Fullt ös

Ja idag är det fullt upp, nu på morgonen ska vi till sköterskan för att väga mig å prata lite hur det går med träningen.. Vilket fungerar jätte bra och det är kul! Sedan ska vi fika hos Josefin å hennes stora mage HAHA Hon ska få kolla om det är några kläder hon vill ha till sin kommande son.. Efter det ska vi träffa Tinna, handla och sedan ska vi upp til Jimmy så han får klämma, käna och prata lite med sin son.. Det blir lite lätare sedan när vi bor närmare varandra men det blir trevligt.. Som tur är har jag en snäll mamma så jag har fått låna hennes bil, toppen! Vad händer hos er i veckan då?

Kramrkam


Morsdag (mammadagen)

Grattis alla mammor!!

Den 18/8-09 blev jag mamma och får också firas, helt sjukt.. Känns som det var igår men nu är han snart 10 månader, tiden går fort..

Det har varit mycker för alla den här veckan och oroligt å så så William har sovit dålig men nu börjar nog allt landa.. Han somnade dock kl:18 igår redan så jag fick vänta ut tiden på att euorovision skulle starta, jag hinner se 5 bidrag sedan vaknar jag vid pausunderhållningen HAHA Så jag tänkte se det idag i stället.. Jag har lovar att ha städat innan mamma å pappa kommer hem, vi får gäster efter som det är mors dag.. Så jag får börja städa nu tror jag så jag kan se programmet i lugn å ro.. Ha den go söndag, något speciellt som häder?

Kramkram


Att bo hemma

Ja som dom flästa men långt ifrån alla vet så har jag å Jimmy brytit upp.. Mitt beslut var det så det känns bra men är självklart ledsamt.. Vi ska bo nära varandra å nära dagmamman så att allt/alla finns på gång avstånd..Så nubor jag och William hemma hos mamma å pappa/mormor å morfar.. Idag ska vi inreda och flytta ut i den lilla stugan på tomten så vi slipper störa dom hela nätterna.. Dom som jobbar behöver sova HAHA Vi har en lägenhet på gång med inflyttning senast augusti så det är skönt.. Ankie ska även flyta ner till oss i göteborg, YAHOOOO!!!!!  Så roligt!!! Först tänkte vi bo ihop men det kanske tar lite längre tid att få lägenhet då samt att hon har två katter å Tusse e lite knepig.. Vi får se men det blir otroligt skönt att ha henne nära igen.. Ha en toppen fredag å glöm inte schlager finalen ikväll!! 

kram kram


Mormor

Idag lyser solen och vi ska ner till mormor i Åsa.. Medans väskorna packas så dånar Timotej´s glada stämmor ur högtalarna..



Lyssna/köp deras skiva tycker jag, känner man sig nere så blir man lite gladare!

Kramrkam


Mysigt

Igår grillade vi ute när vädret var tilltalande.. Idag är armarna knallröda och nöjda med moln HAHA


   
   

Kramkram


Grillning



Ja idag kommer, vänner med och utan barn på lunch vid 12.. Jag tänkte vi skulle vara på utsidan å grilla, nu för tillfället ser det lite mulet ut men det skulle klarna upp vid 12 så det blir nog så.. Trevligare att vara ute än inne, ikväll blir det en sväng till gymmet, nu blir det en sovstund i soffan då William äntligen somnat om..

Kramkram


Slottsskogen

Idag igen, men det är så underbart när det är detta vädert.. idag var vi där med Lina, Eddie å Lajka

   
   


Toppen dag!! Tack!

kram kram


Sol!!!!!!


Pappa å son

Igår så gick vi till Biskobsgården´s dag en sväng, mycket trevligt.. Sedan så när vi kom hem så satte jag å William oss på baksidan å fikade lite, man kan inte vara inne i detta fantastiska väder




Så nu ska vi ut och gotta oss, jag har inte hunnit köpa solkräm så det går tyvärr inte att ha kortbyxor på William, eller? Vad ska ni göra i solskenet idag?

kramkrma


Buzzador, Drikki

Jag är Buzzador och har fått möjlighet att prova Nestlé, Drikki porodukt..


Kanon bra verkligen! Lätt att ta med kan serveras som den är och William Älskar den så det kommer jag garanterat ha hemma nu i sommar, perfekt att ta med ut på picnicen, ett tips till er föräldrar där ute!

Kram


Dimma

Nu är det frdag, William vaknade pinsamt tidigt HAHA eller inte pinsamt tidigt men jag e fortfarande seg i kolan.. Han vill inte vara själv nu mera utan man ska vara med hela tiden å klänga.. En ny fas vad jga förstår det som, alltid lika trevligt.. Idag vet jag inte vad som händer, den som lever får se.. Inatt ska jag dock jobba så det blir nice.. Det är tjock dsimma å regn i luften ute, jätte trist, man har varit så bortskämd med sol å värme denna veckan så det blir väldigt påtagligt..
Så här mysigt hade vi det i onsdags:

Jenny å William

Fina fasaner

Kramkram


Solig morgon

Ja, solen strålar in i vardagsrummet så härligt! Idag ska vi oxå till slottsskogen och mysa, vädret är perfekt för fika där..  William har sovit bra inatt så det finns inget att hacka på..



ikväll så ska jag träffa min tränare för första gången.. Jag har gått med i FAR (motion på recept) ska bli skoj.. Berättar mer om det nöär jag vet mer..

kram kram


Tack Lina å Tobbe

För en riktig kanon dag! Dagen började med att jag å William mötte upp Lina och åt frukostoch satte oss i solen å åt glass å pratade, länge och väl så underbart!


 
William tycker ankor e kul!!!!

Efter en mycket trevlig pratstund i solen så begav vi oss av mot min kusin Tobbe som fyllt 25, Grattis i efterskott! Väl där så blev jag bjuden på god mat å efter som solen var framme så gick vi på promenad till och i Slottskogen.. Så mysigt å idag var William vaken och kunde se alla djuren å det tyckte han verkligen om..


   
   

Imån ska det fina vädret fortsätta så vi ska träffa Jenny å Elin i slottsskogen igen, blir mycket trevligt.. Då ska jag ha mer passande kläder än svart på mig HAHA Natti natti gott folk!

Kramkram


Tisdag tisadg tisdag



Igår var vi i slottskogen för William älskar djur å för att få lite go tid ihop ute.. Men vad händer, jo William somnar när vi går av spårvagen å sover sig igenom 2timmar för att vakna när vi går på spårvagnen hem HAHA ja så det får bli till att åka dit någon annan dag så han får se lite djur.. Idag ska vi träffa Lina på frukost/fika, för övrigt är det lugnt.. Jag ska nog kolla upp så jag inte har tvätt ikväll, kommer inte ihåg.. Ha det toppen!

kramkram


Måndag måndag måndag



Ja det är dagen till ära, förra veckan sa dom sol men det har ändrats.. Nu är det moln som gäller men jag hoppas vi slipper regnet brar.. William sov till 8.20 idag, vaknade vid 4.00 å fick välling men det var länge sedan han sov så länge på dagen, Jippi! Familjen ska till slottsskogen idag och gå runt å kolla lite.. Ska bli kul bara inte regnet kommer.. Mitt knä har pajat men jag hoppas det löser sig så den här dagen blir nog fin fin! Nu ska jag packa lite, Vad ska ni göra idag?

Kramkram


Ganska pigg faktiskt

För att ha somnat vid två å sedan vaknat med högst en timmas mellan rum å sedan gå upp med wWilliam vid fem så är jag oförskämt pigg.. Men det blir nog till att lägga sig tidigt idag.. William är på glatt humör nu så vi får se om han somnar.. jag å Jimmy ska kolla på film, sedan blir det bok å sova.. Imån får vi se vad som händer..

Igår va jag på tjejkväll å det var verkligen roligt, värden reade även ut sex leksaker.. Ni kan tänka er en kväll med tjejer å sexleksaker, man får höra mer än man behöver HAHA men skoj va det

   
   
HAHA ja du den sista bilden går inte ens att kommentera

natti natti, kramkram


Ozzy is the dog


   

Idag har jag å William hälsat på Ozzy å han e så fin å go.. Jag var lite orolig att han glömt av mig men det hade han absolut inte HAHA så underbart.. Saknar honom jätte mycket men saknar inte att ha hund, han trivs å har det så superbar där ute så det är skönt.. Nu ska jag fixa mig iordning för ikväll är det tjekväll hos Lina, ska bli kanon kul.. Jimmy får vara ensam pappa idag, tur att han e grym på det

kram kram 


Ja Ja Lina



HAHA vi får se hur det funkar med din bloggning när Ert tillskott kommer HAHA Det läbgtar vi efter, ett lite nytt knytte i familjen, ska bli så kul.. Natten inatt gick jätte bra och det är så kul å jobba i jouren, så jag ska nog kolla om detinte finns någon tjänst eller så att få ändå.. För det är ett så kul jobb, ingen dag/natt e den andra lik men vi får se vad som händer å fötter.. Det är ett tag kvar och mycket kan hända till´s dess.. Vi har fått dagmamma nu från å med 23/8-10, det gick jätte fort.. Ska ringa i veckan å se om vi kan hälsa på, ska bli kul.. William är inte bra än men nu har han druckit välling idag i alla fall, så lite mat kom ner, vatten dricke3r han bra så vätskeförlust e vi inte oroliga för och det är det som är viktigast å få i sig.. Nu ska jag kolla på en film medans båda mina Älsklingar sover..

Kramkram


Ojojoj

Vad dagarna har gått fort, å inte hyar jag skrivit.. Men som sagt det känns som jag skrev igår men icke.. jag var med Malin, hampus å Tiina igår på backa plan å tiden bara rusade fram.. Det var kanon trevligt å så skönt att inte sterssa utan bara kunna strosa runt.. William har under dagen blivit sämre igen och äter inte så vi får väll se hur det går.. Jag la honom på kudden för 1timma sedan å han somnade direkt, inte likt William att sova två gånger redan på dagen men han behövde det garanterat.. Jimmy har oxå lagt sig igen han har drabbats av samma som William, han var uppe hela morgonen å nu dagen så nu får han vila lite.. Jag ska visst jobba natten i kortedala ifdeg med, dom riingde nyss.. Det var länge sedan jag jobbade där men ombyte förnöjer säger dom så det ska bli trevligt.. Börjar 00:00 så jag hinner lägga mig två timmar i alla fall innan jag ska iväg och efter William somnat.. Nu ska jag snart träffa mamma och åka med dom hem så jag får låna bilen över helgen.. Det ska inte bli något vidare väder så vi får väl se om dom kommer iväg med båten..


Lina och William på vår picknick på Backa plan

Hampus å William kollar in varandra

Vårteckan!!!!!

Kram kram


Soliga måndag

Ja, solen verkar hålla i sig så vi ska ut å mysa sedan.. Efter en jobbig natt så lyckades vi ändå få sova lite på morgonen jag å William och nu är han mycket  bättre.. lite rossel är kvar men annars helt lugnt.. Go å glad kille idag, ordningen verkar återställd.. Vi ska iväg till dietisten idag seda lämna in min telefon som bara bestämde sig för att haka upp sig, så får det inte vara så det ska ordnas.. Sedan ska vi träffa ina, vi skulle åka dit men jag ska kolla om det går att ändra å vi kommer imån HAHA vi får se, hon kanske kan komma hit idag.. Som sagt vi märker hur det blir, Jimmy kanske ska jobba över idag med så, inget är förbestämt.. Ha det härligt

Kramkram


Solig söndag

Ja till slut så tittade ändå solen fram, så underbart.. Vi har varit ute på promenad så William fått sova lite, nu är det lugna gatan, William ska somna snart HAHA hoppas han kan sova inatt.. Här är bilder får vår underbara vecka i Sundsvall:


   
   
   
   
   
 

Härligt va det.. Nu är det film å mys som gäller

Kramkram


Helt slut

Ja nu känner jag mig som ett utsketet äpple,vill sova! William har feber och svårt att andas på natten, trotts detta så är han jätte duktig och så men jag är ändå trött,, Jag håller tummarna på att när Jimmy vaknar att han klan ta över å jag lägga mig igen å läsa själv i lugn å ro, ev sova å sedan e lång duch så jag orkar hela veckan.. Det hade varit toppen, tror det inte blir några problem, hoopas jag.. Som sagt nu är vi på hrmma plan efter den långa resan hem igår, trottsa feber och svår andning så gick det bra men man blir trött av att inte få vila.. Tur att man har världens bästa son så att det ändå funkar..

Vi kom hem till en nystädad lägenhet en Jimmy som mötte oss vid tåget, mysigt.. Synd att jag var så tött bara men det är skönt att vara hemma.. Borta bra men hemma bäst.. Vi har haft det fantastiskt härligt där uppe, fint väder och en värdinna som tar väl hand om oss.. Så vi hoppas på att kunna återrvända snart igen, bilder från veckan kommer ikväll el. imån

kram kram


Feber



Vi anade att något var pågång igår så han fick panodil innan han la sig å tacka gudarna för det, lite sömn fick vi.. Nu e han dock klarvaken och kokhet men varför ska man sova? Så nu sitter han här å jäspar å hoppar samtidigt HAHA idag bär det av mot götet igen så vi får se hur resan går, hua hua

kram kram


Härliga fredag!



HAHA helt underbar bild! Idag så är solen framme igen och det ser ut att bli en fullspäckad dag.. William väckte oss vid 5 idag så vi kommer vara helt slut.. Ankie fick ett telefonsamtal när han vaknade till för välling å då kunde han omöjligt somna om.. Så nu sitter vi uppe och halvsover HAHA William är små gnällig, detta blir en toppen dag!

kram kram 


Härliga torsdag!

Idag har solen lyst och vi har påtat lite i rabatterna, varit och schoppat lite.. Eller kollat runt på barngrejer å små skrattat över hur mycket det finns å vilka priser sedan, helt sjukt.. Allt är kanon skönt, William är glad och det funkar verklgen jätte bra.. Det är skönt att komma iväg så man kan längta hem å njuta av: Borta bra men hemma bäst.. Ha det gott!

kramkram


Sol!

Ja idag är det rätt väder så idag blir det grillning å mys ute i solen.. Här kommer ett knep när William e lite kinkig, sätt på denna:



kramkram


Regnigt

Nu är det morron här i Sundsvall, Ankie är iväg och handlar frukost.. Tror det blir varmchoklad och macka, mums.. Speciellt gott är det när det är sånt här tråkigt regn väder som det tyvärr är idag.. Resan upp gick jätte bra, William är så duktig men idag ska vi bara mysa, ha det gott!

kram kram


Sundsvall


Hmm detta var en ovanlig sten....

Ja, nu var det dags igen för Sundsvall, så kul! Ska bli skönt, jag hoppas det blir fortsatt bra väder där uppe.. Nu är det packa som gäller har intre packet något än HAHA men har lapp så jag inte glömmer något (Hoppas) Ha det underbart för det ska vi!

Älskling var inte ledsen vi kommer hem på Lördag!

Kramkram


Soliga dag

Jag Älskar sol, det är så underbart! Lyckopiller för kroppen.. Just nu håller jag på å tvättar för fullt, imån åker vi till sundsvall till´s på lördag så då behövs lite kläder.. Igår hade jag å Jenny jätte mysigt på balkongen med cider å räkor i solen..



Vad tycker ni?

Igår på dagen kollade kusinerna till William förbi å såhär mys va det:



Idag hade vi det gott med William´s mormor å morfar :D



Mamma och Pappa´s båt

Vi fick även en trevlig överraskning idag, grannarna men hunden Minni kom över med en egen virkad mössa, hur fin som hälst!


Sötnosarna!

Nu åker vi till Sundsvall denna veckan så blir uppdateringen kass så vet ni varför..

kramkram



Party vs. Hemma å ta det lugnt?

Ja idag är det 1Maj, Grattis kusin! Självklart så vill man hitta på något men jag vet inte om jag orkar.. Mamma å pappa har precis varit förbi och hämtat William så vi är barnfria.. Jimmy ska iväg på kill kväll, jag hoppas dom får en toppen kväll.. Själv så vet jag inte, igår ville jag ligga hemma, därav att Jimmy ska iväg idag så vet jag inte.. Jag får väll se, i så fall så finns det väll alltid någon att hänga på ut om jag skulle känna för det.. Känner att kroppen behöver ta det lite lugnt sammtidigt som när man väl e barnledig så får man hitta på något.. Samt så kanske mamma å pappa lämnar honom relativit tidigt imån så vi får se.. Det viktigase känns som en natts sömn just nu.. Jimmy´s syster med familj har oxå varit här, och det har varit fullt ös medvetslös HAHA alltid lika uppskattat, det får inte dröja för länge tills nästa gång..  Ha nu en kanon härlig första Maj å demonstrera inte ihäj er!

kramkram


Öppna förskolan


RSS 2.0