Besök från Sundsvall

Ankie kom ner till Göteborg i fredags, så kul! Hon hade med sig en go kompis, Eva.. Det har varit underbart roligt att ha dom här.. I fredags så var vi nere i Ullared och handlade lite smått och gott, påvägen hem så åkte vi förbi mormor, badade, jimmy klippte gräsmattan och sedan åt vi räkor å drack vin (inte jag å jimmy då) en jätte trevlig dag..




Igår så var vi ute på stranden och utnyttjade solen och havet, man måste ta vara på dom dagarna.. Ny solade och badade så var det Party på kvällen.. Tiina fyller 25år den 10aug så vi firade henne på kvällen, en mycket lyckad kväll med glädje och mycket dricka  HAHA Jag åkte hem och sov när alla drog sig ut på stan men hämtade dom vid 4.00 på morronen, fulla och glada HAHA

Idag så har vi tagit det lugnt, just nu i regn och rusk sittter/står Ankie och Eva och kollar på Madonna´s show.. Hoppas verkligen den är bra och värd det för Ankie hade redan en rejäl förkylning innan hon åkte dit..

Imån så börjar tyvärr Jimmy jobba igen, hans semester är slut och jag får klara mig själv på dagarna.. Vi hoppas att den lilla tittar ut snart så vi får vara hemma ihop igen.. Det skulle även vara praktiskt så att vi slipper föda och flytta samtidigt HAHA Nu ska vi göra det vi gör varje kjväll nu mera, spela alfapet.. Så kul!

Fick även en hälsning från ozzy i Ubbhult:


Kram kram

Lätta på hjärtat

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0