Konstigt ämne..

Satt och läste lite i tidningen här på jobbet istället för att glo på tv eller någon film och slog upp en artikel där dom tar upp det dåliga med att kommunen inte hjälper villa ägarna i kampen mot snigel bekämpning.. Gud vad synd, vad har kommunen med det att göra? Blir det ett hälso problem så visst, har man verkligen inget annat att skriva om? Fast det är ju som sagt så att har man inget att göra så skaffar man sig.. Det är ju säkert någon som tycker att detta är en skam och har sammlat in klagomål å ägnat mycket tid åt att få detta till att komma ut i tidningen, som sagt har man inget att göra så skaffar man sig.. varför inte lägga sin negativa enerig på något possitivt, skapa en firma som dödar dom istället, om behovet är så stort att man vill att det skall läggas skattepengar på det så finns det ju uppenbart ett behov och folk som kommer vilja få hjälp med..

Nu börja det tassa i korridorerna och jobbet verkar behöva mig.. Snigel bekämpning får lägga åt sidan ;) Men först ett gott skratt

Lilla Kalle satt och lyssnade medan de andra barnen berättade vad deras pappor jobbade med, polis, advokat, brandman osv. Fröken frågade Kalle vad hans pappa gjorde.
- Jo, min pappa dansar på en bögbar och får en snopp i röven.
Fröken tog Kalle åt sidan och fråga om detta verkligen var sant.
- Näee..., sa Kalle skamset, men han spelar hockey i Brynäs, och det är så jävla pinsamt...


Syster Catherine frågar alla fjärdeklassare i den katolska skolan vad de ville bli när de växer upp. Lilla Sheila säger:
- När jag blir stor vill jag bli prostituerad!
Syster Catherines ögon blir stora som golfbollar och hon ryter:
- Vad i ¤"?#?% var det du sa?
- Prostituerad, upprepar Sheila.
Syster Catherine suckar av lättnad och säger:
- Jag tyckte du sa protestant!Kram på er alla!

Lätta på hjärtat

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0