Herre gud vad jag e sorglig...

Jag e så kass på att passa tider så det är pinsamt.. Det passar mig inte att åka buss för då har jag en tid å passa å jag e en sån tidsoptimist.. Det blir nog bättre när jag å Jimmy flyttar ihop för han sparkar iväg mig i tid, han gillar inte folk som kommer föresent till jobbet.. Sedan har jag även ganska otur/oflyt.. Jag hoppade in extra inatt för att det var någon som var sjuk å det är bra för då får man lite extra pengar, jag skulle lämna av Ozzy som vanligt hos Tiina när jag jobbar natt, var där i tid å så, sedan skulle jag bara in på Willys å handla knäckebröd till jobbet, det var där det började köra sig.. Det va kö som tog ganska lång tid så jag började bli lite smånervös men tänkte:jag hinner.. Tanken slog mig att skita i spårvag å börja gå snabbt direkt men nä, jag började gå mot spårvagenen å missade en precis.. Kollar på klockan å inser att nu jäklar är det illa ute med tanke på att nästa spårvagn gick om 15min så jag börja springa, från Wisselgrensplatsen ner mot hjalmarbrantningsplatsen (ni som vet vart det ligger vet att det är en bit) jag hade ca7min på mig.. Men tänkte ändå att jag får ju försöka i alla fall, när jag kommit nästan halvvägs så kommer det en spårvagn å kör om mig, gissa om jag blev sur, tavlan stämde inte! Gggrrr  men jag knatar på, tänkte jag kunde kolla om någon buss kom vid Vågmästareplatsen, men nej så jag springer vidare mot bussen.. Helt slut å väl framme så kan jag konstatera att jag inte hann å kommer komma sent till jobbet, typiskt! Som tur var det bara men 15min så det var ingen fara men ändå illa.. Plus att jag var hur trött som hällst, springa med vinderjagcka å tung ryggsäck hyffsat långt va inte riktigt min grej..

Någon mer som har samma problem med tider?



kram kram

Lätta på hjärtat
Postat av: Katja

SV: Tack :D Kan även säga att jag är nog rätt lik dig gällande tider så där.Men inte lär man sig någon gång verkar det som.

2008-10-26 @ 23:31:17
URL: http://svartaenglan.blogg.se/
Postat av: anneli

gud så söt

2008-10-27 @ 05:06:42
URL: http://alltidanneli.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gillar du kläder? Bli medlem här http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=2863 och du kan få 150 kr i presentkort på antingen H&M eller Gina tricot, det funkar :)

2008-10-27 @ 05:06:59
Postat av: Lina

ja herregud, skojar du eller? jag är ALLTID sen! dt är inte bara skämmigt, det är inte snällt mot andra heller. Fy på mig

2008-10-27 @ 08:54:30
URL: http://linashorna.blogg.se/
Postat av: RogeR

Ja Jimmy é ju aldrig sen HAHAHAHA

2008-10-28 @ 21:55:14
URL: http://nykom.eu
Postat av: fynda kläder

Fynda billiga kläder i min blogg! :)

2008-10-28 @ 22:07:36
URL: http://fyndaklader.blogg.se/

Skriv din åsikt här:

Ditt vackra namn:
X & slipp skriva igen

Din mail-adress: (publiceras ej)

Har du oxå en hemsida:

Lätta på hjärtat & skriv:

Trackback
RSS 2.0