Ett leende på Nyår


Gott Nytt År!

Då var det nyårsafton, ska bli trevligt.. Vi blir ett litet gäng som ska vara här på middag och ha det nice.. Kl: 17 blir det göteborgsfyrverkerierna, vi ha införskaffat fina hörselkopor till William så får vi se hur det funkar.. Det är bara att hålla tummarna det värsta som händer är att vi får gå hem å det är ju inte så fel det heller, då ha man testat i alla fall.. Vad har ni för Nyårslöfte?




Jag vet inte vad jag ska ha, sluta äta godis vore bra, även börja träna och äta brättre, gå ner i vikt, det vanliga snacket men det är så svårt att hålla så inte iår.. Mitt löfte blir nog att ta hand om mig själv så jag mår bättre och kan vara en helt grym mamma till William och sambo/flickvänn till Jimmy..

Nu ska jag möblera om lite här hemma så vi får plats, hela dagen kommer bestå av lite småpul..
Hoppas ni får en kanon dag,

Gott Nytt År på Er!!
kram kram


William Älskar hoppgungan


Mossigt värre

Igår kände jag mig trött hela dagen och idag har jag sovit lite mera men det känns mossigt värre.. Hjärnan känns som en tvätt svamp, tänkte sova lite nu när William äntligen sover men dom borrar undeross så det dånar.. Jag kan inte riktigt slappna av då men William sover som en gris, vilket e huvudsaken..

Snart ska Christoffer komma å hämta Ozzy sedan så ska jag iväg å fika med Lina.. Jimmy kanske hänger på, han ska ner till Bakcka plan i alla fall.. Han känner sig inte på topp just nu så han måste ut å få lite frisk luft.. Det är en bra medicin trotts att jag idag inte tog någon jätte runda.. Känner mig så irriterad å mossig som sagt HAHA Måste kolla upp lite närmare idag vad som händer på nyår oxå..

Vad ska ni hitta på?
kramkram


Mon Mon

Nu har arbetet under oss börjat igen, så trist.. Men för tillfället är det bara ett dovt surrande ( cementblandaren) men men det är frågan om hur länge det håller i sig.. I vilket fall som hälst för att inte chansa så ska jag William och Ozzy iväg.. Vi åker iväg till Jenny på lunch så slipper vi det eventuella oväsendet.. Att va har så otur med den här lägenheten det är ju nästan som dom vill tala om något HAHA

Nu blir det lite frukost, vad ska ni göra idag?

kramkram


Första måltiden

Ja igår så fick han sin första matportion, egengjord potatispure..

 

Lite misstänksam men ändå nyfiken..

 

Vi spelade lite alfapet och Ozzy sov som en gris.. Någon som var pigg som en lärka var:

 

Idag har Malin Niklas och Hmpus varit här på lunch, jätte trevligt.. Nu ska jagå Ozzy ut i slasket, livsfarligt att gå ut med barnvagn, svinhalt..


Finaste Ozzy

   

Han e så fin, är det någon som har invändningar mot det så får ni länka till konkurenten HAHA

Kram kram


Lugnet efter stormen

Ja det är la nu det tror jag när det bara är vi.. Så lugnt och skönt, jul är trevligt men det är oxå trevligt när det är över HAHA Jag har ätit på tok för mycket så nu blir det till å äta mänskliga mängder igen.. William vaknade pigg som en mört, känner inte av samma pigghet men ska sätta mig framfår en film å mysa ner i soffan med honom.. Han ska kanske inte kolla på film men han ska ha mat å sedan kan han ju kolla på mig.. Eller så får han leka med sina nya fina leksaker, han är så duktig på att inte ligga still, vet inte hur han gör men han rullar på sidan på något sätt, varje morgon hittar vi honom som Pippi men fötterna på huvudkudden HAHA å ev. någon gång på natten.. Jag har inte lust att sitta vaken å se hur han gör heller så det får bli han lilla hemlighet..
NU blir det frukost å lite lugnt framför TV:n innan vi ska ut i snön.. Det ös snöar här och är så mysigt!

kramkram


Tomten kom

Dagen efter och man är fortfarande mätt HAHA Det var en väldigt mysig julafton hos Jimmy´s syster och släckt.. Min första jul med tomte tror jag, något nytt för mig och William.. Inte för att jag har så mycket för tomte på jul men det var mysigt och William var glad å då är jag det med.. Vi åt och drack gott, öppnade paket och spelade julklappsspelet.. Jmmy fick en fickplunta och jag fick ett sugrör som man kan ha som glasögon HAHA gulligt värre men dom ska jag allt använda.. Idag ska vi till min familj men förs en tillbaka blick i bilder från mitt å Jimmy´s godis bak kvällen innan julafton och från själva julafton klart..

Mormor å Morfar har kommit hem från Thailand

Julbak hos oss:


   

   

 

Julafton:


   

Alla kusinerna och Tomten
   

   

   

 

Nu ska vi till nästa firande..

Kram kram

 




God Jul!

God Jul på er alle sammans, hoppas ni får en mycket mysig dag!

varma kramar


Ozzy Älskar gosedjur

Ja, Ozzy Älskar verkligensina gosedjur.. Jag var tvungen att sänga hans mjukis boll i förrgår så han fick sin Julklapp i förväg.. Han verkligen Älskar det, han tar hand om den, tvättar nden, biter lite i den och använder den som huvudkudde HAHA

   

Han är för go vår Ozzy! Nu ska vi äta lite frukost sedan ska han få vara hos grannarna idag medans jag å William åker till Lerum och hjälper till med det sista i julhandlningen..
Vi kanske får en vi jul iår, Jippi!

Stressa inte ihjäl er nu vänner, ha det gott i snön och ta hand om er!

kram kram 


Ska man skratta eller gråta?



Jag väljer att gråta...


En sån dag

Nu är klockan 23.15 å först nu har jag haft tid att sätta mig ner.. Helt sannslöst, imårse så var vi ute och gick i över 2timmar fäör att fördriva tiden då vi inte kan vara här hemma pga. oväsendet.. Sedan åkte jag å William iväg ner till Backaplan för att träffa Tiin och hjälpa henne med sina sista julklappar.. Efter det så hämtade vi mamma å pappa som komm hem från Thailand (dom lyckostarna).. Hemma hos dom stannade vi på fika för att sedan åka hem och möta upp rottisen Minni på utsidan så att Ozzy och hon kunde leka å nu e vi här, pphhhuu Nu tänkte jag bara ta mig en snabb koll här och sedan stupa isäng.. Imån ska Jag å William hjälpa mamma med hasndlingen inför Jul och Ozzy ska vara hos Minni med ägare så han slipper vara hemma i oväsendet.. Det ska även göras godis och grillieras skinka, mums! Måste få in en damsugning med för nu är det inge roligt att vakna.. Det sitter i ögonen allt damm och hundhår, Jimmy orkade inte idag efter jobbet så vi får hjälpas åt imån nu är han trotts allt ledig grymt länge..

Natti natti gott folk!


Jag ser det snöar...

Jag ser det snöar det var la roligt HURRA nu blir det vinter, nu blir vi vinter som vi har längtat HURRA m.m
Imårse låg det ett snötecke över landskape så mysigt.. Är det vinter så kan de lika väl vara kallt och snö.. 

Ozzy Älskar snön han med:

   
 
Man får packa in honom som ett paket

Jenny var på frukost besök idag, mycket trevlgt.. William fick fina kläder i julklapp..

Napp kankse är gott ibland HAHA

Är man inte ute oh busar så är man inne och tar det lugnt

Nu tänkte jag natta William sedan gå ta men en dusch för att ha ork att slå in julklapparna.. Imån skavi försöka var borta hela dagen med tanke på renoveringsarbetet som domhållr på med här under oss.. Det lät såmycket idag att jag å Jenny inte kunde prata med varann, vi kunde inte ens skrika till varandra.. Så vi skyndade att packa ihop oss och gick ut en sväng och det är vad jag gjrt idag varit ute.. Så skönt i detta väder, när det ärndå är vinter så ska det vara snö och kallt.. Jag hoppas det ligger kvar tills Julafton, det hade varit kanon mysigt..

Kram kram 

 


Jul på liseberg

Så fint och stämmningsfullt, dit borde alla gå en vända.. Fast å andra sidan var det tillräckligt med folk ändå..

   

 

Mina två Älsklingar!


Självklart fann det renar oxå så om man vill så kunde man få åka en vända i släde efter en ren.. Tycker personligen lite synd om renarna med alla dessa människorsom det innebär på en dag på Liseberg men men

Ha en härlig söndag kväll!

kram kram


4:de advent

Jag har ingen jul kännsla alls, men men så är det la.. Kanske blir mer av det nästa år när det är lite mer med William.. Julen är trotts allt för barn, just nu sotter han i mitt knä och försöker äta upp mina fingrar.. Min dator där jag har allt bilder från Liseberg igår är inte överrens med meg så dom får vänta men det var fint.. Dom måste tjäna så mycket pengar, helt sannslöst.. Köpte fudge, MUMS! ruskigt gott verkligen.. Jag har fått  i uppdrag till julafton att göra lite julgodis, det blir ingen fudge kanske men annat mumsigt.. Vi ska snart iväg och handla, bla. julskinka, det är dags att få lite stämning.. Vörtbrödet jag gjorde var bara att kasta, inge vidare får försöka nästa år igen..

Nu ska vi fixa lite middag innan vi sla iväg och handla..
Vad har ni gjort den 4:de advent som denna?

Kram kram


Fullt upp

Förlåt at  jag inte skrev igår men det var fullt upp hela dagen å när jag kom hem så deckade jag.. Är fortfarande trött men William är pigg, han pratar "skriker" i fallsett för fullt HAHA han tycker han e kanon cool, tur att man inte har huvudvärk.. Igår på dagen ar jag å Lina ute hos Malin, Niklas och Hampus och hälsade på: (inklusive alla djur klart)

Lina,Wiliam och Lejha å den fina granen

Hampus

Lina, William, Ozzy ch Julklappen William fick från fam. Gustavsson

Lejha och Ozzy

   

Lejha löper just nu så Ozzy hade verkligen fullt upp, det är inte lätt att vara kille bland så snygga "brudar", tur att han e kastrerad så man slipper oroa sig.. Ozzy är tillbaka på hemmaplan nu fram tills nyår, blir trevligt.. Skönt att komma ut lite mera, igår gick å gick å gick viså det är inte konstigt man e trött..

På kvällen igår firade vi min kusin, jag å William var en sväng hos henne och grattade, Grattis ännu en gång!

Idag blir det bara lugnt inomhus och goa promender utomhus.. Någon dag nu på helgen ska vi på jul på liseberg, vi får väll se vilken.. Ha världen bästa Lördag!

kram kram 


Brödbak

Idag har jag gett mig utt på nya vatten med brödbak.. Vörtbröd och bondbröd, ska bli gott men det gäst4e inte som jag ville.. Men man lär sig så länge man lever, det blir fin fint.. Vi var en sväng på öppna förskolan men det var bara vi där så vi pratade lte sedan gick vi på promenad, härligt i solsken och kyla, -6gader men blåsigt å ingen snö tyvärr..


Visst e han söt? Min Älsklings grabb

Det var kallt ute


Han älskar sin hoppgunga, den e Ur kul!


Vår hustomte som håller koll på läget så här i jule tider..

Nu ska jag fixa middag, stekt falukorv å potatismos, Mums!

kram kram


Byggarbetsplats?!

Ja, buller å bonk det är vad vi vaknat av idag, känner mig inte alls utsövd.. Vill bara ligga kvar under täcket å mysa men men så kan man inte göra.. Dom ska bygga lägenheter i lokalerna under oss och det ska pågå fram tills våren så det lär inte vara första gången, det e bara att vänja sig.. William är på bra humör idag, jag tänkte strunta i öppna förskolan idag men jag går nog iväg en sväng ändå kan vara trevligt att prata lite med dom andra.. Ham har blivit mycket bra på att prata nu med hÖGa toner HAHA å tungan den räcker han ut mest hela tiden.. Han e en glad fis helt enkelt!

Jimmy är inte frisk än, han ligger deckad, magsjukan har övergått till feber så det kanske e flensan eller något eller så har han helt enkelt bara otur..

Det är kallt idag men snön blåste iväg här igår så det ligger bara ett frost täcke men jag hoppas på en vit jul trotts att jag bor i blöteborg..

kram kram


SNÖ

Idag har den fallit från skyn, eller rättare sagt 1cm men jag e så glad.. Det är så mysigt, jag vill flytta ut på landet där snön finns så norrland en da vill jag bo där! Men fram tills dess så får detta räcka:

 

William är snart 4månader nu och väger 7860g och är 66,5cm lång

Idag var vi på BVC och fick information om smakportioner för William, ska bli kul att börja med det.. Till helgen blir det nog första smakportionen.. Vi var även och hälsade morbror Eddie, moster Lina och tant Tiina var med..

Eddie matar William


Lina med Wiliam


Tiina och William

Nu ska jag fixa lite mat, imån ska vi till öppna förskolan..

kram kram


Magsjuk!

Jo, jimmy ligger sedan i går efter jobbet.. Men jag jar inte drabbats, William är inte helt frisk sedan Sundsvall än så undra om det e han som bär på någon bakterie.. Vi ska till BVC idag så jag får la fråga å se vad dom säger å tror..
Idag blir annars en trevlig dag, vi ska till BVC sedan östra å ta prover för att sedan avsluta hos Eddie å Lina med go fika.. Det blir nice, nu ska jag göra varm choklad å ostmacka, MUMS!

kram kram


Bara några timmar till

Hade varit gott att sova men man kan inte få allt HAHA När man hittar sonen så här så e d nog dags att gå up:

HAHA han e så söt.. Nu idag så ska vi iväg ut till Björlanda och Malin å Hampus.. Blir trevligt, det var ett tag sedan.. Här är julmyset uppe så det känns skönt, nu kanske man kan komma in i lite julstämming, bara snön vill komma så..

Pappa Jimmy med sonen som han saknat i en vecka.. Jag hade inte klippt naglarna ordentligt

Kram kram


Sundsvall i bilder

William är redo för att åka till Sundsvall
 
Ankie´s katter Thule och Tuffa


Dom va självklart med och hjälpte till med frukosten HAHA

Här är solstrålen som lättade på stämmningen när det var som jobbigast

   

Ankie och William myser

Han e duktig på att sitta (en stund i alla fall innan han blir en fällkniv)

Gladfisen

 

Puss kalas

William och Tuffa sover ihop

Thule och William sover ihop

Så kom dagen vi bävade för, Micke´s begravning, gu å sorgligt men ändå så fint..



Vila i frid, vi är många som tänker och saknar dig!

Vi va ju trotts allt i norrland, men ingen snö tyvärr..

 
13/12, Lucia dagen och William är peppakaksgubbe!


Nu är vi hemma och ingen snö här hemma heller men idag har julen kommit till vår lägenhet, mysigt!

Nu ska vi mysa ner hela familjen i soffan innan Wiliam ska sova

 

kramkra


Hemma

Nu har vi äntligen kommit hem, William var så duktig och sov hela vägen vi pausade i Uppsala i 4timmar men för övrigt så åkte vi hela vägen från Sundsvall till Göteborg idag.. Imån ska vi inte göra något mer än att bara njuta av att vara hemma och plocka fram julstämmningen..

Vi har varit mycket väl omhändetagna av Ankie och haft det kanon men borta bra men hemma bäst, så är det.. Nu ska jag lägga mig å försöka sova lite innan busfröet vaknar, imån kommer bilder m.m

Natti natti, kramkram


Begravning

Då var dagen inne för begravning.. En mycket tung och sorglig fradag men det var samtidigt väldigt fint.. Det var länge sedan jag gråtit så mycket, så nu är jag helt tömd på tårar känns det som.. Vila i frid Micke, det är många som saknar dig! Efter denna urladdning så har det varit lugnt, vi har tagit en promenix och nu kollar vi på Idol finalen som jag tror Erik vinner men jag smyg hoppas på Calle så vi får se..

William mår lite bättre, när det gäller den falska kruppen i alla fall.. Magsjukan har satt igång igen så vi får la se hur det blir.. men men han kurerar sig nog, dom e tåliga dom små rackarna..

Nu måste vi se resultatet, bilder å mer kommer i nästa vecka då jag är på hemma plan igen..

Kramkram


Falsk krupp

Inatt har vi invigt Sundsvalls sjukhus och William har fått diagnosen falsk krupp.. Så det har inte varit någon rolig natt, mycket vankande och orolig sömn.. Sedan så har han börjar spy också ¨å det är allt på en gång.. Han hostar och har svårt att andas sedan kan man inte ge honom för mycket mat för det kommer upp lika fort.. Så han e lite små hungrig men just nu är allt bra.. Vi ska gå mycket ute idag för kyla ska visst vara bra så det blir en härlig långpromenad.. Idag är det inga måsten i alla fall så det är skönt, imån är begravningen så vi hoppas på ite sömn inatt.. Nu är det frukost som gäller, ha det gott!

kramkram


Onsdag å lill lördag

Idag vaknade vi som vanligt innan 7, vi är morgonpigga HAHA eller inte men vad gör man inte.. Nu väntar snart duschen, idag ska vi nog ner en sväng och kolla lite i affärer för att hålla lite tanka borta och tänka på lite roligare saker än den kommande begravningen.. Vi får även besked idag nä vi får se honom en sista gång, blir jobbigt men bra för sorgearbetet tror jag.. William har dabbats av magsjuka och förskyling så det är fullt upp med honom.. Fast han är go å glad i alla fall på morgonen, kvällarna är lite mera gnälligt men det fungerar jätte bra.. Magsjukan har lagt sig lite men nu får han inte så mycket mat åt gången heller så det blir fina fisken..

Vi såg Twilight igår, den e fortfarande lika bra så nu ska vi på något sett se New moon me så Ankie inte missar bra filmer HAHA

Ha det gott å hoppas julstämningen infinner sig i stugorna.. Jag hoppas på lite snö som ska lysa upp i vintermörkret

kramkram


Tungt

Här i Sundsvall är det tunga dagar, trevligt men tungt.. Det är mycket att rensa, tänka men ändå är det dumt att stressa.. Begravningen är på fredag och låten Ankie valt i minne av Micke är:


Vi saknar dig!


Sundsvall

Nu ska jag William snart åka till Sundsvall.. Allt är packat å klart, nu ska jag bara mata William och packa in allt i bilen.. Sedan bär det av upp i landet.. Blir det inte uppdateringar här på ett tag så vet ni varför, ska försöka skriva då å då men jag garanerar inget.. Ta han om er!

kram kram


Hoppeli hoppeli


kram kram


Hoppeli stutts!

   

Han gillar verligen hoppgungan, riktigt kul att se.. Efter all motin så måste han sova å det gör han så mysigt med Tusse:

 

En fin bild på mig å William, synd bara att jag har myskläder på mig.. Sedan är de tregiskt att se hur tjock jag blivit, jävla cortison! Få börja jobba på det när jag sluat med tabeltterna,

 

kram kram


Packa

Idag ska vdet packas för fullt, imån åker ja å William till Sundsvall i lite över en veccka så det är mycket som ska tänkas på.. Är lite nervös men det hör la till, inte varge dag man ska vara borta så länge och bila så långt själv med en liten.. Men det ska nog gå bra, vi ska bila upp till Uppsala själva, där sover vi en natt hos Ankie sedan åker vi alla tre resten av vägen.. Jag ska vara en stötte pelare för Ankie ett tag nu när hennes kille tragiskt gick bort för två veckor sedan, vill inte att hon ska vara själv.. Det är helt sannslöst jobbigt det som inträffat, kan inte ens sätta mig in i hennes situation, saknad och sorg men jag kan vara där och lyssna.. Det tänker jag vara för det är det man har vänner till.. Så nu ska jag packa allt idag så det är förberett, bara att plocka in imån.. Ikväll ska vi till mamma å pappa på räkor å vin sedan är det Idol! Det blir en bra dag..

Tvättnyckeln var tillbaka nu på morgonen å lappen nerplockad när jag skulle ta ner den, det va helt enkelt någon som jälvas med mig!! Gggrrr å ingen annan tid finns så jag får tvätta det lilla jag hade med mig så jag får ta med det otvättat å tvätta där, segt!

kramkram


Ullared



Idag har vi varit på Ullared och shoppat loss, vi hittade mycket till William och julklappar.. Så nu är det gjort, känns skönt.. Julklappar är lite jobbigt tycker jag, vi köper inte till de vuxna utan bara till barnen för det är för dom man firar jul.. Gillar inte denna hetsjakt på dyra klappar, det ska vara mysigt, billigt och grundat på gemenskap.. Vi ska till Jimmy´s familj i år, ska bli mysigt och kul och se hur det fungerar.. Det är jullklapps spel med en klapp per person för 50:- som man sedan spelar ut bland gänget.. Det är trevligare än att man ska köpa till varenda en..

Hade satt upp en tvätt tid nu på kvällen så jag kunde tvätta det vi köpt men tror du inte någon försvunnit med tvättstugenyckeln? Nycklarna till torkrummen hänger på plats men inte till maskinerna, blir ma irriterad eller? jag skrev faktiskt till å med en lapp å satte upp i hissen.. Skrev dock inget argt utan mer för att dom som ska tvätta imån ska få nyckeln, det kan j vara någon som fått med den av misstg eller så, lätt hänt.. Det borde finnas elektronisk tvättstuge bokning hos alla.. Det är bättre och lättare!

Nu ska vi sova imån ska det packas!
Kram kram 


Sytt åkpåse

Här är min egensydda åkpåse:

   
Känner mig mycket nöjd!

Pappa fixade nattningen idag

Kram kram

 


Bus pöjk

Ja, det kan man säga att det är HAHA eller inte sova pöjk just nu.. Det gick så bra ett tag men nu så funkar det inte igen.. Man blir knäpp men ska med som ger sig, imån tänkte jag faktiskt att Jimmy ska få ta honom så jag får sova lite på morgonen.. Var upphos honom 4gånger inatt å nu vid 7gick vi upp, man möts av ett jätte leenda när man kommer fram till sängen HAHA tur att han är så söt.. Tycker riktigt synd om dom föräldrar som inte får sova allls, stackare.. Nu sitter han i babysittern och sprattlar å har sig hur glad som hälst så jag ska passa på att äta lite frukost..

Han är väldigt ljudkännslig, blir jätte rädd och börjar hysteriskt gråta om det kommer något oförberätt ljud.. Igår satte Malin på en barnskiva där det börjar med att en mansröst börjar tala och han blev så ledsen.. Det kommer något oförberätt som han inte ser, är det normalt?

kram kram


Solen lös i björlanda idag


Goingen i sin nya åkpåse jag fyndat för 100:-


William och Hampus redo för vårpromenad i det kalla fast fina vädret


Så söta!


Tiina matar William

 

HAHA visst är det skönt med stöd från familjen

Nu ska jag lägga mig, natti natti!

kram kram


Pussas

Det gör vi mycket i den här familjen, det kan det aldrig bli för mycket av..

Wiliam på Öppna förskolan

   

William kramar gosedjur på filten han fickfrån gammla mormor


Jag saknar lite av skrivlusten just nu, känns som det är lite mycket.. För mycket som snurrar runt HAHA nu ska Ville å jag bada, ha en kanon tisdag,
kram kram


RSS 2.0