Onsdag å lill lördag

Idag vaknade vi som vanligt innan 7, vi är morgonpigga HAHA eller inte men vad gör man inte.. Nu väntar snart duschen, idag ska vi nog ner en sväng och kolla lite i affärer för att hålla lite tanka borta och tänka på lite roligare saker än den kommande begravningen.. Vi får även besked idag nä vi får se honom en sista gång, blir jobbigt men bra för sorgearbetet tror jag.. William har dabbats av magsjuka och förskyling så det är fullt upp med honom.. Fast han är go å glad i alla fall på morgonen, kvällarna är lite mera gnälligt men det fungerar jätte bra.. Magsjukan har lagt sig lite men nu får han inte så mycket mat åt gången heller så det blir fina fisken..

Vi såg Twilight igår, den e fortfarande lika bra så nu ska vi på något sett se New moon me så Ankie inte missar bra filmer HAHA

Ha det gott å hoppas julstämningen infinner sig i stugorna.. Jag hoppas på lite snö som ska lysa upp i vintermörkret

kramkram


Lätta på hjärtat
Postat av: Lina

låter som det går bra där uppe iaf, med tanke på att ni kan gå runt i affärer. Superbra. Det är ju en riktig tung tid och det är jättebra att hon inte är själv. Hoppas sonen din blir bättre i magen snabbt också :)

2009-12-09 @ 13:14:19
URL: http://linashorna.blogg.se/
Postat av: Lotta

Så fruktansvärt sorgligt när en ung människa dör. Och stackars din bästa vän, det kan inte vara lätt för henne. Vilken tur att hon har dig och William till tröst....

Önskar er allt gott det bara går.

Kram till er alla tre!

2009-12-09 @ 14:51:06
URL: http://www.metrobloggen.se/Lottabloggen
Postat av: Pem

Hoppas de blir en trevli dag på stan......sånt behöver man!!!! Men stackars Ville da! Magsjuka.....de låter inget vidare, hoppas de lägger sig snart!

Efter allt julstress å nyårsfirande, kan vi inte ta oss en fika då?! Jag fick ju inte hålla lillpalten på mötet jö.....å jag vill göra det!

Kram till er alla tre å ta väl hand om varandra!!!!

2009-12-09 @ 23:24:10
URL: http://metrobloggen.se/pem26
Postat av: Pem

Morrn!

Ville bara säga att jag har lagt upp en ny blogg, du hittar till den genom att kolla på mina favoritbloggare på min Metroblogg!

Kram på er!!!

2009-12-10 @ 07:32:28
URL: http://metrobloggen.se/pem26

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0