farligt farligt



William Ville Granhage

Jag var inne på Ellos och skulle kolla lite och självklart så slutar det med att man bara "måste" köpa lite.. Det är ju så billigt å så fina, sedan så behöver han ju faktiskt kläder i en viss storlek HAHA att man går på det varje gång.. Om man säger det tillräckligt många gånger så tror man på det.. Hittade mycket fint till William, behövs byxor och tröjor nu.. Nu behövs inget i storlek 62 längre så nu är det 68 å uppåt som man får tippsa släckten om..

Vi har nu bestämt när namnkalasen ska vara och skickat runt inbjudningar.. Den 9oktober blir det namn kalas/inflyttningsfest men vännerna sedan det 31okober blir det släktens tur, trevligt, trevligt.. Anki kommer ner till den 9:onde och gör oss sällskap, ska bli så kul, hon kommer på tisdagen den veckan å åker på lördag..  Vi får se vad vi kan hitta på för skoj..

Imån så ska jag å Malin och våra två små änglar iväg och hälsa på hennes nuvarande jobb och mitt gammla.. Ska bli roligt att träffa dom igen och se vad dom tycker.. Ozzy åkte hem till Ubbhult idag och ska vara där i två veckor.. Vi skulle egentligen hälsat på Kenneth uppfödaren idag men han ligger hemma å sjuk, stackran, Krya på Dig! (vet att du läser) Vi får ta det lite senre när Ozzy är hemma igen och jag kan låna bil för på onsdag så är det sista dagen med bil, så imån kväll blir det till att städa bilen..

Nä, nu väntar tvätten,

Kram kram


Lätta på hjärtat
Postat av: Pem

Du har dagen utstakad för dig hör jag. Hoppas det blir en bra en!!!

Kram på dig S!

2009-09-29 @ 07:38:32
URL: http://m

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0