Hopplös

Ja, idag är en sån dag.. Jag känner mig som en groda utan ben, halt hopplös HAHA (Älskar det skämtet) Det känns som det aldrig ska ta slut, varför kan allt inte bara flyta på smidigt, varför ska man alltid näst intill komma fram till att det här är inte alls vad som det skulle.. Då måste man ringa runt ändra om och allt blir så mycket krångligare.. Då är det tur att man har den bästa Älsklingen i världen som finns där så det blir något mening och vilja att ta tag i det, men jag gillar inte att känna kännslan över att vara motarbetad..

Anledningen till att jag redan är uppe är att jag ska till barnmorskan idag och det känns skönt men ändå jobbigt.. Om han/hon fortfarande inte fixerat sig, vad ska man göra, säga, begära? Det är så svårt att veta när man inte gått igenom det innan.. För våran del blir det första och sista så man blir orolig att något inte är som det ska, tänk om den vägrar komma ut i tid och kommer när vi ska flytta? Allt hänger på så skör tråd trotts att vi planerar och fixar så gott det går innan.. Sedan det här med försäkringskasan ännu ett vägskäl, så jobbigt, tänk om det inte löser sig, hur fasen gör vi då?

Det är många om nu så det är la därför sova på nätterna inte är en självklarhet.. Då är det tur att man har sånna här bilder att tänka tillbaka på:





Kram kram

Lätta på hjärtat
Postat av: Sabina

Vi håller tummarna för er för att allt ska gå bra och lösa sig i tid!



Kram Sabina och Bella

2009-08-04 @ 09:12:01
Postat av: Pem

Va fina ni e på bilden!

Glöm inte av att hojta te när det e klart! Gosiga kramar å hare å kanin så länge!

Kuligt å läsa lite från dig oxå!

Kram kram.......

2009-08-05 @ 04:36:42
URL: http://metrobloggen.se/saregnaw
Postat av: Joakim.

men söt hund :D damn!

2009-08-05 @ 05:36:36
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: Lina

klart det är mycket tankar i huvudet nu, synd bara att du inte kan sova för det är ju verkligen nu som det behövs som mest. har allt börjat lösa sig? Vad sa försäkringskassan? har den lilla lagt sig till rätta ännu? Många frågor på samma gång, men har ju inte pratat med dig på jättelänge :D

2009-08-07 @ 10:19:29
URL: http://linashorna.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0