknade efter en orolignatt vid 05.30.. Lite välling å barntv senare så e det fuöll fart, vi får nog hoppa in i en dusch tror jag.. Innan vi väckt upp thomas å Ankie helt haha

Bästa värdparet!

Nä, nu ska jag ta tag i min son innan han river stället haha

kramkram


RSS 2.0