V. 34

Nu är man en tjockis i vecka 34, tiden går fort.. man kan väll säga att dessa 6 veckaor är en längre väntan HAHA Fast nu går Jimmy på semester så vi har 4v, att tänka på varandra.. Vi får vila upp oss så vi är redo för äventyret som väntar runt hörnet.. Min komipis som också är gravid har börjat få värkar nu så vi får se när underverket kommer ut, det blir kul!





Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa. Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott. Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård. Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

Lätta på hjärtat
Postat av: Sabina

Gud vilken fin vagga! Jätte söt!



Hoppas allt är bra med er.



Kram

2009-07-09 @ 09:17:14
Postat av: Lina

gud sån söt vagga :D nej det är lite skillnad på villkor mellan tillsvidar och fastanställd, tex om man skulle bli sjukskriven, gravid eller om man vill löneförhandla så är det lite andra villkor men arbetsmässigt är det samma sak. För en arbetsgivare är det "billigare" om man har en tillsvidareanställd för då är det inte samma avgifter för tex föräldraledighet.

2009-07-09 @ 18:39:45
Postat av: cecilie ♥

jag tipsar om riiiktigt grymm musik i min blogg nu, kika in och se vad du tkr! :)

ha en bra dag! ♥

2009-07-09 @ 19:08:07
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/
Postat av: Tiina

vilken sött vagga... :D

Där kommer lilla bebisen ligga gott.. :D



kram

2009-07-14 @ 20:30:00

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0